Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύσεις - Διώξεις στο Internet (κ στην Ελλάδα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Έχει μπλέξει άσχημα ο χαλίφης στην θέση του χαλίφη!Ας πρόσεχε με ποιον τα βάζει! :grin:
ρε λες όλη η ιστορία να ξεκίνησε γιατί κάποιος ''έδωσε'' τον πλέζουρα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ερμηνεύεις το νόμο όπως σε βολεύει χωρίς να τον ξέρεις....Δεν είναι έτσι τα πράγματα, το έγκλημα γίνεται στην Ελλάδα, κι εδώ θα ασκηθεί η δίωξη. Οπως με τις offshore εταιρίες.

Ποιό έγκλημα;Το ότι έκαναν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ αφιλοκερδώς;Πούλησαν κάτι; Ριπάρισαν καμιά ταινία παρανόμως; Είναι κομμάτι της ταινίας οι προσωπικοί υπότιτλοί του καθενός;

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ποιό έγκλημα;Το ότι έκαναν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ αφιλοκερδώς;Πούλησαν κάτι; Ριπάρισαν καμιά ταινία παρανόμως; Είναι κομμάτι της ταινίας οι προσωπικοί υπότιτλοί του καθενός;

Είναι σαν να ετοιμάζεις κάλυκες για σφαίρες παράνομα, αλλά εσύ ο ίδιος δεν πουλάς όπλα. Εγκλημα είναι κι αυτό.

Το θέμα είναι ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ. Μετά τραβα να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τη δική τους μετάφραση (προϊόντος που υπόκειται σε πνευματική ιδιοκτησία) έχουν δικαίωμα να την δώσουν και σε άλλους ή πρέπει να την κρατάνε μόνο για τον εαυτό τους;

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
τη δική τους μετάφραση (προϊόντος που υπόκειται σε πνευματική ιδιοκτησία) έχουν δικαίωμα να την δώσουν και σε άλλους ή πρέπει να την κρατάνε μόνο για τον εαυτό τους;

Την χρησιμοποιούν όπως αυτοί επιθυμούν...διότι πρόκειται για δική τους πνευματική ιδιοκτησία

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Την χρησιμοποιούν όπως αυτοί επιθυμούν...διότι πρόκειται για δική τους πνευματική ιδιοκτησία
πώς είναι δική τους ρε φίλε; αφού είναι κομμάτι από πνευματική ιδιοκτησία άλλου

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
πώς είναι δική τους ρε φίλε; αφού είναι κομμάτι από πνευματική ιδιοκτησία άλλου

Πνευματική ιδιοκτησία είναι η ταινία... Η ταινία, και κάθε ταινία έρχεται ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ και μεταφράζεται ΕΠΙΣΗΜΩΣ από εταιρίες με ανάθεση προφανώς της παραγωγού εταιρείας. Όμως στην προκειμενη περιπτωση έχουμε μετάφραση ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. Είναι σαν να κρατάω σημειώσεις από ένα σεμινάριο και να τις βάζω στο blog μου. Το σεμινάριο και το υλικό αυτού είναι ιδιοκτησία του εισηγητού, οι σημειώσεις όμως είναι δικές μου και κάνενας δεν μπορεί να το απαγορέψει

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πνευματική ιδιοκτησία είναι η ταινία... Η ταινία, και κάθε ταινία έρχεται ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ και μεταφράζεται ΕΠΙΣΗΜΩΣ από εταιρίες με ανάθεση προφανώς της παραγωγού εταιρείας. Όμως στην προκειμενη περιπτωση έχουμε μετάφραση ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. Είναι σαν να κρατάω σημειώσεις από ένα σεμινάριο και να τις βάζω στο blog μου. Το σεμινάριο και το υλικό αυτού είναι ιδιοκτησία του εισηγητού, οι σημειώσεις όμως είναι δικές μου και κάνενας δεν μπορεί να το απαγορέψει

χμμμμ... καλά είπε ο jules ότι ερμηνεύεις το νόμο όπως σε βολεύει. αυτό που λες ισχύει και για ξενόγλωσσο βιβλίο; δηλαδή αν το μεταφράσεις, η μετάφραση θα είναι δική σου πνευματική ιδιοκτησία και μπορείς να τη δίνεις όπου θες;

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Διαβάστε τι λέει ο νόμος στην αρχή του κάθε DVD...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το είχα γράψε αρκετό καιρό πριν σε άλλο thread. Θα σφήξουν τα πράγματα στο ίντερνετ ΚΑΙ στην Ελλάδα.......θα πέσει φιλτράρισμα του κερατά!!!!!
θα γινει οπως στην Τουρκια και στης Αραβικες χωρες!ολα τα (κακα)σα'ι'τ θα τα μπλοκαρουν!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αν αγοράσετε ένα βιβλίο,γράφει:
Απαγορεύεται η με οποιαδήποτε τρόπο ανατύπωση ή μετάφραση οποιουδήποτε μέρους του βιβλίου,χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα και του εκδότη.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Διαβάστε τι λέει ο νόμος στην αρχή του κάθε DVD...

λέει πουθενά για τους υπότιτλους; λέει ότι απαγορεύεται η αναπαραγωγή όλου ή μέρους του έργου. μπορεί να πει κανείς ότι μέρος του έργου είναι οι διάλογοι, οπότε απαγορεύεται και η αναπαραγωγή της μετάφρασής τους. μιας κι έκανες παραλληλισμό για το σεμινάριο, ο δικός μου παραλληλισμός με το βιβλίο απορρίπτεται;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ ξέρω ότι μπορώ να αγοράσω ένα σιντι και να το κάνω χιλιάδες αντίτυπα για πάρτη μου.
να το πουλήσω το αντίτυπο δεν μπορώ.
Η πούτσα που έφαγε η Σόνυ στην Αμερική για το κλείδωμα στα σιντιά έγινε μάθημα και στους λοιπούς.
Το ίντερνετ είναι άλλου ιμάμη κοράνι, αλλά εκεί υπάρχουν πολλές κομπίνες και πρέπει να πέσει πολύ χρήμα για να σταματήσει η διακίνηση.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
χεχε πόσα κιλά αρχίδια έχει μια μάντρα;

ένας γνωστός μου που έχει μάντρα με οικοδομικά υλικά, έχει 3 εργάτες που δουλεύουν. πρόσθεσε κι αυτόν και υπολόγισε. ούτε κιλό δεν πρέπει να βγαίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom