είδα το "I spit on your grave" ριμέικ του ομώνυμου έργου που γυρίστηκε κάπου στα 70'ς. Σκουπίδι ολκής όπως και το αυθεντικό έργο που έχει χαρακτηριστεί σαν η ταινία με τις πιο αδικαιολόγητες σκηνές βίας. Θέμα του; Μια κοπέλα που βιάζεται από καράβλαχους αποφασίζει να πάρει εκδίκηση με ιδιαίτερη σκληρότητα. Μούφα και μάλιστα απειλούν με συνέχεια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 648K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
είδα το "I spit on your grave" ριμέικ του ομώνυμου έργου που γυρίστηκε κάπου στα 70'ς. Σκουπίδι ολκής όπως και το αυθεντικό έργο που έχει χαρακτηριστεί σαν η ταινία με τις πιο αδικαιολόγητες σκηνές βίας. Θέμα του; Μια κοπέλα που βιάζεται από καράβλαχους αποφασίζει να πάρει εκδίκηση με ιδιαίτερη σκληρότητα. Μούφα και μάλιστα απειλούν με συνέχεια...
Για δες μια σελιδα πισω...
καλα μιλαμε μερικοι παιχτες ειστε πολυ μπορστα στην ενημερωση!
από το 60 και μετά η ταινία είναι οργασμός
"δική µου είναι η εκδίκησις, εγώ θα τους το ξεπληρώσω, λέει ο Κύριος"
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το ειδα κ δεν το βρηκα κ τοσο τραγικο που αναφερουν τα υπολοιπα παιδια...ενταξει κλασσικη ταινια ζομπι ειναι με ολα τα κλισε,αλλα απο την αλλη τσουλαει οκ....nothing more and nothing less///WORLD WAR Z
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
το ειδα κ δεν το βρηκα κ τοσο τραγικο που αναφερουν τα υπολοιπα παιδια...ενταξει κλασσικη ταινια ζομπι ειναι με ολα τα κλισε,αλλα απο την αλλη τσουλαει οκ....nothing more and nothing less///
εγω βλεποντας τον world war z, αναρωτηθηκα αν αυτος ο παγκοσμιου φημης ηθοποιος μπραντ πιτ, θα γυρησει καμια ταινια της προκοπης, χαραμιστηκε και υποβιβαστηκε στα ματια μου σαν ηθοποιος σε αυτη την ταινια...
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Θα ψάξω να το βρώ,σ'ευχαριστώ !τωρα πως εγω σκεφτηκα αυτο...
Tirez sur le pianiste αν σου αρεσει ο Truffaut
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
από το 60 και μετά η ταινία είναι οργασμός
"δική µου είναι η εκδίκησις, εγώ θα τους το ξεπληρώσω, λέει ο Κύριος"
Μολις το ειδα...γαμαει και τα μπαλακια στην μορσα.!!
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Only God Forgives του Ν.Refn ( που τον θαυμάσαμε στο Drive ) με τον Ryan Gosling για μια ακόμη φορά σε ρόλο απόλυτα ραμμένο για αυτόν και με μια Kristin Thomas τόσο αγνώριστη αλλά και τόσο σέξι . Η ταινία κάνει έξοδο στις σκοτεινές αίθουσες στις 19/09 και μας μεταφέρει στην ερωτική αλλά και σκοτεινή Μπανγκόκ, μπόλικη βίαια δράση και όσοι λατρεύουν τις πολεμικές τέχνες θα ενθουσιαστούν.
Αναμένεται να σπάσει τα ταμεία…
Συνημμένα
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Την έχω δει και έχω γράψει σχετικά εδώ πριν κανά μήνα περίπου.....
Αν σπάσει τα ταμεία αυτό το έκτρωμα, δεν υπάρχει σωτηρία αυτού του κόσμου!!!
Την ταινία σώζει η Κριστίν Τόμας, παρά το γεγονός ότι είναι αγνώριστη από τις πλαστικές, παραμένει ηθοποιάρα....
Κατά τα άλλα.....ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....ιδιαίτερα ο Ράϊαν που πλέον παίζει copy-paste ερμηνείες!!!
Ψάξτε το παλαιότερο ποστ μου, τα γράφω αναλυτικότερα!!!!
Την ταινία σώζει η Κριστίν Τόμας, παρά το γεγονός ότι είναι αγνώριστη από τις πλαστικές, παραμένει ηθοποιάρα....
Κατά τα άλλα.....ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....ιδιαίτερα ο Ράϊαν που πλέον παίζει copy-paste ερμηνείες!!!
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Geopa, προσωπικά μου αρέσει ο Gosling στις τελευταίες του κοινωνικές-δραματικές ταινίες και ειδικά όταν υπάρχει ταύτιση ρόλου με την καλή ερμηνεία, θα την τιμήσω την ταινία όταν βγει στις αίθουσες ( προτιμώ το σινεμά για καλύτερη οπτική-ακουστική εμπειρία ) και θα σου απαντήσω.
Από το treiler βγάζω καλή άποψη...
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
την εχω δει την ταινεια ο μονος που αξιζει ειναι αυτος ο τυπος που παιζει τον αστυνομοOnly God Forgives του Ν.Refn ( που τον θαυμάσαμε στο Drive ) με τον Ryan Gosling για μια ακόμη φορά σε ρόλο απόλυτα ραμμένο για αυτόν και με μια Kristin Thomas τόσο αγνώριστη αλλά και τόσο σέξι . Η ταινία κάνει έξοδο στις σκοτεινές αίθουσες στις 19/09 και μας μεταφέρει στην ερωτική αλλά και σκοτεινή Μπανγκόκ, μπόλικη βίαια δράση και όσοι λατρεύουν τις πολεμικές τέχνες θα ενθουσιαστούν.
Συνημμένα
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Kαι εμένα μου αρέσει αλλά στις τελευταίες του 2 ταινίες και μάλιστα εκθειάστηκε στο The Place Beyond the Pines, απλώς κοπιάρει τις ερμηνείες του, χωρίς καθόλου να προσθέτει κάτι παραπάνω ή να αλλάζει στυλ και ύφος....Geopa, προσωπικά μου αρέσει ο Gosling στις τελευταίες του κοινωνικές-δραματικές ταινίες και ειδικά όταν υπάρχει ταύτιση ρόλου με την καλή ερμηνεία, θα την τιμήσω την ταινία όταν βγει στις αίθουσες ( προτιμώ το σινεμά για καλύτερη οπτική-ακουστική εμπειρία ) και θα σου απαντήσω.
Συν το γεγονός ότι άρχισε να παίζει σε ότι σενάριο του πέφτει στα χέρια λες και δεν υπάρχει αύριο για αυτόν!!!
Εμένα με κούρασε να ον βλέπω σε 2 ταινίες κάθε χρόνο.....
Από την άλλη, η τηλεόρασή μου και το ηχοσύστημα, πραγματικά είναι καλύτερο από τους σινεμάδες, άρα....
Την έχω δει και έχω γράψει σχετικά εδώ πριν κανά μήνα περίπου.....
Πραγματικά τραγική ταινία,B movie εντελώς!
την άφησα στην μέση
ΥΓ Είδα χθες μια καινούρια με θέμα το ίντερνετ,πολύ καλή
το DISCONNECT
πολύ ενδιαφέρουσα μέχρι το τέλος
αυτοκτονία λόγω Φέισμπουκ
άδειασμα λογαριασμού από χάκερ
τσατ ρουμ με ανήλικους
πιασάρικα θέματα αλλά δοσμένα με ωραίο τρόπο
Kαλό αστυνομικό το THE ICEMAN
Γαμάτο έργο για την μαφία των φυλακών (γαλλικό) Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ
Φοβερή ερμηνεία ο Ταχάρ Ραχίμ αλλά και ο Νιλς Αρεστρουπ
Γαμάτο έργο για την μαφία των φυλακών (γαλλικό) Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ
Φοβερή ερμηνεία ο Ταχάρ Ραχίμ αλλά και ο Νιλς Αρεστρουπ
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ειδα στο φαστ φοργουορντ τη καινουργια του σουπερμαν. ρε τι μαλακια ηταν τουτη και το εκθειαζανε
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κοινωνικο δραμα...στην ουσια μας δειχνει πως μια μανα προσπαθει να ανακτησει το χαμενο χρονο (λογω φυλακης),με την κορη της...Σκανδιναβικο,καλο εργακι με καλη ροη...το αδικει το 6.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Kαι εμένα μου αρέσει αλλά στις τελευταίες του 2 ταινίες και μάλιστα εκθειάστηκε στο The Place Beyond the Pines, απλώς κοπιάρει τις ερμηνείες του, χωρίς καθόλου να προσθέτει κάτι παραπάνω ή να αλλάζει στυλ και ύφος....
Συν το γεγονός ότι άρχισε να παίζει σε ότι σενάριο του πέφτει στα χέρια λες και δεν υπάρχει αύριο για αυτόν!!!
Εμένα με κούρασε να ον βλέπω σε 2 ταινίες κάθε χρόνο.....
Από την άλλη, η τηλεόρασή μου και το ηχοσύστημα, πραγματικά είναι καλύτερο από τους σινεμάδες, άρα....
Αφου αποσυρετε λεει...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
UNE VIE MEILLEURE
Του Cédric Kahn με Guillaume Canet, Leïla Bekhti, Slimane Khettabi
Ένας ταλαντούχος αλλά άπειρος σεφ που αναγκάζεται να δουλεύει σε φαστ-φουντ για να επιβιώσει , ερωτεύεται μια σερβιτόρα. Μαζί βρίσκουν ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα στο δάσος και αποφασίζουν να ανοίξουν ένα εστιατόριο παίρνοντας διαφορα δάνεια. Όταν όμως η αρμόδια επιτροπή δεν τους δίνει άδεια λειτουργίας όλα ανατρέπονται..
Δράμα γαλλικής παραγωγής. Η ιστορία έχει ενδιαφέρον και το θετικό είναι ό,τι εστιάζει στα ατομικά λάθη και δε ρίχνει ευθύνες στο σύστημα/στην κακούργα κοινωνία κτλ.. Δύο άνθρωποι με μηδαμινές οικονομίες ονειρεύονται κάτι που είναι σαφώς πέρα των δυνατοτήτων τους. Παίρνουν δάνεια (από καταναλωτικά ως επιχειρηματικά) προκειμένου να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς μελέτη των στοιχείων γρήγορα βρίσκονται σε αδιέξοδο. Και φυσικά όπου υπάρχει φτώχια ,υπάρχει γκρίνια.Η κοπέλα θα αναγκαστεί να φύγει για τον Καναδά και ο «σεφ»-επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση. Το «βαρέλι» όμως δε φαίνεται να έχει πάτο! Μια αχτίδα αισιοδοξίας στο φινάλε. Καλή σκηνοθεσία, όμορφη φωτογραφία ,πολύ καλές ερμηνείες σε μια ταινία που εύστοχα αποφεύγει την εύκολη λύση της κριτικής απέναντι στο καπιταλιστικό μοντέλο και χτυπά εκεί που πρέπει.. Το μοντέλο είναι αυτό πού είναι! Το να ονειρεύεσαι δεν είναι κακό . Κακό είναι να υπερτιμάς τις δυνάμεις σου, να υποτιμάς τον αντίπαλο και να έχεις την αφέλεια να πιστεύεις ό,τι οι τράπεζες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα!
Του Cédric Kahn με Guillaume Canet, Leïla Bekhti, Slimane Khettabi
Ένας ταλαντούχος αλλά άπειρος σεφ που αναγκάζεται να δουλεύει σε φαστ-φουντ για να επιβιώσει , ερωτεύεται μια σερβιτόρα. Μαζί βρίσκουν ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα στο δάσος και αποφασίζουν να ανοίξουν ένα εστιατόριο παίρνοντας διαφορα δάνεια. Όταν όμως η αρμόδια επιτροπή δεν τους δίνει άδεια λειτουργίας όλα ανατρέπονται..
Δράμα γαλλικής παραγωγής. Η ιστορία έχει ενδιαφέρον και το θετικό είναι ό,τι εστιάζει στα ατομικά λάθη και δε ρίχνει ευθύνες στο σύστημα/στην κακούργα κοινωνία κτλ.. Δύο άνθρωποι με μηδαμινές οικονομίες ονειρεύονται κάτι που είναι σαφώς πέρα των δυνατοτήτων τους. Παίρνουν δάνεια (από καταναλωτικά ως επιχειρηματικά) προκειμένου να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς μελέτη των στοιχείων γρήγορα βρίσκονται σε αδιέξοδο. Και φυσικά όπου υπάρχει φτώχια ,υπάρχει γκρίνια.Η κοπέλα θα αναγκαστεί να φύγει για τον Καναδά και ο «σεφ»-επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση. Το «βαρέλι» όμως δε φαίνεται να έχει πάτο! Μια αχτίδα αισιοδοξίας στο φινάλε. Καλή σκηνοθεσία, όμορφη φωτογραφία ,πολύ καλές ερμηνείες σε μια ταινία που εύστοχα αποφεύγει την εύκολη λύση της κριτικής απέναντι στο καπιταλιστικό μοντέλο και χτυπά εκεί που πρέπει.. Το μοντέλο είναι αυτό πού είναι! Το να ονειρεύεσαι δεν είναι κακό . Κακό είναι να υπερτιμάς τις δυνάμεις σου, να υποτιμάς τον αντίπαλο και να έχεις την αφέλεια να πιστεύεις ό,τι οι τράπεζες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα!
Συνημμένα
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Δεν θα συμφωνήσω με αυτά που λέτε για τον Gosling αλλά μάλλον ο ίδιος και οι ταινίες του διχάζουν απόψεις, τέλος πάντων στα προσεχώς νέα τώρα και ενώ όλα βλέπουμε να γυρίζουν προς τα πίσω και ειδικά στην χρυσή δεκαετία του ’80 το παράξενο θα ήταν το Hollywood να λείπει από την κατεύθυνση αυτή.
Θυμάστε το Robocop του 1987 του καινοτόμου Paul Verhoeven, έχουμε για τις αρχές του 2014 την επανέκδοση. Σίγουρα θα στερείται από την πρωτοτυπία της μεγάλης επιτυχίας αλλά διαβάζοντας το καστ ( Μ.Keaton, G.Oldman, Samuel Jackson ) σίγουρα θα μας αποζημιώσει.
‘’Dead or Alive,You’re Coming With Me’’
Θυμάστε το Robocop του 1987 του καινοτόμου Paul Verhoeven, έχουμε για τις αρχές του 2014 την επανέκδοση. Σίγουρα θα στερείται από την πρωτοτυπία της μεγάλης επιτυχίας αλλά διαβάζοντας το καστ ( Μ.Keaton, G.Oldman, Samuel Jackson ) σίγουρα θα μας αποζημιώσει.
‘’Dead or Alive,You’re Coming With Me’’