Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
είδα το "I spit on your grave" ριμέικ του ομώνυμου έργου που γυρίστηκε κάπου στα 70'ς. Σκουπίδι ολκής όπως και το αυθεντικό έργο που έχει χαρακτηριστεί σαν η ταινία με τις πιο αδικαιολόγητες σκηνές βίας. Θέμα του; Μια κοπέλα που βιάζεται από καράβλαχους αποφασίζει να πάρει εκδίκηση με ιδιαίτερη σκληρότητα. Μούφα και μάλιστα απειλούν με συνέχεια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
είδα το "I spit on your grave" ριμέικ του ομώνυμου έργου που γυρίστηκε κάπου στα 70'ς. Σκουπίδι ολκής όπως και το αυθεντικό έργο που έχει χαρακτηριστεί σαν η ταινία με τις πιο αδικαιολόγητες σκηνές βίας. Θέμα του; Μια κοπέλα που βιάζεται από καράβλαχους αποφασίζει να πάρει εκδίκηση με ιδιαίτερη σκληρότητα. Μούφα και μάλιστα απειλούν με συνέχεια...

Για δες μια σελιδα πισω... :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλα μιλαμε μερικοι παιχτες ειστε πολυ μπορστα στην ενημερωση! :rockon: :rockon: :rockon:

I+Spit+On+Your+Grave+2+(2013)+BRRip.jpg

από το 60 και μετά η ταινία είναι οργασμός  :rockon:

"δική µου είναι η εκδίκησις, εγώ θα τους το ξεπληρώσω, λέει ο Κύριος"   :tooth:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το ειδα κ δεν το βρηκα κ τοσο τραγικο που αναφερουν τα υπολοιπα παιδια...ενταξει κλασσικη ταινια ζομπι ειναι με ολα τα κλισε,αλλα απο την αλλη τσουλαει οκ....nothing more and nothing less///

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
το ειδα κ δεν το βρηκα κ τοσο τραγικο που αναφερουν τα υπολοιπα παιδια...ενταξει κλασσικη ταινια ζομπι ειναι με ολα τα κλισε,αλλα απο την αλλη τσουλαει οκ....nothing more and nothing less///

εγω βλεποντας τον world war z, αναρωτηθηκα αν αυτος ο παγκοσμιου φημης ηθοποιος μπραντ πιτ, θα γυρησει καμια ταινια της προκοπης, χαραμιστηκε και υποβιβαστηκε στα ματια μου σαν ηθοποιος σε αυτη την ταινια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Only God Forgives του Ν.Refn ( που τον θαυμάσαμε στο Drive ) με τον Ryan Gosling για μια ακόμη φορά σε ρόλο απόλυτα ραμμένο για αυτόν και με μια Kristin Thomas τόσο αγνώριστη αλλά και τόσο σέξι . Η ταινία κάνει έξοδο στις σκοτεινές αίθουσες στις 19/09 και μας μεταφέρει στην ερωτική αλλά και σκοτεινή Μπανγκόκ, μπόλικη βίαια δράση και όσοι λατρεύουν τις πολεμικές τέχνες θα ενθουσιαστούν.
Αναμένεται να σπάσει τα ταμεία…

Συνημμένα

• Only God Forgives.jpg
    Only God Forgives.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 15

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Την έχω δει και έχω γράψει σχετικά εδώ πριν κανά μήνα περίπου.....
Αν σπάσει τα ταμεία αυτό το έκτρωμα, δεν υπάρχει σωτηρία αυτού του κόσμου!!!
Την ταινία σώζει η Κριστίν Τόμας, παρά το γεγονός ότι είναι αγνώριστη από τις πλαστικές, παραμένει ηθοποιάρα....
Κατά τα άλλα.....ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....ιδιαίτερα ο Ράϊαν που πλέον παίζει copy-paste ερμηνείες!!!
Ψάξτε το παλαιότερο ποστ μου, τα γράφω αναλυτικότερα!!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Geopa, προσωπικά μου αρέσει ο Gosling στις τελευταίες του κοινωνικές-δραματικές ταινίες και ειδικά όταν υπάρχει ταύτιση ρόλου με την καλή ερμηνεία, θα την τιμήσω την ταινία όταν βγει στις αίθουσες ( προτιμώ το σινεμά για καλύτερη οπτική-ακουστική εμπειρία ) και θα σου απαντήσω.
Από το treiler βγάζω καλή άποψη...

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Only God Forgives του Ν.Refn ( που τον θαυμάσαμε στο Drive ) με τον Ryan Gosling για μια ακόμη φορά σε ρόλο απόλυτα ραμμένο για αυτόν και με μια Kristin Thomas τόσο αγνώριστη αλλά και τόσο σέξι . Η ταινία κάνει έξοδο στις σκοτεινές αίθουσες στις 19/09 και μας μεταφέρει στην ερωτική αλλά και σκοτεινή Μπανγκόκ, μπόλικη βίαια δράση και όσοι λατρεύουν τις πολεμικές τέχνες θα ενθουσιαστούν.
Αναμένεται να σπάσει τα ταμεία…
την εχω δει την ταινεια ο μονος που αξιζει ειναι αυτος ο τυπος που παιζει τον αστυνομο

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 11

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Geopa, προσωπικά μου αρέσει ο Gosling στις τελευταίες του κοινωνικές-δραματικές ταινίες και ειδικά όταν υπάρχει ταύτιση ρόλου με την καλή ερμηνεία, θα την τιμήσω την ταινία όταν βγει στις αίθουσες ( προτιμώ το σινεμά για καλύτερη οπτική-ακουστική εμπειρία ) και θα σου απαντήσω.
Από το treiler βγάζω καλή άποψη...
Kαι εμένα μου αρέσει αλλά στις τελευταίες του 2 ταινίες και μάλιστα εκθειάστηκε στο The Place Beyond the Pines, απλώς κοπιάρει τις ερμηνείες του, χωρίς καθόλου να προσθέτει κάτι παραπάνω ή να αλλάζει στυλ και ύφος....
Συν το γεγονός ότι άρχισε να παίζει σε ότι σενάριο του πέφτει στα χέρια λες και δεν υπάρχει αύριο για αυτόν!!!
Εμένα με κούρασε να ον βλέπω σε 2 ταινίες κάθε χρόνο.....
Από την άλλη, η τηλεόρασή μου και το ηχοσύστημα, πραγματικά είναι καλύτερο από τους σινεμάδες, άρα....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Την έχω δει και έχω γράψει σχετικά εδώ πριν κανά μήνα περίπου.....
Αν σπάσει τα ταμεία αυτό το έκτρωμα, δεν υπάρχει σωτηρία αυτού του κόσμου!!!
Την ταινία σώζει η Κριστίν Τόμας, παρά το γεγονός ότι είναι αγνώριστη από τις πλαστικές, παραμένει ηθοποιάρα....
Κατά τα άλλα.....ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....ιδιαίτερα ο Ράϊαν που πλέον παίζει copy-paste ερμηνείες!!!
Ψάξτε το παλαιότερο ποστ μου, τα γράφω αναλυτικότερα!!!!

Πραγματικά τραγική ταινία,B movie εντελώς!
την άφησα στην μέση

ΥΓ Είδα χθες μια καινούρια με θέμα το ίντερνετ,πολύ καλή

το DISCONNECT

πολύ ενδιαφέρουσα μέχρι το τέλος

αυτοκτονία λόγω Φέισμπουκ
άδειασμα λογαριασμού από χάκερ
τσατ ρουμ με ανήλικους

πιασάρικα θέματα αλλά δοσμένα με ωραίο τρόπο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειδα στο φαστ φοργουορντ τη καινουργια του σουπερμαν. ρε τι μαλακια ηταν τουτη και το εκθειαζανε  :jerking:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

κοινωνικο δραμα...στην ουσια μας δειχνει πως μια μανα προσπαθει να ανακτησει το χαμενο χρονο (λογω φυλακης),με την  κορη της...Σκανδιναβικο,καλο εργακι με καλη ροη...το αδικει το 6.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Kαι εμένα μου αρέσει αλλά στις τελευταίες του 2 ταινίες και μάλιστα εκθειάστηκε στο The Place Beyond the Pines, απλώς κοπιάρει τις ερμηνείες του, χωρίς καθόλου να προσθέτει κάτι παραπάνω ή να αλλάζει στυλ και ύφος....
Συν το γεγονός ότι άρχισε να παίζει σε ότι σενάριο του πέφτει στα χέρια λες και δεν υπάρχει αύριο για αυτόν!!!
Εμένα με κούρασε να ον βλέπω σε 2 ταινίες κάθε χρόνο.....
Από την άλλη, η τηλεόρασή μου και το ηχοσύστημα, πραγματικά είναι καλύτερο από τους σινεμάδες, άρα....

Αφου αποσυρετε λεει...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
UNE  VIE  MEILLEURE

Του   Cédric Kahn     με     Guillaume Canet, Leïla Bekhti, Slimane Khettabi

Ένας   ταλαντούχος  αλλά  άπειρος  σεφ   που  αναγκάζεται  να  δουλεύει  σε  φαστ-φουντ  για  να  επιβιώσει , ερωτεύεται  μια  σερβιτόρα. Μαζί    βρίσκουν  ένα   εγκαταλελειμμένο οίκημα   στο  δάσος  και  αποφασίζουν  να  ανοίξουν  ένα  εστιατόριο  παίρνοντας  διαφορα  δάνεια. Όταν  όμως   η   αρμόδια  επιτροπή  δεν  τους  δίνει  άδεια  λειτουργίας  όλα  ανατρέπονται..

Δράμα   γαλλικής  παραγωγής.  Η  ιστορία  έχει  ενδιαφέρον  και   το  θετικό  είναι   ό,τι   εστιάζει  στα  ατομικά  λάθη  και  δε  ρίχνει  ευθύνες  στο  σύστημα/στην  κακούργα  κοινωνία  κτλ.. Δύο  άνθρωποι  με  μηδαμινές  οικονομίες  ονειρεύονται  κάτι  που  είναι  σαφώς  πέρα  των  δυνατοτήτων  τους.   Παίρνουν  δάνεια  (από  καταναλωτικά  ως  επιχειρηματικά)  προκειμένου  να  κάνουν  το  όνειρο  πραγματικότητα. Χωρίς  καθαρό  μυαλό,  χωρίς  μελέτη  των  στοιχείων  γρήγορα  βρίσκονται  σε  αδιέξοδο. Και  φυσικά  όπου  υπάρχει  φτώχια  ,υπάρχει  γκρίνια.Η  κοπέλα  θα  αναγκαστεί  να  φύγει  για  τον  Καναδά  και  ο  «σεφ»-επιχειρηματίας  θα  προσπαθήσει  να  σώσει  την  κατάσταση. Το  «βαρέλι»  όμως  δε  φαίνεται  να  έχει  πάτο! Μια  αχτίδα  αισιοδοξίας  στο  φινάλε. Καλή  σκηνοθεσία, όμορφη  φωτογραφία  ,πολύ  καλές  ερμηνείες  σε  μια  ταινία  που  εύστοχα  αποφεύγει  την  εύκολη  λύση  της  κριτικής  απέναντι  στο  καπιταλιστικό  μοντέλο  και  χτυπά  εκεί  που  πρέπει.. Το  μοντέλο  είναι  αυτό  πού  είναι! Το  να  ονειρεύεσαι  δεν  είναι  κακό . Κακό  είναι  να  υπερτιμάς  τις   δυνάμεις  σου,  να  υποτιμάς  τον  αντίπαλο  και  να  έχεις  την  αφέλεια  να  πιστεύεις  ό,τι  οι  τράπεζες  είναι  φιλανθρωπικά  ιδρύματα!

Συνημμένα

• 32633_thumb.jpg
    32633_thumb.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 19

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν θα συμφωνήσω με αυτά που λέτε για τον Gosling αλλά μάλλον ο ίδιος και οι ταινίες του διχάζουν απόψεις, τέλος πάντων στα προσεχώς νέα  τώρα και ενώ όλα βλέπουμε να γυρίζουν προς τα πίσω και ειδικά στην χρυσή δεκαετία του ’80 το παράξενο θα ήταν το Hollywood να λείπει από την κατεύθυνση αυτή.
Θυμάστε το Robocop του 1987 του καινοτόμου Paul Verhoeven,  έχουμε για τις αρχές του 2014 την επανέκδοση. Σίγουρα θα στερείται από την πρωτοτυπία της μεγάλης επιτυχίας αλλά διαβάζοντας το καστ ( Μ.Keaton, G.Oldman, Samuel Jackson ) σίγουρα θα μας αποζημιώσει.
‘’Dead or Alive,You’re Coming With Me’’

Συνημμένα

• Robocop 2014 vs 1987.jpg
    Robocop 2014 vs 1987.jpg
    250,1 KB · Εμφανίσεις: 42

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom