Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ώρα για θρίλερ σε βραδινή προβολή φυσικά Βuried (2010), αν και χάνει πολύ αν δεν την δεις σε σινεμά-βλέποντας το αισθάνεσαι ο ίδιος θαμμένος σε σκοτεινή αίθουσα-με έναν Ryan Reynolds που επί 90 λεπτά μας χαρίζει με την ερμηνεία του  ένα ατελείωτο σασπένς στην απεγνωσμένη προσπάθεια του να ξεπεράσει τα εμπόδια συνεννόησης για την σωτηρία του. Το τέλος θα σας μείνει αξέχαστο σε βαθμό που θα αγανακτήσετε περισσότερο από τον απεγνωσμένο ήρωα.
Κλειστοφοβικό σε βαθμό να προκαλέσει συναισθήματα πανικού, ταύτισης αλλά και αρκετά ευρηματικό θρίλερ.
Προσωπικά δεν μου άρεσε διότι υπήρχε έλλειψη ρεαλισμού....
Δεν θέλω να το αναλύσω παραπάνω διότι γούστα είναι αυτά!!!!
Αλλά ρε γαμώτο, από πότε θάβουν τον κόσμο με κινητό και αναπτήρα?
Το είπα, αλλιώς θα έσκαγα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Y.Γ. Μπορεί να φταίει μάλλον επειδή θεωρώ τον Ράϊαν μαλακάκο....δεν κάνει το παιδί για ηθοποιός....σε ελαφροίσκιωτες ταινιούλες μια χαρά είναι!!!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν το είδες έχει όλες τις απαντήσεις που θέτεις, είναι όπως είπα αρκετά ευρηματικό!!!
ΥΓ.Σε τέτοιες χώρες όλα τα σενάρια είναι πιθανά…

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
για τον γκεοπα.
το ειδα τελικα χθες.μνημειωδης ερμηνεια απο μιλαντ.θα εγραφα περισσοτερα αλλα δες το.πηρε χρυσο φοινικα και οσκαρ μαζι και ετσι επρεπε να γινει φυσικα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Προσωπικά δεν μου άρεσε διότι υπήρχε έλλειψη ρεαλισμού....
Δεν θέλω να το αναλύσω παραπάνω διότι γούστα είναι αυτά!!!!
Αλλά ρε γαμώτο, από πότε θάβουν τον κόσμο με κινητό και αναπτήρα?
Το είπα, αλλιώς θα έσκαγα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Y.Γ. Μπορεί να φταίει μάλλον επειδή θεωρώ τον Ράϊαν μαλακάκο....δεν κάνει το παιδί για ηθοποιός....σε ελαφροίσκιωτες ταινιούλες μια χαρά είναι!!!!!
δεν το εχω δει.και αλλος μου εχει πει οτι δεν ειναι καλο.αναπτηρα και κινητο στο φερετρο ε? :2funny: :2funny:
by the way θυμασαι μια ταινια παλια οπου εναν απατημενο συζυγο τον θαψανε η συζυγος μαζι με τον γαμια και αυτος βγηκε απο τον ταφο του και τους εκλεισε μεσα στο σπιτι και τους γαμησε τα βαρδουλα και των δυο?σου λεει κατι?δεν θυμαμαι τιτλο.πριν πολλα...χρονια μιλαμε η ταινια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν το εχω δει.και αλλος μου εχει πει οτι δεν ειναι καλο.αναπτηρα και κινητο στο φερετρο ε? :2funny: :2funny:
by the way θυμασαι μια ταινια παλια οπου εναν απατημενο συζυγο τον θαψανε η συζυγος μαζι με τον γαμια και αυτος βγηκε απο τον ταφο του και τους εκλεισε μεσα στο σπιτι και τους γαμησε τα βαρδουλα και των δυο?σου λεει κατι?δεν θυμαμαι τιτλο.πριν πολλα...χρονια μιλαμε η ταινια.
Αν θυμαμαι καλα τον αναπτηρα και το κινητο του το εδωσαν ωστε να μιλησει με τους δικους του και να ζητησει τα λυτρα. Αμα θυμαμαι καλα ολα κολλαγαν. Μην κρινεται χωρις να εχετε δει κατι η δεν το θυμαστε.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αν θυμαμαι καλα τον αναπτηρα και το κινητο του το εδωσαν ωστε να μιλησει με τους δικους του και να ζητησει τα λυτρα. Αμα θυμαμαι καλα ολα κολλαγαν. Μην κρινεται χωρις να εχετε δει κατι η δεν το θυμαστε.
μα καλα θαβεις καποιον και του δινεις τα μεσα να επικοινωνησει με τους εξω? :think:
αν στην ταινια αυτοι που τον θαψανε ηταν γνωστοι του, τοτε ηταν μεγαλη γκαφα του σεναριου που το κανανε αυτο.αν λεω...και υποψην ο γκεοπας που το ειδε εγραψε για το κινητο οχι εγω.οποτε κατι που δεν θα κολαγε θα ειδε.ας εξηγησει ο ιδιος.παντως ως ιδεα ειναι καπως...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Είναι ένα ισπανικό με παρόμοια σχεδόν υπόθεση, με διαφορά ότι απατημένη είναι η σύζυγος. The body λέγεται

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Eπειδή πάει μακριά η βαλίτσα με αυτό να κάνω ερωτήσεις....
1) Πόσο βαθιά ήταν θαμμένος και έπιανε το κινητό? Btw ήταν Blackberry!!
Διότι ως γνωστόν αν τον έψαχναν, θα προσπαθούσαν να εντοπίσουν δορυφορικές κεραίες και θερμικό σημάδι.....
2) Ο αέρας ήταν για 90 λεπτά, αλλά πως υπολόγισαν τα κυβικά αέρα μέσα στο φέρετρο με το πόση ώρα θα ήταν αναμμένος ο αναπτήρας? Btw ήταν Zippo!!!
Διότι ως γνωστόν, η φλόγα καίει οξυγόνο....
3) Σκάει βόμβα και αρχίζει να μπάζει το φέρετρο άμμο....σόρρυ δηλαδής, αλλά με την τεχνολογία των Αμερικανών, άνετα με τόσα στοιχεία τον εντόπιζαν, συν το γεγονός ότι οι εκβιαστές δεν ανησύχησαν μην χάσουν 5εκ. ευρώ?
4) Απαγάγουν έναν οποιοδήποτε και ζητάνε τον ουρανό με τ'αστρα....να απαγάγω και εγώ τον γείτονα τότε!!!
Και τέλος.....πως στον πούτσο ήξεραν ποιους θα πάρει τηλ?
Εντάξει προσπάθησαν να τον χειραγωγήσουν αλλά όταν απείλησαν την οικογένειά του τι δεν κατάλαβε?
Σαν αυτόν στην διαφήμιση που μπαίνει στον φούρνο και λέει "Τι δεν καταλαβαίνεις, πες μου...τι δεν καταλαβαίνεις?"!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Eπειδή πάει μακριά η βαλίτσα με αυτό να κάνω ερωτήσεις....
1) Πόσο βαθιά ήταν θαμμένος και έπιανε το κινητό? Btw ήταν Blackberry!!
Διότι ως γνωστόν αν τον έψαχναν, θα προσπαθούσαν να εντοπίσουν δορυφορικές κεραίες και θερμικό σημάδι.....
2) Ο αέρας ήταν για 90 λεπτά, αλλά πως υπολόγισαν τα κυβικά αέρα μέσα στο φέρετρο με το πόση ώρα θα ήταν αναμμένος ο αναπτήρας? Btw ήταν Zippo!!!
Διότι ως γνωστόν, η φλόγα καίει οξυγόνο....
3) Σκάει βόμβα και αρχίζει να μπάζει το φέρετρο άμμο....σόρρυ δηλαδής, αλλά με την τεχνολογία των Αμερικανών, άνετα με τόσα στοιχεία τον εντόπιζαν, συν το γεγονός ότι οι εκβιαστές δεν ανησύχησαν μην χάσουν 5εκ. ευρώ?
4) Απαγάγουν έναν οποιοδήποτε και ζητάνε τον ουρανό με τ'αστρα....να απαγάγω και εγώ τον γείτονα τότε!!!
Και τέλος.....πως στον πούτσο ήξεραν ποιους θα πάρει τηλ?
Εντάξει προσπάθησαν να τον χειραγωγήσουν αλλά όταν απείλησαν την οικογένειά του τι δεν κατάλαβε?
Σαν αυτόν στην διαφήμιση που μπαίνει στον φούρνο και λέει "Τι δεν καταλαβαίνεις, πες μου...τι δεν καταλαβαίνεις?"!!!!!
αρα αυτοι που του αφησαν το κινητο ηταν αγνωστοι του.αλλα περα απο αυτο me gps δεν τον εντοπιζουν αμεσως? :think:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
αρα αυτοι που του αφησαν το κινητο ηταν αγνωστοι του.αλλα περα απο αυτο me gps δεν τον εντοπιζουν αμεσως? :think:
Ξέρω γω ρε Κώστα τι τεχνολογία είχαν οι απαγωγείς?
Αυτό που ξέρω είναι ότι έστειλε υπεραντλαντικό MMS!!!
Mπορεί να κάνω και λάθος.....άλλωστε κάποιοι την σύγκριναν με ταινίες του Χίτσκοκ!!!!
Νταξ, εκεί έχασα κάποια μαλλιά, αλλά γενικά έχω γεμάτη κεφαλή!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

κανονίστε να γράψετε κανά σπόιλερ και δεν έχω δει την ταινία ακόμα :jerking:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ξέρω γω ρε Κώστα τι τεχνολογία είχαν οι απαγωγείς?
Αυτό που ξέρω είναι ότι έστειλε υπεραντλαντικό MMS!!!
Mπορεί να κάνω και λάθος.....άλλωστε κάποιοι την σύγκριναν με ταινίες του Χίτσκοκ!!!!
Νταξ, εκεί έχασα κάποια μαλλιά, αλλά γενικά έχω γεμάτη κεφαλή!!!!
οκ. :2funny: :2funny:
τι εγινε με το ταιλανδεζικο?ποσταρα κατι παλιο για σενα.ταινια του 45.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
οκ. :2funny: :2funny:
τι εγινε με το ταιλανδεζικο?ποσταρα κατι παλιο για σενα.ταινια του 45.
Δεν.....ακόμα!!!
Κάτσε γιατί ψάχνω να γράψω κάτι καλό για τον Κόσνικ....για να μην δει την ταινία!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν.....ακόμα!!!
Κάτσε γιατί ψάχνω να γράψω κάτι καλό για τον Κόσνικ....για να μην δει την ταινία!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε σκεφτεσαι να θεωρει τον νικολσον τσαρλατανο εξαιτιας της ερμηνειας του στην φωλια του κουκου?? :2funny: :2funny:
για διαβασε εδω γκεοπα. :sunglasses:

Jack Nicholson rocketed to stardom with his role as Randle Patrick McMurphy in the 1975 movie One Flew Over the Cuckoo’s Nest. He almost never got a shot at the role. According to the Internet Movie Database, Kirk Douglas, who owned the film rights to the Ken Kesey novel of the same name, envisioned himself in the starring role, but felt he was too old by the time it was finally produced. Director Milos Forman’s first choice to play McMurphy was Burt Reynolds. Marlin Brando, Gene Hackman and James Caan were offered the role and declined. An unknown actress named Louise Fletcher parlayed her role as Nurse Ratched into an Oscar for best actress. That role was turned down by several big-name stars, including Jane Fonda, Shirley MacLaine, Angela Lansbury and Anne Bancroft.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom