You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 652K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μαγκες, ειδα τoν Django (τον Τιμωρο ντε) και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα, το Inglourious Basterds μου αρεσε πολυ περισσοτερο
Ενω μου αρεσει ο Ταραντινο (τα Pulp Fiction και Reservoir Dogs ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες) εχει αρχισει να μου τη σπαει το στυλακι "αυτη στιγμη βλεπεις τη πιο cool ταινια ever", τα homages του (ενταξει, εχεις δει πολλα cult movies, αλλα εχουμε δει και μεις), το φετιχ με τα ποδια κτλ
Με λιγα λογια, επιασα για πρωτη φορα τον εαυτο μου να μην ανυπομονει για την επομενη ταινια του.
Ειμαι ο μονος;
Ενω μου αρεσει ο Ταραντινο (τα Pulp Fiction και Reservoir Dogs ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες) εχει αρχισει να μου τη σπαει το στυλακι "αυτη στιγμη βλεπεις τη πιο cool ταινια ever", τα homages του (ενταξει, εχεις δει πολλα cult movies, αλλα εχουμε δει και μεις), το φετιχ με τα ποδια κτλ
Με λιγα λογια, επιασα για πρωτη φορα τον εαυτο μου να μην ανυπομονει για την επομενη ταινια του.
Ειμαι ο μονος;
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Οι δύο καλύτερες σκηνές που έχω δει, είναι παιγμένες και οι δύο από τον Αλ Πατσίνο.
Η πρώτη είναι το τανγκό στο SCENT OF A WOMAN, όπου σαν τυφλός συνταξιούχος συνταγματάρχης χορεύει το τανγκό με την κοπέλα του πιτσιρικά. Η ερμηνεία του τα σπάει.
Η δεύτερη είναι στο DEVILS ADVOCATE, όταν σαν διάβολος κοιτάει πονηρά προς τον Θεό και βουτάει το δάχτυλό του στον αγιασμό μέσα στην εκκλησία.
Δύο εκπληκτικές σκηνές με ισάξιες ερμηνειες.
Η πρώτη είναι το τανγκό στο SCENT OF A WOMAN, όπου σαν τυφλός συνταξιούχος συνταγματάρχης χορεύει το τανγκό με την κοπέλα του πιτσιρικά. Η ερμηνεία του τα σπάει.
Η δεύτερη είναι στο DEVILS ADVOCATE, όταν σαν διάβολος κοιτάει πονηρά προς τον Θεό και βουτάει το δάχτυλό του στον αγιασμό μέσα στην εκκλησία.
Δύο εκπληκτικές σκηνές με ισάξιες ερμηνειες.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Μαγκες, ειδα τoν Django (τον Τιμωρο ντε) και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα, το Inglourious Basterds μου αρεσε πολυ περισσοτερο
Ειμαι ο μονος;
εμένα μου άρεσε πολύ από την άλλη και το βρήκα το καλλίτερο του μετά το pulp fiction....
αλλά οκ tarantino σε κάθε ταινία είναι love him or hate him.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
θα συμφωνήσω!!!εμένα μου άρεσε πολύ από την άλλη και το βρήκα το καλλίτερο του μετά το pulp fiction....
αλλά οκ tarantino σε κάθε ταινία είναι love him or hate him.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Kοίτα, βλέπουμε τις ταινίες ανεξαρτήτως τι λέει ο καθένας μας και καταθέτουμε την γνώμη μας!!!!μαλακια δηλ?....
δεν προλαβα να την δω,αλλα μαλλον τζαμπα την κατεβασα....
Δεν ξέρω τα γούστα σου, για να σου πω μην την δεις!!!!
Να ξέρεις, ότι πειδή βλέπω πολλές ταινίες κάθε βδομάδα, πλέον ελαχιστότατες κάθε χρόνο μου κάνουν κλικ!!!
Π.Χ. τα κλισέ δεν με ενοχλούν αρκεί να γίνονται με σοβαρότητα και ρεαλισμό!!!!
Σε αυτή την ταινία, δεν θα βρεις τίποτα από αυτά τα δύο!!!!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το πιο αξιολογο στην ταινια ειναι οι ερμηνειες.και μενα το ινγλοριους μπαστερντς μου εκανε πιο πολυ κλικ.ισως επειδη εβγαζε μια αβαντγκαρντ ατμοσφαιρα λογω και της εποχης που με συνεπαιρνε λιγο.Μαγκες, ειδα τoν Django (τον Τιμωρο ντε) και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα, το Inglourious Basterds μου αρεσε πολυ περισσοτερο
Ειμαι ο μονος;
ειδα τα πρωτα λεπτα της ταινιας μεχρι εκει που τον φιλοξενησε ο ντε νιρο τον τραβολτα.παντως δεν ηταν ευκολο για τραβολτα να μιλαει με σερβικη προφορα σε ολη την ταινια.πρεπει να του το αναγνωρισουμε αυτο.τωρα γιατι ο ντε νιρο παλαιμαχος αμερικανος συνταγματαρχης δεν πηρε μυρωδια οτι κατι συμβαινει με τον σερβοβοσνιο τραβολτα απο την αρχη ενω του μιλουσε για πολεμο μον ο σεναριγραφος το ξερει...Kοίτα, βλέπουμε τις ταινίες ανεξαρτήτως τι λέει ο καθένας μας και καταθέτουμε την γνώμη μας!!!!
Δεν ξέρω τα γούστα σου, για να σου πω μην την δεις!!!!
Να ξέρεις, ότι πειδή βλέπω πολλές ταινίες κάθε βδομάδα, πλέον ελαχιστότατες κάθε χρόνο μου κάνουν κλικ!!!
Π.Χ. τα κλισέ δεν με ενοχλούν αρκεί να γίνονται με σοβαρότητα και ρεαλισμό!!!!
Σε αυτή την ταινία, δεν θα βρεις τίποτα από αυτά τα δύο!!!!
θα δω την υπολοιπη ταινια παντως...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
KILLING SEASON
Του Mark Steven Johnson με Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia
Κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία, ένας αμερικανός στρατιώτης εκτελεί έναν αιχμάλωτο..20 περίπου χρόνια αργότερα ,αποδεικνύεται πώς δεν έκανε σωστή δουλειά, καθώς ο Σέρβος επέζησε και διψά για εκδίκηση (και συζήτηση)..
Περιπέτεια/θρίλερ στο γνωστό μοτίβο του <<ένας εναντίον ενός>> με φόντο δασάκια,ρυάκια κλπ.. Σκηνοθεσία χωρίς εκπλήξεις, διάλογοι που προσπαθούν να εντείνουν το ενδιαφέρον και να δημιουργήσουν <<φιλικό>> κλίμα μεταξύ των 2 αντιπάλων πριν να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του εκδικητή, μερικές σκηνές βασανιστηρίων, λίγη δράση και πολλή προσπάθεια από τον Τραβόλτα να μιλήσει αγγλικά με σέρβικη προφορά!!
Το θέμα είναι σοβαρό (γενοκτονία/εγκλήματα πολέμου), η ταινία επιεικώς μέτρια.
Του Mark Steven Johnson με Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia
Κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία, ένας αμερικανός στρατιώτης εκτελεί έναν αιχμάλωτο..20 περίπου χρόνια αργότερα ,αποδεικνύεται πώς δεν έκανε σωστή δουλειά, καθώς ο Σέρβος επέζησε και διψά για εκδίκηση (και συζήτηση)..
Περιπέτεια/θρίλερ στο γνωστό μοτίβο του <<ένας εναντίον ενός>> με φόντο δασάκια,ρυάκια κλπ.. Σκηνοθεσία χωρίς εκπλήξεις, διάλογοι που προσπαθούν να εντείνουν το ενδιαφέρον και να δημιουργήσουν <<φιλικό>> κλίμα μεταξύ των 2 αντιπάλων πριν να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του εκδικητή, μερικές σκηνές βασανιστηρίων, λίγη δράση και πολλή προσπάθεια από τον Τραβόλτα να μιλήσει αγγλικά με σέρβικη προφορά!!
Το θέμα είναι σοβαρό (γενοκτονία/εγκλήματα πολέμου), η ταινία επιεικώς μέτρια.
Συνημμένα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
The Raid: Redemption (2011)
υποτυπώδες σενάριο για να δικαιολογηθεί το πολύ ξυλίκι (όμως το πολύ το Κύριε ελέησον...) με αναμενόμενες "εκπλήξεις" και συμβατικό φινάλε
ένα 6,5/10 από μένα γιατί είμαι καλός
υποτυπώδες σενάριο για να δικαιολογηθεί το πολύ ξυλίκι (όμως το πολύ το Κύριε ελέησον...) με αναμενόμενες "εκπλήξεις" και συμβατικό φινάλε
ένα 6,5/10 από μένα γιατί είμαι καλός
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Συμφωνώ μαζί σου Ρώγα....
Τίποτα το ιδιαίτερο και δείχνει τα γεγονότα με την Αμερικάνικη ματιά!!!!
Πεζή χωρίς νεύρο σκηνοθεσία, ο Μπεν Άφλεκ κατ'εμε δεν κάνει για τέτοιους ρόλους....είναι "ελαφρύς" ηθοποιός!!!!
Τώρα γούστα είναι αυτά, αλλά αν διαρκούσε 10 λεπτά ακόμα η ταινία, ακόμα θα κοιμόμουν στον "τεμπέλη" μου!!!!
Πεζή χωρίς νεύρο σκηνοθεσία, ο Μπεν Άφλεκ κατ'εμε δεν κάνει για τέτοιους ρόλους....είναι "ελαφρύς" ηθοποιός!!!!
Τώρα γούστα είναι αυτά, αλλά αν διαρκούσε 10 λεπτά ακόμα η ταινία, ακόμα θα κοιμόμουν στον "τεμπέλη" μου!!!!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Master and Commander: The Far Side of the World (2003)
http://[URL unfurl="true"]www.sevenart.gr/dynamicpics/movies/poster/1487_Master-and-Commander.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt0311113/[/URL]
πολύ καλή ταινία εποχής με φόντο τον πόλεμο αγγλίας-γαλλίας επί ναπολέοντα, θαλασσινό περιβάλλον, ιστιοφόρα, ναυμαχίες, ζωή στο πλοίο, πάρα πολύ καλές ερμηνείες από όλο το καστ με φοβερό ράσελ κρόου
πάρα πολύ καλή ταινία, ένα [b]7,5/10[/b] από μένα χαλαρά, ίσως και κάτι παραπάνω
http://[URL unfurl="true"]www.sevenart.gr/dynamicpics/movies/poster/1487_Master-and-Commander.jpg[/img[/URL]]
πολύ καλή ταινία εποχής με φόντο τον πόλεμο αγγλίας-γαλλίας επί ναπολέοντα, θαλασσινό περιβάλλον, ιστιοφόρα, ναυμαχίες, ζωή στο πλοίο, πάρα πολύ καλές ερμηνείες από όλο το καστ με φοβερό ράσελ κρόου
πάρα πολύ καλή ταινία, ένα [b]7,5/10[/b] από μένα χαλαρά, ίσως και κάτι παραπάνω
Επισκέπτης
Συμφωνώ μαζί σου Ρώγα....
μία μπούρδα και μισή
Επανάληψη του απίστευτα βαρετού σεναρίου που έχουμε δει σε χιλιάδες ταινίες, όλα να περιστρέφονται γύρω από τη διάσωση των υπερπολύτιμων Αμερικανών πολιτών, την ώρα που το σύμπαν καταρρέει και σκοτώνονται γύρω τους εκατομμύρια (βλέπε Μέρα Ανεξαρτησίας, που η διάσωση της γυναίκας του Σμιθ αλλά και του σκύλου του ήταν πολυτιμότερη από την εξαφάνιση όλων των πρωτευουσών του πλανήτη, η κορυφή του Δάντη, ο πόλεμος των κόσμων με το σιχαμένο μπασταρδάκι κόρη του Κρουζ που τσίριζε στη μισή ταινία και όλοι ασχολούνταν πως θα σωθεί την ώρα που εξαφανιζόταν εκατομμύρια τριγύρω)
Απορώ πως δίνουνε και όσκαρ σε τέτοιες ταινίες
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
με εψησες βατραχι...δεν θυμαμαι να την εχω δει...Master and Commander: The Far Side of the World (2003)
πάρα πολύ καλή ταινία, ένα 7,5/10 από μένα χαλαρά, ίσως και κάτι παραπάνω
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.627
- Πόντοι
- 2.606
Master and Commander: The Far Side of the World (2003)
[/quote]....η σκηνη που σκανε οι κανονιες απο το πουθενα ειναι ολα τα λεφτα....γενικα πολυ καλη ταινια!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Συμφωνώ....μαζί με Πολ Μπέτανυ, δίνουν μία αξιολογότατη περιπέτεια εποχής!!!!Master and Commander: The Far Side of the World (2003)
πάρα πολύ καλή ταινία, ένα 7,5/10 από μένα χαλαρά, ίσως και κάτι παραπάνω
Σχεδόν αμέσως μετά τον Οσκαρικό "Μονομάχο" το 2000 και το "Ένα υπέροχο μυαλό" το 2001 και ο Ράσελ Κρόυ έχει γίνει πλέον ευρύτατα γνωστός και έχει μπει στο κλαμπ των πολύ καλών ηθοποιών με καταπληκτικές ερμηνείες!!!!!