Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μπουρδελο μαιμου οπου ληστευουν τους πελατες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RED BARON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δειτε προσεκτηκα το βιντεακι απο το 2.08 εως το 2.30, οποιος ξερει που ειναι το μερος ας το αναφερει μην παει κανενας φουκαρας μεσα για να  :zfuck: και τελικα τον  :zfuck: και τον  :s&m_3:

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι μου ειναι παλιο το video απο τι καταλαβα...αλλα δεν μ λεει κατι 7 χρονια που ειμαι στα περιξ....αλλα πιστεω με τοσα μελη π εχουμε εδω μεσα αν γινοταν κατι θα ειχε μαθευτει αλλα και παλι μπραβο π ενημερωνεις....

OP
OP
RED BARON

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
φιλαρακι μου ειναι παλιο το video απο τι καταλαβα...αλλα δεν μ λεει κατι 7 χρονια που ειμαι στα περιξ....αλλα πιστεω με τοσα μελη π εχουμε εδω μεσα αν γινοταν κατι θα ειχε μαθευτει αλλα και παλι μπραβο π ενημερωνεις....
Πιστευω οτι επρεπε να ενημερωσω γιατι υπαρχει κριση και πολλοι συναγωνιστες στο ακουσμα των 20 με 30 Ευρω για μια ωρα μπορει να τσιμπουσαν.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
θα ειναι αυτο το μπαρ που αναφερουν πολλοι εδω μεσα
με τον γνωστο μουσατο που τους ψαρευει

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
το μαγαζι ειναι οδοσ Σωκρατουσ μπροστα απο 1 περιπτερο που εχει ατομα εξω για να σε κοροιδεψουν υπαρχει και ενα ακομα οδοσ σατωβριανδου απεναντι απο την καφετερεια με τα πουτανακια......ειναι να παμε πολλα ατομα μαζι και να τουσ τα κανουμε πουτανα.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
οι πόρνες που χόρευαν στους αστυνομικούς δεν μου φαίνεται να κακοπερνάνε πάντως... και αυτοί οι λαλάκες το βγάλανε και στο Internet...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
φίλε έχουν γίνει αναφορές στο σάιτ παλιότερα για τον συγκεκριμένο μονόφθαλμο που ψαρεύει κόσμο κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ε τοτε οπως ειπε ο φιλος να παμε να το κανουμε καλοκαιρινο τη καθομαστε;;;; :sunglasses: :sunglasses:

καλα κανετε ρε παλικαρια και ενημερωνετε....ειναι να μην σε θελει αν δεν σε θελει πολλα μπορουν να γινουν βασικα πιστευω αν εισαι λιγο εμπειρος αποφευγειες τετοιεσ καταστασεις....

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
περσινα,ξινα σταφυλια-χιλιοειπωμενα πραγματα. :-

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
φίλε έχουν γίνει αναφορές στο σάιτ παλιότερα για τον συγκεκριμένο μονόφθαλμο που ψαρεύει κόσμο κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
τον θυμαμαι ακομα αυτον τον μαλακα!!!! ακομα εκει ειναι και οποιον βρει παει να τον ψαρεψει!!!!! εγω τον εστειλα απο την αρχη στο διαλο και οταν περναω απο εκει κανει οτι δεν με βλεπει!!! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΩΣ ποτε μην ακολουθησετε καποιον που σας υποσχετε γυναικες με λιγα λεφτα!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
το μαγαζι ειναι οδοσ Σωκρατουσ μπροστα απο 1 περιπτερο που εχει ατομα εξω για να σε κοροιδεψουν υπαρχει και ενα ακομα οδοσ σατωβριανδου απεναντι απο την καφετερεια με τα πουτανακια......ειναι να παμε πολλα ατομα μαζι και να τουσ τα κανουμε πουτανα.....
απωρω πως δεν το εχουμε κανει ακομα φυλε......
ολα στην ωρα τους μονο!στην σατωβριανδου ειχα μπει μεσα και εφυγα μεσα σε δευτερολεπτα ειχα κατι ασχιμουρες και οπως εφευγα λεει ο μαλακας το μουναπονα φευγει χωρις να κερασει ουτε ενα ποτο!

Επισκέπτης
Δειτε προσεκτηκα το βιντεακι απο το 2.08 εως το 2.30, οποιος ξερει που ειναι το μερος ας το αναφερει μην παει κανενας φουκαρας μεσα για να  :zfuck: και τελικα τον  :zfuck: και τον  :s&m_3:

Περασα απο εκει χθες, παραλιγο, φθηνα την γλυτωσα τελικα. Δες σχετικο σχολιο μου στο θρεντ "πουτανοπιατσες της Αθηνας".

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιαυτο λοιπόν μην πηγαίνετε σε κοπέλες που εργάζονται στον δρόμο αλλα προτιμήστε ´´εργαζομενες σε σταθερό περιβάλλον´´ οι οποίες είναι σταθερές .....Και κατα κάποιον υποτυπωδη τροπο ελεγχόμενες....

Οι εν λόγω κορασίδες είναι κατα 60% θύματα τραφικινγκ και καλο είναι να τις αποφεύγετε και για τον κίνδυνο τυχόν ασθενειών.....
Ακόμη και με προφύλαξη μια λάθος κίνηση της στιγμής μπορεί να αποβεί μοιραία....

Και στα σπίτια ισως υσχυει το ιδιο μοτίβο αλλα δεν φαντάζομαι σε αυτο τον βαθμό....

Τα βραδιά μην κυκλοφορειτε μονοι σας σε τέτοια μέρη αλλα με παρέα απο 3 άτομα και πάνω
Έχουν αγριεψει πολυ τα πράγματα και οι καταστάσεις.....

Θυμηθείτε τι έπαθε ο φαρκελι....  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom