dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
καλο ητανε....
Για πες..........
καλο ητανε....
την ειδα απο αυτο το λινκ που ποσταρε ο ταυρος....εχει κ Ελληνικους υποτιτλους μπιλυ... ;)Για πες..........
Thanks..........την ειδα απο αυτο το λινκ που ποσταρε ο ταυρος....εχει κ Ελληνικους υποτιτλους μπιλυ... ;)
Thanks..........
www.imdb.com/title/tt0056119/]La Jetée (1962) [/url]
Από τις ελάχιστες ταινίες που κάτι πήγε να "πει" ο Μπραντ Πιτ.....Εβαλα στο μικρο αδερφο μου να δει το 12 monkeys. Μια ταινια την οποια παντα συντηρουσα στο μυαλο μου ως "Μεγαλη", αλλα ενθυμουμενος πολυ αχνα (πρεπει να την ειχα δει 2-3 φορες σαν παιδι - εφηβος).
Στο μεταξυ, ο λογος που του προτεινα να δει το 12 monkeys ηταν οτι ηθελα να παρω τον υπολογιστη και ηξερα οτι: α) θα του αρεσει, β) κραταει πολυ!
Ε, αποτελεσμα: Σταθηκα μπροστα στην οθονη σαν ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ, απορροφωντας καθε δευτερολεπτο αυτου του ΕΠΟΥΣ (οχι απλα "καλη ταινια" ή "μεγαλη ταινια") και διερωτωμενος τι πρεπει να εκτοπισω απο το Top-10 μου για να παρουν τη θεση του οι Πιθηκοι!
Καταφερα να φυγω απο το σαλονι, με τα χιλια ζορια, γυρω στο 70ο λεπτο, γνωριζοντας οτι εχω ενα καρο πιεστικες δουλειες στο κομπιουτερ... Αν ημουν λιγο πιο λασκα, εννοειται πως θα την εβλεπα ολοκληρη σαν νερακι.
Φοβερη εμπειρια, λοιπον!
Προς το τελος, ακουγα τον αδερφο μου να κοπανιεται, φωναζοντας "μου γαμησε το μυαλο"!!
(Φυσικα, να τονισω οτι εμενα η ταινια με καθηλωσε οχι μονο για την πολη και τις τρομερες ερμηνειες, αλλα και για το καλλιτεχνικο της κομματι - το οποιο ο αδερφος μου δεν εκτιμησε, κι ουτε εγω ειχα εκτιμησει στην ηλικια του)
Από τις ελάχιστες ταινίες που κάτι πήγε να "πει" ο Μπραντ Πιτ.....
Για την εποχή της, πρωτοποριακή και ανατρεπτική!!!!!
Ο Γουίλις στα καλύτερά του!!!!
Πραγματικά ταινία για συλλογή!!!!!
καλη η ερμηνεια της στη ζωη της αντελ, αλλα εχει δρομο μπροστα της... εξαλλου ειναι μικρη ακομαΔεν υπάρχει λόγος.....άλλωστε πάνω κάτω ξέρουμε τι αρέσει στον καθένα!!!!
Άσε μην μου βάλει κανένας το Blue Is the Warmest Colour και μου συγκρίνει την Αντέλ με την Κέϊτ Μπλάνσετ και πάθω εγκεφαλικό!!!!!
Όχι αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον λόγο σεναρίου......καλη η ερμηνεια της στη ζωη της αντελ, αλλα εχει δρομο μπροστα της... εξαλλου ειναι μικρη ακομα
η μπλανσετ απλα οσκαρικη, οντως απ τις καλες ταινιες του γουντι
τυπε αυτο το χεις δει???
Εγώ πάντως θα έβαζα τον ρόλο του Μπραντ Πιτ στις 10-15 χειρότερες ερμηνείες που έχω δειΑπό τις ελάχιστες ταινίες που κάτι πήγε να "πει" ο Μπραντ Πιτ.....
Για την εποχή της, πρωτοποριακή και ανατρεπτική!!!!!
Ο Γουίλις στα καλύτερά του!!!!
Πραγματικά ταινία για συλλογή!!!!!
καλη η ερμηνεια της στη ζωη της αντελ, αλλα εχει δρομο μπροστα της... εξαλλου ειναι μικρη ακομα
η μπλανσετ απλα οσκαρικη, οντως απ τις καλες ταινιες του γουντι
τυπε αυτο το χεις δει???
Οι ταινίες ναι, πολύ καλές....αυτός πάντα ενα από τα μειονεκτήματα των ταινιών που παίζει!!!!!Ενδεικτικά αναφέρω Seven,Legends Of The Fall και το αριστούργημα Fight Club...
Υπερβολές. >Οι ταινίες ναι, πολύ καλές....αυτός πάντα ενα από τα μειονεκτήματα των ταινιών που παίζει!!!!!
καλη η ερμηνεια της στη ζωη της αντελ,
Μα και εσύ τον λες απλός "καλός ηθοποιός"....και εγώ αυτό λέω!!!!Υπερβολές. >
Άλλο να ζηλεύεις που είναι πιο όμορφος από εσένα και πλούσιος αλλά μια χαρά ηθοποιός είναι.
Πέραν της πλάκας πιστεύω ότι είναι καλός ηθοποιός.
Στις ταινίες που αναφέρεις βάλε στη θέση του οποιονδήποτε άλλον ηθοποιό και δες τι θα έχανε/κέρδιζε η ταινία από αυτήν την αλλαγήΕνδεικτικά αναφέρω Seven,Legends Of The Fall και το αριστούργημα Fight Club...