Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι καλα.....τον ειδα και με τον oxi agapes mono sex , που τον παει γαμιωντας με καθε μηνυμα τι του εκανε  :jerking: . :2funny: :2funny:

Ας κανει οτι θελει , που μου λεει οτι του εχω ξεφυγει κιολας  :2funny: :2funny:

είπα μην νομίζεις ότι μου έχεις ξεφύγει, σε παρακολουθώ καιρό τώρα απλώς δεν παραθέτω ;)

ρε το ξέρατε ότι είχε γυριστεί ταινία για τους 300 το 1962 :grin:

The 300 Spartans (1962)
:grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
είπα μην νομίζεις ότι μου έχεις ξεφύγει, σε παρακολουθώ καιρό τώρα απλώς δεν παραθέτω ;)

ρε το ξέρατε ότι είχε γυριστεί ταινία για τους 300 το 1962 :grin:

The 300 Spartans (1962)
:grin:
εδω και χρονια το ξερω.δεν την εχω δει.την ειχε σε ενα σεβεν για οσους βλεπουν ταινιες απο dvd club.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δυστυχώς δεν την έχω βρει πουθενά και πίστεψέ με έχω πάνω από 5 σάϊτ που βρίσκω ταινίες παλιές!!!!
πολλοι να ξερετε οτι οι ασιατικες ταινιες εχουν αγγλικους τιτλους αλλα και τιτλους στην γλωσσα της χωρας προελευσης της καθε ταινιας.αν δεν την βρισκετε με τον αγγλικο τιτλο δοκιμαστε με τον αλλο τιτλο.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Το Flight ήταν πολύ καλό. Ο Κος Washington δίνει μια από τις καλύτερες ερμηνείες του (ίσως την καλύτερή του).

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Το Flight ήταν πολύ καλό. Ο Κος Washington δίνει μια από τις καλύτερες ερμηνείες του (ίσως την καλύτερή του).
Ιεροσυλία φίλε μου αυτό που έγραψες....
Και ο ίδιος θα σου το έλεγε αυτό!!!!!
Στο Training Day είναι αξεπέραστος.....πολύ δύσκολα θα βρει τέτοιο πολύπλοκο χαρακτήρα για να δώσει ανάλογη ερμηνεία!!!!!
Στο Safe House δε ήταν πολύ καλύτερος από το Flight....και αν δεν είχε για παρτενέρ τον μαλακάκο τον άλλο και είχε π.χ. Ματ Ντέϊμοντ ή Ντι Κάπριο θα απογειωνόταν!!!!
Αλλά μάλλον προτιμάει για παρτενέρς B class ηθοποιούς δυστυχώς!!!!
Γενικά δίνει υπόσταση σε όλους τους ρόλους που αναλαμβάνει, για αυτό ακόμα και σήμερα, παρόλλα την ηλικία του, είναι Νο1 στο Χόλλυγουντ και τα καλύτερα σενάρια γράφονται για αυτόν!!!!!

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Δυστυχώς καμία σχέση με τα δύο πρώτα...

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Αυτό αξίζει να το δείτε μάστορες....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τώρα περιμένω να δω με ανυπομονησία το τρέϊλερ της νέας ταινίας του Ντένζελ "The Equalizer"!!!
Γιατί η ταινία θα βγει του χρόνου τον Σεπτέμβρη!!
Σε σκηνοθεσία του Άντουαν Φούκουα που είχαν συνεργαστεί στο Training Day!!!!
Μετά την πατάτα την φετινή του Φούκουα, περιμένω να επανέλθει στα παλιά του πολύ υψηλά στάνταρντς!!!!
Για μένα ο καλύτερος by far σκηνοθέτης ταινιών δράσης!!!!!
Λεπτομερειακές, σοβαρές και στιβαρές παραγωγές!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ιεροσυλία φίλε μου αυτό που έγραψες....
Και ο ίδιος θα σου το έλεγε αυτό!!!!!
Στο Training Day είναι αξεπέραστος.....πολύ δύσκολα θα βρει τέτοιο πολύπλοκο χαρακτήρα για να δώσει ανάλογη ερμηνεία!!!!!
Στο Safe House δε ήταν πολύ καλύτερος από το Flight....και αν δεν είχε για παρτενέρ τον μαλακάκο τον άλλο και είχε π.χ. Ματ Ντέϊμοντ ή Ντι Κάπριο θα απογειωνόταν!!!!
Αλλά μάλλον προτιμάει για παρτενέρς B class ηθοποιούς δυστυχώς!!!!
Γενικά δίνει υπόσταση σε όλους τους ρόλους που αναλαμβάνει, για αυτό ακόμα και σήμερα, παρόλλα την ηλικία του, είναι Νο1 στο Χόλλυγουντ και τα καλύτερα σενάρια γράφονται για αυτόν!!!!!
εδω αλλου θα συμφωνησουμε και αλλου θα διαφωνησουμε.στο training day ειναι αξεπεραστος.πραγματικα το σεναριο εκει τον βοηθησε να δωσει την ερμηνεια της ζωης του πραγμα που δεν προκειται μαλλον να ξανασυμβει.ηταν τετοιος ο εκρηκτικος και γεματος νευρο κ.α. χαρακτηρας του που του εδωσε το οσκαρ ετοιμο στα χερια του.επισης στο safe house που ειναι μια ανευρη ταινια πραγμα ασχημο για μια ταινια στυλ jason bourne οπου οι δυνατοτητες τους περιοριζονται.φυσικα με ματ ντειμον και ντι καπριο η ταινια θα απογειωνοταν αν και για τον ραιαν ρεινολντς δεν μπορω να πω οτι ηταν ασχημη η ερμηνεια του.
παμε στα υπολοιπα.νουμερο ενα ηθοποιος δεν ειναι ειναι.απο τους κορυφαιους ναι αλλα οχι νουμερο ενα ουτε κατα διαννοια.σιγουρα θα ξερεις οτι ειναι 59.υποψην μιλαμε για ηθοποιους μεταξυ 50 και 60.μην βαλουμε φυσικα με τα ιερα τερατα της ηλικιας μετα τα 60 και 70.παμε λοιπον σε αυτην την κατηγορια.
και σε αυτες τις ηλικιες 50-60 ξερεις τι ονοματα συγκεταλεγονται?ξερεις ποιος ηθοποιος συγκαταλεγεται?????
daniel day lewis γεννηθεις 1953...δεν σχολιαζω περαιτερω...
θες αλλο ενα ονομα?sean penn γεννηθεις το 1960.ανωτερος του ντενζελ και αγαπημενος μου.
συνεχιζω tom hanks(1956), τεραστιος ηθοποιος που σταματησε να παιζει ρολους ανταξιους του επιπεδου του μετα τα 2 οσκαρ και φυσικα ο γιγαντας garry oldman.θα εβαζα και τον william dafoe σε αυτο το επιπεδο.
α και kevin spacy...
περα απο τους προαναφερθεντες υπαρχουν καποιοι περιξ αυτων των ηλικιων και λγιο μεγαλυτεροι απο 60 οπως οι John Malkovich(1960), mickey rourk(1952) εδω προσκυνω τον πιο υποτιμημενο και ατυχο ηθοποιο του χολιγουντ, samuel jackson jerremy irons(1950), tim robbins, christoph waltz κ.α. που ηταν τεραστια ταλεντα ως ηθοποιοι και υποτιμημενοι.
και αυτοι ειναι μονο λιγοι...
και ερχομαι στο τελευταιο.στο training day ποιος ηταν ο συμπρωταγωνιστης του?o ithan hawke.θεωρεις τον ιθαν χοκ δευτεραντζα?για μενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα της ηλικιας του που μπορει να δωσει ερμηνειες για οσκαρ.στην ταινια ηταν πολυ καλος πλαι στον ντενζελ ο οποιος εδινε τον καλυτερο του εαυτο.
αυτα. :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Βρε Κώστα τι δεν διάβασες σωστά?
Νο1 ηθοποιός είναι αυτός που γράφονται τα καλύτερα και περισσότερα σενάρια, όχι ποιον θεωρούμε εμείς προσωπικά!!!
Τώρα, για πες μου, από όλους αυτούς που ανέφερες πόσες ταινίες κάνουν και κάθε πότε?
Γιατί ο Ντένζελ κάνει ταινία σχεδόν κάθε χρόνο και μάλιστα αξιόλογες!!!
Και ναι μεν όλοι όσους έγραψες είναι ηθοποιάρες, αλλά τα σενάρια γράφονται για τον Νο1......και αυτός είναι ο Ντένζελ, σόρρυ!!!

Υ.Γ. Μην ξεχάσω Ντι Κάπριο Νο2....να'ναι καλά ο Σκορτζέζε και λοιπέ δυνάμεις που του έχουν ένα σενάριο πάλι κάθε χρόνο!!!
Υ.Γ.1. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δεν τον βάζω στον ανταγωνισμό διότι κάνει ταινία όποτε γουστάρει αυτός και είναι αρστουργήματα ΟΛΑ!!!!
Υ.Γ.2. Σον Πεν.....μέγα συμπάθειά μου, όχι για τις ερμηνείες του αλλά για το απαράμιλλο στυλ του μέσα και έξω από τις ταινίες!!!!!
Υ.Γ.3. Όλοι οι υπόλοιποι ούτε κρύο ούτε ζέστη.....ειδικά ο Άιρονς έχασε στα μάτια μου μετά το Die Hard 3!!!!
Y.G.4. Ήθαν Χωκ...ποια ερμηνεία του ήταν για Όσκαρ?....όταν έπαιξε δίπλα στον Ντένζελ ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μετά έκανε ένα μικρό λίμιτ απ και τώρα παίζει σε ρομαντικές κομεντί στην Καλαμάτα!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Βρε Κώστα τι δεν διάβασες σωστά?
Νο1 ηθοποιός είναι αυτός που γράφονται τα καλύτερα και περισσότερα σενάρια, όχι ποιον θεωρούμε εμείς προσωπικά!!!
Τώρα, για πες μου, από όλους αυτούς που ανέφερες πόσες ταινίες κάνουν και κάθε πότε?
Γιατί ο Ντένζελ κάνει ταινία σχεδόν κάθε χρόνο και μάλιστα αξιόλογες!!!
Και ναι μεν όλοι όσους έγραψες είναι ηθοποιάρες, αλλά τα σενάρια γράφονται για τον Νο1......και αυτός είναι ο Ντένζελ, σόρρυ!!!

Υ.Γ. Μην ξεχάσω Ντι Κάπριο Νο2....να'ναι καλά ο Σκορτζέζε και λοιπέ δυνάμεις που του έχουν ένα σενάριο πάλι κάθε χρόνο!!!
Υ.Γ.1. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δεν τον βάζω στον ανταγωνισμό διότι κάνει ταινία όποτε γουστάρει αυτός και είναι αρστουργήματα ΟΛΑ!!!!
Υ.Γ.2. Σον Πεν.....μέγα συμπάθειά μου, όχι για τις ερμηνείες του αλλά για το απαράμιλλο στυλ του μέσα και έξω από τις ταινίες!!!!!
Υ.Γ.3. Όλοι οι υπόλοιποι ούτε κρύο ούτε ζέστη.....ειδικά ο Άιρονς έχασε στα μάτια μου μετά το Die Hard 3!!!!
μαλλον ειναι λαθος ο χαρακτηρισμος νουμερο 1 γιατι ο ντενζελ ως επιπεδο ως ταλεντο οπως θες πες το νουμερο 1 δεν ειναι.μηπως θελεις να πεις ο πιο εμπορικος?η απλως αυτος που του δινονται τα καλυτερα σεναρια γιατι επειδη καποιος παιρνει τα καλυτερα σεναρια(αν και σε αυτο τον προσπερνα ο ντει λιουις) δεν σημαινει οτι ειναι και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.αλλο πραγμα ειναι ο καλυτερος και αλλο αυτος που παιρνει τα καλυτερα σεναρια...
την λιστα μετα τον τομ χανκς(που εχει 2 οσκαρ δικαια αλλα μετα απο αυτα εκατσε) δεν ειπα οτι ειναι καλυτεροι ουτε ομως χειροτεροι ασε που μπορει να ξεχναω καποιους...
πιστευω να εγινα κατανοητος.αλλιως ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε... :grin: :grin:
α για ιθαν χοκ που ειπες ηταν πολυ καλος για μενα στη ταινια.σιγουρα τον επισκιασε ο ντενζελ ομως μην ξεχνας οτι τον περναει 25 χρονια και αλλο νεος αλλο πεπειραμενος.στην σκηνη με την μπανιερα που παρακαλουσε?στην σκηνη στο τελος?και σε αλλες σκηνες ειχε νευρο ρεαλιστικοτητα και μην ξεχνας επαιζε τον ρολο του ψαρακα που επεσε στο μεγα λαμογιο και καθαρμα να τον δακσαλεψει.ειπαμε ειναι και τι ρολο παιρνεις...στο αλλο εχεις δικιο με τις ρομαντικες κομεντι αν και πριν μερικα χρονια επαιξε σε επιδαυρο.περιμενω να δω την εξελιξη του γιατι θα ειναι κριμα να μην εχει συνεχεια επειδη αληθεια εχει ταλεντο και προοπτικες.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
μαλλον ειναι λαθος ο χαρακτηρισμος νουμερο 1 γιατι ο ντενζελ ως επιπεδο ως ταλεντο οπως θες πες το νουμερο 1 δεν ειναι.μηπως θελεις να πεις ο πιο εμπορικος?η απλως αυτος που του δινονται τα καλυτερα σεναρια γιατι επειδη καποιος παιρνει τα καλυτερα σεναρια(αν και σε αυτο τον προσπερνα ο ντει λιουις) δεν σημαινει οτι ειναι και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.αλλο πραγμα ειναι ο καλυτερος και αλλο αυτος που παιρνει τα καλυτερα σεναρια...
την λιστα μετα τον τομ χανκς(που εχει 2 οσκαρ δικαια αλλα μετα απο αυτα εκατσε) δεν ειπα οτι ειναι καλυτεροι ουτε ομως χειροτεροι ασε που μπορει να ξεχναω καποιους...
πιστευω να εγινα κατανοητος.αλλιως ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε... :grin: :grin:
Εγώ εννοούσα αυτή την στιγμή λόγω ότι όπως λες και εσύ παίρνει τα καλύτερα σενάρια!!!!
Δεν μιλάω ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.....
Π.χ. βλέπω τον Πατσίνο και τον Ντε Νίρο τώρα και λυπάμαι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ηθοποιάρες!!!!
Μου έγραψες ένα κάρο ηθοποιούς όπου κατά καιρούς έχουν κάνει πολύ καλές ερμηνείες, αλλά με τον καιρό ξεκινούν να παίζουν όπου να'ναι....π.χ. Άιρονς, θεατρικός ηθοποιός, ιδιοφυία, αλλά για τον κινηματογράφο τελείωσε!!!
Ο Ντάνιελ όταν προσπάθησε να παίξει μιούζικαλ, τα έκανε θάλασσα....βυθίστηκε στα σκατά!!!
Ο Τομ Χανκς είναι εφεύρεση του Χόλλυγουντ για μένα.....και επειδή αναφέρεσαι στα Όσκαρ, εμένα δεν μου λένε τίποτα!!!!
Π.χ. φέτος η ερμηνεία του Τομ Κρουζ στο Jack Reacher είναι αξεπέραστη και η καλύτερη φετινή και λόγω της ιδιομορφίας του, τον έγραψαν κανονικά!!!!!
Π.χ. δεν μου έγραψες για τον ΜΕΓΑΛΟΤΕΡΑΣΤΙΟ Τζακ Νίκολσον....όποτε κάνει ταινία, έχει το αγαλματάκι στην κωλότσεπα!!!!
Τέσπα......

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γκεοψ θελεις να σου πω εναν  τεραστιο ηθοποιο της ηλικιας του ντενζελ που σαν τον μικι ρουρκ κατεληξε να παιζει ρολους της πλακας σε παραγωγες της πλακας?
eric roberts.επειδη εχω δει ερμηνειες στην αρχη της καριερας του το ταλεντο του ηταν μεγαλυτερο της αδερφης του.μετα πως εγινε και πηρε την κατω βολτα με ρολους της πλακας δεν ξερω.δεν τον εμπιστευονται οι σκηνοθετες μαλλον.ισως αυτοι να ξεορυν περισσοτερα αλλα αν ητνα ετσι δεν θα υπηρχαν ηθοποιοι οπως ο κριστοφ βαλτζ που εγινε διασημος στα 55 του...ειναι δυσκολο για εναν σκηνοθετη να παρει εναν ηθοποιο ασημο η που εχει παρει την κατω βολτα.θελει να εισαι σκηνοθετης με αρχιδια οπως ο αρονοφσκι με τον παλαιστη και το ταραντινο με τους μπασταρδους και τον ντζανγκο.φυσικα θελει να εισαι σκηνοθετης επιπεδου και δεν ειναι τοσοι πολλοι οσο παλια αυτοι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ εννοούσα αυτή την στιγμή λόγω ότι όπως λες και εσύ παίρνει τα καλύτερα σενάρια!!!!
Δεν μιλάω ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.....
Π.χ. βλέπω τον Πατσίνο και τον Ντε Νίρο τώρα και λυπάμαι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ηθοποιάρες!!!!
Μου έγραψες ένα κάρο ηθοποιούς όπου κατά καιρούς έχουν κάνει πολύ καλές ερμηνείες, αλλά με τον καιρό ξεκινούν να παίζουν όπου να'ναι....π.χ. Άιρονς, θεατρικός ηθοποιός, ιδιοφυία, αλλά για τον κινηματογράφο τελείωσε!!!
Ο Ντάνιελ όταν προσπάθησε να παίξει μιούζικαλ, τα έκανε θάλασσα....βυθίστηκε στα σκατά!!!
Ο Τομ Χανκς είναι εφεύρεση του Χόλλυγουντ για μένα.....και επειδή αναφέρεσαι στα Όσκαρ, εμένα δεν μου λένε τίποτα!!!!
Π.χ. φέτος η ερμηνεία του Τομ Κρουζ στο Jack Reacher είναι αξεπέραστη και η καλύτερη φετινή και λόγω της ιδιομορφίας του, τον έγραψαν κανονικά!!!!!
Τέσπα......
ε τωρα στα περισοστερα συμφωνουμε.για τον τομ χανκς φυσικα και τα οσκαρ απο μονα τους δεν κανουν καποιο τεραστιο ηθοποιο ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΣΚΑΡ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
περα απο αυτα ομως η ερμηνεια στον φορεστ γκαμπ ειναι για μενα μνημειο υποκριτικης.λιγοι οπως ο σον πεν στον σαμ(ειδες για τι ηθοποιο μιλαμε??) και ο ντε νιρο στα ξυπνηματα ειναι σε αυτο το επιπεδο.αν ξεχναω καποιον αλλο πες μου.
υποψην υπαρχει και ερμηνεια ισως μεγαλυτερου επιπεδου απο αυτες και φυσικα αναφερομαι στην γνωστη ΟΣΚΑΡΙΚΗ ερμηνεια του μαστερ το 1975 που εχεις στην φοτο σου.οχι του αβαταρ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Άμα είναι να γράφουμε για ηθοποιούς που ναι μεν αλλά ή θα μπορούσαν να και έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα, πάει το χάσαμε το καράβι!!!!
Γράψε μου για τον τεράστιο Σίντνεϊ Πουατιέ να με κολλήσεις στον τοίχο?
Μαύρος και αυτός, πήγε για Όσκαρ όταν η Αμερική είχε ακόμα του ΚΚΚ και ο Ντένζελ ήταν στα @@ του πατέρα του.....

Δεν θέλω να γράφω για τον Νίκολσον διότι είναι εξωγήινος και δεν τον πιάνει κανένας...σόρρυ αλλά είναι από άλλον πλανήτη ο MASTER!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Steve Guttenberg, αυτός είναι ο Νο 1, κορυφαίος στον ρόλο του ως Μαχόνυ

URL]] :headbang3:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Άμα είναι να γράφουμε για ηθοποιούς που ναι μεν αλλά ή θα μπορούσαν να και έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα, πάει το χάσαμε το καράβι!!!!
Γράψε μου για τον τεράστιο Σίντνεϊ Πουατιέ να με κολλήσεις στον τοίχο?
Μαύρος και αυτός, πήγε για Όσκαρ όταν η Αμερική είχε ακόμα του ΚΚΚ και ο Ντένζελ ήταν στα @@ του πατέρα του.....
γιατι να μην γραφουμε για αυτους?εξαλλου ενα παραδειγμα ανεφερα και μαλιστα ειπα κατι που ως σινεφιλ θα επρεπε να σε ειχε τσιγκλισει.το οτι δεν υπαρχουν σκηνοθετες με αρχιδια οπως οι 2 που ανεφερα που θα ρισκαρουν να δωσουν ρολους σε ηθοποιους που ειναι ειτε ασημοι ειτε εχουν παρει την κατω βολτα.
για πουατιε δεν εχω δει ερμηνεις περα απο μια ερμηνεια του που ειδα οταν πηγαινα γυμνασιο το "μαντεψε ποιος θα ερθει στο σπιτι" με το γνωστο ζευγαρι στους ρολους των πεθερικων.εκει ειχε μια παρουσια που σου ενεπνεε ενα σεβασμο.ηταν καθηλωτικος χωρις να εχει νευρο.σαν καποιους ολιγον τι φλεγματικους αγγλους θεατρινους που σε αφηνουν να τους βλεπεις με δεος.καπως ετσι...δεν ξερω αν ηταν η καλυτερη του ερμηνεια ηταν ομως μια παρουσια που σου εμεινε δεν την ξεχνουσες.αλλωστε ημουνα δεκα και κατι οταν την ειδα!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εννοεις οτι ο τζακ νικολσον ειναι ο καλυτερος ηθοποιος ολων των εποχων?για μενα δεν υπαρχει νουμερο 1.υπαρχουν μια μεγαλη ομαδα ηθοποιων που ανηκουν στα ιερα τερα του κινηματογραφου.πολλα τα ονοματα και δεν ξεχωριζω καποιον ως νουμερο ενα.
αλλα θα σου πως μια ατακα του τζακ."¨δεν ρωταμε ποτε ποιος ειναι ο καλυτερος ηθοποιος που εχει ποτε υπαρξει, ειναι αυτονοητο οτι ειναι ο μαρλον μπραντο". :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom