Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
εχει τρομακτικες σκηνες το conjuring???γιατι εχω να τρομαξω απο το the ring.....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
εχει τρομακτικες σκηνες το conjuring???γιατι εχω να τρομαξω απο το the ring.....
Άμα τρόμαξες με το the ring, βάζεις σοβαρή υποψηφιότητα να τρομάξεις και με αυτό.....
Εγώ αντίθετα γέλασα με την καρδιά μου!!!
Αν πραγματικά στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα, μόνο ο γέρος Παϊσιος...σόρρυ Παστίτσιος λείπει από την ταινία!!!!!

Υ.Γ. Εξορκιστής δεν είναι με τίποτα......
Υ.Γ. Μάλλον ο Γιώργος ήταν σε πολύ καλό mood όταν την είδε......μπορεί να είχε κανά πιπίνι δίπλα του, που κάθε φορά που τρόμαζε του γράπωνε την π@@τσα του!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Άμα τρόμαξες με το the ring, βάζεις σοβαρή υποψηφιότητα να τρομάξεις και με αυτό.....
Εγώ αντίθετα γέλασα με την καρδιά μου!!!
Αν πραγματικά στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα, μόνο ο γέρος Παϊσιος...σόρρυ Παστίτσιος λείπει από την ταινία!!!!!

Υ.Γ. Εξορκιστής δεν είναι με τίποτα......
Υ.Γ. Μάλλον ο Γιώργος ήταν σε πολύ καλό mood όταν την είδε......μπορεί να είχε κανά πιπίνι δίπλα του, που κάθε φορά που τρόμαζε του γράπωνε την π@@τσα του!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
γιατι ρε φιλε???το ρινγκ ηταν γαματο και ειχε καποιες καλες σκηνες....δεν θυμαμαι αλλη ταινια την τελευταια 15ετια που να με τρομαξε....

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

περιεργα καλο αν και δεν το περιμενα
το ενστικτο μου καλα ελεγε να μην ακουω τους κουλτουριαρηδες για το τι να δω
αν σου λεει ανθρωπος οτι το ντογκβιλ ειναι αριστουργημα μην τον εμπιστευεσαι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006

λιγα λογια για το ντογκβιλ....ειναι γαματη ταινια...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γιατι ρε φιλε???το ρινγκ ηταν γαματο και ειχε καποιες καλες σκηνες....δεν θυμαμαι αλλη ταινια την τελευταια 15ετια που να με τρομαξε....
Φίλε μου δεν σε κοροϊδεύω.....
Απλά εγώ γελάω με τέτοιου είδους ταινίες!!!!
Εκτός του Εξορκιστή και 2-3 άλλων τινιών που δεν θυμάμαι να σου πω....βαριέμαι να ξεθάψω το αρχείο μου!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Έτσι....αν και ψιλοπροβλέψιμο στο τέλος!!!! ;) :grin: :grin: :grin: :grin:
Για το Ντόγκβιλ δεν έχω λόγια....
Όταν θέλω να χωρίσω από γκόμενα το βάζω να παίξει!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
The Conjuring-To κάλεσμα, απλά εκπληκτική, είχα να δω τόσο δυνατό θρίλερ τρόμου από την εποχή του Εξορκιστή. Απαλλαγμένη από τα κλισέ που συνοδεύουν συνήθως τις εύκολες παραγωγές τέτοιον ταινιών ( βία, αίμα, σεξ, στόρι αγάπης ) μας δίνει ένα εντυπωσιακό δημιούργημα που βασίζεται κυρίως στο καλό μοντάζ, στην προσεκτική επιλογή των πρωταγωνιστών ( ακόμη και των μικρών παιδιών ) που ενσωματώνονται στην ατμόσφαιρα της ταινίας η οποία και παραμένει τόσο σκοτεινή και υποβλητική, με νέα στοιχεία ( η απάντηση που δίνει το ζευγάρι των ειδικών αποστόλων στην οικογένεια για το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης τους από την αγροικία )  καθώς εδώ έχουμε και το στοιχείο του στοιχειωμένου χώρου αλλά και το στοιχείο του δαιμονισμού.
Το τέλος ειδικά είναι όλα τα λεφτά, όλη η αλήθεια και συνάμα η μάχη του κακού με το καλό..
Θα προσθέσω την τέλεια  Vera Farmiga που ολοκληρώνει μια επιτυχημένη ταινία αληθινού τρόμου..
:headbang:
Ρε ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑ τι συγκρίνεις τώρα , τον Father Karras του 71 με το χιλιοστό εξορκισμό του Χόλυγουντ του 2013… :headbang:
Έλεος …………… :headbang: :2funny: το διαβάσαμε και αυτό εδώ μέσα  :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
[size=15pt]Pacific Rim[/size]

Οι λάτρεις των blockbusters θα ικανοποιηθούν πολύ.
Ωραία ταινία με εξίσου ωραία εφέ.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έπος το Pacific Rim.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μαγκες  κατεβασα και ειδα εχθες το THIS IS THE END(ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)!!!!

Η μονη ταινια που οι ηθοποιοι διατηρουν τα πραγματικα τους ονοματα
(SETH ROGEN,JAY BARUSHEL,JAMES FRANCO,DANNY MCBRIDE,JONAH HILL,CRAIG ROBINSON )

Οτι και να πω γι αυτην την ταινια ειναι λιγο.
Πιο Αμερικανια δεν γινεται!!!
H Μακαβριοτητα στο φουλ,ειδικα στο τελος το ξεφτιλισανε
ουτε σεβασμο ουτε τιποτα ,χορευοντας το Εverybody -Backstreet boys στον παραδεισο με τους αγγελους
.Οτι θελεις βγαζουν αυτοι οι τρελοΑμερικανοι

Υποθεση
O γνωστός ηθοποιός James Franco οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του, στο Los Angeles. Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί διάσημοι φίλοι του ηθοποιού όμως ο Jonah Hill, ο Seth Rogen, ο Danny McBride, ο Craig Robinson και Jay Baruchel. Όταν μια σειρά από περίεργες βιβλικές καταστροφές αρχίζουν να χτυπούν την πόλη η παρέα των φίλων παγιδεύεται στο σπίτι. O κόσμος γύρω τους καταρρέει, οι προμήθειες τους λιγοστεύουν και ο εκνευρισμός από την ασφυκτική συμβίωση γίνεται όλο και πιο έντονος. Η φιλία τους δοκιμάζεται τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω, όταν τελικά αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να τα βγάλουν πέρα με το τέλος του κόσμου.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αφου εκλεισε σαν σκηνοθετης ο Del torro με το pacific rim  :2funny: :2funny: :2funny: θα σκηνοθετησει τωρα τα Simpsons για το αμερικανικο
Halloween. ολα τα fanboys να μην το χασετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom