LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
ειδα το american hustle
πολυ καλη ταινια
Εσένα θα σ' ακούω γιατί έχουνμε κοινό γούστο στις ταινίες
ειδα το american hustle
πολυ καλη ταινια
Εσένα θα σ' ακούω γιατί έχουνμε κοινό γούστο στις ταινίες
Γι'αυτό έχετε και οι δυο σας την ίδια αφάνα στο άβαταρ; :S
Ποιανού σαι συ βρε;
Χρόνια σας διαβάζω και παρακολουθώ το σάιτ και ήρθα να βοηθήσω... >
Χρόνια σας διαβάζω και παρακολουθώ το σάιτ και ήρθα να βοηθήσω... >
Εγώ πάντως, όταν δεν μου αρέσει κάποια ταινία καθόλου και την θεωρώ σκουπίδι, δεν κάθομαι να την δω μέχρι τέλους!!!!!
Τις καλημέρες μου!!!!!
Γούντι Άλεν is back και μάλιστα με τρόπο εμφατικό.....BLUE JASMINE
Του Woody Allen με Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Louis C.K. , Sally Hawkins
Η Jasmine παρατά το πανεπιστήμιο λίγο πριν πάρει πτυχίο και παντρεύεται έναν πάμπλουτο επενδυτή. Ζει σα βασίλισσα , ώσπου η αυτοκρατορία του συζύγου καταρρέει . Φτωχή πλέον (και καταθλιπτική) αναγκάζεται να μείνει με την αδερφή της στο Σ. Φραντσίσκο βιώνοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Δράμα/κωμωδία. Μετά το To Rome with Love ( το οποιο ήταν απλά μέτριο) ο σκηνοθέτης επιστρέφει με μια πραγματικά καλή ταινία! Η ηρωίδα μαθημένη να ζει και να αναπνέι στην υψηλή κοινωνία , υπεράνω και αφελής (αφού υπογράφει ό,τι της πασάρει ο μεγαλο-απατεώνας σύζυγός της και δεν παίρνει είδηση τις εξωσυζυγικές του σχέσεις) ξαφνικά βρίσκεται δακτυλοδεικτούμενη και το χειρότερο απ’όλα φτωχή..Αδυνατεί να αντιμετωπίσει ρεαλιστικά την κατάσταση (θεωρεί πχ πώς είναι υποτιμητικό να δουλέψει ως γραμματέας οδοντιάτρου), αποδοκιμάζει τη σχέση της αδερφής της με έναν τύπο λαικό και γενικά μένει κολλημένη στις ένδοξες μέρες του παρελθόντος. Όταν μάλιστα εμφανίζεται μια πιθανή σανίδα σωτηρίας (στο πρόσωπο ενός άλλου άνδρα) θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί. Και ενώ ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας θα μπορούσε να γίνει εύκολα μισητός/αντιπαθής, εντούτοις η ερμηνεία της Cate Blanchett και η όλη παρουσία της ,το αποτρέπουν. Έχει μια τέτοια αρχοντική παρουσία που δένει απόλυτα με το χαρακτήρα. Η ταινία εμπεριέχει αρκετά flashbacks ,στα οποία βλέπουμε ανέμελες στιγμές της πλούσιας ζωής της, αλλά και στιγμιότυπα από όταν άρχισαν να μαζεύοντα τα σύννεφα.. Εξαιρετική σκηνοθεσία, ερμηνεία για Όσκαρ από την πρωταγωνίστρια ( χωρίς αυτό να σημαίνει ό,τι υστερούν οι υπόλοιποι)! Μια παρατήρηση μόνο.. Παρά τα κάποια κωμικά στοιχεία η ταινία είναι ουσιαστικά Δράμα που αναδύει πίκρα , απογοήτευση και αδιέξοδο.
Γούντι Άλεν is back και μάλιστα με τρόπο εμφατικό.....
Ας μην πάρει ούτε ένα Όσκαρ, ούτε ένα βραβείο, για μένα η καλύτερη ταινία του 2013 και μία από τις καλύτερες της τελευταίας τριετίας!!!!
Κέϊτ Μπλάνσετ......δώσε μου χίλια μάτια να σε κοιτώ και να σε χαζεύω κουκλάρα μου!!!!
Τι ηθοποιός θεέ μου!!!!!!
Taurus δεν έγραψες τίποτα για την μουσική.....τζαζ από την αρχή μέχρι το τέλος....ΘΕΣΠΕΣΙΑ!!!!!
ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ......Γούντι επιτέλους επέστρεψες στην ζωή μας!!!!!
Αγαπάμε Woody, όσοι δεν παρακολουθούν τις ταινίες του λόγω της ιδιοτροπίας και του καυστικού έως και μαύρου χιούμορ του προτείνω να παρακολουθήσουν το εκπληκτικό/θεϊκό και αρκετά προς τις αμερικανικές ταινίες Match Point ( 2005 ) με το κουκλάκι Scarlett Johansson και με ένα από τα πιο ανατρεπτικά φινάλε που έχουν παιχτεί στην μεγάλη οθόνη.
Μερικές είναι ωραίες.Σας αρεσει ο woody; Μαλιστα.
Moυ αρεσει η σκηνοθεσια του, οι διαλογοι με κανουν να θελω να παρω πρεζα. Οταν συγκεντρωθουν οι χαρακτηρες των εργων του (πολιτικοι, καθηγητες πανεπιστημιου, συγγραφεις κτλ) αρχιζουν ενα ατελειωτο πινγκ πονγκ με εξυπνες ατακες και εξυπνους διαλογους.Μερικές είναι ωραίες.
Κουράζει όντως σε μερικές.Όμως το Match Point ας πούμε ήταν πολύ καλό.Επίσης διαλέγει κατάλληλους ηθοποιούς και καλά μέρη για γύρισμα.Moυ αρεσει η σκηνοθεσια του, οι διαλογοι με κανουν να θελω να παρω πρεζα. Οταν συγκεντρωθουν οι χαρακτηρες των εργων του (πολιτικοι, καθηγητες πανεπιστημιου, συγγραφεις κτλ) αρχιζουν ενα ατελειωτο πινγκ πονγκ με εξυπνες ατακες και εξυπνους διαλογους.
Κουραζει ευκολα.
Moυ αρεσει η σκηνοθεσια του, οι διαλογοι με κανουν να θελω να παρω πρεζα. Οταν συγκεντρωθουν οι χαρακτηρες των εργων του (πολιτικοι, καθηγητες πανεπιστημιου, συγγραφεις κτλ) αρχιζουν ενα ατελειωτο πινγκ πονγκ με εξυπνες ατακες και εξυπνους διαλογους.
Κουραζει ευκολα.