easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
καμια καλη Action / Adventure να ψυχαγωγηθουμε .. μας εχουνε πρηξει με τα θεια παθη ολα τα καναλια..
καμια καλη Action / Adventure να ψυχαγωγηθουμε .. μας εχουνε πρηξει με τα θεια παθη ολα τα καναλια..
Αναμεσα απο την απειρη σαβουρα που γυριζει ο Κειτζ βγαινουν και μερικες μετριες.
Καλή ταινία! Με κράτησε από την αρχή ως το τέλος χωρίς να βαρεθώ. Έχω δει αρκετά χειρότερες με καλύτερη βαθμολογία!
Ναι, αρκετα καλη ταινια.Μαρλει ένας μεγάλος μπελάς για τους ζώο φίλους φοβερή ταινία
Συγνωμη δεν θυμαμαι καλα την ταινια;Ειδα το "Snowpiercer".
Μιλαμε για την πιο φασιστικη ταινια ολων των εποχων.
Επαθα πλακα με το φιναλε/ δεν το πιστευα...
Βλέπεται με ενδιαφέρον αλλά δεν με τρέλανε. Το περίμενα πολύ πιο δυνατό. Μου φάνηκε κάπως επιφανειακό ως προς το story, δεν με άφησε να μπω μέσα στην ταινία και να τη βιώσω.
καλα που το εγραξες...
το ειχα κατεβασει αλλα δεν μου γεμισε το ματι και θα το εβλεπα σε φαση "αστο να παιζει"
χωρις να του δωσω και ιδιαιτερη προσοχη...
ναι ψιλομαλακια assassins creed...Βλέπεται με ενδιαφέρον αλλά δεν με τρέλανε. Το περίμενα πολύ πιο δυνατό. Μου φάνηκε κάπως επιφανειακό ως προς το story, δεν με άφησε να μπω μέσα στην ταινία και να τη βιώσω.
Λίγο πολύ τα γνωστά... Δεν έχουν μείνει και πολλά πλέον είναι η αλήθεια...Παίζει κάνα καλό τορεντάκι τύπε?
ναι ψιλομαλακια assassins creed...
το ειδα και μολις βγηκε μιας και ειμαι φαν του παιχνιδιου
στο πρωτο μισαωρο βαρεθηκα ..
απογοητευση... :-
Γιατί απογοητεύτηκες?? Είναι παιχνίδι το οποίο έγινε βιβλίο.ναι ψιλομαλακια assassins creed...
το ειδα και μολις βγηκε μιας και ειμαι φαν του παιχνιδιου
στο πρωτο μισαωρο βαρεθηκα ..
απογοητευση... :-
τι σχεση εχει το Goodfellas ρε τυπε?Γιατί απογοητεύτηκες?? Είναι παιχνίδι το οποίο έγινε βιβλίο.
Το βιβλίο με την σειρά του έγινε ταινία. Τι περίμενες να δείς, το Goodfellas?