1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
του SI.Παντα την ειχα αυτη την απορία... lol
Tι μοναδα μετρησης ειναι η μάντρα;
του SI.Παντα την ειχα αυτη την απορία... lol
Tι μοναδα μετρησης ειναι η μάντρα;
μόνο ένα κιλό....;ένας γνωστός μου που έχει μάντρα με οικοδομικά υλικά, έχει 3 εργάτες που δουλεύουν. πρόσθεσε κι αυτόν και υπολόγισε. ούτε κιλό δεν πρέπει να βγαίνει
και γω το είδα μια χαρά.Forbidden
You don't have permission to access /article/462 on this server.
ούτε να δώσεις δωρεάν τα αντίτυπα μπορείςεγώ ξέρω ότι μπορώ να αγοράσω ένα σιντι και να το κάνω χιλιάδες αντίτυπα για πάρτη μου.
να το πουλήσω το αντίτυπο δεν μπορώ.
εγώ ξέρω ότι μπορώ να αγοράσω ένα σιντι και να το κάνω χιλιάδες αντίτυπα για πάρτη μου.
να το πουλήσω το αντίτυπο δεν μπορώ.
Η πούτσα που έφαγε η Σόνυ στην Αμερική για το κλείδωμα στα σιντιά έγινε μάθημα και στους λοιπούς.
Το ίντερνετ είναι άλλου ιμάμη κοράνι, αλλά εκεί υπάρχουν πολλές κομπίνες και πρέπει να πέσει πολύ χρήμα για να σταματήσει η διακίνηση.
Forbidden
You don't have permission to access /article/462 on this server.
του SI.
Παιδιά αυτή η ιστορία ξεκίνησε το 2005.Η εταιρία Αudio visual νομίζω έπιασε ένα χρήστη να κατεβάζει απο e-mule το back to the future.Ο ΙSP του με εισαγγελική εντόλη γνωστοποίησε τα στοιχεία του και φυσικά του αφαίρεσαν το δικαίωμα να έχει internet τουλάχιστον απο τον ίδιο provider.Το ξέρω γιατί τότε δούλευσα σε εκείνη την εταιρία.Το έχω αναφέρει και σε άλλο thread
αλλο ένα +1!!!
Aλλωστε και οι παιχνιδομηχανες και καλά πάντα "σπάνε" και τσιπάρωντε Λίγο πριν τα χριστούγεννα.....Οι ιδιες οι εταιριες τα σπανε για να πουλησουν..Δουναι και λαβειν είναιόλα
Συναδελφοι, εχει ακουσει κανεις κατι για τσιπαρισμα του Ps3 ? Σκεφτομε να το παρω αλλα δεν εχω σκοπο να δινω 70ρες για παιχνιδια.
Εδώ είσαι....
Παλιότερα,ένας μπάρμπας έβαζε πληρωμένη καταχώρηση στη Χρυσή Ευκαιρία ότι διέθετε ότι φανταζόσουν.Ήταν κάπου 60 χρονών,και έκανε τις διανομές με ένα ποδήλατο Μιλάω για την εποχή που όλοι είχαμε 56αρια μόντεμ,και αυτός πρέπει να είχε δορυφορική ή μισθωμένη Τ1!Είχε χεστεί στο χρήμα.Όσον αφορά τις συνδέσεις,εγώ με 2mbps πολλές φορές δεν μπορώ να ανοίξω ταυτόχρονα 2 σελίδες.Έχουν βαρύνει πολύ και επιπλέον έχουν επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα να κολλάνε.
εχω την εξης απορια!οταν δεν υπηρχε internet και πειρατεια,που εβρισκε ο κοσμος software?Προγραμματα τυπου photoshop π.χ. και αλλα παρομοια που κοστιζουν αρκετα λεφτα?