Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες, ειδα τoν Django (τον Τιμωρο ντε) και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα, το Inglourious Basterds μου αρεσε πολυ περισσοτερο
Ενω μου αρεσει ο Ταραντινο (τα Pulp Fiction και Reservoir Dogs ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες) εχει αρχισει να μου τη σπαει το στυλακι  "αυτη στιγμη βλεπεις τη πιο cool ταινια ever", τα homages του (ενταξει, εχεις δει πολλα cult movies, αλλα εχουμε δει και μεις), το φετιχ με τα ποδια κτλ
Με λιγα λογια, επιασα για πρωτη φορα τον εαυτο μου να μην ανυπομονει για την επομενη ταινια του.
Ειμαι ο μονος;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Οι δύο καλύτερες σκηνές που έχω δει, είναι παιγμένες και οι δύο από τον Αλ Πατσίνο.

Η πρώτη είναι το τανγκό στο SCENT OF A WOMAN, όπου σαν τυφλός συνταξιούχος συνταγματάρχης χορεύει το τανγκό με την κοπέλα του πιτσιρικά. Η ερμηνεία του τα σπάει.

Η δεύτερη είναι στο DEVILS ADVOCATE, όταν σαν διάβολος κοιτάει πονηρά προς τον Θεό και βουτάει το δάχτυλό του στον αγιασμό μέσα στην εκκλησία.

Δύο εκπληκτικές σκηνές με ισάξιες ερμηνειες.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μαγκες, ειδα τoν Django (τον Τιμωρο ντε) και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα, το Inglourious Basterds μου αρεσε πολυ περισσοτερο
Ενω μου αρεσει ο Ταραντινο (τα Pulp Fiction και Reservoir Dogs ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες) εχει αρχισει να μου τη σπαει το στυλακι  "αυτη στιγμη βλεπεις τη πιο cool ταινια ever", τα homages του (ενταξει, εχεις δει πολλα cult movies, αλλα εχουμε δει και μεις), το φετιχ με τα ποδια κτλ
Με λιγα λογια, επιασα για πρωτη φορα τον εαυτο μου να μην ανυπομονει για την επομενη ταινια του.
Ειμαι ο μονος;

εμένα μου άρεσε πολύ από την άλλη και το βρήκα το καλλίτερο του μετά το pulp fiction....
αλλά οκ tarantino σε κάθε ταινία είναι love him or hate him.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
μαλακια δηλ?....
δεν προλαβα να την δω,αλλα μαλλον τζαμπα την κατεβασα.... :P
Kοίτα, βλέπουμε τις ταινίες ανεξαρτήτως τι λέει ο καθένας μας και καταθέτουμε την γνώμη μας!!!!
Δεν ξέρω τα γούστα σου, για να σου πω μην την δεις!!!!
Να ξέρεις, ότι πειδή βλέπω πολλές ταινίες κάθε βδομάδα, πλέον ελαχιστότατες κάθε χρόνο μου κάνουν κλικ!!!
Π.Χ. τα κλισέ δεν με ενοχλούν αρκεί να γίνονται με σοβαρότητα και ρεαλισμό!!!!
Σε αυτή την ταινία, δεν θα βρεις τίποτα από αυτά τα δύο!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ενω μου αρεσει ο Ταραντινο (τα Pulp Fiction και Reservoir Dogs ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες) εχει αρχισει να μου τη σπαει το στυλακι  "αυτη στιγμη βλεπεις τη πιο cool ταινια ever", τα homages του (ενταξει, εχεις δει πολλα cult movies, αλλα εχουμε δει και μεις), το φετιχ με τα ποδια κτλ
Ειμαι ο μονος;
το πιο αξιολογο στην ταινια ειναι οι ερμηνειες.και μενα το ινγλοριους μπαστερντς μου εκανε πιο πολυ κλικ.ισως επειδη εβγαζε μια αβαντγκαρντ ατμοσφαιρα λογω και της εποχης που με συνεπαιρνε λιγο.
Kοίτα, βλέπουμε τις ταινίες ανεξαρτήτως τι λέει ο καθένας μας και καταθέτουμε την γνώμη μας!!!!
Δεν ξέρω τα γούστα σου, για να σου πω μην την δεις!!!!
Να ξέρεις, ότι πειδή βλέπω πολλές ταινίες κάθε βδομάδα, πλέον ελαχιστότατες κάθε χρόνο μου κάνουν κλικ!!!
Π.Χ. τα κλισέ δεν με ενοχλούν αρκεί να γίνονται με σοβαρότητα και ρεαλισμό!!!!
Σε αυτή την ταινία, δεν θα βρεις τίποτα από αυτά τα δύο!!!!
ειδα τα πρωτα λεπτα της ταινιας μεχρι εκει που τον φιλοξενησε ο ντε νιρο τον τραβολτα.παντως δεν ηταν ευκολο για τραβολτα να μιλαει με σερβικη προφορα σε ολη την ταινια.πρεπει να του το αναγνωρισουμε αυτο.τωρα γιατι ο ντε νιρο παλαιμαχος αμερικανος συνταγματαρχης δεν πηρε μυρωδια οτι κατι συμβαινει με τον σερβοβοσνιο τραβολτα απο την αρχη ενω του μιλουσε για πολεμο μον ο σεναριγραφος το ξερει...
θα δω την υπολοιπη ταινια παντως...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
KILLING  SEASON

