Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Να επισημανω, επισης, οτι αναλογου ενδιαφεροντος ταινιες - πχ Μαυρος Κυκνος - δεν μου αρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ
Οποτε, πραγματι, εχει το "κατι παραπανω" η εν λογω...

H πρωταγωνιστρια δεν ειναι αυτο που λεμε "ΜΟΥΝΙ", αλλα αμα σου κανει κλικ, τελείωσε!

Μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκαουτινγκ απο οποιον την... αλιευσε και την εβγαλε στο πανι.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Χθες ειδα την μαλακια το insidious την πρωτη ταινια. Απορω για ποιον λογο μου την ελεγαν και για καλη ταινια καποιοι γνωστοι.
Οι "κακοι χαρακτηρες" ηταν σαν γιαπωνεζικα καρτουν, ικανα να τρομαξουν 10χρονα παιδια.
Κατι σκηνες οπως με την μασκα του πιλοτου εδωσαν μια δοση cult στην ταινια. Την βαρεθηκα απο ενα σημειο και μετα. Μου εβγαζε περισσοτερο την αισθηση της "οικογενειακης" ταινιας τρομου.
Μια κακογραμμενη και κακοπαιγμενη ταινια.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω...

Προσωπικά το βρήκα τόσο καλό,που ακόμα το σκέφτομαι κ ζορίζομαι...

Προσωπικά τα παίρνω πολύ σοβαρά τα θρίλερ κ μπαίνω στην ψυχολογια των ηθοποιών,χωρίς όμως να μην είμαι αντικειμενικός...

Χωρίς να εννοώ εσένα,τρελλαίνομαι με αυτούς που βλέπουν θρίλερ κ κάθονται χαλαροί με αναμμένα φώτα,πετάνε καφρίλες κ γενικώς μαλακίζονται...Σ'αυτή την περίπτωση όσο καλό κ να είναι το έργο,δεν πρόκειται να το νιώσεις...

Υ.Γ Είδε κανείς άλλος το 2;

Θα πάω στάνταρ να το δω,απλώς να πάρω μια ιδέα θέλω...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Insidious II-Μέρος δεύτερο, όσοι είδατε το πρώτο μέρος και ενθουσιαστήκατε από το γεμάτο θρίλερ τρόμου του J.Wan θα ενθουσιαστείτε και με το δεύτερο κεφάλαιο.
Πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν, λεπτομέρειες θα δοθούν καθότι θα ολοκληρωθούν/συνδεθούν  μερικά στοιχεία  από  πρώτο κεφάλαιο.
Μπράβο εκ νέου στον Wan διότι οι ταινίες του δεν επικεντρώνονται απλά στο να μας τρομάξει αλλά να δώσει και μια άλλην διάσταση/εκδοχή στις απόψεις του πάνω στα μεταφυσικά  φαινόμενα…
Έχω δει το 1ο και πραγματικά δεν θα κάτσω ούτε να με απειλούν με όπλο στον κρόταφο, να δω και το 2ο!!! :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σου ελειψα? :grin: :grin:
σου εστειλα ενα πμ.τι εγινε?
μια τεραστια απωλεια για τον ρωσικο αλλα και τον ευρωπαικο κινηματογραφο ειναι ο θανατος του αγαπημενου μου και δυστυχως νεοτατου ρωσου σκηνοθετη αλεξει μπαλαμπανοφ.αν και την ειχα προτεινει παλιοτερα δειτε αυτο το ρεαλιστικο αριστουργημα για μενα η καλυτερη συγχρονη ρωσικη ταινια που εχω δει.καλυτερη απο το 9th company που ηταν επισης πολεμικη ταινια.
ρεαλισμος, περιπετεια, ερμηνειες ρεαλιστικες πραγματικα καταπληκτικες, σκηνοθεσια για μαθημα, φωτογραφια μαγικη, δραση, πλοκη, εναλλαγες τοπιων, σεναριο αληθοφανες, διαλογοι κοφτεροι γεματοι πικρες αληθειες και απο την ματαιοδοξια του πολεμου κ.α.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παιδες, ειδα την Adele

Ως ταινια, δεν μπορω να την σχολιασω (σιγουρα, παντως, δεν ηταν κακη/αδιαφορη)
Ενα μειονεκτημα ειναι η υπερβολικη διαρκεια - χωρις να σημαινει πως με κουρασε - και ενα αλλο μειονεκτημα ειναι η λατρεια του σκηνοθετη απεναντι στην πρωταγωνιστριά του, η οποια εκφραζεται συχνα με 2λεπτα κοντινα ΧΩΡΙΣ KANENA ΝΟΗΜΑ!

Την ταινια δεν μπορω να την κρινω, διοτι ειναι Adele μονοτερμα! - Δεν υπαρχει τπτ αλλο εκτος απο Adele.
Αν σας αρεσει ως γκομενακι και ως ηθοποιος η συγκεκριμενη, τοτε θα την καταβρειτε (ανηκω σ' αυτο το γκρουπ). Ειδεμη, θα φυγετε.

Μιας και ο τιτλος  του θρεντ ειναι "δυνατες σκηνες"... Να επισημανω πως, απο τις 3 ωρες, οι 2 ωρες ειναι λεσβιακες περιπτυξεις και η 1 ωρα ειναι γαμησια, χωρις πολλες-πολλες ντροπες (μουνια, πουτσες, βυζια, κωλοι, δαχτυλιασματα, σκαμπιλισματα, γλειψιματα κλπ κλπ ΟΛΑ στη φορα!)
Καταλαβατε τωρα γιατι δεν μπορω να σχολιασω την ταινια, ως ταινια?  :grin:

Σημειωτεον οτι πηγα και την ειδα με τη μανα μου και τη νονα μου, αναμενοντας κατι σε "αισθηματικο-κοινωνικο, με μικρες δοσεις τσοντουλας"... Η θεουσα νονα μου ειχε μονο που δεν σταυροκοπιοτανε!!!  :2funny:  :2funny:
H ταινία ΟΛΗ είναι χωρίς κανένα νόημα!!!
Έγινε μπας και γαμήσει ο σκηνοθέτης, γιατί σαν σκηνοθέτης είναι ΓΤΠ, άρα μάλλον για να γαμήσει καμιά σταρλετίτσα έκανε την ταινία.....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σου ελειψα? :grin: :grin:
σου εστειλα ενα πμ.τι εγινε?
μια τεραστια απωλεια για τον ρωσικο αλλα και τον ευρωπαικο κινηματογραφο ειναι ο θανατος του αγαπημενου μου και δυστυχως νεοτατου ρωσου σκηνοθετη αλεξει μπαλαμπανοφ.αν και την ειχα προτεινει παλιοτερα δειτε αυτο το ρεαλιστικο αριστουργημα για μενα η καλυτερη συγχρονη ρωσικη ταινια που εχω δει.καλυτερη απο το 9th company που ηταν επισης πολεμικη ταινια.
ρεαλισμος, περιπετεια, ερμηνειες ρεαλιστικες πραγματικα καταπληκτικες, σκηνοθεσια για μαθημα, φωτογραφια μαγικη, δραση, πλοκη, εναλλαγες τοπιων, σεναριο αληθοφανες, διαλογοι κοφτεροι γεματοι πικρες αληθειες και απο την ματαιοδοξια του πολεμου κ.α.
Καλημέρα Κώστα!!!!
Πέθανε ο Μπαλαμπάνοφ?
Απώλεια.....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα Κώστα!!!!
Πέθανε ο Μπαλαμπάνοφ?
Απώλεια.....
οκ οκ το πιασαμε το υπονοουμενο.ηταν παρεξηγημενος λογω της καλτιλας που εβγαζε σε ολες τις ταινιες του.ομως για μενα ο συγχρονος ρωσικος κινηματογραφος δεν εβγαλε καλυτερο ανεξαρτητο σκηνοθετη με τετοιο μπατζετ μαλιστα.φυσικα η καλυτερη συγχρονη ρωσικη ταινια ειναι η επιστροφη.μιλαμε για αριστουργημα της εβδομης τεχνης.η καλυτερη ταινια απο την ιδρυση της ρωσσιας το 90.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
οκ οκ το πιασαμε το υπονοουμενο.ηταν παρεξηγημενος λογω της καλτιλας που εβγαζε σε ολες τις ταινιες του.ομως για μενα ο συγχρονος ρωσικος κινηματογραφος δεν εβγαλε καλυτερο ανεξαρτητο σκηνοθετη με τετοιο μπατζετ μαλιστα.φυσικα η καλυτερη συγχρονη ρωσικη ταινια ειναι η επιστροφη.μιλαμε για αριστουργημα της εβδομης τεχνης.η καλυτερη ταινια απο την ιδρυση της ρωσσιας το 90.
Όχι ρε.....στα σοβαρά το είπα!!!
Ο Μπαλαμπάνοφ ήταν άξιος αναφοράς!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ειπα και εγω...ο μπαλαμπανοφ ηταν μεγαλη μορφη.
για διαβαστε εδω...
το "in time" ηταν σε σεναριο ελληνα??λεπτομερη συνοψη λεει.αν οπως λεει το κατοχυρωσε στην αμερικη τοτε θα τους τα παρει χοντρα σιγουρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Να επισημανω, επισης, οτι αναλογου ενδιαφεροντος ταινιες - πχ Μαυρος Κυκνος - δεν μου αρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ

H πρωταγωνιστρια δεν ειναι αυτο που λεμε "ΜΟΥΝΙ", αλλα αμα σου κανει κλικ, τελείωσε!

Μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκαουτινγκ απο οποιον την... αλιευσε και την εβγαλε στο πανι.
μην συγκρινεις την πουτσα με την βουρτσα....τον τεραστιο aronofsky με αυτον τον οτιναναι θολοκουλτουριαρη σκηνοθετη...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Τώρα είδα ότι συγκρίνεις αυτήν την τελείως μαλακισμένη άνοστη ταινιούλα με τον "Μαύρο Κύκνο"!!!!
Ιεροσυλία.....

Υ.Γ. Όσο για το μουνί, ούτε κλικ κάνει ούτε κλακ!!!!
Και το λέω σαν ερμηνεία και σαν ηθοποιό, διότι σαν γυναίκα είναι εντελώς αδιάφορη....δεκάδες χιλάδες κοπέλες εκεί έξω πιο όμορφες και με περισσότερο ταλέντο!!!!

Και το γεγονός ότι πήγε καλά στο Φεστιβάλ των Καννών, είναι ένα ακόμα στοιχείο της μετριότητας της - που αναγκάστηκα να δω για να έχω γνώμη - αφού το συγκεκριμένο φεστιβάλ είναι το πιο ρουσφετοφεστιβάλ παγκοσμίως....μην το αναλύσω γιατί κάθε φορά που λένε στην τηλεόραση για τα βραβεία του συγκεκριμένου φεστιβάλ, μου έρχεται να κάνω εμετό!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785

st@rdust

Ενεργό Μέλος