kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
The Wicker Man (2006)
δεν ξέρω γιατί αυτή η ταινία μου είχε αρέσει
The Wicker Man (2006)
γιατι εισαι μαλακας ;)
The Wicker Man (2006)
θα συμφωνήσω, αν και εμένα μου άρεσε το τέλος πάρα πολύ διότι έδωσε την απαιτούμενη ένταση στην ταινία και το κατάλληλο τέλος με την απαραίτητη βία, αφού σε όλη την ταινία ήταν συσσωρευμένη για να συμβεί στο φινάλε!!!!
Αρκετά καλή - ωραία σκηνοθεσία , ατμόσφαιρα , καλή η χημεία μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών ... κρίμα μόνο για το action φινάλε που δεν ταιριάζει με το ύφος της υπόλοιπης ταινίας .
ρε τυπε μιλαμε δεν τον εχεις αφησει να παρει ανασα
Αν εννοείς τον Τακέσι Κιτάνο έχω δει αρκετές....γκεοψ ειμαι φανατικος του beat takeshi.ποιες ταινιες του εχεις δει και ποιες οχι?
θα συμφωνήσω, αν και εμένα μου άρεσε το τέλος πάρα πολύ διότι έδωσε την απαιτούμενη ένταση στην ταινία και το κατάλληλο τέλος με την απαραίτητη βία, αφού σε όλη την ταινία ήταν συσσωρευμένη για να συμβεί στο φινάλε!!!!
Ενδιαφέρων ταινία, αν και μου θύμισε πάρα πάρα πολύ έντονα κάτι σε Charles Bronson ( Death Wish πχ )…Προφανώς και το φινάλε θα τελείωνε με βία , ήταν αναμενόμενο , δεν χρειαζοταν όμως ο Φάρελ να γίνει Ράμπο .
...
Προσωπικά χρησιμοποιώ uploaded και πληρώνω 40 ευρώ το 7μηνο!!!!
Έχεις 30Gb την ημέρα και αν δεν το εξαντλήσεις προστήθετε στην επόμενη μέχρι να φτάσεις τα 500Gb/day όπου και σταματάει!!!!tipe για δωσε καποια ινφο για τo uloaded...
1. τι οριο εχει ανα ημερα?
2. αν ξεπερασεις το οριο μπορεις να κατεβασεις απο το οριο που εχεις την επομενη οπως εκανες στο rapid?
3. ειναι download manager frindly?
4. ειναι ipspecific? η με το login και το password μπορεις και κατεβαζεις απο οποιοδηποτε ip?
5. εχει happy hour?
sorry για το οφφ τοπικ!
καλά εσύ νομίζεις ότι μου έχεις ξεφύγει τόσο καιρό ;)
Τυπε ενα θα σου πω. Ειχαμε καποτε εδω εναν τυπο τον αορατο, οταν τον εβαλε στο στοχαστρο μετα απο κατι μηνες διαγραφηκε. ;)εγω ?? καποιο λαθος κανεις τυπε
Τυπε ενα θα σου πω. Ειχαμε καποτε εδω εναν τυπο τον αορατο, οταν τον εβαλε στο στοχαστρο μετα απο κατι μηνες διαγραφηκε. ;)
ξεκινα και κατεβαζε το boiling point(1990) την δευτερη του ταινια ως σκηνοθετης και πρωταγωνιστης επισης.και η πρωτη του το "violent cop"(1989) ειναι καλη.το beat takeshi ειναι παρατσουκλι του απο τοτε που εκανε stand up comedy την δεκαετια του 70 πολυ πριν παιξει για πρωτη φορα σε κινηματογραφικη ταινια στην ταινιαρα "merry crhistmass mr. laurence"(1983) του nagisa oshima που ειναι ο ιδιος που σκηνοθετει το "taboo".Αν εννοείς τον Τακέσι Κιτάνο έχω δει αρκετές....
1)Zatoichi, ο Τυφλός Σαμουράι (2003)
2)Battle Royale (2000) & No2 (2003)
3)Βrother (2000)
4)Taboo (1999)
5)Gonin (1995)
6)Hana-bi (1997)
7)Johnny Mnemonic (1995) με τον Κιάνου Ριβς (προχό ταινία εκείνη την εποχή)
...και 2-3 άλλες που δεν θυμάμαι!!!!!!
Σαν beat Takeshi έχω δει 1 σίγουρα και μάλλον 1-2 ακόμα, αλλά δεν μου έκανε αίσθηση εκτός από το Gonin!!!!!
τυπε δεν εισαι καθολου οφ τοπικ.χρειαζομαστε τετοιες πληροφοριες.tipe για δωσε καποια ινφο για τo uloaded...
1. τι οριο εχει ανα ημερα?
2. αν ξεπερασεις το οριο μπορεις να κατεβασεις απο το οριο που εχεις την επομενη οπως εκανες στο rapid?
3. ειναι download manager frindly?
4. ειναι ipspecific? η με το login και το password μπορεις και κατεβαζεις απο οποιοδηποτε ip?
5. εχει happy hour?
sorry για το οφφ τοπικ!