Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
dead_man_down_italian_poster.jpg

Αρκετά καλή  - ωραία σκηνοθεσία , ατμόσφαιρα , καλή η χημεία μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών ... κρίμα μόνο για το action φινάλε που δεν ταιριάζει με το ύφος της υπόλοιπης ταινίας .

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
dead_man_down_italian_poster.jpg

Αρκετά καλή  - ωραία σκηνοθεσία , ατμόσφαιρα , καλή η χημεία μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών ... κρίμα μόνο για το action φινάλε που δεν ταιριάζει με το ύφος της υπόλοιπης ταινίας .
θα συμφωνήσω, αν και εμένα μου άρεσε το τέλος πάρα πολύ διότι έδωσε την απαιτούμενη ένταση στην ταινία και το κατάλληλο τέλος με την απαραίτητη βία, αφού σε όλη την ταινία ήταν συσσωρευμένη για να συμβεί στο φινάλε!!!!

Y.G. Ο σκηνοθέτης είναι ο ίδιος που σκηνοθέτησε την σουηδική βερσιόν του "Tο κορίτσι με τα ταττού"!!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

επίσης είδα και το τελευταίο μπάτμαν The Dark Knight Rises (2012)

αναμενόμενα καλή, αν και κατά την γνώμη μου κατώτερη της προηγηθείσας δεύτερης ταινίας με τον Τζόκερ που ήταν και η καλύτερη της τριλογίας

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γκεοψ ειμαι φανατικος του beat takeshi.ποιες ταινιες του εχεις δει και ποιες οχι?
Αν εννοείς τον Τακέσι Κιτάνο έχω δει αρκετές....
1)Zatoichi, ο Τυφλός Σαμουράι (2003)
2)Battle Royale (2000) & No2 (2003)
3)Βrother (2000)
4)Taboo (1999)
5)Gonin (1995)
6)Hana-bi (1997)
7)Johnny Mnemonic (1995) με τον Κιάνου Ριβς (προχό ταινία εκείνη την εποχή)
...και 2-3 άλλες που δεν θυμάμαι!!!!!!
Σαν beat Takeshi έχω δει 1 σίγουρα και μάλλον 1-2 ακόμα, αλλά δεν μου έκανε αίσθηση εκτός από το Gonin!!!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
θα συμφωνήσω, αν και εμένα μου άρεσε το τέλος πάρα πολύ διότι έδωσε την απαιτούμενη ένταση στην ταινία και το κατάλληλο τέλος με την απαραίτητη βία, αφού σε όλη την ταινία ήταν συσσωρευμένη για να συμβεί στο φινάλε!!!!

Προφανώς και το φινάλε θα τελείωνε με βία , ήταν αναμενόμενο , δεν χρειαζοταν όμως ο Φάρελ να γίνει Ράμπο .

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Προφανώς και το φινάλε θα τελείωνε με βία , ήταν αναμενόμενο , δεν χρειαζοταν όμως ο Φάρελ να γίνει Ράμπο .
Ενδιαφέρων  ταινία, αν και μου θύμισε πάρα πάρα πολύ έντονα κάτι σε Charles Bronson ( Death Wish πχ )…

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Α Hijacking-Πειρατεία στον Ωκεανό (2012), ταινία που μου άρεσε πολύ και δείχνει πράγματα τα οποία και αγνοούμε όταν και συμβαίνουν στους Ωκεανούς. Δεν καταπιάνεται απλά με ένα ζήτημα για να το καταδείξει αλλά μας δείχνει πόσο μπορούν να στοιχίσουν οι ανθρώπινες ζωές όταν διαπραγματεύονται τεράστια ποσά. Δανέζικη παραγωγή γεμάτη σασπένς, δράμα και πολύ ρεαλισμό με απλά λόγια ένα συναρπαστικό θρίλερ.

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 14

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
tipe για δωσε καποια ινφο για τo uloaded...
1.  τι οριο εχει ανα ημερα?
2. αν ξεπερασεις το οριο μπορεις να κατεβασεις απο το οριο που εχεις την επομενη οπως εκανες στο rapid?
3. ειναι download manager frindly?
4. ειναι ipspecific? η με το login και το password μπορεις και κατεβαζεις απο οποιοδηποτε ip?
5. εχει happy hour?

sorry για το οφφ τοπικ!

...

Προσωπικά χρησιμοποιώ uploaded και πληρώνω 40 ευρώ το 7μηνο!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
1.  τι οριο εχει ανα ημερα?
2. αν ξεπερασεις το οριο μπορεις να κατεβασεις απο το οριο που εχεις την επομενη οπως εκανες στο rapid?
4. ειναι ipspecific? η με το login και το password μπορεις και κατεβαζεις απο οποιοδηποτε ip?
5. εχει happy hour?

sorry για το οφφ τοπικ!
Έχεις 30Gb την ημέρα και αν δεν το εξαντλήσεις προστήθετε στην επόμενη μέχρι να φτάσεις τα 500Gb/day όπου και σταματάει!!!!
Μπορείς να το ρυθμίσεις να κατεβάζει αυτόματα ανεξαρτήτως IP, μόνο με login και κατευθείαν από τον λινκ!!!!
Αν δεν θέλεις χρησιμοποιείς όποιο download manager γουστάρεις, ρυθμίζοντας τον ανάλογα!!!
Εγώ χρησιμοποιώ συγκεκριμένα τον Cryptload που είναι δωρεάν!!!!!
Αν μπεις στο σάϊτ τους θα διαβάσεις όλες τις προσφορές τους!!!
Ακόμα στους 10000 πόντους που μαζεύεις σου δίνουν 1 μήνα δωρεάν!!!!
Σου δίνουν με τους μήνες που είσαι πελάτης και κάποια euro που τα χρησιμοποιείς και αυτά!!!
Και επειδή είμουν στο rapidshare, θεωρώ ότι "πέθανε" και έψαξα πολύ πριν επιλέξω το uploaded όπου μέχρι τώρα βρίκω τα πάντα και μάλιστα σε βάθος χρόνου πολλών εβδομάδων πριν "πέσουν"....
Βέβαια το ίδιο ισχύει και για το easybytez το οποίο θεωρώ ισάξιο!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οκ τυπε λιγο πολυ με καλυψες!
το σκεφτομαι να βαλω και ηθελα να ξερω τι γινεται!
σε ευχαριστω!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.426
Πόντοι
12.756
Τυπε ενα θα σου πω. Ειχαμε καποτε εδω εναν τυπο  τον αορατο, οταν τον εβαλε στο στοχαστρο μετα απο κατι μηνες διαγραφηκε.  ;)

Ναι καλα.....τον ειδα και με τον oxi agapes mono sex , που τον παει γαμιωντας με καθε μηνυμα τι του εκανε  :jerking: . :2funny: :2funny:

Ας κανει οτι θελει , που μου λεει οτι του εχω ξεφυγει κιολας  :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αν εννοείς τον Τακέσι Κιτάνο έχω δει αρκετές....
1)Zatoichi, ο Τυφλός Σαμουράι (2003)
2)Battle Royale (2000) & No2 (2003)
3)Βrother (2000)
4)Taboo (1999)
5)Gonin (1995)
6)Hana-bi (1997)
7)Johnny Mnemonic (1995) με τον Κιάνου Ριβς (προχό ταινία εκείνη την εποχή)
...και 2-3 άλλες που δεν θυμάμαι!!!!!!
Σαν beat Takeshi έχω δει 1 σίγουρα και μάλλον 1-2 ακόμα, αλλά δεν μου έκανε αίσθηση εκτός από το Gonin!!!!!
ξεκινα και κατεβαζε το boiling point(1990) την δευτερη του ταινια ως σκηνοθετης και πρωταγωνιστης επισης.και η πρωτη του το "violent cop"(1989) ειναι καλη.το beat takeshi ειναι παρατσουκλι του απο τοτε που εκανε stand up comedy την δεκαετια του 70 πολυ πριν παιξει για πρωτη φορα σε κινηματογραφικη ταινια στην ταινιαρα "merry crhistmass mr. laurence"(1983) του nagisa oshima που ειναι ο ιδιος που σκηνοθετει το "taboo".
εχει κανει και αριστουργηματα βραβευμενα χωρις βια οπως το "kikujiro non natsu"(1999) που ειναι μια συγκινιτικη road movie με στοιχεια κωμωδιας και το "dolls"(2002).επισης πολυ συγκινητικο και με πανεμορφη φωτογραφια ειναι το "scene at the sea"(1991).
to gonin δεν το εχω δει δυστυχως.το τζονυ μνιμονικ λιγο αλλα δεν μου αρεσε καπου βαρεθηκα ασχετα αν ηταν to "blade runner" της εποχης του(το οποιο επισης μου ηταν βαρετο).
κατεβασε το "sonatine".πολυ καλη ταινια γκαγκστερικη ταινια.το "brother" ταινιαρα.το "hanna bi" απο τις καλυτερες του και για πολλους η καλυτερη του.για μενα ειναι δυσκολο να ξεχωρισω μια μονο ταινια του.
τελευταια εχει βγαλει 2 ταινιες η μια συνεχεια της αλλης."outrage" και "outrage beyong".ανατροπες βια και πιστολιδι στον ρυθμο του κιτανο.
ολες τις παραπανω σου τις συνιστω.αληθεια τι εγινε με την ταιλανδεζικη?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
1.  τι οριο εχει ανα ημερα?
5. εχει happy hour?

sorry για το οφφ τοπικ!
τυπε δεν εισαι καθολου οφ τοπικ.χρειαζομαστε τετοιες πληροφοριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom