Sinister, ψιλοκαλο, dead silence καλο, απο τα κορυφαια παντως για εμενα ειναι το don't look now του 1973, εντελως respect
Χαρμα οφθαλμων!
+ Η μοναδικη ταινια που μ' εκανε να χεστω πανω μου.
Την ειχα δει περυσι, στο σινεμα ("Νυχτες Πρεμιερας")
Sinister, ψιλοκαλο, dead silence καλο, απο τα κορυφαια παντως για εμενα ειναι το don't look now του 1973, εντελως respect
τι να λεμε μαγκες, πραγματικος τρομος, οχι αιματα-κετσαπ κτλ, το εργο απο την αρχη ως το τελος σε κραταει σε συνεχομενη αγωνια και ολα τελειωνουν σε μια στιγμη, με μια λεξη ιδιοφυεςΧαρμα οφθαλμων!
τι να λεμε μαγκες, πραγματικος τρομος, οχι αιματα-κετσαπ κτλ, το εργο απο την αρχη ως το τελος σε κραταει σε συνεχομενη αγωνια και ολα τελειωνουν σε μια στιγμη, με μια λεξη ιδιοφυες
man δεν το εχεις δει ακομα??? σοβαρο φαουλ εργο σταθμος στο ειδοςΘα το δω αυτές τις μέρες ρε αλάνια με καυλώσατε!
Για μένα μην ασχοληθείς καν....το war dogs αρκετα καλο για το ειδος του...
στο “πολυαναμενομενο” sully δεν κοιμηθηκα απλα....παιζει να πεθανα και για λιγα λεπτα :-
το inferno δεν το ειδα ακομα ...να το αφησω ναπαναγαμηθει?
καταλαβα ...Για μένα μην ασχοληθείς καν....
Αλλά αν είσαι από αυτούς που θέλουν να έχουν γνώμη για όλα, τότε δέστην!!!!
οντως τελειως τραγικο, και εγω σπανια εχω ανατριχιασει ετσι, θυμαμαι μια φορα παλια που ειχα δει στο σινεμα το the others εκει στο τελος με το μεντιουμ αν θυμαμαι καλα, και στο zodiac προς το τελος που νομιζεις οτι εχει παει στο σπιτι του δολοφονου, απιστευτες σκηνεςΠραγματικα, στην "επιμαχη" σκηνη παγωσε το αιμα μου.
Πρεπει να 'χα γινει ασπρος, σαν το πανι...
Αλλά και περα απ' τον τρομο, ολη η ταινια ειναι κομψοτεχνημα.
ρε φιλε αυτο το cloverfield ηταν συμπαθητικο εργακι και στο τελος μια μαλακια, ειχα πα3ει και cinema, τα εκλαψα λιγακι τα λεφτα μου
καλουτσικο ειναι ρε..ρε φιλε αυτο το cloverfield ηταν συμπαθητικο εργακι και στο τελος μια μαλακια, ειχα πα3ει και cinema, τα εκλαψα λιγακι τα λεφτα μου
οχι, το παλιο δεν το εχω δει. Κι εμενα μου αρεσε γενικα αλλα στο τελος ειναι απογοητευσηκαλουτσικο ειναι ρε..
μηπως το μπερδευεις με αυτο:
www.imdb.com/title/tt1060277/?ref_=tt_rec_tti]http://www.imdb.com/title/tt1060277/?ref_=tt_rec_tti[/url]
φιλαρακι σου το ειχαμε πει, η ταινια γαμαειΜόλις το είδα το dont look now. Πολύ καλή ταινία πραγματικά! Πολύ σκοτεινή ατμόσφαιρα, μυστήριο και το τέλος πραγματικά όλα τα λεφτά! Γενικά η ταινία σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος!Θα έλεγα ότι είναι ψυχολογικό θρίλερ όμως περισσότερο και όχι τρόμου.
Χαρμα οφθαλμων!