Του   Mark Steven Johnson  με  Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia

Κατά  τη  διάρκεια  του  πολέμου  στην  πρώην  Γιουγκοσλαβία,  ένας  αμερικανός  στρατιώτης  εκτελεί  έναν  αιχμάλωτο..20  περίπου  χρόνια  αργότερα ,αποδεικνύεται  πώς  δεν  έκανε  σωστή  δουλειά, καθώς ο Σέρβος  επέζησε  και  διψά  για  εκδίκηση (και συζήτηση)..

Περιπέτεια/θρίλερ στο  γνωστό  μοτίβο  του  <<ένας  εναντίον  ενός>>   με  φόντο  δασάκια,ρυάκια  κλπ.. Σκηνοθεσία  χωρίς  εκπλήξεις, διάλογοι  που  προσπαθούν  να  εντείνουν  το  ενδιαφέρον  και  να  δημιουργήσουν  <<φιλικό>>  κλίμα  μεταξύ  των  2  αντιπάλων  πριν  να  αποκαλυφθεί  η  πραγματική  ταυτότητα  του  εκδικητή,  μερικές  σκηνές  βασανιστηρίων, λίγη  δράση και  πολλή  προσπάθεια  από  τον  Τραβόλτα  να  μιλήσει  αγγλικά  με  σέρβικη  προφορά!!

Το θέμα  είναι  σοβαρό  (γενοκτονία/εγκλήματα πολέμου), η  ταινία  επιεικώς  μέτρια.

Συνημμένα

• MV5BOTQ2MzA3MTk3MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDM5ODk2OQ@@__V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    MV5BOTQ2MzA3MTk3MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDM5ODk2OQ@@__V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 19

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
The Raid: Redemption (2011)

MV5BMTgxODQyNTY0MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjMwMjU0Nw@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg

υποτυπώδες σενάριο για να δικαιολογηθεί το πολύ ξυλίκι (όμως το πολύ το Κύριε ελέησον...) με αναμενόμενες "εκπλήξεις" και συμβατικό φινάλε

ένα 6,5/10 από μένα γιατί είμαι καλός :sunglasses:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
χτες είδα σε θερινό το Argo, για να είμαι ειλικρινής το περίμενα πιο αμερικανιά αλλά ήταν αρκετά καλό έργο και πολύ καλά σκηνοθετημένο, ανέβασε την αγωνία μέχρι λίγο πριν το τέλος
το έχει δει κανείς σας;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.421
Πόντοι
12.756
σχεδον ολοι μας πρεπει να το εχουμε δει , εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε και πολυ , περιμενα κατι καλυτερο

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Συμφωνώ μαζί σου Ρώγα....
Τίποτα το ιδιαίτερο και δείχνει τα γεγονότα με την Αμερικάνικη ματιά!!!!
Πεζή χωρίς νεύρο σκηνοθεσία, ο Μπεν Άφλεκ κατ'εμε δεν κάνει για τέτοιους ρόλους....είναι "ελαφρύς" ηθοποιός!!!!
Τώρα γούστα είναι αυτά, αλλά αν διαρκούσε 10 λεπτά ακόμα η ταινία, ακόμα θα κοιμόμουν στον "τεμπέλη" μου!!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δείχνει την διάσωση των 6 ομήρων, δεν ξέρω τι εννοείς με την αμερικάνικη ματιά... είναι μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα...
για μένα η σκηνοθεσία ήταν αρκετά καλή

