Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Δυστυχώς δεν την έχω βρει πουθενά και πίστεψέ με έχω πάνω από 5 σάϊτ που βρίσκω ταινίες παλιές!!!!αληθεια τι εγινε με την ταιλανδεζικη?
Δυστυχώς δεν την έχω βρει πουθενά και πίστεψέ με έχω πάνω από 5 σάϊτ που βρίσκω ταινίες παλιές!!!!αληθεια τι εγινε με την ταιλανδεζικη?
Ναι καλα.....τον ειδα και με τον oxi agapes mono sex , που τον παει γαμιωντας με καθε μηνυμα τι του εκανε .
Ας κανει οτι θελει , που μου λεει οτι του εχω ξεφυγει κιολας
εδω και χρονια το ξερω.δεν την εχω δει.την ειχε σε ενα σεβεν για οσους βλεπουν ταινιες απο dvd club.είπα μην νομίζεις ότι μου έχεις ξεφύγει, σε παρακολουθώ καιρό τώρα απλώς δεν παραθέτω ;)
ρε το ξέρατε ότι είχε γυριστεί ταινία για τους 300 το 1962
The 300 Spartans (1962)
πολλοι να ξερετε οτι οι ασιατικες ταινιες εχουν αγγλικους τιτλους αλλα και τιτλους στην γλωσσα της χωρας προελευσης της καθε ταινιας.αν δεν την βρισκετε με τον αγγλικο τιτλο δοκιμαστε με τον αλλο τιτλο.Δυστυχώς δεν την έχω βρει πουθενά και πίστεψέ με έχω πάνω από 5 σάϊτ που βρίσκω ταινίες παλιές!!!!
Ιεροσυλία φίλε μου αυτό που έγραψες....Το Flight ήταν πολύ καλό. Ο Κος Washington δίνει μια από τις καλύτερες ερμηνείες του (ίσως την καλύτερή του).
εδω αλλου θα συμφωνησουμε και αλλου θα διαφωνησουμε.στο training day ειναι αξεπεραστος.πραγματικα το σεναριο εκει τον βοηθησε να δωσει την ερμηνεια της ζωης του πραγμα που δεν προκειται μαλλον να ξανασυμβει.ηταν τετοιος ο εκρηκτικος και γεματος νευρο κ.α. χαρακτηρας του που του εδωσε το οσκαρ ετοιμο στα χερια του.επισης στο safe house που ειναι μια ανευρη ταινια πραγμα ασχημο για μια ταινια στυλ jason bourne οπου οι δυνατοτητες τους περιοριζονται.φυσικα με ματ ντειμον και ντι καπριο η ταινια θα απογειωνοταν αν και για τον ραιαν ρεινολντς δεν μπορω να πω οτι ηταν ασχημη η ερμηνεια του.Ιεροσυλία φίλε μου αυτό που έγραψες....
Και ο ίδιος θα σου το έλεγε αυτό!!!!!
Στο Training Day είναι αξεπέραστος.....πολύ δύσκολα θα βρει τέτοιο πολύπλοκο χαρακτήρα για να δώσει ανάλογη ερμηνεία!!!!!
Στο Safe House δε ήταν πολύ καλύτερος από το Flight....και αν δεν είχε για παρτενέρ τον μαλακάκο τον άλλο και είχε π.χ. Ματ Ντέϊμοντ ή Ντι Κάπριο θα απογειωνόταν!!!!
Αλλά μάλλον προτιμάει για παρτενέρς B class ηθοποιούς δυστυχώς!!!!
Γενικά δίνει υπόσταση σε όλους τους ρόλους που αναλαμβάνει, για αυτό ακόμα και σήμερα, παρόλλα την ηλικία του, είναι Νο1 στο Χόλλυγουντ και τα καλύτερα σενάρια γράφονται για αυτόν!!!!!
μαλλον ειναι λαθος ο χαρακτηρισμος νουμερο 1 γιατι ο ντενζελ ως επιπεδο ως ταλεντο οπως θες πες το νουμερο 1 δεν ειναι.μηπως θελεις να πεις ο πιο εμπορικος?η απλως αυτος που του δινονται τα καλυτερα σεναρια γιατι επειδη καποιος παιρνει τα καλυτερα σεναρια(αν και σε αυτο τον προσπερνα ο ντει λιουις) δεν σημαινει οτι ειναι και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.αλλο πραγμα ειναι ο καλυτερος και αλλο αυτος που παιρνει τα καλυτερα σεναρια...Βρε Κώστα τι δεν διάβασες σωστά?
Νο1 ηθοποιός είναι αυτός που γράφονται τα καλύτερα και περισσότερα σενάρια, όχι ποιον θεωρούμε εμείς προσωπικά!!!
Τώρα, για πες μου, από όλους αυτούς που ανέφερες πόσες ταινίες κάνουν και κάθε πότε?
Γιατί ο Ντένζελ κάνει ταινία σχεδόν κάθε χρόνο και μάλιστα αξιόλογες!!!
Και ναι μεν όλοι όσους έγραψες είναι ηθοποιάρες, αλλά τα σενάρια γράφονται για τον Νο1......και αυτός είναι ο Ντένζελ, σόρρυ!!!
Υ.Γ. Μην ξεχάσω Ντι Κάπριο Νο2....να'ναι καλά ο Σκορτζέζε και λοιπέ δυνάμεις που του έχουν ένα σενάριο πάλι κάθε χρόνο!!!
Υ.Γ.1. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δεν τον βάζω στον ανταγωνισμό διότι κάνει ταινία όποτε γουστάρει αυτός και είναι αρστουργήματα ΟΛΑ!!!!
Υ.Γ.2. Σον Πεν.....μέγα συμπάθειά μου, όχι για τις ερμηνείες του αλλά για το απαράμιλλο στυλ του μέσα και έξω από τις ταινίες!!!!!
Υ.Γ.3. Όλοι οι υπόλοιποι ούτε κρύο ούτε ζέστη.....ειδικά ο Άιρονς έχασε στα μάτια μου μετά το Die Hard 3!!!!
Εγώ εννοούσα αυτή την στιγμή λόγω ότι όπως λες και εσύ παίρνει τα καλύτερα σενάρια!!!!μαλλον ειναι λαθος ο χαρακτηρισμος νουμερο 1 γιατι ο ντενζελ ως επιπεδο ως ταλεντο οπως θες πες το νουμερο 1 δεν ειναι.μηπως θελεις να πεις ο πιο εμπορικος?η απλως αυτος που του δινονται τα καλυτερα σεναρια γιατι επειδη καποιος παιρνει τα καλυτερα σεναρια(αν και σε αυτο τον προσπερνα ο ντει λιουις) δεν σημαινει οτι ειναι και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.αλλο πραγμα ειναι ο καλυτερος και αλλο αυτος που παιρνει τα καλυτερα σεναρια...
την λιστα μετα τον τομ χανκς(που εχει 2 οσκαρ δικαια αλλα μετα απο αυτα εκατσε) δεν ειπα οτι ειναι καλυτεροι ουτε ομως χειροτεροι ασε που μπορει να ξεχναω καποιους...
πιστευω να εγινα κατανοητος.αλλιως ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε...
ε τωρα στα περισοστερα συμφωνουμε.για τον τομ χανκς φυσικα και τα οσκαρ απο μονα τους δεν κανουν καποιο τεραστιο ηθοποιο ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΣΚΑΡ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.Εγώ εννοούσα αυτή την στιγμή λόγω ότι όπως λες και εσύ παίρνει τα καλύτερα σενάρια!!!!
Δεν μιλάω ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.....
Π.χ. βλέπω τον Πατσίνο και τον Ντε Νίρο τώρα και λυπάμαι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ηθοποιάρες!!!!
Μου έγραψες ένα κάρο ηθοποιούς όπου κατά καιρούς έχουν κάνει πολύ καλές ερμηνείες, αλλά με τον καιρό ξεκινούν να παίζουν όπου να'ναι....π.χ. Άιρονς, θεατρικός ηθοποιός, ιδιοφυία, αλλά για τον κινηματογράφο τελείωσε!!!
Ο Ντάνιελ όταν προσπάθησε να παίξει μιούζικαλ, τα έκανε θάλασσα....βυθίστηκε στα σκατά!!!
Ο Τομ Χανκς είναι εφεύρεση του Χόλλυγουντ για μένα.....και επειδή αναφέρεσαι στα Όσκαρ, εμένα δεν μου λένε τίποτα!!!!
Π.χ. φέτος η ερμηνεία του Τομ Κρουζ στο Jack Reacher είναι αξεπέραστη και η καλύτερη φετινή και λόγω της ιδιομορφίας του, τον έγραψαν κανονικά!!!!!
Τέσπα......
γιατι να μην γραφουμε για αυτους?εξαλλου ενα παραδειγμα ανεφερα και μαλιστα ειπα κατι που ως σινεφιλ θα επρεπε να σε ειχε τσιγκλισει.το οτι δεν υπαρχουν σκηνοθετες με αρχιδια οπως οι 2 που ανεφερα που θα ρισκαρουν να δωσουν ρολους σε ηθοποιους που ειναι ειτε ασημοι ειτε εχουν παρει την κατω βολτα.Άμα είναι να γράφουμε για ηθοποιούς που ναι μεν αλλά ή θα μπορούσαν να και έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα, πάει το χάσαμε το καράβι!!!!
Γράψε μου για τον τεράστιο Σίντνεϊ Πουατιέ να με κολλήσεις στον τοίχο?
Μαύρος και αυτός, πήγε για Όσκαρ όταν η Αμερική είχε ακόμα του ΚΚΚ και ο Ντένζελ ήταν στα @@ του πατέρα του.....