Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 653K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
736

MV5BMTUwMDQxNjIxM15BMl5BanBnXkFtZTcwMzg5MzkwNA@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Υπερεκτιμημένη ταινία. Ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτα πέρα από κάποια καλτίλα που βγάζει το όλο κλίμα.. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει το 7,1..
οντως το εργο ειναι μετριο, 6,5 αντε 7 επιεικως. η σκηνη με την κωλαρα ομως δινει ρεστα :erection:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
736
τελικα ειδα και το suntan, τα καταφερα αν και με μετρια αναλυση :rockon: πολυ καλο εργο και με πολυ πρωτοτυπο θεμα κατα τη γνωμη μου. Βλεπουμε τη ζωη στο νησι χειμωνα, πολυ υποτονικη και γενικα ολους τους cult τυπους που συναντας στην ελληνικη υπαιθρο. Σχεδον αμεσως γινεται αντιπαραθεση με τη ζωη το καλοκαιρι, η μερα με τη νυχτα. Ο γιατρος προοδευτικα χανει τη μπαλα, για οποιονδηποτε φανταζομαι θα ηταν πολυ δυσκολο να ειναι γιατρος σε τετοιο μερος καλοκαιρινη σαιζον  :2funny: με τετοια μουνακια που κυκλοφορουν. Τελικα η κοπελα ειναι νεκρη στο τελος η απλως ναρκωμενη? ασχετο :2funny:. Επισης ωραια νοτα στο εργο η μουσικη και οι στιγμες ασωτης νυχτερινης διασκεδασης, μοιαζουν πολυ μακρυνα, για μενα τουλαχιστον :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
τελικα ειδα και το suntan, τα καταφερα αν και με μετρια αναλυση :rockon: πολυ καλο εργο και με πολυ πρωτοτυπο θεμα κατα τη γνωμη μου. Βλεπουμε τη ζωη στο νησι χειμωνα, πολυ υποτονικη και γενικα ολους τους cult τυπους που συναντας στην ελληνικη υπαιθρο. Σχεδον αμεσως γινεται αντιπαραθεση με τη ζωη το καλοκαιρι, η μερα με τη νυχτα. Ο γιατρος προοδευτικα χανει τη μπαλα, για οποιονδηποτε φανταζομαι θα ηταν πολυ δυσκολο να ειναι γιατρος σε τετοιο μερος καλοκαιρινη σαιζον  :2funny: με τετοια μουνακια που κυκλοφορουν. Τελικα η κοπελα ειναι νεκρη στο τελος η απλως ναρκωμενη? ασχετο :2funny:. Επισης ωραια νοτα στο εργο η μουσικη και οι στιγμες ασωτης νυχτερινης διασκεδασης, μοιαζουν πολυ μακρυνα, για μενα τουλαχιστον :2funny:
Spoiler alert:
μαλλον τεζα ...αλλα θα μας κραξουν οσοι δεν το ειδαν :2funny:

agap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16

Να είσαι βέβαιος ότι ήταν ναρκωμένη. Την τις προάλλες σε καφέ...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Καλο θριλλεράκι/τρόμου τελευταίων χρόνων έχετε να προτείνετε τπτ;

Για το i saw the devil (2010) τι γνωμη εχετε οσοι το ειδατε;

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
736
Sinister, ψιλοκαλο, dead silence καλο,  απο τα κορυφαια παντως για εμενα ειναι το don't look now του 1973, εντελως respect  :rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

Ταινιες με ελληνικούς υπότιτλους

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Sinister, ψιλοκαλο, dead silence καλο,  απο τα κορυφαια παντως για εμενα ειναι το don't look now του 1973, εντελως respect  :rockon:

Thanks παίδες, θα κοιτάξω κάποιες...

agap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: πηρες δουλεια για το σπιτι man?? :rockon:

Λοιπόν από κοντά μου φάνηκε πολύ πιο όμορφη. Είναι αλήθεια ότι σπάνια συναντάω (όταν συμβαίνει)
κάποιον που να είναι εκ του σύνεγγυς πιο άσχημος σε σχέση με την οθόνη.
Έτσι και η Τρίγγου μου φάνηκε κουκλάρα....

agap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16

Για το i saw the devil (2010) τι γνωμη εχετε οσοι το ειδατε;

Φίλε μου το Devil (2010) είναι αυτό που ζητάς. Υπέροχο Θρίλερ με που πίστεψε με θα απολάυσεις από την αρχή...
επίσης αυτά που έχουν ήδη αναφερθεί: πχ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ κτλ.

agap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Η δική μου πρόταση αυτής της βδομάδας είναι μια ταινία που ξαναείδα πρόσφατα.
ή πως φτιάχνεται με απλά υλικά ένα αριστούργημα:

ΑΝΟΙΞΗ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ, του Κιμ Κι Ντουκ,

αγγλιστί:
SPRING, SUMMER, FALL, WINTER ...END SPRING.

Δείτε την ...και ξαναδείτε την. Θα σας κάνει καλό...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μόλις είδα το Snowden του Όλιβερ Στόουν.....μην την χάσετε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom