Νέα

Προσοχή στα κινέζικα τάπλετ (μην την πατήσετε σαν εμένα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κοιτα με τις γυναικες αμα δεν κανεις χαβαλε... το εχασες το παιχνιδι
οι περισσοτερες ειναι τρελοκομεια... Με τον χαβαλε θα πετυχεις πιο ευκολα τον σκοπο σου

αμα εισαι σοβαρος και ευγενικος θα φυγεις με κλοτσιες
Σωστος....τρελοκομεια σκετα!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αμα εισαι σοβαρος και ευγενικος θα φυγεις με κλοτσιες

Σωστο αυτο, αλλα να γινεσαι και "καραγκιοζης" για να πηδηξεις μονο, η να κανεις σχεση, μου φαινεται παει πολυ !!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστο αυτο, αλλα να γινεσαι και "καραγκιοζης" για να πηδηξεις μονο, η να κανεις σχεση, μου φαινεται παει πολυ !!!!!!!!!

Καλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα αχαχουχα οι σχεσεις ειναι δυσκολη υποθεση....
εμενα ελαχιστοι φιλοι εχουν κ τις βρηκαν απο μικρη ηλικια... πλεον με την κριση επηρεαζονται οσο να ναι....

Καραγκιοζης αν δεν ειναι στον χαρακτηρα σου δυσκολα θα γινεις πιστευω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα αχαχουχα οι σχεσεις ειναι δυσκολη υποθεση....
εμενα ελαχιστοι φιλοι εχουν κ τις βρηκαν απο μικρη ηλικια...
Ακριβως φιλε μου ...
Γιαυτο τις εχω αποκλεισει τελειως πλεον !!!!!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δημητρη αυτος ειναι ο Νομος της φυσης...ο ανδρας με δολο(δηλαδη με παραμυθι εννοω δολο) να προσπαθει να βαλει την γυναικα στο κρεβατι.....και η γυναικα μετα την αρχικη γνωριμια....με δολο και πονηρια να προσπαθει να τον κρατησει να μην της φυγει!!!...Καθοτι το Αρσενικο απο την φυση του, δεν ειναι πιστο σε μια γυναικα μονο!!!....Αυτη ειναι η δικη μου αποψη!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βαρεθηκα !!!!!!!!
Παω να ξαπλωσω !!!!!!!!!!

Σιγα μην στησω ολοκληρη επιχειρηση για να ριξω καποια ......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
εχει τώρα ο κοτσόβλος με 99 ε και με εγγύηση  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αγορασα ενα κινεζικο ταμπλετ , μεσω ιντερνετ , και την πατησα . μολις και μετα βιας συνδεεται σε δικτυο wifi και οταν ειμαι πανω απο το ρουτερ μονο τοτε εχω ικανοποιητικο σημα. τους εχω στειλει διαφορα μαιλ καιμου απαντουν αρες μαρες κουκουναρες
θεωρω υποχρεωση μου να ενημερωσω τα μελη του φορουμ για να μην την πατησουν οπως εγω.
το ταμπλετ ειναι μαρκας PANOMAX
θα μου πειτε βεβαια και δικιο θα χετε καλα να παθεις αφου ψαχνεσαι με τα φτηνα
εμενα μου αρκει να το μαθουν οσο δυνατον περισσοτεροι
:uzi: :uzi: :uzi:
δεν πηρες απο αξιοπιστο σαιτ μαλλον.εγω αγοραζω απο και οτι εχω παρει εχει βγει σπαθι μεχρι στιγμης.Εχουν εγγυηση και αν σου παρουσιασει κατι καποιο προβλημα,το στελνεις πισω και σου στελνουν καινουργιο χωρις δευτερη κουβεντα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
και φίλος μου που αγοράζει κινεζικα από το e-bay του έχουν βγει όλα μούφες....
αλλα και τα μη και καλά κινεζικα μαϊμούδες.

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεις να παρεις τα λευτα σου πισο αν κανεις καταγγελεια στο e-bay και μετα στο Paypal οτι το δεμα χαθηκε στη διαδρομη αλλα μονο αν ο κινεζος δεν εχει βαλει track code γινεται αυτο.

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγώ πάντως έχω αγοράσει από το ένα 7αρι tablet AINOL και λειτουργεί μια χαρά εξαιρετικό θα έλεγα είναι. Κυκλοφορούν πολλά στα 100 ευρώ αλλά το δικό μου είναι το μόνο που δέχεται στικάκι 3G για να έχεις ιντερνετ παντού. Τα περισσότερα έχουν μόνο wifi. Έχει και ενσωματωμένο το κινέζικο playstore όπου κατεβάζω τζάμπα κάτι PES 2012 και όχι μόνο

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
Φίλε μου καλέ,
ότι πληρώσεις παίρνεις.
Δηλαδή τι περίμενες από τους Κινέζους, προϊόντα mass market κάνουν (προΪόντα ευρείας κατανάλωσης) σηλαδή.

OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
Φίλε μου καλέ,
ότι πληρώσεις παίρνεις.
Δηλαδή τι περίμενες από τους Κινέζους, προϊόντα mass market κάνουν (προΪόντα ευρείας κατανάλωσης) σηλαδή.
για αυτο μπηκα στο κοπο να ανοιξω αυτο το θεμα , τα χιλιαδες μελη του φορουμ να το πληροφοριθουν και να μην αγορασουν τιποτα απο αυτους τους πουσταραδες

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
οι κινεζοι εχουν κατακτησει την αγορα για ενα πολυ απλο λογο....μπορουν να κατασκευασουν ΟΤΙ θελεις σε ΟΠΟΙΑ τιμη θελεις....tablet με 75 εχουν,με ποιοτητα 75e.....tablet me 230e εχουν με ποιοτητα ΙΔΙΑ με το πολυδιαφημιζομενα της APPLE(η οποια βεβαια κατασκευαζει ΟΛΑ της τα προιοντα στην Κινα,απο την FOXX)....η ιδια εταιρεια πουλα tablet με 220e,ιδιο ακριβως αλλα χωρις το μηλο βεβαια,χα χα....τωρα αν καποιος θελει tablet με τιμη 70e και ποιοτητα 500,οκ πασο.....προσωπικη εμπειρια,εδω και ενα χρονο χρησιμοποιω αναλογο tablet χωρις προβλημα,η δε οθονη του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ....τι retina και πρασινα αλογα....

OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
τι να πω ρε φιλε , εγω ειμαι παλιομοδιτης και αν δεν πιασω κατι με τα χερια μου δεν το αγοραζω
η γυναικα μου μπηκε στο και εκει πηγε στο panomax . παρειγειλε το ταμπλετ και μας ηρθε ελατωματικο

μεσα στις οδηγιες που μας εστειλαν με μειλ ειναι" να ανοιξουμε το μηχανημα και να ελεγξουμε την κεραια" ,το εχει ξαναακουσει κανενας αυτο?
οσο για επιστοφη , να μοιραστουμε λεει το κοστος
για δωστε τα φωτα σας ρε παιδια

OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
ουτε ποιοτητα apple φανταζομουν με 100 δολαρια αλλα οχι και να ειναι χαλασμενο γαμω το κερατο μου

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οταν λεμε οτι κατι ειναι κινεζικο στη καθομιλουμενη ειναι το μαπα ελαττωματικο προιον,αν πουμε ομως το αντιστοιχο ελληνικο ποιο ειναι εκει ειναι τα τρελα γελια :2funny: ολα στη κινα φτιαχνονται ευτυχως η δυστυχως

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ουτε ποιοτητα apple φανταζομουν με 100 δολαρια αλλα οχι και να ειναι χαλασμενο γαμω το κερατο μου
επεσες στην περιπτωση και εσυ φιλε μου,αλλα ψαξου καλα πριν κανεις αγορες απο ιντερνετ.Οσο για την ποιοτητα Apple,μην ξεγελιεσαι,μαρκα πληρωνεις.Εχω δει ταμπλετακι κινεζικο με 150 ευρω με ιδια και μην σου πω καλυτερη ποιοτητα απο τα ipad και περισσοτερες δυνατοτητες.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
όταν ψωνίζεις από το ιντερνετ παίρνεις και το ρίσκο του ελαττωματικού προιόντος και κύριως όταν παίρνεις ηλεκτρονικά που είναι ευαίσθητα

τώρα άντε βγάλε άκρη
ρώτα στην κινεζίκη πρεσβεία ή στο ελληνικο - κινεζικο επιμελητηριο αν υπάρχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom