st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
οπως εγω ;)δεν έχει σημασία, δεν είναι από τις πολύ γνωστές και μπορεί κάποιος να μην την έχει δει
καλα εκανεις κ την ανεβασες
οπως εγω ;)δεν έχει σημασία, δεν είναι από τις πολύ γνωστές και μπορεί κάποιος να μην την έχει δει
Είναι η αρχιδιά,που είναι σε στυλ μιούζικαλ...? :Sαν ειδες εστω κ το μισο εισαι ηρωας...εγω δεν το αντεξα καθολου...
ναι...Είναι η αρχιδιά,που είναι σε στυλ μιούζικαλ...? :S
κινηματογραφικα ηταν πολυ καλη και μου αρεσε. επιχειρησιακα ειχε διαφορα λαθη που δεν ξερω αν ηταν του σκηνοθετη ή του βιβλιου του βατραχου. ειτε η σαλτσα προερχεται απο το βιβλιο ειτε απο τον σκηνοθετη, δε νομιζω οτι εγιναν ετσι ακριβως τα πραγματα στην πραγματικοτητα.
ρε φιλε πλακα μας κανεις για το oldboy ετσι,δεν εξηξειται αλλιως......κανονικα πρεπει να μαζευτουνε οι κινηματογραφοφιλοι ολοι του κοσμου και να σε καψουν στην ομονοια....μιλαμε για μια απο τις καλυτερες ταινιες ισως και ολων των εποχων.....για το i saw the devil εχεις μες στην αγνοια σου(κινεζικη ταινια!!!!!1 ) εν μερει δικιο....Διαβασα τις διθυραμβικες κριτικες για το Ι saw the Devil
Μπαινω στο IMDb και βλεπω rating 7,8 (θα ψηφισε η Κινα)
Ωραια λεω θα απολαυσω μια καλη ταινια
Προς μεγαλη μου απογητευση σπαταλησα 2 ωρες απο την ζωη μου βλεπωντας οτι χειροτερο θα μπορουσα να δω αυτες τις ημερες
Μια ταινια με σεναριο για παιδακια, διαλογους της πλακας, χαρακτηρες διανοητικα αναπηρους, σεναριο για καθυστερημενους και σκηνοθεσια για την οποια ο σκηνοθετης πρεπει να απολυθει
Μου προκαλει τεραστια απορια το 7,8 στο IDMb και ελπιζω αλλη φορα οσοι γραφετε εδω μεσα να ειστε περισσοτερο αντικειμενικοι ως προς την ποιοτητα αυτων που βλεπετε
Τα ιδια και χειροτερα για το old boy που και αυτο χαρην σε εσας το ειδα.. με πηρατε στον λαιμο σας, καταστρεψατε αλλες 2 πολυτιμες ωρες απο την ζωη μου !!!
Μετα απο αυτο που επαθα δεν ξαναβλεπω κινεζικη ταινια ουτε με σφαιρες !!!
ρε φιλε πλακα μας κανεις για το oldboy ετσι,δεν εξηξειται αλλιως......κανονικα πρεπει να μαζευτουνε οι κινηματογραφοφιλοι ολοι του κοσμου και να σε καψουν στην ομονοια....μιλαμε για μια απο τις καλυτερες ταινιες ισως και ολων των εποχων.....για το i saw the devil εχεις μες στην αγνοια σου(κινεζικη ταινια!!!!!1 ) εν μερει δικιο....
παντως τα τελευταια 20 χρονια περιπου μετα την αμερικη ειναι μακραν δευτερη σε ταινιαρες οι νοτιοκορεατες.......
εισαι λαθος.οκ ειναι 2 μυθικες ταινιες ειδικα για μενα, απο τις οποιες ειδικα την πρωτη την εχω λιβανισει εδω και καιρο εδω μεσα οσο λιγοι.μονο και μονο που πρωταγωνιστει και στις δυο ο min sik choi αρκει αν και πολλα αλλα ακομα τις εκαναν αυτο που ειναι.λαθος ομως εισαι γιατι ολοι δικαιουνται να εχουν γνωμη.ρε φιλε πλακα μας κανεις για το oldboy ετσι,δεν εξηξειται αλλιως......κανονικα πρεπει να μαζευτουνε οι κινηματογραφοφιλοι ολοι του κοσμου και να σε καψουν στην ομονοια....μιλαμε για μια απο τις καλυτερες ταινιες ισως και ολων των εποχων.....για το i saw the devil εχεις μες στην αγνοια σου(κινεζικη ταινια!!!!!1 ) εν μερει δικιο....
παντως τα τελευταια 20 χρονια περιπου μετα την αμερικη ειναι μακραν δευτερη σε ταινιαρες οι νοτιοκορεατες.......
εδω ο κοσμας ο βατραχος εγραψε οτι ο νικολσον ειναι τσαρλατανος.
ρε φιλε ωραιες οι γνωμες,αλλα να εχουν και επαφη με την πραγματικοτητα.....νομιζω πως οποιος εχει κινηματογραφικη παιδεια μπορει να αξιολογησει αντικειμενικα και ταινιες που υποκειμενικα δεν του αρεσουν...το να θεωρει σκουπιδι μια ταινια που αντικειμενικα ειναι ταινιαρα(oldboy) καπου υπαρχει θεμα...να τδεχτω οτι την θεωρει μετρια,αλλα σκουπιδι παει πολυ...και σε μενα δεν αρεσουν ταινιες που θεωρουνται απο τις κορυφαιες ολων των εποχων,αλλα μπορω να αντιληφθω γιατι θεωρουνται ως τετοιες...εισαι λαθος.οκ ειναι 2 μυθικες ταινιες ειδικα για μενα, απο τις οποιες ειδικα την πρωτη την εχω λιβανισει εδω και καιρο εδω μεσα οσο λιγοι.μονο και μονο που πρωταγωνιστει και στις δυο ο min sik choi αρκει αν και πολλα αλλα ακομα τις εκαναν αυτο που ειναι.λαθος ομως εισαι γιατι ολοι δικαιουνται να εχουν γνωμη.
εδω ο κοσμας ο βατραχος εγραψε οτι ο νικολσον ειναι τσαρλατανος.εμενα ποτε δεν με συγκινησε τρομερα εκτος απο την φωλια του κουκου αλλα σιγουρα ειναι μυθος ως ηθοποιος με ερμηνευτικες δυνατοτητες τιτανοτεραστιες.
Ρε, η υποθεση ηταν ΠΑΡΑ πολυ τραβηγμενη, σε σημειο να μου σπασει τ' αρχιδια!
Αλλο πραγμα η μυθοπλασια, αλλο πραγμα η φαντασια, αλλο πραγμα η μπουρδα.
Ε, λοιπον, το σεναριο του Oldboy ητανε μπουρδα.
Αν επροκειτο για αμερικανικη ταινια, θα περναγε στην ιδια κατηγορια με τα Kill Bill. Δηλαδη, περιπετεια - σπλατερια, με ενδιαφερουσα σκηνοθεσια.
Τωρα που ειναι κορεατικη, εξυψωνεται
Μια παρατήρηση όσον αφορά στο Lone Survivor.. Το καλό με το να είσαι ο μοναδικός επιζών είναι ό,τι μπορείς να πεις τα πράγματα (σχεδόν) όπως θέλεις! Από την κυκλοφορία κιόλας του βιβλίου υπήρξαν ενστάσεις όσον αφορά στη δύναμη των Ταλιμπάν. Άλλοι αναφέρουν 8-10 άνδρες, το Ναυτικό στην επίσημη τελετή παρασημοφόρησης αναφέρει 30-40, ενώ στο βιβλίο περιγράφονται νομίζω > 100..
Έγινε επίσης αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ Δημοκρατών- Ρεπουμπλικάνων όσον αφορά στους κανόνες εμπλοκής.. Οι υπερπατριώτες έλεγαν πώς πιθανοί συνεργάτες θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται ως εχθρική δύναμη, ενώ οι φιλελευθεροι τόνιζαν την ηθικά σωστή απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι οι <<πολίτες>>.
....
το όλντμποϊ δεν μου είχε αρέσει και μένα όταν το είδα πριν από χρόνια, είχα απορήσει μάλιστα για τους διθυράμβους που είχε λάβει, μου ήταν τόσο αδιάφορη σαν ταινία ώστε ελάχιστα θυμάμαι σήμερα για την υπόθεση
εχω την εντυπωση οτι οσοι ειδατε το lone survivor και γραψατε μαλλον δεν αντιληφθηκατε τι προβλημα υπαρχει με την ταινια και
γιατι καποιοι εχουμε σοβαρες αντιρησεις! καλα θα κανετε να της δωσετε περισσοτερη προσοχη!
μονο ο απολυτος κατι επιασε! respect!
...γτπ...(για τον πούτσο ).....ναι...
το όλντμποϊ δεν μου είχε αρέσει και μένα όταν το είδα πριν από χρόνια, είχα απορήσει μάλιστα για τους διθυράμβους που είχε λάβει, μου ήταν τόσο αδιάφορη σαν ταινία ώστε ελάχιστα θυμάμαι σήμερα για την υπόθεση
Πες απλα τυπε οτι εσενα δεν σου αρεσε προσωπικα και το βρηκες για τον πουτσο. Μην μπλεκεις τα μπουτακια σου με εννοιες που ουτε καν καταλαβαινεις.
Μεγαλη πατατα τυπε και το ολντ μπου και το ι σοου δε ντεβιλ
Σεναριο για καθυστερημενους, σκηνοθεσια κλαφτα, ερμηνιες φωσκολικες, καλυτερα να το γυριζανε σε τσοντα
Θεμιτο οτι καποιοι μπορει να εχουν κολλημα με κορεατικες-κινεζικες-κιτρινιαρικες ταινιες οπως εχουν και οι θειτσες με τα τουρκικα σηριαλ εξαλλου...οι υπολοιποι μην μπειτε στον κοπο ουτε να τις κατεβασετε.
Πες απλα τυπε οτι εσενα δεν σου αρεσε προσωπικα και το βρηκες για τον πουτσο. Μην μπλεκεις τα μπουτακια σου με εννοιες που ουτε καν καταλαβαινεις.