Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε μάγκες σόρρυ κιόλας, αλλά εσείς προφανώς πήγατε να δείτε μια ανάλαφρη επιστημονικής φαντασίας μπλογκμπάστερ ταινία, με εφέ, εκρήξεις, κωλοτούμπες και όλα τα συναφή....
Οκ, δεν τα είδατε, δεν σας άρεσε!!!!
Μόνο που η ταινία ΔΕΝ είναι τέτοια.....το ακριβώς αντίθετο!!!!
Το έγραψα, είναι μια ταινία άκρως κοινωνικοπολιτική, παραβολική και μεταφορική!!!!
Πρέπει κάποιος βλέποντας την, να φέρνει εικόνες με το σήμερα και να τις αναλύει!!!!
Σόρρυ αλλά δεν είναι για ποπ-κορν και κοκα-κόλες η ταινία αυτή!!!!!
Εγώ βασικά ήπια MONSTER.......(πλάκα κάνω) αλλά η ταινία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.... :thumbsup:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ειδα χθες αυτο
καλο ειναι,περναει κ καποια μηνυματακια,δεν ειναι εξαιρετικο αλλα δεν εχω να πω κ κατι κακο για το φιλμακι... :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
86952893.jpg

όμορφη φωτογραφία, φαινομενικά πιασάρικο σενάριο/α, ώρες ώρες αγγίζει την ποιότητα (ίσως γιατί μου αρέσει η τεχνοτροπία των 60ς) αλλά πολύ.. πολύ.. πολύ .. πάρα πολύ .. αργή  :grin:
αν είστε τύποι με υπομονή μπορεί και να το βρείτε αριστούργημα, εγώ κόντεψα να κόψω φλέβα πάντως  :grin:

εντελώς αφηρημένη ταινία που τη βλέπεις με την λογική του "τριπαρίσματός"... δλδ απλά χαλαρώνεις και αφήνεσαι στην ατμόσφαιρα στους ήχους και στα σκηνικά  :grin:
εαν περιμένετε ουσιαστικό σενάριο και δράση προσπεράστε... :helpplea:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ας κάνω την αρχή, Prisoners ένα κοινωνικό/ψυχολογικό  θρίλερ έντασης και αγωνίας έως το τελευταίο λεπτό . Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή θα μιλήσω πρώτα για τον εκπληκτικό H.Jackman τον οποίο  θαυμάζω όχι μόνο για το γραμμικό μυώδες  κορμί του αλλά και για τις ερμηνευτικές του ικανότητες οι οποίες μην βιαστείτε να πείτε πως αναλωνόταν μόνο στον Wolverine, X-men ( αν μπορείτε πείτε μου ποιος άλλος θα μπορούσε να τον ερμηνεύει τόσο καλά ) αλλά και σε ταινίες με έντονη ερμηνεία όπως τα Swordfish, Prestige, Kate and Leopold αλλά και επειδή είναι ένας star χωρίς το απαραίτητο system…
Στα της ταινίας, η ταινία καταρχάς είναι μια κόλαση για κάθε οικογενειάρχη αλλά και ένα παράδειγμα πόσο κοντά είναι οι δυο ορισμοί  του θύματος και του θύτη, πως εύκολα το θύμα γίνεται κατά ανάγκη θύτης και πως και ο θύτης συνήθως βιώνει την κατάσταση του θύματος στο παρελθόν.
Ένα παράδειγμα μέχρι που μπορεί να μας οδηγήσει μια τραγική κατάσταση, τα βασανιστήρια που επιβάλει ο τραγικός πατέρας στον φαινομενικά ύποπτο απαγωγέα μας θυμίζουν έντονα τα βασανιστήρια στα όποια και υποβάλλοντα ύποπτοι για τρομοκρατία από διεθνής υπηρεσίες.
Μήπως όλοι είμαστε αιχμάλωτοι ενός συστήματος, ένα σύστημα που λόγο της γραφειοκρατίας αλλά και της τόσο πολιτικά/κοινωνικά  χαλκευμένης απονομής της δικαιοσύνης καθυστέρει θανάσιμα…

ΥΓ. Ίσως το καλύτερο θρίλερ της χρονιάς!

Συνημμένα

• PRISONERS.jpg
    PRISONERS.jpg
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 10

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Το εχει δει κανεις.?? το κατεβαζω για το βραδυ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Geopa, περίμενα με το σκεπτικό σου μάτι να καταλάβεις το τέλος, το οποίο και είναι η κάθαρση και η ταυτόχρονη μετάβαση από τις δυνάμεις του σκότους στην γαλήνη μόνο με μια ανάμνηση, μια ανάμνηση καλή και ταυτόχρονα τόσο ισχυρή η όποια και μπορεί και μόνο να επαναφέρει μια κολασμένη ψυχή. Η αλήθεια είναι πως η αγάπη για κάτι είναι πάντα πιο δυνατή από καθετί που μπορεί να σε κυρίευση… Η ταινία δεν έχει τα κλασικά κλισέ παρά μόνον αυτά που χρειάζεται όπου και τα περιγράφεις.
Γενικά η ταινία σε αγγίζει βαθιά σε βαθμό που σε ανατριχιάζει και όχι απαραίτητα τρομάζει λόγο της κατάληξης που λες ότι την περιμένεις, απλά έχει κάποια μηνύματα που δεν έχουν παρόμοιες ταινίες τρόμου και για αυτό την θεωρώ πλέον από τις πιο αξιόλογες μετά τον Eξορκιστή.

Αυτά, περιμένω τα σχόλια σου για το εκπληκτικό Prisoners που σπάει τα ταμία…
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πες τα...

Η ταινία ήταν πολύ καλή από όλες τις απόψεις...

Σοβαρή,καλογυρισμένη χωρίς πολλές υπερβολές...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Εγώ πάλι είδα αυτό χθες    , το οποίο είναι προπέρσινο και μιας και δεν είχε τίποτ' άλλο στο DVDάδικο της γειτονιάς(ναι ναι δεν κατεβάζω ταινίες!!!!!!!!!!!!!) είπα να το πάρω λόγω κυρίως του πολύ καλού καστ. Δεν το είχα ξανακούσει και πουθενά. Ανεξάρτητη αμερικάνικη παραγωγή. Ομολογώ ότι έμεινα πραγματικά μαλάκας!!!!!! Η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια και μάλιστα από το πουθενά.
Η ταινία είναι έξοχα κινηματογραφημένη, μονταρισμένη και ερμηνευμένη και πραγματικά σε βάζει μέσα στο σύμπαν της, με σκηνές πολύ δυνατές που σε στοιχειώνουν. Ταινία για θεατές με γερό στομάχι γιατί είναι αρκετά βαριά και απαισιόδοξη. Μάλλον γι' αυτό πήγε άπατη σε εισιτήρια. Πάντως τελειώνει και σου αφήνει πολλά πράγματα προς σκέψη. Από τον σκηνοθέτη του "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ".
Προσοχή!!! Προτείνεται μόνο σε αυτούς που τους αρέσει ο αληθινός κινηματογράφος κι όχι εύκολες λύσεις για να περνάει ευχάριστα η ώρα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εγώ πάλι είδα αυτό χθες    , το οποίο είναι προπέρσινο και μιας και δεν είχε τίποτ' άλλο στο DVDάδικο της γειτονιάς(ναι ναι δεν κατεβάζω ταινίες!!!!!!!!!!!!!) είπα να το πάρω λόγω κυρίως του πολύ καλού καστ. Δεν το είχα ξανακούσει και πουθενά. Ανεξάρτητη αμερικάνικη παραγωγή. Ομολογώ ότι έμεινα πραγματικά μαλάκας!!!!!! Η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια και μάλιστα από το πουθενά.
Η ταινία είναι έξοχα κινηματογραφημένη, μονταρισμένη και ερμηνευμένη και πραγματικά σε βάζει μέσα στο σύμπαν της, με σκηνές πολύ δυνατές που σε στοιχειώνουν. Ταινία για θεατές με γερό στομάχι γιατί είναι αρκετά βαριά και απαισιόδοξη. Μάλλον γι' αυτό πήγε άπατη σε εισιτήρια. Πάντως τελειώνει και σου αφήνει πολλά πράγματα προς σκέψη. Από τον σκηνοθέτη του "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ".
Προσοχή!!! Προτείνεται μόνο σε αυτούς που τους αρέσει ο αληθινός κινηματογράφος κι όχι εύκολες λύσεις για να περνάει ευχάριστα η ώρα.
καλο ειναι φιλε,αλλα σου γαμαει την ψυχολογια...κατα τα αλλα,οκ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Eιδα και εγω το "The Conjuring".
Πρωτη παρατηρηση ειναι οτι ειδικα αυτον τον καιρο προσπαθουν να δινουν μια δοση αληθοφανειας σε τετιου ειδους ταινιες. "Βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα"¨και σου αραδιαζουν πεντε, εξι φωτογραφιες. "Paranormal Activity" και λοιπες χαζομαρες.
Δευτερη παρατηρηση ειναι οτι αμα το εξετασουμε κοινωνικα το πραγμα κατι τετοιες ιστοριες γινονται κυριως σε ατομα που δεν πιστευουν η εχουν χασει την πιστη τους. Φαε το φαι σου μην σε φαει ο κακος λυκος ενα πραγμα.  :grin:
Σαν ταινια τωρα, την ειδα ευχαριστα και με κρατησε. Καιρο ειχα να δω ενα αξιολογο θριλερ, που παρα τα κλισε του ειδους αυτη καταφερε και εκανε την διαφορα. Ενω η ταινια σε ολη την διαρκεια ειχε "χτισει την ενταση" και παρακολουθουσα προσηλωμενος καταφερε στο τελος να καταστρεψει αυτο το συναισθημα και να μου προκαλεσει ακομα και γελιο.
Επειδη διαβασα και για την πραγματικη ιστορια, αυτη η οικογενεια ζουσε στην φαρμα για 10 χρονια και δεν εφευγε.  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
The Conjuring
εχει καλη ροη,τσουλαει ανετα..στο τελος αν κανει καποιος απολογισμο κ μια αποδομηση θα δει οτι στην τελικη ειναι μια ακομη ταινια εξορκισμου...τιποτα περισσοτερο. :P

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
The Conjuring
εχει καλη ροη,τσουλαει ανετα..στο τελος αν κανει καποιος απολογισμο κ μια αποδομηση θα δει οτι στην τελικη ειναι μια ακομη ταινια εξορκισμου...τιποτα περισσοτερο. :P

έτσι.. :thumbsup:

να μου πουν γαμάτους τους εξορκιστές από το 1 μέχρι το 5 (αν δεν κάνω λάθος 5  ?) μάλιστα...
η το πρώτο evil dead ... άντε και το στίγματα.

αλλά αυτό το Conjuring πραγματικά το βρήκα βαρετό... (από ένα σημείο και μετά πλην το τέλος) :grin:

anyway γούστα είναι αυτά  :)

εντιτ...
έστω και η εμιλι ροουζ....

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
καλο ειναι φιλε,αλλα σου γαμαει την ψυχολογια...κατα τα αλλα,οκ...

Nαι όντως......αλλά τώρα που το σκέφτομαι, οι καλύτερες ταινίες που έχω δει είχαν αρκετά βαριά θεματολογία και ατμόσφαιρα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Nαι όντως......αλλά τώρα που το σκέφτομαι, οι καλύτερες ταινίες που έχω δει είχαν αρκετά βαριά θεματολογία και ατμόσφαιρα.
ναι σε πολλες ισχυει.
για πες τωρα ...το drax ειναι σαν να λεμε gus drax? ή καμμια σχεση? :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οποιος ειδε το Top Gear (διαστασεις τηλε-ταινιας) που προβληθηκε πριν λιγο στο ΣΚΑΙ, φανταζομαι πως θα ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ οσο κι εγω...

Επος!

Θα καταγραφει με χρυσα γραμματα στην ιστορια του διεθνους θεαματος  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom