You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μπουρδελο μαιμου οπου ληστευουν τους πελατες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RED BARON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mixalis...ath...
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλαρακι μου ειναι παλιο το video απο τι καταλαβα...αλλα δεν μ λεει κατι 7 χρονια που ειμαι στα περιξ....αλλα πιστεω με τοσα μελη π εχουμε εδω μεσα αν γινοταν κατι θα ειχε μαθευτει αλλα και παλι μπραβο π ενημερωνεις....
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Πιστευω οτι επρεπε να ενημερωσω γιατι υπαρχει κριση και πολλοι συναγωνιστες στο ακουσμα των 20 με 30 Ευρω για μια ωρα μπορει να τσιμπουσαν.φιλαρακι μου ειναι παλιο το video απο τι καταλαβα...αλλα δεν μ λεει κατι 7 χρονια που ειμαι στα περιξ....αλλα πιστεω με τοσα μελη π εχουμε εδω μεσα αν γινοταν κατι θα ειχε μαθευτει αλλα και παλι μπραβο π ενημερωνεις....
το μαγαζι ειναι οδοσ Σωκρατουσ μπροστα απο 1 περιπτερο που εχει ατομα εξω για να σε κοροιδεψουν υπαρχει και ενα ακομα οδοσ σατωβριανδου απεναντι απο την καφετερεια με τα πουτανακια......ειναι να παμε πολλα ατομα μαζι και να τουσ τα κανουμε πουτανα.....
φίλε έχουν γίνει αναφορές στο σάιτ παλιότερα για τον συγκεκριμένο μονόφθαλμο που ψαρεύει κόσμο κλπ.φιλαρακι μου ειναι παλιο το video απο τι καταλαβα...αλλα δεν μ λεει κατι 7 χρονια που ειμαι στα περιξ....αλλα πιστεω με τοσα μελη π εχουμε εδω μεσα αν γινοταν κατι θα ειχε μαθευτει αλλα και παλι μπραβο π ενημερωνεις....
ΠΡΟΣΟΧΗ
mixalis...ath...
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ε τοτε οπως ειπε ο φιλος να παμε να το κανουμε καλοκαιρινο τη καθομαστε;;;;
καλα κανετε ρε παλικαρια και ενημερωνετε....ειναι να μην σε θελει αν δεν σε θελει πολλα μπορουν να γινουν βασικα πιστευω αν εισαι λιγο εμπειρος αποφευγειες τετοιεσ καταστασεις....
καλα κανετε ρε παλικαρια και ενημερωνετε....ειναι να μην σε θελει αν δεν σε θελει πολλα μπορουν να γινουν βασικα πιστευω αν εισαι λιγο εμπειρος αποφευγειες τετοιεσ καταστασεις....
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τον θυμαμαι ακομα αυτον τον μαλακα!!!! ακομα εκει ειναι και οποιον βρει παει να τον ψαρεψει!!!!! εγω τον εστειλα απο την αρχη στο διαλο και οταν περναω απο εκει κανει οτι δεν με βλεπει!!! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΩΣ ποτε μην ακολουθησετε καποιον που σας υποσχετε γυναικες με λιγα λεφτα!φίλε έχουν γίνει αναφορές στο σάιτ παλιότερα για τον συγκεκριμένο μονόφθαλμο που ψαρεύει κόσμο κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
απωρω πως δεν το εχουμε κανει ακομα φυλε......το μαγαζι ειναι οδοσ Σωκρατουσ μπροστα απο 1 περιπτερο που εχει ατομα εξω για να σε κοροιδεψουν υπαρχει και ενα ακομα οδοσ σατωβριανδου απεναντι απο την καφετερεια με τα πουτανακια......ειναι να παμε πολλα ατομα μαζι και να τουσ τα κανουμε πουτανα.....
ολα στην ωρα τους μονο!στην σατωβριανδου ειχα μπει μεσα και εφυγα μεσα σε δευτερολεπτα ειχα κατι ασχιμουρες και οπως εφευγα λεει ο μαλακας το μουναπονα φευγει χωρις να κερασει ουτε ενα ποτο!
Επισκέπτης
ειναι να παμε πολλα ατομα μαζι και να τουσ τα κανουμε πουτανα.....
Αντε λοιπον τι περιμενετε ? Ανεβαστε και κανα video να γελασουμε.
Αντε λοιπον τι περιμενετε ? Ανεβαστε και κανα video να γελασουμε.
Έχουμε και λέμε.
Καναρίνι γάτα 1
Στραβός κιμπορτκαυλιάρηδες πάλι 1.
χαχαχαχα
Επισκέπτης
Δειτε προσεκτηκα το βιντεακι απο το 2.08 εως το 2.30, οποιος ξερει που ειναι το μερος ας το αναφερει μην παει κανενας φουκαρας μεσα για να και τελικα τον και τον
Περασα απο εκει χθες, παραλιγο, φθηνα την γλυτωσα τελικα. Δες σχετικο σχολιο μου στο θρεντ "πουτανοπιατσες της Αθηνας".
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Γιαυτο λοιπόν μην πηγαίνετε σε κοπέλες που εργάζονται στον δρόμο αλλα προτιμήστε ´´εργαζομενες σε σταθερό περιβάλλον´´ οι οποίες είναι σταθερές .....Και κατα κάποιον υποτυπωδη τροπο ελεγχόμενες....
Οι εν λόγω κορασίδες είναι κατα 60% θύματα τραφικινγκ και καλο είναι να τις αποφεύγετε και για τον κίνδυνο τυχόν ασθενειών.....
Ακόμη και με προφύλαξη μια λάθος κίνηση της στιγμής μπορεί να αποβεί μοιραία....
Και στα σπίτια ισως υσχυει το ιδιο μοτίβο αλλα δεν φαντάζομαι σε αυτο τον βαθμό....
Τα βραδιά μην κυκλοφορειτε μονοι σας σε τέτοια μέρη αλλα με παρέα απο 3 άτομα και πάνω
Έχουν αγριεψει πολυ τα πράγματα και οι καταστάσεις.....
Θυμηθείτε τι έπαθε ο φαρκελι.... ;)
Οι εν λόγω κορασίδες είναι κατα 60% θύματα τραφικινγκ και καλο είναι να τις αποφεύγετε και για τον κίνδυνο τυχόν ασθενειών.....
Ακόμη και με προφύλαξη μια λάθος κίνηση της στιγμής μπορεί να αποβεί μοιραία....
Και στα σπίτια ισως υσχυει το ιδιο μοτίβο αλλα δεν φαντάζομαι σε αυτο τον βαθμό....
Τα βραδιά μην κυκλοφορειτε μονοι σας σε τέτοια μέρη αλλα με παρέα απο 3 άτομα και πάνω
Έχουν αγριεψει πολυ τα πράγματα και οι καταστάσεις.....
Θυμηθείτε τι έπαθε ο φαρκελι.... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 226