Χαβαλέ κάνω ρε,έβαλα χαμόγελο στο τέλος...........καμια σχεση το 7αρι με το γαυρο, δεν ασχολουμε με τετοια, εχω τις πουτανες μου εγω...![]()
![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
Χαβαλέ κάνω ρε,έβαλα χαμόγελο στο τέλος...........καμια σχεση το 7αρι με το γαυρο, δεν ασχολουμε με τετοια, εχω τις πουτανες μου εγω...![]()
Εγώ βασικά ήπια MONSTER.......(πλάκα κάνω) αλλά η ταινία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη....Ρε μάγκες σόρρυ κιόλας, αλλά εσείς προφανώς πήγατε να δείτε μια ανάλαφρη επιστημονικής φαντασίας μπλογκμπάστερ ταινία, με εφέ, εκρήξεις, κωλοτούμπες και όλα τα συναφή....
Οκ, δεν τα είδατε, δεν σας άρεσε!!!!
Μόνο που η ταινία ΔΕΝ είναι τέτοια.....το ακριβώς αντίθετο!!!!
Το έγραψα, είναι μια ταινία άκρως κοινωνικοπολιτική, παραβολική και μεταφορική!!!!
Πρέπει κάποιος βλέποντας την, να φέρνει εικόνες με το σήμερα και να τις αναλύει!!!!
Σόρρυ αλλά δεν είναι για ποπ-κορν και κοκα-κόλες η ταινία αυτή!!!!!
Τι είναι αυτό ρε........ειδα χθες αυτο
καλο ειναι,περναει κ καποια μηνυματακια,δεν ειναι εξαιρετικο αλλα δεν εχω να πω κ κατι κακο για το φιλμακι...![]()
teenage movie μαλλον...με εφηβεια κ ετσι...Τι είναι αυτό ρε........![]()
Geopa, περίμενα με το σκεπτικό σου μάτι να καταλάβεις το τέλος, το οποίο και είναι η κάθαρση και η ταυτόχρονη μετάβαση από τις δυνάμεις του σκότους στην γαλήνη μόνο με μια ανάμνηση, μια ανάμνηση καλή και ταυτόχρονα τόσο ισχυρή η όποια και μπορεί και μόνο να επαναφέρει μια κολασμένη ψυχή. Η αλήθεια είναι πως η αγάπη για κάτι είναι πάντα πιο δυνατή από καθετί που μπορεί να σε κυρίευση… Η ταινία δεν έχει τα κλασικά κλισέ παρά μόνον αυτά που χρειάζεται όπου και τα περιγράφεις.
Γενικά η ταινία σε αγγίζει βαθιά σε βαθμό που σε ανατριχιάζει και όχι απαραίτητα τρομάζει λόγο της κατάληξης που λες ότι την περιμένεις, απλά έχει κάποια μηνύματα που δεν έχουν παρόμοιες ταινίες τρόμου και για αυτό την θεωρώ πλέον από τις πιο αξιόλογες μετά τον Eξορκιστή.
Αυτά, περιμένω τα σχόλια σου για το εκπληκτικό Prisoners που σπάει τα ταμία…
καλο ειναι φιλε,αλλα σου γαμαει την ψυχολογια...κατα τα αλλα,οκ...Εγώ πάλι είδα αυτό χθες , το οποίο είναι προπέρσινο και μιας και δεν είχε τίποτ' άλλο στο DVDάδικο της γειτονιάς(ναι ναι δεν κατεβάζω ταινίες!!!!!!!!!!!!!) είπα να το πάρω λόγω κυρίως του πολύ καλού καστ. Δεν το είχα ξανακούσει και πουθενά. Ανεξάρτητη αμερικάνικη παραγωγή. Ομολογώ ότι έμεινα πραγματικά μαλάκας!!!!!! Η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια και μάλιστα από το πουθενά.
Η ταινία είναι έξοχα κινηματογραφημένη, μονταρισμένη και ερμηνευμένη και πραγματικά σε βάζει μέσα στο σύμπαν της, με σκηνές πολύ δυνατές που σε στοιχειώνουν. Ταινία για θεατές με γερό στομάχι γιατί είναι αρκετά βαριά και απαισιόδοξη. Μάλλον γι' αυτό πήγε άπατη σε εισιτήρια. Πάντως τελειώνει και σου αφήνει πολλά πράγματα προς σκέψη. Από τον σκηνοθέτη του "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ".
Προσοχή!!! Προτείνεται μόνο σε αυτούς που τους αρέσει ο αληθινός κινηματογράφος κι όχι εύκολες λύσεις για να περνάει ευχάριστα η ώρα.
The Conjuring
εχει καλη ροη,τσουλαει ανετα..στο τελος αν κανει καποιος απολογισμο κ μια αποδομηση θα δει οτι στην τελικη ειναι μια ακομη ταινια εξορκισμου...τιποτα περισσοτερο.![]()
έτσι..
+
anyway γούστα είναι αυτά![]()
καλο ειναι φιλε,αλλα σου γαμαει την ψυχολογια...κατα τα αλλα,οκ...
ναι σε πολλες ισχυει.Nαι όντως......αλλά τώρα που το σκέφτομαι, οι καλύτερες ταινίες που έχω δει είχαν αρκετά βαριά θεματολογία και ατμόσφαιρα.