Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
τι σχεση εχει το Goodfellas ρε τυπε?

περιμενα μια καλη περιπετιουλα με τον fassbender στο καστ
και ειδα μια νεροβραστη μαλακια που δεν μπορεσε να με κρατησει ουτε μισαωρο

τωρα αν εσυ ενθουσιαστηκες με τη συγκεκριμενη μεταφορα
δεν εχω να πω κατι ..γουστα ειναι αυτα..
Μάλλον με παρεξήγησες. δεν υπήρχε περίπτωση να δω μια ταινία η οποία προήλθε από βιβλίο το οποίο προήλθε από παιχνίδι, ούτε να με πληρώνανε.

Το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Αλλά "γούστα είναι αυτά είπε η μαϊμού και έφαγε το σαπούνι".

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Μάλλον με παρεξήγησες. δεν υπήρχε περίπτωση να δω μια ταινία η οποία προήλθε από βιβλίο το οποίο προήλθε από παιχνίδι, ούτε να με πληρώνανε.

Το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Αλλά "γούστα είναι αυτά είπε η μαϊμού και έφαγε το σαπούνι".
δεν ξερω τι εφαγε η μαιμου

εγω εφαγα το χρονο μου με τη παπαρια...

ασχετα απο το παιχνιδι και το βιβλιο η ταινια παραμενει κακη..

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Λοιπόν, επειδή είσαι φιλαράκι σου έχω κάτι, δίχως μπάτσους  με υπερβολές, δίχως πολλά πολλά και κουραστικά/εκθαμβωτικά για να έχουμε να λέμε...

Αδίστακτοι-Γαλλική παραγωγή που σέβεται τον εαυτό της από το Παρίσι, με πολύ ταχύτητα, μετρημένες  σκηνές που κόβουν την ανάσα, ανθρώπινη και άψογα δομημένη.
Επίσης ο Sami Bouajila μετά την Σκιά για μια ακόμη φορά κοσμεί την ταινία που πρωταγωνιστή.

to βαζω να το δω τωρα τυπε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Moonlight (2016)

δεν αντιλαμβάνομαι τον ντόρο γύρω απ'αυτήν την ταινία, μέτρια μου φάνηκε, την είδα πριν κανά δίμηνο περίπου και ήδη έχω ξεχάσει το τέλος

έχωσαν μέσα σε ένα σενάριο μονογονεϊκή οικογένεια, φτώχεια καταραμένη, μπούλινγκ και ομοφυλοφιλία και βγήκε ένα ντράμα στόρι που προσπαθεί πολύ να πει πράγματα, ψιλοδήθεν σκηνοθεσία, με ενόχλησε που δεν είχε όση βία θα έπρεπε ή που περίμενα έστω, πιστεύω ότι και να μην την δεις δεν χάνεις τίποτα απολύτως, 6,5/10 για μένα
επειδη ειχε πουστηδες και μαυρους...αν ειχε και κανα σκυλι ή αναπηρο, θα μιλουσαμε για αριστουργημα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Θα έλεγα καλύτερα το Alien συνάντησε το The Thing σε ατμόσφαιρα Gravity!!!!! :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ετσι και χειροτερα
ο μονος λογος να το δεις η γιοχανσον
και αυτο οχι για το υποκριτικο της ταλεντο

κατα τα αλλα 6.8 εχει στο imdb
:jerking:

Υπάρχει κανένας σοβαρός που κοιτάει τις βαθμολογίες στο imdb?
Εκεί μπαίνω μόνο για ίνφο ή για κανά φρέσκο τρέϊλερ!!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Υπάρχει κανένας σοβαρός που κοιτάει τις βαθμολογίες στο imdb?
Εκεί μπαίνω μόνο για ίνφο ή για κανά φρέσκο τρέϊλερ!!!!
παντως από αποψη βαθμολογιας το imdb είναι το πιο αντικειμενικο κατά τη γνωμη μου...και το 6,8 για ταινια του 2017 είναι παρα που λιγο..σε καμια 5ετια που θα σταθεροποιηθεί η βαθμολογια θα είναι περιπου στο 5...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειδα χτες -back to back- τη "Γυναικα του Εβλεπε τα Ονειρα" και το "Ταξιδι του Μελιτος", στο Αστορ.

Μεγαλοι δημιουργοι, μεγαλες ταινιες...

Μια εποχη που εχει παρελθει ανεπιστρεπτί.
Το ελληνικο σινεμα ειναι, πλεον, καταδικασμενο στην ασχήμια.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
10 Cloverfield Lane (2016)
γκόμενα παθαίνει τροχαίο και συνέρχεται σε μια υπόγα-καταφύγιο όπου την έχει περιμαζέψει άγνωστος (τζων γκούντμαν), της ξεφουρνίζει στόρυ ότι το βράδυ του τροχαίου έγινε επίθεση με χημικά και ότι αναγκαστικά θα παραμείνουν στο σφραγισμένο καταφύγιο 2-3 χρονάκια ώσπου να καταλαγιάσει η μόλυνση

η ιδέα του σεναρίου εξαιρετική και γενικά το πήγαινε καλά μέχρι το τέλος όπου του γάμησε και ψόφησε, δλδ οκ είναι ωραίο μια ταινία να έχει ανατρεπτικό τέλος αλλά όχι κι έτσι , τεσπα 6,5/10 για την ξενέρα
Σιγά το σενάριο. Προέρχεται από παλιό ανέκδοτο :
Παππούς πηγαίνει να εξομολογηθεί σε παπά και του λέει ¨
- Πάτερ στη κατοχή περιμάζεψα μια εβραία και της έδωσα καταφύγιο για να την γλιτώσω από τους γερμανούς που την κυνηγάγανε.
- Μπράβο τέκνο μου
- Ναι, αλλά ξέρεις μετά από λίγο καιρό την ερωτεύτηκα και εντέλει κάναμε έρωτα.
-Αμαρτία τέκνο μου, αλλά τότε οι καιροί ήταν δύσκολοι και τέλος πάντων σου δίνω συγχωρεση.
-Ναι, αλλά αυτό δεν έγινε μόνο μια φορά, αλλά συνεχίστηκε για πολύ καιρό.
-Εντάξει τέκνο μου καταλαβαίνω και σου δίνω άφεση. Εξάλλου έχουν περάσει 70 χρόνια από τότε, οπότε και αυτή και εσύ το έχετε τώρα πια ξεχάσει.
-Δηλαδή μπορώ τώρα να της πω ότι οι Γερμανοί έφυγαν??

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εΐδα την ταινια Blue Jasmine του Γουντι Αλλεν με την Κειτ Μπλανσετ και τον Αλεκ Μπολντουιν.Ταινιαρα! Κ εκπληκτικη ερμηνεια απο την Μπλανσετ.Ειναι ενα μαθημα για οσους σκεφτονται μονο τα λεφτα , βαζουν τα λεφτα πανω απο τους ανθρωπους και κρινουν τους ανθρωπους με βαση τα λεφτα! Μηδενα προ του τελους μακαριζε! Που ελεγε και ο Σολωνας.

Ειδα και την ταινια Μαλενα του Τορνατορε.Ταινιαρα! Με την μουναρα Μονικα Μπελουτσι! Στο τελος η ταινια γινεται πολυ δραματικη!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Ειδα και την ταινια Μαλενα του Τορνατορε.Ταινιαρα! Με την μουναρα Μονικα Μπελουτσι! Στο τελος η ταινια γινεται πολυ δραματικη!

τυπες μηπως ειχες ξαλαφρωσει 5-6 φορες κατά τη διαρκεια της ταινιας και το τελος σου φανηκε δραματικο επειδή ησουν συναισθηματικα καπως?εγω παντως κατι τετοιο ειχα παθει σε αυτή την ταινια με τα αλλεπαλληκα καμσοτσ  :hi:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Alien: Covenant

Τα 2/3 περίπου είναι αναμάσημα στοιχείων και περίπου-ριμέικ σκηνών από alien, aliens, prometheus.

Σαν να έχεις πάρει μερικά υποσχόμενα αλλά μέτρια/βιαστικά εκτελεσμένα πιάτα ενός γεύματος πχ  χωριάτικη σαλάτα με ντομάτα άχυρο, παραψημένη μπριζόλα, πατάτες προτηγανισμένες, λουκάνικα από το σούπερ μαρκετ, παγωτό από το περίπτερο
και αντί να τα φας έτσι, να τα πεταξεις στο μπλέντερ για να φτιάξεις shake και να το πιεις.
Τελικό αποτέλεσμα: πολτός, όπου δεν ξεχωρίζει τίποτα.
Εκτός από την άφιξη στον πλανήτη και τις σκηνές στην πλατεία, δεν υπάρχει καμία άλλη αξιομνημόνευτη σκηνή, όύτε καν πλάνο.
Το καστ ψιλοχάλια εκτός του Φασμπίδη, μέχρι και η Waterstone, που όποιος είδε τον Inherent vice αποκλείεται να μην τράβηξε μία  :wanker: για πάρτη της, είναι κουρεμένη σαν πρόβατο και μοιάζει με τρόφιμο ασύλου.
Σενάριο ανέμπνευστο, οι όποιες υποσχόμενες σκηνές και ιδέες (πχ το φλασμπακ στην πλατεία) ξεπετιούνται με συνοπτικές διαδικασίες, + οι κλασικές μαλακίες με τον μεταβολισμό και την ανάπτυξη των άλιεν, που από αιωρούμενα σωματίδια φτάνουν σε κάνα δίωρο να έχουν αποκτήσει μέγεθος ανθρώπου.

Βαθμολογία: :- ή  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom