Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ρε παιδες, βοηθησετ με σε κατι:

Εγραφα παραπανω για την ταινια (DVD) με τα 4 αρχεια βιντεο.

Aυτα εχουν καταληξη VOB.

Tα 3 πρωτα επαιζαν τους υποτιτλους (srt) μια χαρα.
Το τελευταιο δεν λεει να τούς παιξει.

Δεν φταινε οι υποτιτλοι, φταιει το αρχειο.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

:headbang:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μάλλον το αρχείο με τους υπότιτλους δεν είναι srt ή είναι "κλειδωμένο"....
Κάνε copy paste τους υπότιτλους σε αρχείο srt, ανοίγωντας το από την έναρξη των windows εκεί που λέει "σημειωματάριο"!!!!
Συνήθως κάτι τόσο απλοϊκό είναι.....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Τελικα, καταφερα να το βρω από αλλου, με ενσωματωμενους υποτιτλους (700 MB, με χειροτερη ποιοτητα εικονας αλλά χωρις πολλα-πολλα)

Γαμω τις ταινιες, το Hundstage ("Dog Days")!

Γενικα, νομιζω οτι ο Seidl ειναι ο μεγαλυτερος εν ενεργεια σκηνοθετης στον κοσμο.
Το λεω εχοντας δει την "Τριλογια του Παραδεισου", το Υπογειο, το Import Export και το Hundstage => 6 φιλμ.

Μαστορες υπαρχουν και καλυτεροι, αλλά καλυτερος σκηνοθετης (auteur) κανενας.

PS- Ειδα κι εγω το "Arrival".
Σεβασμος και υποκλιση.
Αλλά δεν ξεπερναει το Inception, παρά την υψηλη αισθητικη στον τροπο πλαναρισματος, το φωτισμο κ.ο.κ.

PS(2)- Περιμενω περισσοτερα στο Blade Runner 2.
Εκει, με καταλληλο budget, θα τα γαμησει ολα  :rockon:

tryparolis_20cm

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Είναι δυνατόν να βγάζει ο άλλος τώρα μπεν χούρ οταν υπάρχει το παλιό ; θα βγάλουν και όσα παίρνει ο άνεμος ;

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Τελικα, καταφερα να το βρω από αλλου, με ενσωματωμενους υποτιτλους (700 MB, με χειροτερη ποιοτητα εικονας αλλά χωρις πολλα-πολλα)

Γενικα, νομιζω οτι ο Seidl ειναι ο μεγαλυτερος εν ενεργεια σκηνοθετης στον κοσμο.
Το λεω εχοντας δει την "Τριλογια του Παραδεισου", το Υπογειο, το Import Export και το Hundstage => 6 φιλμ.

PS- Ειδα κι εγω το "Arrival".
Σεβασμος και υποκλιση.
Αλλά δεν ξεπερναει το Inception, παρά την υψηλη αισθητικη στον τροπο πλαναρισματος, το φωτισμο κ.ο.κ.

PS(2)- Περιμενω περισσοτερα στο Blade Runner 2.
Εκει, με καταλληλο budget, θα τα γαμησει ολα  :rockon:
που το βρηκες το arrival μαν? εχει βγει σε καλη αναλυση η απο καμερα και μαλακιες μονο? αν μπορεις στειλε ενα λινκ.
p.s ειδα χτες το sicario οντως γαμαει!! ο βιλνεβ γενικα πολυ καλος, και στο prisoners, και στον ανθρωπο αντιγραφο, πολυ δυνατος :rockon: :rockon:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16

Είναι εντυπωσιακό πόσο μπορούν να διαφέρουν τα γούστα.

Hundstage=η χειρότερη, μακράν της δεύτερης, ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αξέχαστη εμπειρία, τόσο ώστε να θυμάμαι ακόμα πότε την είδα και τι έκανα όλη την υπόλοιπη εκείνη μέρα (τι έφαγα, πού πήγα, ποιες ταινίες είδα εκείνο το βράδυ μέχρι να ξεπλυθούν τα μάτια μου κλπ), όπως άλλωστε ακόμα θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες μιας δυνατής γαστρεντερίτιδας που με χτυπησε το βράδυ της 21/3/2010 και ξέρναγα/έχεζα επί ένα τετραήμερο.
Και έχοντας δει άλλες δυόμιση ταινίες του τύπου, νομίζω ότι είναι εντελώς "έλληνας σκηνοθέτης".
Αυτή του η "ελληνικότητα" συνδυάζεται τόσο αρμονικά με τη γερμανική(αυστριακή) κινηματογραφική του αισθητική ώστε ο άνθρωπος έχει φτάσει τη μπαναλαρία, την κακογουστιά και την κοινοτυπία σε άλλα, δυσθεώρητα επίπεδα

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
που το βρηκες το arrival μαν? εχει βγει σε καλη αναλυση η απο καμερα και μαλακιες μονο? αν μπορεις στειλε ενα λινκ.
p.s ειδα χτες το sicario οντως γαμαει!! ο βιλνεβ γενικα πολυ καλος, και στο prisoners, και στον ανθρωπο αντιγραφο, πολυ δυνατος :rockon: :rockon:
Έχει βγει στους κινηματόγραφοι

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Το Αrrival το ειδα στον Μικρόκοσμο.
Πολυ καλη εμπειρια.
Ενώ συνηθως ειμαι υποχονδριος - νευροσπαστος (δλδ δεν μπορω να ηρεμησω και να συγκεντρωθω, μ' ενοχλουν τα παντα γυρω μου), εκει εκατσα σαν Παναγια επι 2 ωρες και δεν κουναγα ουτε τα βλεφαρα.
Δηλαδη, μιλαμε για μια ταινια μυσταγωγία...
Ο,τι κανει, το κάθε μικρο πλανο, φανερωνει βαθεια γνωση του σινεμα. Αλλά συμφωνω οτι δεν ξεπερασε (ακομα) το Sicario.

Ο Seidl ειναι ιδιοφυια.
Το υπογειο χιουμορ του και ο τροπος που βλεπει τα πραγματα (την ΑΛΗΘΙΝΗ ζωη, κι οχι φανταστικους κοσμους) καθιστουν τους διαφορους Λανθιμους, Αβραναδες, Ζώηδες μια τριχα απ' τα αρχιδια του...
Το λεω γιατι καποιοι απ' αυτους εχουν παρει στοιχεια απ' τον Seidl.

Αλλά παραδεχομαι οτι δεν ειναι για όλα τα γουστα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αν θελετε να δειτε τα 2 ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ του Seidl δειτε το "Import-Export" και το "Paradise Love".
Μιλαμε για δυο απ' τις καλυτερες ταινιες του 21ου αιωνα.

Ενα κλικ πιο κατω ειναι το "Υπογειο" και το "Dog Days".

Ενα κλικ πιο κατω, το "Paradise Hope" και το "Paradise Faith".

Αν δειτε καποια απ' αυτες και δεν σας αρεσει, ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ!
(Όλες οι ταινιες του ειναι ιδιες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Όπως η Κάθριν Μπίγκελοου , έτσι και ο Βιλνέβ είναι "κατασκεύασμα" ενός συστήματος προπαγάνδας!!!!
Οκ, είναι πολύ καλός σκηνοθέτης και άριστος χρήστης της κάμερας....
Αλλά τι να το κάνω όταν όλες οι ταινίες του είναι προπαγανδιστικές?
Έφερα για παράδειγμα την Μπίγκελοου!!!
Δείτε τις ταινίες της προ Ομπάμα και μετά Ομπάμα και το 2012 μετά το Zero Dark Thirty μας "χαιρέτησε" κλέφτικα και αφού είχε πάρει Όσκαρ για το τίποτα....εννοείται ότι ήταν "πληρωμένο" Όσκαρ!!!
Όλοι γνωρίζουν ότι επί Ομπάμα τα Όσκαρ χρησιμοποιούνται σαν μέσο επιβράβευσης ταινιών προπαγάνδας!!!
Έτσι και ο Βιλνέβ....οι ταινίες του όλες στηρίζονται σε σενάρια προπαγανδιστικά και όποιος με ρωτήσει που ήταν η προπαγάνδα στο Prisoners και στο Sicario να ανατρέξει σε παλαιότερα ποστ μου!!!
Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά έναν άνθρωπο που ήρθε σαν κομήτης εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα που χρησιμοποιούν το Χολλυγουντ για προπαγάνδα και κάποια στιγμή αφού του δωρίσουν και κανά Όσκαρ, θα εξαφανιστεί!!!
Τα σενάρια που του δίνουν είναι όλα ένα και ένα....πολύ ψαγμένα με μνμ που σου μένουν καρφωμένα στο μυαλό και διαμορφώνουν συγκεκριμένες νοοτροπίες και τρόπους σκέψης εντελώς απόκρυφες, σαδιστικές και απάνθρωπες....
Το ανθρωπάκι αυτό χρησιμοποιεί το ταλέντο του που κανείς δεν αμφισβητεί, για να "μολύνει" μυαλά και αυτό εμένα μου φτάνει!!!!
Δεν θα σχολιάσω το Arrival, το είδα και απλά μου αύξησε όλα αυτά που πίστευα για αυτό το "πράγμα" που λέγεται Βιλνέβ!!!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
για το ειδος (Sci-Fi) μια χαρα...
www.imdb.com/title/tt4520364/]http://www.imdb.com/title/tt4520364/[/url]
λιγο προβλεψιμο αλλα δε γαμιεται ..
με 5.8 δεν περιμενεις και κανα αριστουργημα

κατι αναμεσα σε αυτα μου εβγαλε.... *P
www.imdb.com/title/tt0470752/?ref_=nv_sr_6]http://www.imdb.com/title/tt0470752/?ref_=nv_sr_6[/url]
www.imdb.com/title/tt2910814/?ref_=nv_sr_1]http://www.imdb.com/title/tt2910814/?ref_=nv_sr_1[/url]

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
και το ξεκινησα με καλη προθεση... :2funny:
λεω και να μη "βγει" θα χορτασουμε πιστολιδι για 2 σεζον...

περνω πους-απς μονο που (αν)το ειδες ολοκληρο.... :kneel:
Πέσε και πάρε  :2funny: :2funny: :2funny:
Το είδα ολόκληρο μέχρι και τους τίτλους τέλους!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Πάντως πιστολίδι δεν βλέπεις.....τουφεκάνε από παντού και με τα πάντα, αλλά όχι με σφαίρες!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

νταξει τροχονομος στο γουστο σου δεν γουσταρω να γινω...
αλλα ελεος ρε....
περα απο το Import Export που ειναι οντως 7ρακι
ναχαμε να λεγαμε ειναι ο ζαλεας.....

Είναι εντυπωσιακό πόσο μπορούν να διαφέρουν τα γούστα.

Hundstage=η χειρότερη, μακράν της δεύτερης, ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αξέχαστη εμπειρία, τόσο ώστε να θυμάμαι ακόμα πότε την είδα και τι έκανα όλη την υπόλοιπη εκείνη μέρα (τι έφαγα, πού πήγα, ποιες ταινίες είδα εκείνο το βράδυ μέχρι να ξεπλυθούν τα μάτια μου κλπ), όπως άλλωστε ακόμα θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες μιας δυνατής γαστρεντερίτιδας που με χτυπησε το βράδυ της 21/3/2010 και ξέρναγα/έχεζα επί ένα τετραήμερο.
Και έχοντας δει άλλες δυόμιση ταινίες του τύπου, νομίζω ότι είναι εντελώς "έλληνας σκηνοθέτης".
Αυτή του η "ελληνικότητα" συνδυάζεται τόσο αρμονικά με τη γερμανική(αυστριακή) κινηματογραφική του αισθητική ώστε ο άνθρωπος έχει φτάσει τη μπαναλαρία, την κακογουστιά και την κοινοτυπία σε άλλα, δυσθεώρητα επίπεδα
+76783 :kneel:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Δεν θυμάμαι αν έχω γράψει για το Nice guys...
Νταξ για πολλές κλωτσιές όλοι οι συντελεστές της ταινίας και λίγα λέω!!!!
Απλά απαράδεκτη ταινία!!!

Το Infiltrator καλά το πάει μέχρι την 1η ώρα....
Μετά δεν ξέρω για πιο λόγο ξεκινάει της "ζαβολιές" και γίνεται κανονική "κωμωδία"!!!!
Ειδικά το τέλος είναι για τα πανηγύρια!!!
Κρίμα γιατί το υλικό του σεναρίου ήταν σούπερ και θα μπορούσε να γίνει φοβερή ταινία....
Δεν ξέρω τι έφταιξε, το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ μέτριο έως κακό!!!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Δεν θυμάμαι αν έχω γράψει για το Nice guys...
Νταξ για πολλές κλωτσιές όλοι οι συντελεστές της ταινίας και λίγα λέω!!!!
Απλά απαράδεκτη ταινία!!!
:2funny:
νταξει για χαβαλε με γκομενα μια χαρα ειναι.......

προσοχη :το αντιθετο ισχυει για τα 3 πρωτα ... :cussing:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
προσπάθησα χθες να δω το ένας άλλος κόσμος του Παπακαλιάτη. Δεν άντεξα μέχρι τη μέση και άλλαξα κανάλι. Μιλάμε για μεγίστη μαλακια με την πρωτη ιστορία ,(είναι 3) να δείχνει πόσο καλοί είναι οι λαθρομετανάστες που τους ερωτεύονται οι ελληνίδες και πόσο κακοι είναι οι φασίστες πού δεν τούς αφήνουν σε ησυχία. Μιλάμε για το άσπρο να το κανει μαυρο χωρίς τίποτα το αξιόλογο ο Τσάτσος του Λαζόπουλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom