Νέα

Προσοχή στα κινέζικα τάπλετ (μην την πατήσετε σαν εμένα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
ξερει κανεις να μου απαντησει?
μου ζητανε οι κινεζοι πωλητες να στειλω το ταμπλετ πισω , στην κινα
και να καλυψω τα εξοδα αποστολης , και αυτοι στη συνεχεια να καλυψουν τα δικα τους εξοδα αποστολης

α) αυτη ειναι η συνηθισμενη διαδικασια? 
β) ποσο καιρο κανει να παει ? περιπου και ποσο στοιχιζει?

αν καποιος το εχει κανει ή γνωριζει καλα  ας μου πει

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
ξερει κανεις να μου απαντησει?
μου ζητανε οι κινεζοι πωλητες να στειλω το ταμπλετ πισω , στην κινα
και να καλυψω τα εξοδα αποστολης , και αυτοι στη συνεχεια να καλυψουν τα δικα τους εξοδα αποστολης

α) αυτη ειναι η συνηθισμενη διαδικασια? 
β) ποσο καιρο κανει να παει ? περιπου και ποσο στοιχιζει?

αν καποιος το εχει κανει ή γνωριζει καλα  ας μου πει

παλι καλα που στο εστειλαν να λες γιατι παιζουν απατες και δεν ερχεται τιποτα, ειναι συνηθισμένη διαδικασια να  στελνεις πισω για αλλαγη η επισκευη απλα πληρωνεις εσυ τα μεταφορικα
εγω ειχα παρει κατι χαλασμενο το στειλα φωτο στον πωλητη και μου στειλε καινουριο απλα εγω πληρωσα τα μεταφορικα για το καινουριο
τωρα για τα μεταφορικα ρωτα τα ελτα και ρωτα κ τον πωλητη

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Οι αγορες απο εξωτερικο στο net εχουν το ρισκο τους.
Ειμαι πελατης στο amazon κατι χρονια. Ξενογλωσα βιβλια κυριως, που δεν κυκλοφορουν και εδω.
Πριν κανα 6μηνο, τι μου ηρθε δεν ξερω, αγορασα 3 bumper για iphone 6€ συνολικης αξιας.  Ποτε δεν εφτασαν σε εμενα. Σε mail προς amazon απαντησαν οτι αφορα προιον που αλλη εταιρεια πουλαει και η amazon δεν ξερει τιποτα!!!!!
Η αλλη εταιρεια σε οσα mail εστειλα ουτε καν απαντησε.
Τους εστειλα και εγω ενα mail βριζοντας βασιλισες, μαναδες, πατεραδες και επισημενοντας τον τροπο που οι εγγλεζοι βγαζουν την καποτα.  Τα στοιχεια μου σας ειναι γνωστα κλεφτες του 2€ ρου ανεφερα και αν σας εθιξα την τιμη σας προκαλω να προχωρησετε δικαστικα.
Απαντηση φυσικα γιοκ, αλλα σε 5 μερες ηρθαν τα bumper!!!!
Συμπερασματικα ουδεις αξιοπιστος.  Η eurobank δεν μπορει να σταματηση πληρωμη με pre pay. Μονο σε viza.

ΥΓ: οι εγγλεζοι βγαζουν την καποτα κλανοντας, για οποιον δεν το ξερη

επειδή μου έχει τύχει να αγοράσω απο άλλο πωλητή μέσω amazon, να ξέρεις οτι απλά η amazon μεσολαβεί δίνοντας την "εγγύηση" της για τις ποιοτικές υπηρεσίες του άλλου πωλητή. Πάντως να ξέρεις οτι πολλές φορές φταίνε και τα Ελληνικά ταχυδρομεία, ειδικά σε περιόδους εορτών βρίσκονται υπο διάλυση.

theanalcreampie

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Την προηγουμενη βδομαδα δεν...
Για iPad 2 μιλαω .
Και ενας πωλητής στο πλαίσιο μου ειπε οτι ουτε το μίνι παιζει οτι εχει flash
Υπόψιν απο τεχνολογια δεν πολυσκαμπαζω.

Ρε παιδιά, έλεος με το flash!!! Το flash έχει σταματήσει να υποστηρίζεται από ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες και iOS και Android. Η ίδια η Adobe έχει ανακοινώσει ότι σταμάτησε την ανάπτυξή του.

ΟΛΑ τα tablets δείχνουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ το περιεχόμενο του συνόλου σχεδόν των ιστοσελίδων που υπάρχουν. Το πρότυπο που χρησιμοποιείται πλέον και έχει αντικαταστίσει κατά μία έννοια το Flash είναι το HTML5. YouTube, Dailymotion, Vimeo, και άλλες υπηρεσίες βίντεο στον κόσμο έχουν υιοθετήσει το πρότυπο αυτό και έχουν εγκαταλήψει την τεχνολογία Flash. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά και εδώ: . Το γράφει και στο ίδιο το άρθρο αν δεν με πιστευετε: "Η HTML5 προορίζεται για αντικατάσταση... Ο σκοπός είναι η μείωση της ανάγκης για ιδιόκτητα plug-in και πλούσιες διαδικτυακές εφαρμογές (RIA) όπως το Adobe Flash..."

Οπότε μην τρώτε τον παππά που σας πουλάνε οι άσχετοι πωλητές στα καταστήματα ηλεκτρονικών. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν... να σας πλασάρουν τα δικά τους "private-labeled" tablets...

Οσον αφορά με τα κινέζικα tablets μια ζωή θα το φωνάζω... ΜΑΚΡΙΑ!!! Φίλος μου την πάτησε αρκετές φορές... μια με κινητό, μια με καλώδια σύνδεσης Η/Υ, μια με media player.... Αλλά δυστυχώς ακόμα να βάλει μυαλό...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
φωτο απο το συγκεκριμενο tablet η δειγμα απο γοογλε εχουμε?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
με έχει φάει η αγωνία...

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μια ζωη κινεζικα ολα.κινητα,ταμπλετ κτλ.απλα εσει ςειστε ασχετοι και αγοραζετε οτι να ναι απο οπου να ναι.καλ να παθετε.αυτα.

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χρειάζετάι έρευνα αγοράς ακόμη και για τα κινέζικα. Τα Ainol για παράδειγμα είναι οικονομικά και με πολύ καλές επιδόσεις!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το μηλαρακι στο i-pad,κοστιζει γυρω στα 300 ευρουδακια.....Το ιδιο εσωτερικα tablet,απο το ιδιο εργοστασιο,χωρις βεβαια το μηλαρακι,εχει 145 ευρω.....τρωτε μηλαρακια,κανουν καλο στην υγεια και στη τσεπη της apple....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εγω εχω παρει αυτο για δωρο σε ξαδελφο και γαμαει..Πολυ ανωτερο απο το  LG V900
που εχω και το ειχα χρυσοπληρωσει.Απο το ιδιο μαγαζι εχω παρει και συστημα ψυχαγωγιας για το αυτοκινητο και εδω και 2 χρονια δεν εχει παθει τιποτα,και του εχω γαμησει την μανα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ipad και ξερο ψωμι !!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα τα υπολοιπα ειναι μουφα στορυ.....

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
την έχω πατήσει κι εγώ με ένα φτηνό tablet από ebay. Μετά έβαλα μυαλό και πήρα ένα Cube από το ipadalternative με 100 euro και βρήκα την υγειά μου...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τάμπλετ, άχρηστα μηχανήματα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Ετσι ειναι τα φθηνα βγαινουν παντα πιο ακριβα

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το μηλαρακι στο i-pad,κοστιζει γυρω στα 300 ευρουδακια.....Το ιδιο εσωτερικα tablet,απο το ιδιο εργοστασιο,χωρις βεβαια το μηλαρακι,εχει 145 ευρω.....τρωτε μηλαρακια,κανουν καλο στην υγεια και στη τσεπη της apple....

Δεν παίζει αυτό που λες... Τι σημαίνει εσωτερικά το ίδιο; Επεξεργαστές μνήμες κτλ; Δε λέει κάτι αν δε μπορεί να έχει το iOS στο οποίο μπορεί να κατεβάσει κανείς τις εφαρμογές για το ipad. Έχω ipad, έχω και κινέζικο android, έχω δοκιμάσει κι επώνυμο android. Σαν το ipad δεν είναι κανένα. Τα κινέζικα που αξίζουν είναι τα επώνυμα κινέζικα τα οποία έχουν πιστοποίηση google, δηλαδή μπορεί να κατεβάσει κανείς από το playstore της google όποια εφαρμογή θέλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom