Νέα

Προσοχή στα κινέζικα τάπλετ (μην την πατήσετε σαν εμένα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
τα λεφτα τα εχω χεσμενα , και τις πρεσβειες επισης σκοπος μου ειναι τα 126873 μελη του φορουμ να μαθουν οτι αμα πανε εδω: και εν συνεχεία εδω :panomax θα πεταξουν τα ωραια τους λεφτα

οι ειρωνιες περιτευουν γιατι εγω σε αντιθεση με τους περισσοτερους βγαινω και το φωναζω οτι την πατησα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
100 δολαρια , το πηρα , ταμπλετ ειναι ενα μικρο λαπτοπακι χωρις πληκτρολογιο , με οθονη αφης
Σόρρυ ρε ψηλέ,αλλά με 100$ τι περίμενες.....? Εντελώς φιλικά στο λέω....

OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
χαλασμενο δεν to περιμενα παντως.
τοσο εκανε τοσο εδωσα τι να του ελεγα παρε κατι παραπανω
ειπα νωριτερα οτι δεν πηγα για την ποιοτητα της apple . αλλο να μην εχει καλο φινιρισμα και αλλο να μην δουλευεει

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
χαλασμενο δεν to περιμενα παντως.
τοσο εκανε τοσο εδωσα τι να του ελεγα παρε κατι παραπανω
ειπα νωριτερα οτι δεν πηγα για την ποιοτητα της apple . αλλο να μην εχει καλο φινιρισμα και αλλο να μην δουλευεει
Είναι μεγάλο ρίσκο,τέτοιες αγορές...

OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
πουλανε και με 200 και παραπανω εκει . τοτε θα ειχα χασει περισσοτερα

use_your_brain

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μην τον κράζετε τον άνθρωπο, να βοηθήσει ήθελε και να ενημερώσει. Εγώ πάντως είχα πάρει πριν ένα χρόνο με 80e και το έχω λιώσει στην χρήση και δεν έχει πάθει τίποτα. Το έψαξα λίγο και επέλεξα. Σίγουρα δεν περιμένεις ποιότητα κατασκευής επώνυμων προιόντων αλλά με 80ε capacitive οθονούλα 1.5Ghz επεξεργαστή και 1GB DDR3 μνήμη, HDMI, υποστήριξη 3G USB και διάρκεια μπαταρίας 4-5 ώρες και όλα αυτά εδώ και ένα χρόνο....νομίζω είναι μια χαρά ;)

OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
μου εστειλε ο κινεζος ενα μειλ και μου γραφει να ανοιξω το ταμπλετ και να ελεγξω τη κεραια, γινονται ρε παιδια αυτα τα πραγματα?

στην συνεχεια αν δεν δουλευει να το στειλω πισω πληρωνοντας εγω τα εξοδα αποστολης
αν καποιος γνωριζει ας πει , ετσι λειτουργει αυτο το συστημα ή παλι επεσα στην περιπτωση?

αλλη φορα απο τον κωτσοβολο και με δοσεις

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ξερει κανεςι κατι για τα BITMOR,  ειναι πχ καλυτερα απο τα turboχ.

Ενα ipad στο σπιτι ποτε δεν ειναι αρκετο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μου εστειλε ο κινεζος ενα μειλ και μου γραφει να ανοιξω το ταμπλετ και να ελεγξω τη κεραια, γινονται ρε παιδια αυτα τα πραγματα?

στην συνεχεια αν δεν δουλευει να το στειλω πισω πληρωνοντας εγω τα εξοδα αποστολης
αν καποιος γνωριζει ας πει , ετσι λειτουργει αυτο το συστημα ή παλι επεσα στην περιπτωση?

αλλη φορα απο τον κωτσοβολο και με δοσεις
μπας και εχεις καμια συγγενεια με τον Μητσοτακη ρε τυπε;
Επεσες σε αναξιοπιστο μαγαζι φιλε,ειναι υποχρεωμενος να στο αλλαξει.τωρα για τα εξοδα αποστολης δεν μπορεις να κανεις κατι δυστυχως,τα ΕΛΤΑ δεν δεχονται  δεματα με εξοδα παραληπτη στην Κινα.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Παρε και ενα ipad mini να εισαι κομπλε !!!!
Οχι βεβαια, για μενα οτι ειναι πολυδιαφημιζομενο καπου χάνει.. Το iPad 2 πως το θεωρούν καλο οταν δεν παιζει flash player και κατι αλλα και δεν μπορω να δω κάποιες ιστοσελίδες,
Μακρυα απο πολυδιαφημιζομενα προιοντα οπως και ποτε ψηφο σε βουλευτές τηλεσταρ.
Το iPad 2 το πηρα πέρυσι 150 ευρω καινούριο στην ελλαδα, ποτε δεν θα έδινα 509 που ειχε τοτε.
Πως το πηρα 150 ειμαι σιγουρος πως κανεις δεν μπορει να το μαντεψει. Αν το βρει κανεις ομως θα ειναι μεγαααλο αλανι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι βεβαια, για μενα οτι ειναι πολυδιαφημιζομενο καπου χάνει.. Το iPad 2 πως το θεωρούν καλο οταν δεν παιζει flash player και κατι αλλα και δεν μπορω να δω κάποιες ιστοσελίδες,
Το iPad 2 το πηρα πέρυσι 150 ευρω καινούριο στην ελλαδα, ποτε δεν θα έδινα 509 που ειχε τοτε.
Πως το πηρα 150 ειμαι σιγουρος πως κανεις δεν μπορει να το μαντεψει. Αν το βρει κανεις ομως θα ειναι μεγαααλο αλανι.
Ο flash player τωρα τελευταια δεν χρειαζεται νομιζω
Εμενα μου εμφανιζει και αυτα που δεν εμφανιζοντουσαν πριν.....
Για τσεκαρε το να δεις γιατι δεν ειμαι απολυτα σιγουρος !!!!!

Ισως λυσανε το προβλημα με την αναβαθμιση του IOS.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Την προηγουμενη βδομαδα δεν...
Για iPad 2 μιλαω .
Και ενας πωλητής στο πλαίσιο μου ειπε οτι ουτε το μίνι παιζει οτι εχει flash
Υπόψιν απο τεχνολογια δεν πολυσκαμπαζω.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

πως; πες μας...

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Οι αγορες απο εξωτερικο στο net εχουν το ρισκο τους.
Ειμαι πελατης στο amazon κατι χρονια. Ξενογλωσα βιβλια κυριως, που δεν κυκλοφορουν και εδω.
Πριν κανα 6μηνο, τι μου ηρθε δεν ξερω, αγορασα 3 bumper για iphone 6€ συνολικης αξιας.  Ποτε δεν εφτασαν σε εμενα. Σε mail προς amazon απαντησαν οτι αφορα προιον που αλλη εταιρεια πουλαει και η amazon δεν ξερει τιποτα!!!!!
Η αλλη εταιρεια σε οσα mail εστειλα ουτε καν απαντησε.
Τους εστειλα και εγω ενα mail βριζοντας βασιλισες, μαναδες, πατεραδες και επισημενοντας τον τροπο που οι εγγλεζοι βγαζουν την καποτα.  Τα στοιχεια μου σας ειναι γνωστα κλεφτες του 2€ ρου ανεφερα και αν σας εθιξα την τιμη σας προκαλω να προχωρησετε δικαστικα.
Απαντηση φυσικα γιοκ, αλλα σε 5 μερες ηρθαν τα bumper!!!!
Συμπερασματικα ουδεις αξιοπιστος.  Η eurobank δεν μπορει να σταματηση πληρωμη με pre pay. Μονο σε viza.

ΥΓ: οι εγγλεζοι βγαζουν την καποτα κλανοντας, για οποιον δεν το ξερη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι αγορες απο εξωτερικο στο net εχουν το ρισκο τους.
Ειμαι πελατης στο amazon κατι χρονια. Ξενογλωσα βιβλια κυριως, που δεν κυκλοφορουν και εδω.
Πριν κανα 6μηνο, τι μου ηρθε δεν ξερω, αγορασα 3 bumper για iphone 6€ συνολικης αξιας.  Ποτε δεν εφτασαν σε εμενα. Σε mail προς amazon απαντησαν οτι αφορα προιον που αλλη εταιρεια πουλαει και η amazon δεν ξερει τιποτα!!!!!
Η αλλη εταιρεια σε οσα mail εστειλα ουτε καν απαντησε.
Τους εστειλα και εγω ενα mail βριζοντας βασιλισες, μαναδες, πατεραδες και επισημενοντας τον τροπο που οι εγγλεζοι βγαζουν την καποτα.  Τα στοιχεια μου σας ειναι γνωστα κλεφτες του 2€ ρου ανεφερα και αν σας εθιξα την τιμη σας προκαλω να προχωρησετε δικαστικα.
Απαντηση φυσικα γιοκ, αλλα σε 5 μερες ηρθαν τα bumper!!!!
Συμπερασματικα ουδεις αξιοπιστος.  Η eurobank δεν μπορει να σταματηση πληρωμη με pre pay. Μονο σε viza.

ΥΓ: οι εγγλεζοι βγαζουν την καποτα κλανοντας, για οποιον δεν το ξερη
Που το εχεις δει ρε τυπε οτι οι αγγλοι βγαζουν ετσι την καποτα  :S

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τελικά πως πήρε φτηνά το iPad ο συναγωνιστής;

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Γενικότερα με τα κινέζικα θέλει προσοχή!! Και κινητά δήθεν απομιμήσεις...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Καποιος θα το βρει, περίμενε.

Με καμια επιδοτηση κινητου μηπως?
Γιατι πολλα μαγαζια στυλ πλαισιο γερμανος public κτλ. την επιδοτηση της κινητης τηλεφωνιας την αγοραζεις σε οτι εσυ θελεις.
Σαν "δωροκαρτα" δηλαδη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom