dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω πως να τις προσεγγίσω.... και ρωτάω τους τσιφλικάδες ;)
θα στείλεις ένα πεσκέσι, σε μια κανίστρα θα βάλεις λίγο λάδι, λίγους κουραμπιέδες, ένα σφαχτό, καμιά πίτα άμα έχεις πρόχειρη και θα τη στείλεις στο σπίτι με delivery ή αυτοπροσώπως.Δεν ξέρω πως να τις προσεγγίσω.... και ρωτάω τους τσιφλικάδες ;)
Τύπε για χωριό με max 200 κατοίκους ψάχνεις ή τρολάρεις ή μήπως είσαι τόσο αστοιχείωτος σχετικά με την κατάσταση στα χωριά? Το ξέρεις ότι οι περισσότερες σπουδάζουν σε μεγαλουπόλεις?Δεν ξέρω πως να τις προσεγγίσω.... και ρωτάω τους τσιφλικάδες ;)
Αν σου κάνω προξενιό με μια σαν κι αυτη που ψάχνεις θα μου δώσεις προμήθεια απο την προίκα?Σκέφτομαι να προσεγγίσω μία πλούσια χωριάτα να πάω ζήσω στο χωρίο σαν βασιλιάς του χωριού… Ξέρετε ποιους κάμπους πρέπει να προσεγγίσω και τι να προσέχω ώστε να μην με πιάσουν κορόιδο και με ξεγελάσουν και μου πασάρουν καμία φτωχιά παρθένα?
Σκέφτομαι να προσεγγίσω μία πλούσια χωριάτα να πάω ζήσω στο χωρίο σαν βασιλιάς του χωριού… Ξέρετε ποιους κάμπους πρέπει να προσεγγίσω και τι να προσέχω ώστε να μην με πιάσουν κορόιδο και με ξεγελάσουν και μου πασάρουν καμία φτωχιά παρθένα?
Ζαχαρώνω εδώ και λίγο καιρό μια από τα 7 παλούκια πίσω από τη γούρνα του λάδωνα και είμαι πολύ κοντά στο στόχο.
θα στείλεις ένα πεσκέσι, σε μια κανίστρα θα βάλεις λίγο λάδι, λίγους κουραμπιέδες, ένα σφαχτό, καμιά πίτα άμα έχεις πρόχειρη και θα τη στείλεις στο σπίτι με delivery ή αυτοπροσώπως.
μέσα θα έχεις και την αγγελία σου, εύρεση παρθένας με προίκα με το τηλέφωνό σου γραμμένο και να τους γράφεις να σου στείλουν το Ε9 και σε ιδιόχειρο σημείωμα ότι δεν το έχουν δηλώσει, υπογεγραμμένα και ένα γνήσιο υπογραφής.
θα πας εσύ θα τα καταθέσεις σε ένα δικηγόρο έτσι ώστε να είσαι καλημένος σε περίπτωση που προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν την ευρωπαικότητά σου και τη εμπειρία που έχεις από το μεγάλο κλεινόν άστυ.
άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό με τους μπουρτζόβλαχους, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ανθρώπους με προσόντα και αγνά αισθήματα.
Μαχαίρι? Τσεκούρι? Αλυσοπρίονο? Καραμπίνα? Παραθείο? Εμπρησμός? Τροχαίο? Σιδηροδρομικό? Πτώση από όροφο?θα ήθελα ένα συνεργό να με βοηθησει σε κάτι που σκέφτομαι...
τα μισα νομιζω ειπε....Μαχαίρι? Τσεκούρι? Αλυσοπρίονο? Καραμπίνα? Παραθείο? Εμπρησμός? Τροχαίο? Σιδηροδρομικό? Πτώση από όροφο?
Να φανεί σαν ατύχημα?
Να φανεί σα ληστεία?
Να φανεί σαν φυσικό αίτιο?
Πόσα δίνεις?
Επειδή όμως τα χω βρεί μπαστούνια με την πεθερά θα ήθελα ένα συνεργό να με βοηθησει σε κάτι που σκέφτομαι...
κάνε μια γυροβολιά και ξαναρίχτο.άσε φίλε γιατί και εγώ έχω μπεί στο λούκι αυτό.Ζαχαρώνω εδώ και λίγο καιρό μια από τα 7 παλούκια πίσω από τη γούρνα του λάδωνα και είμαι πολύ κοντά στο στόχο. Έχει θρι χάντρεντ αιγοπρόβατα και 500 πρόβατα!! στον κουμπαρά της που έψαξα στα κλεφτά μια μερα που ήταν στο διπλανό χωριό βρηκα 90 χρυσές λίρες και δεν το πίστευα! Επειδή όμως τα χω βρεί μπαστούνια με την πεθερά θα ήθελα ένα συνεργό να με βοηθησει σε κάτι που σκέφτομαι...
Μαχαίρι? Τσεκούρι? Αλυσοπρίονο? Καραμπίνα? Παραθείο? Εμπρησμός? Τροχαίο? Σιδηροδρομικό? Πτώση από όροφο?
Να φανεί σαν ατύχημα?
Να φανεί σα ληστεία?
Να φανεί σαν φυσικό αίτιο?
Πόσα δίνεις?
κάνε μια γυροβολιά και ξαναρίχτο.