Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μαλακία φίλε......το District 9 γάμαγε.......καμία σχέση με την αρχιδιά αυτήν....
...μια ψευτο-motion κάμερα,όλη η ταινία...ευτυχώς έδωσα μόνο 3,5€ στα Village.............. :s&m_1: :S

:tooth: :tooth:
πηγα να το κατεβασω προχθες κ το μετανοιωσα τελικα.... :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Και μιας που είμαστε στο επίκεντρο ταινιών τέτοιου τύπου θρίλερ, θυμάστε την πρώτη ταινία που κάτι μας έδωσε, μην περιμένετε κάτι από την συνέχεια της διότι είναι απλά μια αδιάφορη/περιττή και τελείως απαράδεκτη παραγωγή.
Αποτέλεσμα τέτοιον ταινιών είναι κάποιοι να τσουβαλιάζουν δυνατές ταινίες όπως το Conjuring  με τέτοια κενά έργα.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    281,7 KB · Εμφανίσεις: 20

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μαλακία φίλε......το District 9 γάμαγε.......καμία σχέση με την αρχιδιά αυτήν....
...μια ψευτο-motion κάμερα,όλη η ταινία...ευτυχώς έδωσα μόνο 3,5€ στα Village.............. :s&m_1: :S
Όταν στο κοντινό μέλλον τέτοια σενάρια θα τα βλέπουμε μπροστά μας-ο χωρισμός σε φτωχό Νότο με τον πλούσιο Βορά, οι έχοντες με τους μη έχοντες-αν δεν συντελούνται είδη σε πολλά μέρη, θα ήθελα να δω αν θα είχες την ίδια άποψη…

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.williamhjortsberg.com/images/angelheart.jpg[/img[/URL]]

μου το είχε προτείνει κάποιος από δω.. (δεν θυμάμαι ποιο παιδί  ;D  )
πολύ καλό, από τις καλλίτερες ταινίες μυστηρίου που έχω δει ποτέ....

αυτό το πουτανάκι που παίζει την epiphany ειναι η ριάνα στα νιάτα της ?   :cum: :cum: :cum:
[/quote]αλαν παρκερ ντε νιρο και μικι ρουρκ.τετοια τριαδα εβγαλε μια ταινιαρα σαν αυτη.
η μαυρουλα κουκλιτσα το τρομερο καβλακι ηταν η τηλεοπτικη κορη του μπιλ κοσμπι αν θυμαστε...λιζα μπονετ λεγοταν.το γραφει και η αφισα...ενα τρελο καβλακι.

γκεοψ φθινοπωριαζει σε λιγο.σιγα σιγα επανερχομαστε...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας αρεσε το district 9. Μιλαμε η ταινια ηταν στα ορια του cult με ωραια εφε. Φυσικα και την ειδα ευχαριστα αλλα με τιποτα δεν μπορω να πω οτι ηταν καλη ταινια.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επειδή ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που βλέπαμε συνεχώς με τους εξωγήινους…

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Να σου πω, δεν έχεις και άδικο, ποιος δεν μας λέει ότι και αυτό παίζει στο μέλλον…

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εχει κανεις αλλος προβλημα με το IMDB;
Tις τελευταιες δυο μερες δεν μου ανοιγει η σελιδα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας αρεσε το district 9. Μιλαμε η ταινια ηταν στα ορια του cult με ωραια εφε. Φυσικα και την ειδα ευχαριστα αλλα με τιποτα δεν μπορω να πω οτι ηταν καλη ταινια.
Είχε αυτήν την κάμερα που προανέφερα......και κάποια φυσικά εφέ,που δεν ενοχλούσαν...... :boobies:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μια χαρα ανοιγει παιχτη η σελιδα

Παντως, συμφωνα με τα σχολια που υπαρχουν σε αυτο το site , πολλα ατομα παγκοσμιως (αναμεσα τους και Ελληνες) αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα τα τελευταια 24ωρα.
Ειμαι απο τους ατυχους, τι να πω

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ειδα το 2 guns.Μουφα τελειως :huh:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Εγω την εβγαλα τζαμπα.!! οντως μαλακια η ταινια απο τις λιγες, ο ντειμον δεν το εχει για τετοιες ταινιες βιας, μην πω για την στολη με τα αμορτισερακια  :headbang: :headbang: :headbang:
στην τελικη βλεπετε η ταινια...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγω την εβγαλα τζαμπα.!! οντως μαλακια η ταινια απο τις λιγες, ο ντειμον δεν το εχει για τετοιες ταινιες βιας, μην πω για την στολη με τα αμορτισερακια  :headbang: :headbang: :headbang:
στην τελικη βλεπετε η ταινια...
Είσαι γαυράκος......αλλά θα κάνω εξαίρεση............. :grin:
Η Τζόντι Φόστερ,σε ρόλο σκληρής υπουργού δεν ήταν άθλια?
Είχα ξενερώσει...... :S

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Είσαι γαυράκος......αλλά θα κάνω εξαίρεση............. :grin:
Η Τζόντι Φόστερ,σε ρόλο σκληρής υπουργού δεν ήταν άθλια?
Είχα ξενερώσει...... :S

καμια σχεση το 7αρι με το γαυρο, δεν ασχολουμε με τετοια, εχω τις πουτανες μου εγω... :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε μάγκες σόρρυ κιόλας, αλλά εσείς προφανώς πήγατε να δείτε μια ανάλαφρη επιστημονικής φαντασίας μπλογκμπάστερ ταινία, με εφέ, εκρήξεις, κωλοτούμπες και όλα τα συναφή....
Οκ, δεν τα είδατε, δεν σας άρεσε!!!!
Μόνο που η ταινία ΔΕΝ είναι τέτοια.....το ακριβώς αντίθετο!!!!
Το έγραψα, είναι μια ταινία άκρως κοινωνικοπολιτική, παραβολική και μεταφορική!!!!
Πρέπει κάποιος βλέποντας την, να φέρνει εικόνες με το σήμερα και να τις αναλύει!!!!
Σόρρυ αλλά δεν είναι για ποπ-κορν και κοκα-κόλες η ταινία αυτή!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom