Νέα

Προσοχή στα κινέζικα τάπλετ (μην την πατήσετε σαν εμένα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και φιλος σου..ασχετα αν σε διεγραψα...απο το φατσοβιβλιο!!...Ισως σε βοηθησει αυτο στο προφιλ σου..καθοτι εγω ειμαι και λιγο οπαδος του χιουμορ και των φωτογραφιων με ομορφο και αποκαλυπτικο γυναικειο περιεχομενο που μου αρεσει να βαζω λαικ!!!
Παντα θα με θεωρεις φιλο σου ασχετα με την διαγραφη φιλαρακο......

Στην διαγραφη ομολογω οτι σε εσπρωξα κι εγω, διοτι ποσταρες πολλα που δεν ηθελα στο προφιλ μου, την συγκεκριμενη μερα..... (ειχες ξεφυγει την συγκεκριμενη μερα)

Βλεπεις εχω φιλους που τους γνωριζω προσωπικα, τοσο στην δουλεια μου, οσο και γειτονες που βλεπω μια στο τοσο και ηταν "καπως", να βλεπουν τετοια πραγματα στο ξεκαρφωτο (ειδικα στουντιο και εργαζομενες, 4 ειχες βαλει) ........ (δεν ξερω βεβαια αν μπορουσαν να βλεπουν τα δικα σου ποσταρισματα στον τοιχο μου αρχικη σελιδα)

Αυτο που σου ειπα και πειραχτηκες τοσο, δεν το εννοουσα, γιατι αν μου ειχε μπει μια τετοια ιδεα για σενα θα σε ειχα διαγραψει εγω με την μια και χωρις δικαιολογιες (περισσοτερο ως πειραγμα ηταν, ασχετα αν θιχτηκες εσυ, αφου δεν το καταλαβες)

Τεσπα ολα καλα ........
Σεβασμος απο μερους μου υπαρχει ακομη στο προσωπο σου και το ξερεις.  :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παντα θα με θεωρεις φιλο σου ασχετα με την διαγραφη φιλαρακο......
Στην διαγραφη ομολογω οτι σε εσπρωξα κι εγω, διοτι ποσταρες πολλα που δεν ηθελα στο προφιλ μου, την συγκεκριμενη μερα.....

Βλεπεις εχω φιλους που τους γνωριζω προσωπικα, τοσο στην δουλεια μου, οσο και γειτονες που βλεπω μια στο τοσο και ηταν "καπως", να βλεπουν τετοια πραγματα στο ξεκαρφωτο (ειδικα στουντιο και εργαζομενες) ........ (δεν ξερω βεβαια αν μπορουσαν να βλεπουν τα δικα σου ποσταρισματα στον τοιχο μου αρχικη σελιδα)

Αυτο που σου ειπα και πειραχτηκες τοσο, δεν το εννοουσα, γιατι αν μου ειχε μπει μια τετοια ιδεα για σενα θα σε ειχα διαγραψει εγω με την μια και χωρις δικαιολογιες

Τεσπα ολα καλα ........
Σεβασμος απο μερους μου υπαρχει ακομη στο προσωπο σου και το ξερεις.  :)
Και απο μενα Δημητρη... εκτιμηση και σεβασμος για σενα!...Απλα μου αρεσουν οι ομορφες γυναικες...και δεν με νοιαζει να κανω λαικ αν βλεπω καμμια φωτο που μου αρεσει!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μην κάνετε σαν κατινες ελεος....

Βεβαια το να σε διαγραψει καποιος απο φιλο στο φβ σημαινει οτι δεν σε γουσταρει πια
και οτι τον ενοχλει το στυλακι σου.... οποτε δεν μπορεις μετα να θεωρεις οτι ειναι φιλος σου
θα πρεπει να εισαι μαλακας !!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε μην κάνετε σαν κατινες ελεος....

Βεβαια το να σε διαγραψει καποιος απο φιλο στο φβ σημαινει οτι δεν σε γουσταρει πια
και οτι τον ενοχλει το στυλακι σου.... οποτε δεν μπορεις μετα να θεωρεις οτι ειναι φιλος σου
θα πρεπει να εισαι μαλακας !!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει μεταξυ μας.... μπουρδελα δεν θα αφηνα ουτε εγω στο προφιλ μου  :P

ειναι μεγαλος ρουφιανος το φβ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τα ειχα δει τι εγραψες ασχετα αν δεν απαντησα καθως θεωρησα πρεπον να μην ασχοληθω καν
Σε υπερασπιστηκα στον Μαστεr, αν ειδες τι εγραψα....οποτε το πρεπον ειναι οτι θεωρησες να μην απαντησεις στον αλλον....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε Παικτουρα καμια γκομενα βρηκες να γαμάς απο αυτες τις γριες στο φβ που σε περιτριγυριζανε?  :grin:

ή ασχολεισαι με τους τσακωμους του αχαχουχας  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εννοειται... τρελος εισαι? ξερεις ποσες γκομενες και φιλες εχω μεσα?

να πουνε ο μαλακας δεν βρισκει να πηδηξει πια και τρεχει στιςε πουτανες??????

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εννοειται... τρελος εισαι? ξερεις ποσες γκομενες και φιλες εχω μεσα?

Εμενα θελω να το λενε μπας και ξεφορτωθω μερικες απο το προφιλ μου στο φατσοβιβλιο!! :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εννοειται... τρελος εισαι?

Αυτο που λες ειναι αλλο θεμα και σιγα μην ασχοληθεις γιαυτο....
Το θεμα ειναι οτι φαινεται "καπως" και σου χαλαει το ιματζ στον περιγυρο σου, αν με καταλαβαινεις σε αυτο που λεω γενικοτερα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε Παικτουρα καμια γκομενα βρηκες να γαμάς απο αυτες τις γριες στο φβ που σε περιτριγυριζανε?  :grin:

ή ασχολεισαι με τους τσακωμους του αχαχουχας  :2funny: :2funny:
Πατσαβουρες φιλε μου... εχει σε μεγαλο ποσοστο στο φατσοβιβλιο που ψαχνονται!!!Αυτες που μετρανε δεν εχουν λογους να ψαχτουν στο φατσοβιβλιο! :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πατσαβουρες φιλε μου... εχει σε μεγαλο ποσοστο στο φατσοβιβλιο που ψαχνονται!!!Αυτες που μετρανε δεν εχουν λογους να ψαχτουν στο φατσοβιβλιο! :)

Γενικα αυτες που έχουν ενα επιπεδο δεν θα ψαχθουν απο το ιντερνετ τα χουμε ξαναπει αυτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γενικα αυτες που εχουν επιπεδο και εμφανιση και ειναι και εξυπνες εχουν απειρες επιλογες.... οποτε θα αφησουν το ιντερνετ σαν την τελευταια εκτος και αν ειναι βαρεμενες.

Ξερεις ποσοι πολυ καλυτεροι απο εσενα εχουν παρει σειρα εκει εξω?  :P

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γενικα αυτες που εχουν επιπεδο και εμφανιση και ειναι και εξυπνες εχουν απειρες επιλογες.... οποτε θα αφησουν το ιντερνετ σαν την τελευταια εκτος και αν ειναι βαρεμενες.

Ξερεις ποσοι πολυ καλυτεροι απο εσενα εχουν παρει σειρα εκει εξω?  :P
Σωστος.....απλα εγω δεν εχω παρει σειρα....χαβαλε κανω!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα με τις γυναικες αμα δεν κανεις χαβαλε... το εχασες το παιχνιδι
οι περισσοτερες ειναι τρελοκομεια... Με τον χαβαλε θα πετυχεις πιο ευκολα τον σκοπο σου

αμα εισαι σοβαρος και ευγενικος θα φυγεις με κλοτσιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom