Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
καμια καλη Action / Adventure να ψυχαγωγηθουμε .. μας εχουνε πρηξει με τα θεια παθη ολα τα καναλια..

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Συνημμένα

• F8.jpg
    F8.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 24

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά!

DEVIL'S PASS-Το Πέρασμα Dyatlov, το αντίστοιχο φαινόμενο του US Eldridge με το μυστηριώδες πείραμα του Αϊνστάιν, κάπου στα Ουράλια όρη της Ρωσίας.

1959, μια ομάδα εννέα νεαρών Ρώσων ορειβατών με αρχηγό τον Dyatlov, εμπείρων και ικανών , ξεκινά ένα ταξίδι με προορισμό ένα υψόμετρο αρκετά επικίνδυνο. Για κάποιο λόγο σταμάτα σε δύσκολο σημείο, διανυκτερεύει και εξαφανίζεται. Μετά από μεγάλες αναζητήσεις ημερών βρίσκονται  σε διαφορετικό σημείο, μακριά από τις σκηνές με τα υπάρχοντα τα οποία βρέθηκαν παρατημένα όλοι παράξενα νεκροί, η μια δίχως γλώσσα και μάτια , γυμνοί  και αρκετοί με σπασμένα κρανία και πλευρά, με μέλη του σώματος καμένα  αλλά δίχως μώλωπες και σημάδια μάχης,  με ισχυρές δόσεις όμως  ραδιενέργειας πάνω τους. Γύρω από το φαινόμενο δημιουργείτε ένας μύθος και πραγματικότητα, υπήρξε χιονοθύελλα με ισχυρούς άνεμους  που τους παρέσυρε, ο Χιονάνθρωπος Γέτι τους επιτέθηκε, κάποια φυλή τους επιτέθηκε, εξωγήινη παρουσία, μυστικά πειράματα του ρωσικού στρατού στην περιοχής...
Μετά το συμβάν για τρία χρόνια η περιοχή μπήκε σε καραντίνα και ήταν απαγορευμένη  η πρόσβαση...

Στο παρόν τώρα, μια ομάδα Αμερικανών  με επικεφαλής μια ερευνήτρια ακολουθούν την ίδια διαδρομή με συνέπειες αποκαλυτπικές...

Καλή, με την κάμερα σε πρώτο πλάνο, τρομακτική λόγω του ανεξήγητου αλλά και του υπαρκτού πάντα επιστημονικού στοιχείου πάνω σε αρκετά θέματα...

Συνημμένα

• DEVILS PASS.jpg
    DEVILS PASS.jpg
    189,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DYATLOV.jpg
    DYATLOV.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • THE DYATLOV PASS INCIDENT.jpg
    THE DYATLOV PASS INCIDENT.jpg
    167,2 KB · Εμφανίσεις: 29

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

MV5BNTE0YWRmMDEtZGI2ZS00ODQwLWJjMzUtNzEzZTAyNzI1MjQ0XkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_UY268_CR6,0,182,268_AL_.jpg

Καλή ταινία! Με κράτησε από την αρχή ως το τέλος χωρίς να βαρεθώ. Έχω δει αρκετά χειρότερες με καλύτερη βαθμολογία!
Αναμεσα απο την απειρη σαβουρα που γυριζει ο Κειτζ βγαινουν και μερικες μετριες.
Καλη ταινια για την εποχη της.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μαρλει ένας μεγάλος μπελάς για τους ζώο φίλους φοβερή ταινία
Ναι, αρκετα καλη ταινια.
Αμα το δεις σαν ζωοφιλος σου δινει αυτο που περιμενεις, εαν βαλεις και την παραμετρο "ταινια" καταλαβαινεις οτι ισως θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη.
Ας σεβαστουμε τουλαχιστον οτι ηταν true story, και ισως να μην ηθελαν να αλλαξουν κατα πολυ την πραγματικη ιστορια.
Εγω κραταω το γεγονος πως βρηκε κατι να κρατηθει. Οταν ολα ειναι χαλια ψαχνεις να βρεις ενα μικρο κομματι να το εξυψωσεις στο μυαλο σου και να σου δωσει την δυναμη που χρειαζεσαι. Η διαφορα απο το τιποτα στο "κατι" μπορει να ειναι ενα τοσο μικρο πραγματακι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειδα το "Snowpiercer".

Μιλαμε για την πιο φασιστικη ταινια ολων των εποχων.
Επαθα πλακα με το φιναλε/ δεν το πιστευα...
Συγνωμη δεν θυμαμαι καλα την ταινια;
Ηταν ακριβως το αντιθετο το τελος. Εφτασαν στο τελος και αντι να αλλαξουν απλως την αρχηγια προτιμησαν να καταστρεψουν τελειως αυτο το συστημα ταξεων που υπηρχε σαν κατι αρρωστο, κατι που ηταν καταδικασμενο στην αποτυχια, ξανα και ξανα.
Επελεξαν την ελευθερια, οπου ηρθε με μεγαλο κοστος. Η τελικη σκηνη μας δειχνει την ελπιδα (τα παιδια που επιβιωσαν) αλλα δειχνει και την αρκουδα, θελοντας να μας δειξει πως υπαρχει η πιθανοτητα επιβιωσης αλλα εχει και τρομερους κινδυνους. Και αυτο κανει την επιλογη της καταστροφης και ελευθεριας ακομα πιο σημαντικη.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Βλέπεται με ενδιαφέρον αλλά δεν με τρέλανε. Το περίμενα πολύ πιο δυνατό. Μου φάνηκε κάπως επιφανειακό ως προς το story, δεν με άφησε να μπω μέσα στην ταινία και να τη βιώσω.

Συνημμένα

• 484-film-page-large.jpg
    484-film-page-large.jpg
    293,1 KB · Εμφανίσεις: 73
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Βλέπεται με ενδιαφέρον αλλά δεν με τρέλανε. Το περίμενα πολύ πιο δυνατό. Μου φάνηκε κάπως επιφανειακό ως προς το story, δεν με άφησε να μπω μέσα στην ταινία και να τη βιώσω.

Παίζει κάνα καλό τορεντάκι τύπε?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
καλα που το εγραξες...
το ειχα κατεβασει αλλα δεν μου γεμισε το ματι και θα το εβλεπα σε φαση "αστο να παιζει"
χωρις να του δωσω και ιδιαιτερη προσοχη...

Να του δώσεις την αμέριστη προσοχή σου, γιατί αλλιώς θα νευριάσεις πολύ!!!
Οι διάλογοι πέφτουν με ρυθμό πολυβόλου και είναι και "συνδιαστικοί"!!!
Η δε Τσαστέϊν απλά διαβολική παρά το γεγονός ότι είναι με τους "καλούς".....την λατρεύεις από τα πρώτα λεπτά!!!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ναι ψιλομαλακια assassins creed...
το ειδα και μολις βγηκε μιας και ειμαι φαν του παιχνιδιου
στο πρωτο μισαωρο βαρεθηκα ..
απογοητευση... :-

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294

Ναι, το περίμενα με μεγάλες προσδοκίες... Κρίμα...

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Γιατί απογοητεύτηκες?? Είναι παιχνίδι το οποίο έγινε βιβλίο.
Το βιβλίο με την σειρά του έγινε ταινία. Τι περίμενες να δείς, το Goodfellas?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Γιατί απογοητεύτηκες?? Είναι παιχνίδι το οποίο έγινε βιβλίο.
Το βιβλίο με την σειρά του έγινε ταινία. Τι περίμενες να δείς, το Goodfellas?
τι σχεση εχει το Goodfellas ρε τυπε?

περιμενα μια καλη περιπετιουλα με τον fassbender στο καστ
και ειδα μια νεροβραστη μαλακια που δεν μπορεσε να με κρατησει ουτε μισαωρο

τωρα αν εσυ ενθουσιαστηκες με τη συγκεκριμενη μεταφορα
δεν εχω να πω κατι ..γουστα ειναι αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom