Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
2 πιττες εφαγα χθες :grin: σημερα δεν εχω σουρωσει ακοκμα δεν προσπαθησα.Σε καμμια ωρα που θα στανιαρω με την περδικα θα ξαναπαω :zfuck:

αντί να τις τρως (τις πίτες) online τράβα μόνος σε κανένα μπαράκι  ;) ;) να τις τρως φάτσα κάρτα live ..  :rockon:
και περισσότερο σασπένς έχει, αλλά και πολύ λιγότερες πιθανότητες έχεις να γυρίσεις σπίτι με άδεια χέρια  :zfuck:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
αντί να τις τρως (τις πίτες) online τράβα μόνος σε κανένα μπαράκι  ;) ;) να τις τρως φάτσα κάρτα live ..  :rockon:
και περισσότερο σασπένς έχει, αλλά και πολύ λιγότερες πιθανότητες έχεις να γυρίσεις σπίτι με άδεια χέρια  :zfuck:
ειμαι φιρμα ρε ;) απο Μπουρναζι μεχρι Κηφισια
:grin: για λιγο πρεπει να μεινω κμεσα να οργανωθω

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
παντα πριν απολλωνειο κορμι εχω πακι :zfuck: :s&m_3:
:birdman: :birdman: :birdman:
images

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
υπερβαλεις τυπε για το Pacific Rim! ειναι ταινια της σειρας!
ο Εlba μονο στο Luther δειχνει το ταλεντο του!
σε ολες οι ταινιες που επαιξε απο το Thor μεχρι το Pacific Rim επαιξε σε δευτερευοντες ρολους και μονο για τα φραγκα!
τέσπα γνώμη μου

Pacific Rim, καλή με δυνατή πλοκή χάρη στην μαγεία του Guillermo Del Torro ( El Orfanato,Pans Labyrinth κα ), με αρκετά καλό 3D. Στο καστ ξεχωρίζει ο Idris Elba ( Promitheas ) αλλά όπως είπα η ταινία έχει έναν καταιγιστικό ρυθμό που σε συνεπαίρνει, και φυσικά την απολαμβάνεις μόνο στην μεγάλη οθόνη με τον κατάλληλο εξοπλισμό.
ΥΓ μην βιαστείτε να το χαρακτηρίσετε κάτι μεταξύ Τransformers και Godzilla διότι η ταινία έχει ρίζες στο γιαπωνέζικο κόμικς, με καλοδουλεμένο σενάριο και μπόλικη συνέχεια.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καθόλου, η ταινία αν δεν είχαν βγει τα Transformers, Real Steel  άντε και Godzilla θα εκτιμούταν καλύτερα, εγώ στέκομαι στην πλοκή/σενάριο/και την καλή ερμηνεία του Εlba ανεξάρτητα αν είναι πρωτεύων η δευτερεύων ρόλος…

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλουτσικια την βρηκα, καποιος ηθελε να βγαλει τις φιλοσοφικες ιδεες του στο γυαλι, αλλιως δεν εξηγητε ο λογος που γυρηστηκε αυτη η ταινια...εχει μερικες καλες ατακες, κατα τα αλλα περναει η ωρα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Είδα χθες το ''A love song for Bobby Long''...

Συμπαθητικό αλλά δεν κατάλαβα το νόημα που ήθελε να περάσει (αν υπήρχε)...

Εσείς βγάλατε άκρη;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει (ή που έχω προσπαθήσει να δω).. ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ
Σενάριο υποτυπώδες, διαλογοι της πλάκας. Σκηνοθεσία? ανύπαρκτη! Κακή συρραφή σκηνών χωρίς συνοχή, χωρίς νόημα. Ούτε ερασιτέχνης κινηματογραφιστής δεν θα τα κατάφερνε χειρότερα..
Ηθοποιοί? Ας μην το σχολιάσω. Ο  Φιλιππίδης στο διαφημιστικό με το κασέρι , κλάσεις ανώτερος..
Αισθητική βιντεοταινίας του ΄80, χωρίς το καλτ στοιχείο..
Καταλαβαίνω ό,τι λόγω κρίσης δεν είναι δυνατόν να γυρίζονται υπερπαραγωγές..Για να φτιάξεις όμως ένα σενάριο, να γράψεις δυο διαλόγους της προκοπής , να κάνεις ένα στοιχειώδες μοντάζ δεν πιστεύω ό,τι χρειάζεται μια περιουσία. Πιθανοτατα ξόδεψαν τον προυπολογισμό για να πληρώσουν τους ηθοποιούς και άφησαν εκτός όλα τα υπόλοιπα .
Ήρωες-κορόιδα όσοι πλήρωσαν για να δουν αυτό το έκτρωμα!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τελικά στην ταινία αξίζει  αυτό το απίστευτα πανέμορφο μωρό…  στα της ταινίας το Only God Forgives  είναι ακραίο/βίαιο/προκλητικό με το απαραίτητο καινό που σου αφήνει στην δύσκολη παρακολούθηση του...
Η σκηνοθεσία αρκετά θεατρική, με δυνατή μουσική, ζωηρά κόκκινα χρώματα και ένα τέλος που διχάζει ακόμη και τους πρωταγωνιστές του...
Μήπως ο τίτλος της είναι ολη η αλήθεια...

Συνημμένα

• Only God Forgives.jpg
    Only God Forgives.jpg
    85,4 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom