Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εβαλα στο μικρο αδερφο μου να δει το 12 monkeys. Μια ταινια την οποια παντα συντηρουσα στο μυαλο μου ως "Μεγαλη", αλλα ενθυμουμενος πολυ αχνα (πρεπει να την ειχα δει 2-3 φορες σαν παιδι - εφηβος).
Στο μεταξυ, ο λογος που του προτεινα να δει το 12 monkeys ηταν οτι ηθελα να παρω τον υπολογιστη και ηξερα οτι: α) θα του αρεσει, β) κραταει πολυ!

Ε, αποτελεσμα: Σταθηκα μπροστα στην οθονη σαν ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ, απορροφωντας καθε δευτερολεπτο αυτου του ΕΠΟΥΣ  :rockon:  :rockon:  :rockon: (οχι απλα "καλη ταινια" ή "μεγαλη ταινια") και διερωτωμενος τι πρεπει να εκτοπισω απο το Top-10 μου για να παρουν τη θεση του οι Πιθηκοι!

Καταφερα να φυγω απο το σαλονι, με τα χιλια ζορια, γυρω στο 70ο λεπτο, γνωριζοντας οτι εχω ενα καρο πιεστικες δουλειες στο κομπιουτερ... Αν ημουν λιγο πιο λασκα, εννοειται πως θα την εβλεπα ολοκληρη σαν νερακι.

Φοβερη εμπειρια, λοιπον!
Προς το τελος, ακουγα τον αδερφο μου να κοπανιεται, φωναζοντας "μου γαμησε το μυαλο"!!  :2funny:
(Φυσικα, να τονισω οτι εμενα η ταινια με καθηλωσε οχι μονο για την πολη και τις τρομερες ερμηνειες, αλλα και για το καλλιτεχνικο της κομματι - το οποιο ο αδερφος μου δεν εκτιμησε, κι ουτε εγω ειχα εκτιμησει στην ηλικια του)
Από τις ελάχιστες ταινίες που κάτι πήγε να "πει" ο Μπραντ Πιτ.....
Για την εποχή της, πρωτοποριακή και ανατρεπτική!!!!!
Ο Γουίλις στα καλύτερά του!!!!
Πραγματικά ταινία για συλλογή!!!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αναγκαστηκα, τελικα, να εξοβελησω μια του Αγγελοπουλου απο το τοπ-10 μου ("Το Λιβαδι που δακρυζει"), και να βαλω τους Πιθηκους.
Χαλαλι...
Καμια φορα, η υψηλη τεχνη δεν μπορει να συναγωνιστει ενα κραμα τεχνης - παθους - ερμηνειων - σεναριου και μπατζετ.
Το επος του Gilliam υπερισχυσε του επους του Αγγελοπουλου  :rockon:

(Btw, γουσταρετε να ανοιξουμε ενα θρεντ ειδικα για τα top-10 ή τα top - 20 του καθενος??)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν υπάρχει λόγος.....άλλωστε πάνω κάτω ξέρουμε τι αρέσει στον καθένα!!!!
Άσε μην μου βάλει κανένας το  Blue Is the Warmest Colour και μου συγκρίνει την Αντέλ με την Κέϊτ Μπλάνσετ και πάθω εγκεφαλικό!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει λόγος.....άλλωστε πάνω κάτω ξέρουμε τι αρέσει στον καθένα!!!!
Άσε μην μου βάλει κανένας το  Blue Is the Warmest Colour και μου συγκρίνει την Αντέλ με την Κέϊτ Μπλάνσετ και πάθω εγκεφαλικό!!!!!
καλη η ερμηνεια της στη ζωη της αντελ, αλλα εχει δρομο μπροστα της... εξαλλου ειναι μικρη ακομα
η μπλανσετ απλα οσκαρικη, οντως απ τις καλες ταινιες του γουντι

τυπε αυτο το χεις δει???

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
καλη η ερμηνεια της στη ζωη της αντελ, αλλα εχει δρομο μπροστα της... εξαλλου ειναι μικρη ακομα

τυπε αυτο το χεις δει???
Όχι αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον λόγο σεναρίου......

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Εγώ πάντως θα έβαζα τον ρόλο του Μπραντ Πιτ στις 10-15 χειρότερες ερμηνείες που έχω δει
Είναι που είναι άμπαλος, εκεί έδωσε ρεσιτάλ καραγκιοζιλικιού

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ενδεικτικά αναφέρω Seven,Legends Of The Fall και το αριστούργημα Fight Club...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

τυπε αυτο το χεις δει???

Ακούγεται πολύ ότι θα πάρει το όσκαρ η μπλάνσετ, για να δούμε.
Οχι τιποτ' αλλο, να το παίξουμε και στο στοίχημα αν ειναι

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Οι ταινίες ναι, πολύ καλές....αυτός πάντα ενα από τα μειονεκτήματα των ταινιών που παίζει!!!!!
Υπερβολές. >:(

Άλλο να ζηλεύεις που είναι πιο όμορφος από εσένα και πλούσιος αλλά μια χαρά ηθοποιός είναι. :grin:

Πέραν της πλάκας πιστεύω ότι είναι καλός ηθοποιός.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Υπερβολές. >:(

Άλλο να ζηλεύεις που είναι πιο όμορφος από εσένα και πλούσιος αλλά μια χαρά ηθοποιός είναι. :grin:

Πέραν της πλάκας πιστεύω ότι είναι καλός ηθοποιός.
Μα και εσύ τον λες απλός "καλός ηθοποιός"....και εγώ αυτό λέω!!!!
Αλλά αν δεις σε τι παραγωγές έχει παίξει, νομίζεις ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών....
Ούτε ο Πατσίνο με τον Ντε Νίρο και τον Νίκολσον μαζί, δεν έχουν παίξει σε τόσο πολλές και σοβαρές παραγωγές!!!!
Και όταν λέω σοβαρές παραγωγές εννοώ ταινίες που σου μένουν στο μυαλό....
Και ο Πιτ μας έχει μείνει στο μυαλό λόγω αυτών των ταινιών....έλεος!!!!!

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ενδεικτικά αναφέρω Seven,Legends Of The Fall και το αριστούργημα Fight Club...
Στις ταινίες που αναφέρεις βάλε στη θέση του οποιονδήποτε άλλον ηθοποιό και δες τι θα έχανε/κέρδιζε η ταινία από αυτήν την αλλαγή
Έχει δύο στυλ ηθοποιίας: το αποχαυνωμένο-ζαβλακωμένο βλέμμα "δεν προλαβαίνω να επεξεργαστώ τι συμβαινει γύρω μου" (seven, mexican, joe black, spy game, troy, babel, jesse james, sleepers, world war z) και το εξυπνακίστικο ύφος "ειμαι μορτης" (0cean's 11, 12, 13, snatch, fight club, moneyball)
Οι εξαιρέσεις ειναι ελάχιστες: kalifornia, legends of the fall, benjamin button και καμιά άλλη που μπορεί να ξεχνάω

Άλλοι μεγαλώνουν κι εξελίσσονται (Κλούνευ, Ντι Κάπριο), δεν παίζουν μόνο τον ωραίο, αυτός κι ο Ντεπ μια ζωή στάσιμοι (ο ένας να κάνει τον γκόμενο, κι ο άλλος τον περίεργο/μεθυσμένο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom