Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Alien: Covenant

Τα 2/3 περίπου είναι αναμάσημα στοιχείων και περίπου-ριμέικ σκηνών από alien, aliens, prometheus.

Σαν να έχεις πάρει μερικά υποσχόμενα αλλά μέτρια/βιαστικά εκτελεσμένα πιάτα ενός γεύματος πχ  χωριάτικη σαλάτα με ντομάτα άχυρο, παραψημένη μπριζόλα, πατάτες προτηγανισμένες, λουκάνικα από το σούπερ μαρκετ, παγωτό από το περίπτερο
και αντί να τα φας έτσι, να τα πεταξεις στο μπλέντερ για να φτιάξεις shake και να το πιεις.
Τελικό αποτέλεσμα: πολτός, όπου δεν ξεχωρίζει τίποτα.
Εκτός από την άφιξη στον πλανήτη και τις σκηνές στην πλατεία, δεν υπάρχει καμία άλλη αξιομνημόνευτη σκηνή, όύτε καν πλάνο.
Το καστ ψιλοχάλια εκτός του Φασμπίδη, μέχρι και η Waterstone, που όποιος είδε τον Inherent vice αποκλείεται να μην τράβηξε μία  :wanker: για πάρτη της, είναι κουρεμένη σαν πρόβατο και μοιάζει με τρόφιμο ασύλου.
Σενάριο ανέμπνευστο, οι όποιες υποσχόμενες σκηνές και ιδέες (πχ το φλασμπακ στην πλατεία) ξεπετιούνται με συνοπτικές διαδικασίες, + οι κλασικές μαλακίες με τον μεταβολισμό και την ανάπτυξη των άλιεν, που από αιωρούμενα σωματίδια φτάνουν σε κάνα δίωρο να έχουν αποκτήσει μέγεθος ανθρώπου.

Βαθμολογία: :- ή  :S

Θα έγραφα περισσότερα και χειρότερα αλλά μια χαρά τα γράφεις και πιο πολιτισμένα!!!
Πάμε παρακάτω γαμώ το κέρατο που τους πέταξε τους παλιομαλάκες, που δεν ντρέπονται να παρουσιάζουν τέτοιο αποτέλεσμα!!!!

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Θα έγραφα περισσότερα και χειρότερα αλλά μια χαρά τα γράφεις και πιο πολιτισμένα!!!
Πάμε παρακάτω γαμώ το κέρατο που τους πέταξε τους παλιομαλάκες, που δεν ντρέπονται να παρουσιάζουν τέτοιο αποτέλεσμα!!!!
Απογοητευσάρα, πολύ κατώτερο νομίζω του Προμηθέα που, παρά το σενάριο-έμενταλ, μου άρεσε υπερβολικά

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Απογοητευσάρα, πολύ κατώτερο νομίζω του Προμηθέα που, παρά το σενάριο-έμενταλ, μου άρεσε υπερβολικά
Ο Προμηθέας παρά το είδος της που υστερεί σε "σοβαρότητα" ούτως ή άλλως, κάτι προσπάθησε να πει και για αυτό μου άρεσε και εμένα περισσότερο από ότι μου αρέσουν συνήθως τα sci-fi θρίλερ!!!!
Τούτο εδώ είναι αχταρμάς των προηγούμενων, χωρίς ούτε μία καινούργια ιδέα και κακογυρισμένη!!!
Προχειροδουλειά χειρίστου είδους!!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειδα το Αφτερλωβ.

Εκπληκτικη ταινια.

Μακαρι να βγαζαμε κι αλλες τετοιες.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Καλησπέρα φιλαράκι.  Είδα τους τεμπέληδες της ευφορης κοιλάδας! ! Από τις πολυ καλές κατά τη γνώμη μου για ελληνικό κινηματογραφο. Φοβερή και σαν concept και σαν ηθοποιοια

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Καλησπέρα φιλαράκι.  Είδα τους τεμπέληδες της ευφορης κοιλάδας! ! Από τις πολυ καλές κατά τη γνώμη μου για ελληνικό κινηματογραφο. Φοβερή και σαν concept και σαν ηθοποιοια

Ναι, ειναι απ' τις καλυτερες του ΝΕΚ.

Εγω ειχα δει προσφατα τη "Γυναικα που Εβλεπε τα Ονειρα", στο Αστορ.
Ειχα μεινει αναυδος.

+Στα καπακια, το "Ταξιδι του Μελιτος" (Πανουσοπουλος) => Ακομα καλυτερη ταινια!

Τεραστιο respect για Πανουσοπουλο - Παναγιωτοπουλο - Νικολαϊδη.
:rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Alien: Covenant

Τα 2/3 περίπου είναι αναμάσημα στοιχείων και περίπου-ριμέικ σκηνών από alien, aliens, prometheus.

Σαν να έχεις πάρει μερικά υποσχόμενα αλλά μέτρια/βιαστικά εκτελεσμένα πιάτα ενός γεύματος πχ  χωριάτικη σαλάτα με ντομάτα άχυρο, παραψημένη μπριζόλα, πατάτες προτηγανισμένες, λουκάνικα από το σούπερ μαρκετ, παγωτό από το περίπτερο
και αντί να τα φας έτσι, να τα πεταξεις στο μπλέντερ για να φτιάξεις shake και να το πιεις.
Τελικό αποτέλεσμα: πολτός, όπου δεν ξεχωρίζει τίποτα.
Εκτός από την άφιξη στον πλανήτη και τις σκηνές στην πλατεία, δεν υπάρχει καμία άλλη αξιομνημόνευτη σκηνή, όύτε καν πλάνο.
Το καστ ψιλοχάλια εκτός του Φασμπίδη, μέχρι και η Waterstone, που όποιος είδε τον Inherent vice αποκλείεται να μην τράβηξε μία  :wanker: για πάρτη της, είναι κουρεμένη σαν πρόβατο και μοιάζει με τρόφιμο ασύλου.
Σενάριο ανέμπνευστο, οι όποιες υποσχόμενες σκηνές και ιδέες (πχ το φλασμπακ στην πλατεία) ξεπετιούνται με συνοπτικές διαδικασίες, + οι κλασικές μαλακίες με τον μεταβολισμό και την ανάπτυξη των άλιεν, που από αιωρούμενα σωματίδια φτάνουν σε κάνα δίωρο να έχουν αποκτήσει μέγεθος ανθρώπου.

Βαθμολογία: :- ή  :S

Σωστή και άξια η κριτική σου, μερικοί σκηνοθέτες - όταν είναι και ιδιαίτερα αγαπητοί – χρήζουν σεβασμό....
Πιστεύω στην συνέχεια, όπου και θα κλείσει τον κύκλο οριστικά, να πάρει πίσω το αίμα του...
Κατά τα άλλα, τα στοιχεία που μας δίνει με το σταγονόμετρο στις δυο τελευταίες του παραγωγές, είναι ευπρόσδεκτα και εύπεπτα.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Εΐδα την ταινια Blue Jasmine του Γουντι Αλλεν με την Κειτ Μπλανσετ και τον Αλεκ Μπολντουιν.Ταινιαρα! Κ εκπληκτικη ερμηνεια απο την Μπλανσετ.Ειναι ενα μαθημα για οσους σκεφτονται μονο τα λεφτα , βαζουν τα λεφτα πανω απο τους ανθρωπους και κρινουν τους ανθρωπους με βαση τα λεφτα! Μηδενα προ του τελους μακαριζε! Που ελεγε και ο Σολωνας.

Ειδα και την ταινια Μαλενα του Τορνατορε.Ταινιαρα! Με την μουναρα Μονικα Μπελουτσι! Στο τελος η ταινια γινεται πολυ δραματικη!
Ο Γούντι, αν και έχει ξεκουτιανει λιγο, εξακολουθει να βγαζει πολυ καλες ταινιες. Η συγκεκριμενη ειναι, κατα τη γνωμη μου, η καλυτερη του μετα το Matchpoint και το Midnight in Paris.

Η Malena και αυτή πολυ καλη ταινια με τον υπερμουναρο να μας καβλωνει σε πολλα σημεια. Εγω πλεον δεν καβλωνω με τσοντες αλλα με κατι τετοιες ταινιες που διαφορες γαμιαρες προκαλουν τα μεσα μου χωρις να γαμιωνται.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
American Pastoral

www.imdb.com/title/tt0376479/]http://www.imdb.com/title/tt0376479/[/url]

Καταπληκτική ταινια που θα πέσει λιγάκι βαριά,σε political correct λουγκρες και επαναστάτες του κώλου.
Mακ Κρεγκορ και Κόννελι τρελή χημεία και ερμηνείες.
Η Φαννινγκ επίσης πολύ δυνατη.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
American Pastoral

www.imdb.com/title/tt0376479/]http://www.imdb.com/title/tt0376479/[/url]

Καταπληκτική ταινια που θα πέσει λιγάκι βαριά,σε political correct λουγκρες και επαναστάτες του κώλου.
Mακ Κρεγκορ και Κόννελι τρελή χημεία και ερμηνείες.
Η Φαννινγκ επίσης πολύ δυνατη.
Την έχω δει εδώ και μήνες, μπορεί και χρόνο και μου ήταν τόσο αδιάφορη που δεν μπήκα στον κόπο καν να γράψω 2-3 λέξεις!!!
Ούτε βαριά είναι, ούτε σπάει κατεστημένα, ούτε καν αγγίζει σωστά την θεματολογία που προσπαθεί να πιάσει....
Απλά τελείως αδιάφορη...σκηνοθεσία, ερμηνείες, νταξ το σενάριο κάτι προσπαθεί να σου πει, αλλά με τόσο άνευρα όλα τα άλλα, γειά σας!!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Την έχω δει εδώ και μήνες, μπορεί και χρόνο και μου ήταν τόσο αδιάφορη που δεν μπήκα στον κόπο καν να γράψω 2-3 λέξεις!!!
Ούτε βαριά είναι, ούτε σπάει κατεστημένα, ούτε καν αγγίζει σωστά την θεματολογία που προσπαθεί να πιάσει....
Απλά τελείως αδιάφορη...σκηνοθεσία, ερμηνείες, νταξ το σενάριο κάτι προσπαθεί να σου πει, αλλά με τόσο άνευρα όλα τα άλλα, γειά σας!!!!

Το ότι θίχτηκε το θέμα της ατέρμονης μαλακίας του να είσαι επαναστατης του κώλου και μάλιστα με πρωτοκλασσάτους ηθοποιους,εμένα μου φτάνει.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Καλησπέρα φιλαράκι.  Είδα τους τεμπέληδες της ευφορης κοιλάδας! ! Από τις πολυ καλές κατά τη γνώμη μου για ελληνικό κινηματογραφο. Φοβερή και σαν concept και σαν ηθοποιοια
Κα εγώ μόλις τώρα τους είδα. Είναι στο YouTube. Μου θύμισε λίγο Παζολίνι. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα. Μάλλον αδιάφορη θα έλεγα.

Γούστα είναι αυτά.

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Triangle (2009)
Triangle_%28Christopher_Smith%29.jpg

παρέα ναυαγών μετά από καταιγίδα που τους βρήκε πάνω σε γιοτ στα ανοιχτά ανεβαίνει σε διερχόμενο πλοίο για να διασωθεί

τίμιο θριλεράκι, καλοφτιαγμένο, με θεματολογία time-loop, οι φαν του είδους δεν θα απογοητευτούν

ίσως αφήνει μια ελαφρά αίσθηση b-movie αλλά όπως είπα είναι καλοφτιαγμένη, ένα άνετο 7++/10 από μένα
Το εχω δει.Μου αρεσουν τα θριλερ και πιστευω πως ειναι λιγο πανω απο την βαση,7στα 10 οπως λες και εσυ.Δεν τρομαζεις αλλά δεν σε αφηνει και αδιαφορο

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ειδα μερικες ταινιες του Γουντι Αλλεν τον τελευταιο καιρο.Για αλλη μια φορα με εξεπληξε θετικα!

1.Irrational man
Καταπλητικη δραματικη ταινια στο γνωστο θεμα του Εγληματος και της τιμωριας του Ντοστογιεφσκι.Ενας αλκοολικος καθηγητης με καταθλιψη που τον υποδυεται ο Φινιξ απο τον Μονομαχο, η γοητευτικη φοιτητρια Εμα Στοουν , ενας φονος και η τιμωρια... Αξιζει να δειτε την ταινια που συνοδευεται απο ωραιο σαουντρακ.Απο τις καλυτερες τελευταιες ταινιες του σκηνοθετη.Σε βαζει σε σκεψεις η ταινια.

2.Cafe society
Απο τις καλυτερες τελευταιες ταινιες του σκηνοθετη.Μας ταξιδευει στο χολιγουντ της δεκαετιας του 30.Βλεπουμε το χολυγουντιανο Λος Αντζελες και την γκανγκστερικη Νεα Υορκη.Ενας νεαρος εβραιος ερχεται απο την Νεα Υορκη στο Λος Αντζελες , για να βρει δουλεια σε μια κινηματογραφικη εταιρεια που δουλευει ως παραγωγος ο θειος του που τον υποδυεται ο Στηβ Καρελ.Ο πιτσιρικας ερωτευεται την μουναρα Κριστεν Στιουαρτ , δηλαδη την ερωμενη του θειου που ειναι παντρεμενος και εχει κρυφη σχεση μαζι του...Καπου εκει περιπλεκεται η ιστορια....Και αυτη η ταινια σε βαζει σε σκεψεις.

3.Cassandras dream
Δυο αδελφια δολοφονουν εναν εχθρο του θειου τους.Εγκλημα και Τιμωρια κ παλι σε αυτη την ταινια.Αξιζε να την δειτε

4.Vicky Christina Barcelona
Δυο αμερικανες ερχονται για διακοπες στην Βαρκελωνη.Η μια ειναι σοβαρη και παει για γαμο.Η αλλη ειναι πουτανακι και θελει περιπετειες.Δηλαδη η Σκαρλετ Γιοχανσον.Εκει συναντουν τον ζωγραφο που υποδυεται ο Χαβιεμ Μπαρδεμ και τον καψουρευονται κ οι δυο.Αυτος ομως μολις χωρισε με την γυναικα του , που την υποδυεται η Πενελοπε Κρουζ , κ που ειναι καψουρα μαζι του και προσπαθησε να τον δολοφονησει επειδη τον αγαπαει παραφορα και δεν ηθελε να χωρισουν.Καπου εκει περιπλεκεται η ιστορια...
Καταπληκτικο σεναριο απο τον Γουντι Αλλεν! Ισως η καλυτερη του ταινια μετα το Ματς Ποιντ τα τελευταια χρονια.

5.You willa meat a tall dark stranger

Αξιολογο σεναριο και αξιλογο καστ.Παιζουν Ναομι Γοουτς , Μπαντερας , Αντονι Χοπκινς ,Τζος Μπρολιν.Ειδικα ο Αντονυ Χοπκινς ειναι καταπληκτικος στο ρολο του.Χωριζει με την γυναικα του και παντρευεται μια πουτανα! ο Μπρολιν ειναι αποτυχημενος συγγραφεας και κλεβει το βιβλιο απο αλλο συγγραφεα που επεσε σε τροχαιο δυστυχημα!!! κτλ.....

6.To Rome with Love
Αρκετα αστειο σεναριο με τον Ρομπερτο Μπενινι να κλεβει την παρασταση.Αλλα και ο Γουντι Αλλεν ειναι αρκετα καλος στην συγκεκριμενη ταινια οπου εμφανιζεται κ ως ηθοποιος

7.Fadinh Gigolo

Η ταινια ειναι σε σκηνοθεσια και σεναριο Τζον Τουρτουρο.Πρωταγωνιστει ομως και ο Γουντι Αλλεν.Ο Γουντι Αλλεν εχει εναν φιλο , τον Τουρτουρο , που ειναι υδραυλικος και ανθοπωλης.Γενικα κανει διαφορες δουλειες για να τα βγαλει περα.Ξαφνικα ο Γουντι Αλλεν του λεει οτι κανονισε για να γαμησει την οδοντιατρο του , την Σαρον Στοουν επι πληρωμη! Ο Τζον δεχεται κ εκει ξεκιναει η ολη ιστορια! Κανει τριο μεχρι κ με την Σοφια Βεργκαρα και την Σαρον Στοουν! Πολυ πετυχημενο το καστ της ταινιας! Ωραιες ερμηνιες και ωραιο σεναριο! Αξιζει να την δειτε! Και φυσικα καταπληκτικη ερμηνεια απο τον Γουντι Αλλεν!

Παντως ο Γουντι Αλλεν εχει ταλεντο να εμφανιζει μετριες γυναικες πχ Εμα Στοουν , Κριστεν Στιουαρτ , ως μουναρες στις ταινιες του! Τις μεταμορφωνει!

:hi: :hi: :hi:
Συμφωνω σχεδόν απόλυτα. Να δεις και το Midnight in Paris. Εξαιρετικό και φιλοσοφικό. Μετά το Matchpoint η καλύτερτή του (μαζί βέβαια με το Vicky Christina Barcelona). Όπως επίσης εξαιρετική και το Blue Jasmine. Τι να πρωτοθυμηθω...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Ειδα προχτες την Μουμια... μια μαλακια κ μιση... Που κολαει ο Dr.Jekyl-Mr.Hyde  μεσα στην ταινια δεν μπορεσα να καταλαβω.... Ελπιζω την αλλη εβδομαδα που θα δω τα Τρανσφορμερς να μην φυγω παλι με τα μουτρα κατω....

agap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16

:heavymetalbig:

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Βλέπεται με ενδιαφέρον αλλά δεν με τρέλανε. Το περίμενα πολύ πιο δυνατό. Μου φάνηκε κάπως επιφανειακό ως προς το story, δεν με άφησε να μπω μέσα στην ταινία και να τη βιώσω.
Ποια ήταν η τελευταία ταινία του χολιγουντ που είδες και δεν είχε επιφανειακό στόρι;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Συμφωνω σχεδόν απόλυτα. Να δεις και το Midnight in Paris. Εξαιρετικό και φιλοσοφικό. Μετά το Matchpoint η καλύτερτή του (μαζί βέβαια με το Vicky Christina Barcelona). Όπως επίσης εξαιρετική και το Blue Jasmine. Τι να πρωτοθυμηθω...
Ειδα το Midnight in Paris.Δεν με εξεπληξε.Το θεωρω μετριο

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Διαβασα και σχολια για την καινουργια ταινια του Κριστοφερ Νολαν , Dunkirk.Λενε οτι ειναι μια βαρετη ταινια κατωτερη των προηγουμενων ταινιων του και εχει βαρετο :- σεναριο.Ειναι τρεις ιστοριες που διαδραματιζονται παραλληλα , μια στη στερια , μια στη θαλασσα και μια στον αερα.Παντως στο imdb εχει υψηλη βαθμολογια :think:.Περιμενω με ενδιαφερον να δω ποια θα ειναι η επομενη του ταινια.Προς τα που θα κατευθυνθει.Εσεις τι λετε? :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom