You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 648K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εγω δεν τρομαξα...το ειδα κ μεσημερι βεβαια...εχει τρομακτικες σκηνες το conjuring???γιατι εχω να τρομαξω απο το the ring.....
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Άμα τρόμαξες με το the ring, βάζεις σοβαρή υποψηφιότητα να τρομάξεις και με αυτό.....εχει τρομακτικες σκηνες το conjuring???γιατι εχω να τρομαξω απο το the ring.....
Εγώ αντίθετα γέλασα με την καρδιά μου!!!
Αν πραγματικά στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα, μόνο ο γέρος Παϊσιος...σόρρυ Παστίτσιος λείπει από την ταινία!!!!!
Υ.Γ. Εξορκιστής δεν είναι με τίποτα......
Υ.Γ. Μάλλον ο Γιώργος ήταν σε πολύ καλό mood όταν την είδε......μπορεί να είχε κανά πιπίνι δίπλα του, που κάθε φορά που τρόμαζε του γράπωνε την π@@τσα του!!!!
Αν αντέχεις......δεν την παρακάτω αρχιδιά...........
o μικρός άφλεκ είναι ωραίος τυπάς
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
γιατι ρε φιλε???το ρινγκ ηταν γαματο και ειχε καποιες καλες σκηνες....δεν θυμαμαι αλλη ταινια την τελευταια 15ετια που να με τρομαξε....Άμα τρόμαξες με το the ring, βάζεις σοβαρή υποψηφιότητα να τρομάξεις και με αυτό.....
Εγώ αντίθετα γέλασα με την καρδιά μου!!!
Αν πραγματικά στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα, μόνο ο γέρος Παϊσιος...σόρρυ Παστίτσιος λείπει από την ταινία!!!!!
Υ.Γ. Εξορκιστής δεν είναι με τίποτα......
Υ.Γ. Μάλλον ο Γιώργος ήταν σε πολύ καλό mood όταν την είδε......μπορεί να είχε κανά πιπίνι δίπλα του, που κάθε φορά που τρόμαζε του γράπωνε την π@@τσα του!!!!
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
περιεργα καλο αν και δεν το περιμενα
το ενστικτο μου καλα ελεγε να μην ακουω τους κουλτουριαρηδες για το τι να δω
αν σου λεει ανθρωπος οτι το ντογκβιλ ειναι αριστουργημα μην τον εμπιστευεσαι
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
λιγα λογια για το ντογκβιλ....ειναι γαματη ταινια...
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
λιγα λογια για το ντογκβιλ....ειναι γαματη ταινια...
για εξωγήινους καλη ειναι
ντρεπεσαι που ενας ανθρωπος εβγαλε τετοιο τερατουργημα
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Φίλε μου δεν σε κοροϊδεύω.....γιατι ρε φιλε???το ρινγκ ηταν γαματο και ειχε καποιες καλες σκηνες....δεν θυμαμαι αλλη ταινια την τελευταια 15ετια που να με τρομαξε....
Απλά εγώ γελάω με τέτοιου είδους ταινίες!!!!
Εκτός του Εξορκιστή και 2-3 άλλων τινιών που δεν θυμάμαι να σου πω....βαριέμαι να ξεθάψω το αρχείο μου!!!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Έτσι....αν και ψιλοπροβλέψιμο στο τέλος!!!! ;)
Για το Ντόγκβιλ δεν έχω λόγια....
Όταν θέλω να χωρίσω από γκόμενα το βάζω να παίξει!!!!
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
The Conjuring-To κάλεσμα, απλά εκπληκτική, είχα να δω τόσο δυνατό θρίλερ τρόμου από την εποχή του Εξορκιστή. Απαλλαγμένη από τα κλισέ που συνοδεύουν συνήθως τις εύκολες παραγωγές τέτοιον ταινιών ( βία, αίμα, σεξ, στόρι αγάπης ) μας δίνει ένα εντυπωσιακό δημιούργημα που βασίζεται κυρίως στο καλό μοντάζ, στην προσεκτική επιλογή των πρωταγωνιστών ( ακόμη και των μικρών παιδιών ) που ενσωματώνονται στην ατμόσφαιρα της ταινίας η οποία και παραμένει τόσο σκοτεινή και υποβλητική, με νέα στοιχεία ( η απάντηση που δίνει το ζευγάρι των ειδικών αποστόλων στην οικογένεια για το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης τους από την αγροικία ) καθώς εδώ έχουμε και το στοιχείο του στοιχειωμένου χώρου αλλά και το στοιχείο του δαιμονισμού.
Το τέλος ειδικά είναι όλα τα λεφτά, όλη η αλήθεια και συνάμα η μάχη του κακού με το καλό..
Θα προσθέσω την τέλεια Vera Farmiga που ολοκληρώνει μια επιτυχημένη ταινία αληθινού τρόμου..
Ρε ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑ τι συγκρίνεις τώρα , τον Father Karras του 71 με το χιλιοστό εξορκισμό του Χόλυγουντ του 2013…
Έλεος …………… το διαβάσαμε και αυτό εδώ μέσα
Μαγκες κατεβασα και ειδα εχθες το THIS IS THE END(ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)!!!!
Η μονη ταινια που οι ηθοποιοι διατηρουν τα πραγματικα τους ονοματα
(SETH ROGEN,JAY BARUSHEL,JAMES FRANCO,DANNY MCBRIDE,JONAH HILL,CRAIG ROBINSON )
Οτι και να πω γι αυτην την ταινια ειναι λιγο.
Πιο Αμερικανια δεν γινεται!!!
H Μακαβριοτητα στο φουλ,ειδικα στο τελος το ξεφτιλισανε
ουτε σεβασμο ουτε τιποτα ,χορευοντας το Εverybody -Backstreet boys στον παραδεισο με τους αγγελους
.Οτι θελεις βγαζουν αυτοι οι τρελοΑμερικανοι
Υποθεση
O γνωστός ηθοποιός James Franco οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του, στο Los Angeles. Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί διάσημοι φίλοι του ηθοποιού όμως ο Jonah Hill, ο Seth Rogen, ο Danny McBride, ο Craig Robinson και Jay Baruchel. Όταν μια σειρά από περίεργες βιβλικές καταστροφές αρχίζουν να χτυπούν την πόλη η παρέα των φίλων παγιδεύεται στο σπίτι. O κόσμος γύρω τους καταρρέει, οι προμήθειες τους λιγοστεύουν και ο εκνευρισμός από την ασφυκτική συμβίωση γίνεται όλο και πιο έντονος. Η φιλία τους δοκιμάζεται τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω, όταν τελικά αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να τα βγάλουν πέρα με το τέλος του κόσμου.
Η μονη ταινια που οι ηθοποιοι διατηρουν τα πραγματικα τους ονοματα
(SETH ROGEN,JAY BARUSHEL,JAMES FRANCO,DANNY MCBRIDE,JONAH HILL,CRAIG ROBINSON )
Οτι και να πω γι αυτην την ταινια ειναι λιγο.
Πιο Αμερικανια δεν γινεται!!!
H Μακαβριοτητα στο φουλ,ειδικα στο τελος το ξεφτιλισανε
ουτε σεβασμο ουτε τιποτα ,χορευοντας το Εverybody -Backstreet boys στον παραδεισο με τους αγγελους
.Οτι θελεις βγαζουν αυτοι οι τρελοΑμερικανοι
Υποθεση
O γνωστός ηθοποιός James Franco οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του, στο Los Angeles. Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί διάσημοι φίλοι του ηθοποιού όμως ο Jonah Hill, ο Seth Rogen, ο Danny McBride, ο Craig Robinson και Jay Baruchel. Όταν μια σειρά από περίεργες βιβλικές καταστροφές αρχίζουν να χτυπούν την πόλη η παρέα των φίλων παγιδεύεται στο σπίτι. O κόσμος γύρω τους καταρρέει, οι προμήθειες τους λιγοστεύουν και ο εκνευρισμός από την ασφυκτική συμβίωση γίνεται όλο και πιο έντονος. Η φιλία τους δοκιμάζεται τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω, όταν τελικά αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να τα βγάλουν πέρα με το τέλος του κόσμου.
Μου πόναγε το κρανίο 2 μέρες από την βαβούρα............. :Sέπος το Pacific Rim.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Μου πόναγε το κρανίο 2 μέρες από την βαβούρα............. :S
Δεν παλεύεσαι...
Ευτυχώς πλήρωσα μόνο 3.5€ επειδή το είδα Τετάρτη στα Village..........
Δεν παλεύεσαι...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ειδα καμμια ωρα απο αυτο...δεν αντεξα παραπανω... :S :S