Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απλά έλεος τύπε....... :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Οποιος δει το Singapore Sling χωρις να ξερασει, εχει πολυ μεγαλα κακαλα  :2funny:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οποιος δει το Singapore Sling χωρις να ξερασει, εχει πολυ μεγαλα κακαλα  :2funny:

Την ταινια του Νικολαιδη λες;
Την ειχα δει πριν πολλα χρονια, θυμαμαι ομως οτι μου αρεσε.
Καλτιλα και παρακμη  :grin:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Όπα τύπε.........ο καμένος ο Φέρελ είναι μορφή.......... :grin: :grin: :grin:

Έχει κάποιο ταλέντο αλλά είναι τίγκα στην υπερβολή και στις ταινίες του και στις ερμηνείες του. Συν το ότι παίζει συνεχώς τον ίδιο τύπο. Έχει παίξει και σε σοβαρούς ρόλους αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ λίγος εκεί. Αυτοί οι νέας γενιάς κωμικοί αγνοούν ότι το γέλιο πρέπει να βγαίνει από το σενάριο και τις καταστάσεις κι όχι από τις γκριμάτσες τις σκατολογικές συζητήσεις, τις κλανιές και τα βρισίδια ή παίζοντας τύπους τόσο τραβηγμένους σε υπερβολή που μοιάζουν με ταινίες επιστημονικής φαντασίας.....

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Μετά την πρώτη τριλογία στα 70'ς-80'ς που ήταν ταινίες πρωτοποριακές για την εποχή τους περισσότερο όσον αφορά τα εφέ, το μοντάζ και την εικόνα, νομίζω ότι επήλθε ο εκφυλισμός της σειράς με την δεύτερη τριλογία. Η πρώτη ταινία του '77 ήταν κλασσική και ιστορική από πολλές πλευρές αλλά εκεί νομίζω ξεκίνησε και η κατρακύλα του σινεμά, καθώς με αφετηρία αυτή την ταινία άρχισε να δίνεται περισσότερη έμφαση στο θέαμα και λιγότερο στην ιστορία και την μυθολογία και δεν εννοώ μόνο για τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Κι έτσι φτάσαμε πια στο σημείο τα εφε να έχουν προοδεύσει πια τόσο πολύ που να βλέπουμε πράγματα απίστευτα και να μην μας εντυπωσιάζουν πια. Κατάντια........

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επιτέλους ένα θρίλερ σοβαρό το οποίο και θα συζητηθεί για τα μηνύματα που περνά. Με έναν Η.Jackman να ξεδιπλώνει τις ερμηνευτικές του ικανότητες.
Prisoners, τη γίνεται όταν η δικαιοσύνη κωλυσιεργεί η αφήνει παράθυρα, τη γίνεται όταν ένας αγανακτισμένος οικογενειάρχης παίρνει στα χέρια του την τιμωρία που δεν επιβάλει το κράτος, πόσο μπορεί να μετατραπεί το θύμα σε θύτη και τη μπορεί να επιφέρει αυτό στον ίδιο και τους οικείους του.

Συνημμένα

• Prisoners.jpg
    Prisoners.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 10

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μάγκες είδα χθες το Conjuring κ το συστήνω...

Πολύ καλό...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Οποιος δει το Singapore Sling χωρις να ξερασει, εχει πολυ μεγαλα κακαλα  :2funny:

Την ταινια του Νικολαιδη λες;
Την ειχα δει πριν πολλα χρονια, θυμαμαι ομως οτι μου αρεσε.
Καλτιλα και παρακμη  :grin:

Το είχα δει με παρόντα τον Νικολαΐδη.
Δεν θυμάμαι και πολλά. Κυρίως ότι οι μισοί έφυγαν στο διάλειμμα :)

Υ.Γ. Το Ichi the Killer το έχεις δει; Αυτό και αν χρειάζεται γερό στομάχι...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
http://[URL unfurl="true"]www.williamhjortsberg.com/images/angelheart.jpg[/img[/URL]]

μου το είχε προτείνει κάποιος από δω.. (δεν θυμάμαι ποιο παιδί  ;D  )
πολύ καλό, από τις καλλίτερες ταινίες μυστηρίου που έχω δει ποτέ....

αυτό το πουτανάκι που παίζει την epiphany ειναι η ριάνα στα νιάτα της ?   :cum: :cum: :cum:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
http://[URL unfurl="true"]www.williamhjortsberg.com/images/angelheart.jpg[/img[/URL]]

μου το είχε προτείνει κάποιος από δω.. (δεν θυμάμαι ποιο παιδί  ;D  )
πολύ καλό, από τις καλλίτερες ταινίες μυστηρίου που έχω δει ποτέ....

αυτό το πουτανάκι που παίζει την epiphany ειναι η ριάνα στα νιάτα της ?   :cum: :cum: :cum:
[/quote]
ρε συ πακι,αυτο ειναι κλασσικο,τωρα το ειδες εσυ...Ντε νιρο κ ρΜικυ Ρουκ στα καλυτερα τους... :headbang3:
κ γραφε με το κανονικο σου νικ ρε,που τον βρηκες αυτον τον κλωνο κ τον εκανες... :P

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ρε συ πακι,αυτο ειναι κλασσικο,τωρα το ειδες εσυ...Ντε νιρο κ ρΜικυ Ρουκ στα καλυτερα τους... :rockon:
κ γραφε με το κανονικο σου νικ ρε,που τον βρηκες αυτον τον κλωνο κ τον εκανες... :P

κι όμως τώρα το είδα πρώτη φορά  :grin:

δεν είναι κλώνος ρε (άλλη δουλειά δεν είχα  :2funny:  ), απλά βαρέθηκα το άλλο νικ  :)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Θα ποστάρω τυχαία με το νούμερο από δίπλα, όντος από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών με ανατρεπτικό φινάλε, εκπληκτικές σκηνές, θαρραλέες ερμηνείες…

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

Stories

Νέο!