ναι σε πολλες ισχυει.
για πες τωρα ...το drax ειναι σαν να λεμε gus drax? ή καμμια σχεση?
Όχι, από ένα κόμικ της Μάρβελ είναι. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό που έγραψες.....
ναι σε πολλες ισχυει.
για πες τωρα ...το drax ειναι σαν να λεμε gus drax? ή καμμια σχεση?
ok.Όχι, από ένα κόμικ της Μάρβελ είναι. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό που έγραψες.....
Ας κάνω την αρχή, Prisoners ένα κοινωνικό/ψυχολογικό θρίλερ έντασης και αγωνίας έως το τελευταίο λεπτό . Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή θα μιλήσω πρώτα για τον εκπληκτικό H.Jackman τον οποίο θαυμάζω όχι μόνο για το γραμμικό μυώδες κορμί του αλλά και για τις ερμηνευτικές του ικανότητες οι οποίες μην βιαστείτε να πείτε πως αναλωνόταν μόνο στον Wolverine, X-men ( αν μπορείτε πείτε μου ποιος άλλος θα μπορούσε να τον ερμηνεύει τόσο καλά ) αλλά και σε ταινίες με έντονη ερμηνεία όπως τα Swordfish, Prestige, Kate and Leopold αλλά και επειδή είναι ένας star χωρίς το απαραίτητο system…
Στα της ταινίας, η ταινία καταρχάς είναι μια κόλαση για κάθε οικογενειάρχη αλλά και ένα παράδειγμα πόσο κοντά είναι οι δυο ορισμοί του θύματος και του θύτη, πως εύκολα το θύμα γίνεται κατά ανάγκη θύτης και πως και ο θύτης συνήθως βιώνει την κατάσταση του θύματος στο παρελθόν.
Ένα παράδειγμα μέχρι που μπορεί να μας οδηγήσει μια τραγική κατάσταση, τα βασανιστήρια που επιβάλει ο τραγικός πατέρας στον φαινομενικά ύποπτο απαγωγέα μας θυμίζουν έντονα τα βασανιστήρια στα όποια και υποβάλλοντα ύποπτοι για τρομοκρατία από διεθνής υπηρεσίες.
Μήπως όλοι είμαστε αιχμάλωτοι ενός συστήματος, ένα σύστημα που λόγο της γραφειοκρατίας αλλά και της τόσο πολιτικά/κοινωνικά χαλκευμένης απονομής της δικαιοσύνης καθυστέρει θανάσιμα…
ΥΓ. Ίσως το καλύτερο θρίλερ της χρονιάς!
συμφωνω και επαυξανω , ολοι οι ηθοποιοι καταπληκτικοι !! ολοι !! καταπληκτικη ατμοσφαιρα , γεματο ανατροπες .
Ειχα καιρο να δω τετοιο θριλερ , θα πω κατι κι ας ακουστει ιεροσυλια μου φερε λιγο στο μυαλο το seven , καμια σχεση το θεμα και η πλοκη αλλα ηταν ολα του πολυ δυνατα και ζωντανα που καπως με ταξιδεψε πισω στο χρονο
Mr. Morgan's Last Love
κοινωνικο δραμα που εστιαζει κυριως σε οικογενειακους δεσμους,χωρις να παραβλεπει ταυτοχρονα κ αλλα θεματακια...
πολυ καλο,με καλη ροη,σαφως κ αξιζει καλυτερης βαθμολογιας
απο αυτη που φερει στο imdb...αψογος ο Michael Caine στο κεντρικο του ρολο.
@drax ωραιος...
αυτα που ανεφερες τα δρομολογω ηδη για κατεβασμα....
το ενα το βαλα ηδη να κατεβαινει...Να 'σαι καλά. Θα σου αρέσουν πιστεύω, κρίνοντας από προηγούμενα ποσταρίσματά σου. Γράψε την γνώμη σου αν τις δεις.
Εγώ ευτυχώς η δυστυχώς, δεν κατεβάζω ταινίες, αλλά δανείζομαι κατά καιρούς και έχω μια πραγματικά τεράστια ταινιοθήκη. Για πολλά χρόνια έβλεπα ταινίες με το τσουβάλι, αλλά την τελευταία 5ετία έχω κόψει αρκετά και τα σινεμά και τις προβολές σπίτι μου
Αν είναι σαν το blair witch όπου ζαλίστηκα και έλεγα πότε να τελειώσει να φύγω, δεν θα πάρω! Αν όμως η λήψη είναι καλή, τότε θα είχε ενδιαφέρον![
Σπονδυλωτή ταινία τρόμου , αποτελούμενη από τέσσερις ιστοριούλες στο φορμά του found footage (Blair Witch , Paranormal Activity κτλ.)
Ανετα καλύτερο από το πρώτο VHS ... η ιστορία με το ζόμπι αλλά κυρίως αυτή με την παραθρησκευτική οργάνωση (κορυφαία) είναι τα highlight κατ' εμέ.
Την συνιστώ για ένα τρομακτικό βραδάκι - αρκεί βέβαια να σας αρέσει το συγκεκριμένο είδος .
Την είχε βάλει και το βράδυ της Παρασκευής σε ώρα αιχμής. κατά τις 9-10 το βράδυ.O Alpha επελεξε να βαλει το Midnight in Paris στις 4 η ωρα, μεσημερι Κυριακης...
Αυτο τα λεει ολα για το ποιόν της ελληνικης τηλεορασης, τους "εγκεφαλους" που τη διευθυνουν, την αναποφευκτη διαλυση ΟΛΩΝ των υπαρχοντων καναλιων μεσα στην επομενη 5ετια
Ας κάνω την αρχή, Prisoners ένα κοινωνικό/ψυχολογικό θρίλερ έντασης και αγωνίας έως το τελευταίο λεπτό . Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή θα μιλήσω πρώτα για τον εκπληκτικό H.Jackman τον οποίο θαυμάζω όχι μόνο για το γραμμικό μυώδες κορμί του αλλά και για τις ερμηνευτικές του ικανότητες οι οποίες μην βιαστείτε να πείτε πως αναλωνόταν μόνο στον Wolverine, X-men ( αν μπορείτε πείτε μου ποιος άλλος θα μπορούσε να τον ερμηνεύει τόσο καλά ) αλλά και σε ταινίες με έντονη ερμηνεία όπως τα Swordfish, Prestige, Kate and Leopold αλλά και επειδή είναι ένας star χωρίς το απαραίτητο system…
Στα της ταινίας, η ταινία καταρχάς είναι μια κόλαση για κάθε οικογενειάρχη αλλά και ένα παράδειγμα πόσο κοντά είναι οι δυο ορισμοί του θύματος και του θύτη, πως εύκολα το θύμα γίνεται κατά ανάγκη θύτης και πως και ο θύτης συνήθως βιώνει την κατάσταση του θύματος στο παρελθόν.
Ένα παράδειγμα μέχρι που μπορεί να μας οδηγήσει μια τραγική κατάσταση, τα βασανιστήρια που επιβάλει ο τραγικός πατέρας στον φαινομενικά ύποπτο απαγωγέα μας θυμίζουν έντονα τα βασανιστήρια στα όποια και υποβάλλοντα ύποπτοι για τρομοκρατία από διεθνής υπηρεσίες.
Μήπως όλοι είμαστε αιχμάλωτοι ενός συστήματος, ένα σύστημα που λόγο της γραφειοκρατίας αλλά και της τόσο πολιτικά/κοινωνικά χαλκευμένης απονομής της δικαιοσύνης καθυστέρει θανάσιμα…
ΥΓ. Ίσως το καλύτερο θρίλερ της χρονιάς!
συμφωνω και επαυξανω , ολοι οι ηθοποιοι καταπληκτικοι !! ολοι !! καταπληκτικη ατμοσφαιρα , γεματο ανατροπες .
Ειχα καιρο να δω τετοιο θριλερ , θα πω κατι κι ας ακουστει ιεροσυλια μου φερε λιγο στο μυαλο το seven , καμια σχεση το θεμα και η πλοκη αλλα ηταν ολα του πολυ δυνατα και ζωντανα που καπως με ταξιδεψε πισω στο χρονο
Μόλις είδα κι εγώ το πολυδιαφημισμένο Prisoners. Ταινία με πολλά ελαττώματα κατά τη γνώμη μου. Σίγουρα πρόκειται για πολύ καλή και άρτια παραγωγή, προσεγμένη μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας και βλέπεται με ενδιαφέρον. Σε κρατάει δηλαδή σαν θεατή. Δυστυχώς όμως το σενάριο έχει πάρα πολλές ανακολουθίες και κενά για να μπορέσει να συνδέσει όλα τα κομμάτια του παζλ. Δεν θέλω να επεκταθώ για να μην χαλάσω την πλοκή σε άτομα που ενδεχομένως δεν την έχουν δει, μιας και παίζεται ακόμα στις αίθουσες. Οι ηθοποιοί κάνουν όλοι πολύ καλή δουλειά. Ο Τζάκμαν ξεχωρίζει αλλά να πω την αλήθεια ο χαρακτήρας του είναι αρκετά μονοδιάστατος και από κάποιο σημείο δεν σε ελκύει αρκετά σαν θεατή. Ο ηθοποιός έκανε ότι καλύτερο μπορούσε αλλά κάπου ο χαρακτήρας μένει στάσιμος και δεν σκιαγραφείται σε βάθος από το σενάριο. Επίσης, κάποιες σκηνές είναι τραβηγμένες σε διάρκεια άνευ λόγου και κάποια άλλα στοιχεία του σεναρίου ή χαρακτήρες μένουν αναξιοποίητα. Νομίζω σε γενικές γραμμές πρόκειται για αρκετά υπερτιμημένο έργο. Δεν με εντυπωσίασε.