Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.308
Πόντοι
12.756
Ενω εσυ που ξερεις τις εννοιες ηρθες να μας κανεις ιδιαιτερα για τον κορεατικο κινηματογραφο
Οταν λεμε οι ταινιες ειναι πατατα... ειναι ΠΑΤΑΤΑ !!!

Ευτυχως που εγραψες να ξερω να μην λαμβανω υποψην τις κριτικες σου γιατι με το ολντ μπου και το αει σοου δε ντεβιλ χαρην σε εσας τις ειδα και σπαταλησα 4 ωρες απο την ζωη μου βλεπωντας βαρεμαρα και βλακεια!!!!

:sleeping: :tired: :badair:

Πιπη γαμα τον , ειναι μουνης ο μαριος και  :uglystupid: :uglystupid:

ετσι  :zfuck: :zfuck: :zfuck: να τον πηγαινεις

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε, η υποθεση ηταν ΠΑΡΑ πολυ τραβηγμενη, σε σημειο να μου σπασει τ' αρχιδια!

Αλλο πραγμα η μυθοπλασια, αλλο πραγμα η φαντασια, αλλο πραγμα η μπουρδα.
Ε, λοιπον, το σεναριο του Oldboy ητανε μπουρδα.
Αν επροκειτο για αμερικανικη ταινια, θα περναγε στην ιδια κατηγορια με τα Kill Bill. Δηλαδη, περιπετεια - σπλατερια, με ενδιαφερουσα σκηνοθεσια.
Τωρα που ειναι κορεατικη, εξυψωνεται   :jerking:
Ηταν τοσο τραβηγμενο το σεναριο οσο ηταν και οι ελληνικες τραγωδιες. Το μονο σημειο στην ιστορια που ενιωσα οτι ξεφευγει ηταν το σημειο με τον υπνωτισμο.
Σιγουρα παντως δεν μπορω να πω οτι εντασσεται στην ιδια κατηγορια με το kill bill. Αυτο το βλεπουμε στην στην διαφορετικη προσεγγιση των σκηνων απο τον Παρκ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.308
Πόντοι
12.756
Ευχαριστουμε για την εξηγηση

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Ηταν τοσο τραβηγμενο το σεναριο οσο ηταν και οι ελληνικες τραγωδιες. Το μονο σημειο στην ιστορια που ενιωσα οτι ξεφευγει ηταν το σημειο με τον υπνωτισμο.
Σιγουρα παντως δεν μπορω να πω οτι εντασσεται στην ιδια κατηγορια με το kill bill. Αυτο το βλεπουμε στην στην διαφορετικη προσεγγιση των σκηνων απο τον Παρκ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ενω εσυ που ξερεις τις εννοιες ηρθες να μας κανεις ιδιαιτερα για τον κορεατικο κινηματογραφο

Ευτυχως που εγραψες να ξερω να μην λαμβανω υποψην τις κριτικες σου γιατι με το ολντ μπου και το αει σοου δε ντεβιλ χαρην σε εσας τις ειδα και σπαταλησα 4 ωρες απο την ζωη μου βλεπωντας βαρεμαρα και βλακεια!!!!

Δεν ειναι κορεατικη η ταινια ειναι ασιατικη.  :grin:
Την αποψη σου την σεβομαι, μην μιλας ομως για φωσκολικες ερμηνειες και χαλια σκηνοθεσια. Διοτι προφανως δεν ξερεις τι σου γινεται.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εγώ πάντως, όταν δεν μου αρέσει κάποια ταινία καθόλου και την θεωρώ σκουπίδι, δεν κάθομαι να την δω μέχρι τέλους!!!!!
Τις καλημέρες μου!!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Για το είδος της ταινίας και στο κοινό που απευθύνεται, μάλλον θα αρέσει!!!!
Είναι σοβαρή παραγωγή χωρίς "ηλιθιότητες" με βάση πάντα τι "εκπροσωπεί" σαν ταινία!!!!
Όποιος έχει δει βέβαια την 1η ταινία του 1976 του Μπράϊαν Ντε Πάλμα και μπει σε συγκρίσεις, μάλλον δεν θα του αρέσει!!!!
Πάντως αυτή μαζί με το "Κριστίν" της δεκαετίας του 70', θεωρούνται cult για τους φαν των ταινιών θρίλερ!!!!
Προσωπικά τέτοιου είδους ταινίες δεν είμαι φαν, αλλά τις βλέπω ευχάριστα...
Δεν διαφωνώ μαζί σου, απλώς τέτοιες ταινίες δεν τις κριτικάρεις στα σοβαρά....απλώς τις βλέπεις!!!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
:sleeping: :sleeping:
Μεγαλη πατατα τυπε και το ολντ μπου και το ι σοου δε ντεβιλ
Σεναριο για καθυστερημενους, σκηνοθεσια κλαφτα, ερμηνιες φωσκολικες, καλυτερα να το γυριζανε σε τσοντα
Θεμιτο οτι καποιοι μπορει να εχουν κολλημα με κορεατικες-κινεζικες-κιτρινιαρικες ταινιες οπως εχουν και οι θειτσες με τα τουρκικα σηριαλ εξαλλου...οι υπολοιποι μην μπειτε στον κοπο ουτε να τις κατεβασετε.
τυπε δες το ραμπο 3 ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει...μετα τη συγκριση των κορεατικων ταινιων με τα τουρκικα σηριαλ ζητω το αμεσο μπαναρισμα σου απο τον διαχειριστη.....

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Oυτε και εμενα μου αρεσαν :rolleyes:

Ομως αυτο απο την κορεα γαμει

Πολεμικο, σε οποιον αρεσει το ειδος, πρεπει να το δει οπωσδηποτε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Bλεπεται Ολλανδε αλλα καλυτερα να περιμενουμε την αναλυση Blu-ray.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ποτε θα ξεκινησεις να βγαινεις απο το σπιτι σου ? εχεις λιωσει στις ταινιες , θα βγεις εξω και θα νομιζεις οτι εισαι στην Γκοθαμ σιτυ  :)
Παρτον βολτα στο balux να ξεσκασει. Εκει δεν βγαινεις;  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ποτε θα ξεκινησεις να βγαινεις απο το σπιτι σου ? εχεις λιωσει στις ταινιες , θα βγεις εξω και θα νομιζεις οτι εισαι στην Γκοθαμ σιτυ  :)

δεν είμαι σπίτι φίλε εσύ είσαι σπίτι ;) :grouphug:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Stories