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Master and Commander: The Far Side of the World (2003)

http://[URL unfurl="true"]www.sevenart.gr/dynamicpics/movies/poster/1487_Master-and-Commander.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt0311113/[/URL]

πολύ καλή ταινία εποχής με φόντο τον πόλεμο αγγλίας-γαλλίας επί ναπολέοντα, θαλασσινό περιβάλλον, ιστιοφόρα, ναυμαχίες, ζωή στο πλοίο, πάρα πολύ καλές ερμηνείες από όλο το καστ με φοβερό ράσελ κρόου

πάρα πολύ καλή ταινία, ένα [b]7,5/10[/b] από μένα χαλαρά, ίσως και κάτι παραπάνω

Επισκέπτης
Συμφωνώ μαζί σου Ρώγα....
Τίποτα το ιδιαίτερο και δείχνει τα γεγονότα με την Αμερικάνικη ματιά!!!!
Πεζή χωρίς νεύρο σκηνοθεσία, ο Μπεν Άφλεκ κατ'εμε δεν κάνει για τέτοιους ρόλους....είναι "ελαφρύς" ηθοποιός!!!!
Τώρα γούστα είναι αυτά, αλλά αν διαρκούσε 10 λεπτά ακόμα η ταινία, ακόμα θα κοιμόμουν στον "τεμπέλη" μου!!!!

μία μπούρδα και μισή

Επανάληψη του απίστευτα βαρετού σεναρίου που έχουμε δει σε χιλιάδες ταινίες, όλα να περιστρέφονται γύρω από τη διάσωση των υπερπολύτιμων Αμερικανών πολιτών, την ώρα που το σύμπαν καταρρέει και σκοτώνονται γύρω τους εκατομμύρια (βλέπε Μέρα Ανεξαρτησίας, που η διάσωση της γυναίκας του Σμιθ αλλά και του σκύλου του ήταν πολυτιμότερη από την εξαφάνιση όλων των πρωτευουσών του πλανήτη, η κορυφή του Δάντη, ο πόλεμος των κόσμων με το σιχαμένο μπασταρδάκι κόρη του Κρουζ που τσίριζε στη μισή ταινία και όλοι ασχολούνταν πως θα σωθεί την ώρα που εξαφανιζόταν εκατομμύρια τριγύρω)

Απορώ πως δίνουνε και όσκαρ σε τέτοιες ταινίες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

πολύ καλή ταινία εποχής με φόντο τον πόλεμο αγγλίας-γαλλίας επί ναπολέοντα, θαλασσινό περιβάλλον, ιστιοφόρα, ναυμαχίες, ζωή στο πλοίο, πάρα πολύ καλές ερμηνείες από όλο το καστ με φοβερό ράσελ κρόου

πάρα πολύ καλή ταινία, ένα 7,5/10 από μένα χαλαρά, ίσως και κάτι παραπάνω
με εψησες βατραχι...δεν θυμαμαι να την εχω δει... :)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.627
Πόντοι
2.606

http://[URL unfurl="true"]www.sevenart.gr/dynamicpics/movies/poster/1487_Master-and-Commander.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt0311113/[/URL]

πάρα πολύ καλή ταινία, ένα [b]7,5/10[/b] από μένα χαλαρά, ίσως και κάτι παραπάνω
[/quote]....η σκηνη που σκανε οι κανονιες απο το πουθενα ειναι ολα τα λεφτα....γενικα πολυ καλη ταινια!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

πάρα πολύ καλή ταινία, ένα 7,5/10 από μένα χαλαρά, ίσως και κάτι παραπάνω
Συμφωνώ....μαζί με Πολ Μπέτανυ, δίνουν μία αξιολογότατη περιπέτεια εποχής!!!!
Σχεδόν αμέσως μετά τον Οσκαρικό "Μονομάχο" το 2000 και το "Ένα υπέροχο μυαλό" το 2001 και ο Ράσελ Κρόυ έχει γίνει πλέον ευρύτατα γνωστός και έχει μπει στο κλαμπ των πολύ καλών ηθοποιών με καταπληκτικές ερμηνείες!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom