Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύσεις - Διώξεις στο Internet (κ στην Ελλάδα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ένας γνωστός μου που έχει μάντρα με οικοδομικά υλικά, έχει 3 εργάτες που δουλεύουν. πρόσθεσε κι αυτόν και υπολόγισε. ούτε κιλό δεν πρέπει να βγαίνει
μόνο ένα κιλό....;
τότε να αρχίσουμε να κλάνουμε μέχρι να τελειώσει ο Λαζό θα καθαρίσουμε με τον πλέ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
εγώ ξέρω ότι μπορώ να αγοράσω ένα σιντι και να το κάνω χιλιάδες αντίτυπα για πάρτη μου.
να το πουλήσω το αντίτυπο δεν μπορώ.
Η πούτσα που έφαγε η Σόνυ στην Αμερική για το κλείδωμα στα σιντιά έγινε μάθημα και στους λοιπούς.
Το ίντερνετ είναι άλλου ιμάμη κοράνι, αλλά εκεί υπάρχουν πολλές κομπίνες και πρέπει να πέσει πολύ χρήμα για να σταματήσει η διακίνηση.

αλλο ένα +1!!!

Aλλωστε και οι παιχνιδομηχανες και καλά πάντα "σπάνε" και τσιπάρωντε Λίγο πριν τα χριστούγεννα.....Οι ιδιες οι εταιριες τα σπανε για να πουλησουν..Δουναι και λαβειν είναιόλα

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Forbidden
You don't have permission to access /article/462 on this server.

Παρε και μια permission

Σε μεταδοτικό μέσο συκοφαντιών και συστηματικής σπίλωσης προσώπων (κυρίως αυτών που διαθέτουν δημόσια αναγνώριση) τείνουν να εξελιχτούν κάποια από τα blogs που κατακλύζουν με μορφή χιονοστιβάδας το ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις στήνονται και βιομηχανίες άγριων εκβιασμών.

Όπως αποκαλύπτεται στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν υποβληθεί τον τελευταίο καιρό(1 1/2 χρόνο)100 μηνύσεις για ωμούς εκβιασμούς,ενώ έχουν καταγραφεί περισσότερες από 400 τηλεφωνικές καταγγελίες για διασυρμό προσωπικοτήτων,η ισχυρή πλειοψηφία των οποίων συγκαταλέγεται στον κόσμο της τέχνης και του θεάματος.

Οι αστυνομικοί που αναλαμβάνουν να διερευνήσουν τις καταγγελίες διαβεβαιώνουν ότι αρκετά blogs έχουν μεταλλαχτεί σε καρτοκινητά του Διαδικτύου.

Ανοίγονται μέσα σε δύο λεπτά,συνήθως σε υπολογιστές που είναι εγκατεστημένοι σε ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΚΑΦΕ από άτομα που δηλώνουν ψευδή στοιχεία ταυτότητας και στα οποία παραδίδεται ένας ή περισσότεροι κωδικοί username που αποτελούν τα κλειδιά εισόδου.Από τη στιγμή που προσλαμβάνεται το πρωτογενές υλικό,ξεκινά η διαχείριση του υποτιθέμενου μέσου ελεύθερης και δίχως λογοκρισία έκφρασης.Για την αστυνομία,από τη στιγμή που ξεκινά η επιχείρηση σπίλωσης στοχευμένων κάθε φορά προσώπων αρχίζουν να ξεπετάγονται το ένα πίσω από το άλλο τα αδιέξοδα.

Ο πολίτης ο οποίος βλέπει την τιμή και την υπόληψή του να κουρελιάζονται από άτομο που είτε αποσκοπούν σε χρηματικά οφέλη,είτε εκτονώνουν τα κόμπλεξ και τα κρυφά απωθημένα τους είναι ουσιαστικά ανυπεράσπιστος,λένε χαρακτηριστικά οι αρμόδιοι αξιωματικοί. Και αυτό επειδή δεν υπάρχει νομική δυνατότητα έγερσης αιτήματος άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών ώστε να διαπιστωθεί η πηγή προέλευσης των συκοφαντιών.

Άρση γίνεται μόνο όταν συντελείται αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος όπως αυτό της εκβίασης, συμπληρώνουν...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παιδιά αυτή η ιστορία ξεκίνησε το 2005.Η εταιρία Αudio visual νομίζω έπιασε ένα χρήστη να κατεβάζει απο e-mule το back to the future.Ο ΙSP του με εισαγγελική εντόλη γνωστοποίησε τα στοιχεία του και φυσικά του αφαίρεσαν το δικαίωμα να έχει internet τουλάχιστον απο τον ίδιο provider.Το ξέρω γιατί τότε δούλευσα σε εκείνη την εταιρία.Το έχω αναφέρει και σε άλλο thread

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά αυτή η ιστορία ξεκίνησε το 2005.Η εταιρία Αudio visual νομίζω έπιασε ένα χρήστη να κατεβάζει απο e-mule το back to the future.Ο ΙSP του με εισαγγελική εντόλη γνωστοποίησε τα στοιχεία του και φυσικά του αφαίρεσαν το δικαίωμα να έχει internet τουλάχιστον απο τον ίδιο provider.Το ξέρω γιατί τότε δούλευσα σε εκείνη την εταιρία.Το έχω αναφέρει και σε άλλο thread

Πως τον επιασε δηλαδη?
και γιατι δεν πιανουν εκατομμυρια αλλους?

Επισκέπτης
αλλο ένα +1!!!

Aλλωστε και οι παιχνιδομηχανες και καλά πάντα "σπάνε" και τσιπάρωντε Λίγο πριν τα χριστούγεννα.....Οι ιδιες οι εταιριες τα σπανε για να πουλησουν..Δουναι και λαβειν είναιόλα

Συναδελφοι, εχει ακουσει κανεις κατι για τσιπαρισμα του Ps3 ? Σκεφτομε να το παρω αλλα δεν εχω σκοπο να δινω 70ρες για παιχνιδια.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.
Περιμένετε ωρε παλικάρια να βγεί ο νόμος και μετά το συζητάμε πάλι.

Πάντως οι συνδέσεις DSL έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο έτος.
Γιατί ο λαουτζίκος θέλει DSL στο σπίτι του?? Για να κατεβάζει  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Νομίζω οτι αυτοί που θα πρέπει να φοβούνται είναι αυτοί που έχουν τα διάφορα warez sites εντός και εκτός Ελλάδας. Όλους τους υπόλοιπους για να μας πάνε μέσα ή να μας τρέχουν στα δικαστήρια το θεωρώ ολίγον τι χλωμό.

Επίσης, απο πολύ μικρός ασχολούμαι με τα κομπιουτέρια, Αυτό που θυμάμαι απο τις άρχες, τότε το 1987, είναι οτι οι αντιγραφές γινόταν και μέσα στα καταστήματα πώλησης.
Φάνηκαν να σταματούν, ή να περιορίζεται κάπως το φαινόμενο, όταν ξεκίνησαν κάποιες αλυσίδες να πωλούν επίσημα τα προϊόντα, βλέπε Πλαίσιο, Παπασωτηρίου, Multirama κλπ.
Μετά που πλάκωσε το γρήγορο ιντερνετ ξεκίνησε πάλι ο χαμός.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Παλιότερα,ένας μπάρμπας έβαζε πληρωμένη καταχώρηση στη Χρυσή Ευκαιρία ότι διέθετε ότι φανταζόσουν.Ήταν κάπου 60 χρονών,και έκανε τις διανομές με ένα ποδήλατο :2funny:Μιλάω για την εποχή που όλοι είχαμε 56αρια μόντεμ,και αυτός πρέπει να είχε δορυφορική ή μισθωμένη Τ1!Είχε χεστεί στο χρήμα.Όσον αφορά τις συνδέσεις,εγώ με 2mbps πολλές φορές δεν μπορώ να ανοίξω ταυτόχρονα 2 σελίδες.Έχουν βαρύνει πολύ και επιπλέον έχουν επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα να κολλάνε.

Επισκέπτης

Ευχαριστω ρε φιλε, πολυ ενδιαφερον site. Βεβαια απευθυνεται σε ατομα με γνωσεις και οχι σε εναν απλο, αλλα καμμενο videogamer.
Ελπιζω να βρεθει παντως το τσιπακι να παιξουμε κανα Pro Evolution, Tekken 6 και το Metal Gear που δεν βγαινουν στο Xbox 360.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Παλιότερα,ένας μπάρμπας έβαζε πληρωμένη καταχώρηση στη Χρυσή Ευκαιρία ότι διέθετε ότι φανταζόσουν.Ήταν κάπου 60 χρονών,και έκανε τις διανομές με ένα ποδήλατο :2funny:Μιλάω για την εποχή που όλοι είχαμε 56αρια μόντεμ,και αυτός πρέπει να είχε δορυφορική ή μισθωμένη Τ1!Είχε χεστεί στο χρήμα.Όσον αφορά τις συνδέσεις,εγώ με 2mbps πολλές φορές δεν μπορώ να ανοίξω ταυτόχρονα 2 σελίδες.Έχουν βαρύνει πολύ και επιπλέον έχουν επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα να κολλάνε.

Mιλάς για τον τύπο που σου έκανε κόπια ένα πρόγραμμα και στο άφηνε σε ένα γκαράζ στην Αθήνα και πήγαινες μετά και το έπαιρνες. Ζήταγε θυμάμαι 10-20000 δραχμές, ανάλογα το πρόγραμμα. Τώρα θα κάνει διακοπές στη Χαβάη!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Εμένα πάντως το Limewire σήμερα δεν δουλέυει ούτε με σφαίρες.Σύμπτωση μάλλον θέλω να πιστεύω. Ελπίζω να εκανα καμμιά μαλακία. Αν και το απεγκατέστησα, το ξανάβαλα αλλά...τίποτα

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.943
Πόντοι
606
εχω την εξης απορια!οταν δεν υπηρχε internet και πειρατεια,που εβρισκε ο κοσμος software?Προγραμματα τυπου photoshop π.χ. και αλλα παρομοια που κοστιζουν αρκετα λεφτα? :think:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
εχω την εξης απορια!οταν δεν υπηρχε internet και πειρατεια,που εβρισκε ο κοσμος software?Προγραμματα τυπου photoshop π.χ. και αλλα παρομοια που κοστιζουν αρκετα λεφτα? :think:

Απο αγγελίες στην ΧΕ...αλλά τώρα δεν υπάρχουν, αφού ολοι κάνουν μόνοι τους τη δουλειά αυτή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom