Νέα

Προσεχώς Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmakos1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
οι ρωσοι πλεον το καλο το πραγμα το κρατανε για την παρτυ τους.αφου εχουν λεφτα τωρα.
το στοκ φευγει για ελλαδα-και γενικα οπου υπαρχει φτωχια και λιγουρα.
ο σιλβιο στην ιταλια που εχει επαφες με το κρεμλινο απευθεια,βλεπετε τι υλικο του στελνουν.
στην ελλαδα ληγμενο προιον μονο ερχετε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
εσύ δεν χρειάστηκες ούτε μελέτη ούτε προσπάθεια γιατί γεννήθηκες αυθεντία! :2funny:

Παιχταρά μου έχω τα δεκαπλάσια ποσταρίσματα από εσένα και αρκετά από αυτά είναι μισή σελίδα! ;) ;)
Όταν με φτάσεις θα μιλάμε στα ίσα...

Υ.Γ. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις κουράζουν τους τρίτους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πάντως η ρωσία δεν έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ιερόδουλων. Μη ξεχνάτε στην ίδια τη χώρα είναι ελάχιστες. Σχεδόν δε βρίσκεις ( άλλο στην Ουκρανία). Ε αυτές που είναι εξωτερικό δεν είναι και ορδές. Δείτε πόσες είναι αφρικανές, ρουμάνες, βουλγάρες, ταυλανδές, φιλιπινέζες ( στη χώρα τους κιόλας ε?) βραζιλιάνες, κουβανές, ακόμη και αμερικάνες είναι αρκετά περισσότερες ως ΠΟΣΟΣΤΟ του πλυθησμού τους.

Επισκέπτης
Παιχταρά μου έχω τα δεκαπλάσια ποσταρίσματα από εσένα και αρκετά από αυτά είναι μισή σελίδα! ;) ;)
Όταν με φτάσεις θα μιλάμε στα ίσα...

Υ.Γ. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις κουράζουν τους τρίτους.

τι λες ρε φίλε έχεις τα δεκαπλάσια ποστ από εμένα? συγχαρητήρια!!! εσύ δεν είσαι φιλόλογος, εσύ είσαι ο διδάκτορας του bourdela.com!!! :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Έτσι είναι! Προ του 2.000 ερχόταν κάτι μουνιά που δεν τα είχαμε δει ούτε στα όνειρά μας!
Τώρα οι περισσότερες σιτιτουρίστριες είναι λιγώτερο όμορφες από τις Ελληνίδες ρεσεψιονίστ (μη σου πως και τις σερβιτόρες!) των ξενοδοχείων όπου διαμένουν. :( :(
ο καθεις με το ειδος του εμεις μιλαμε για γυναικες ο τυπος για σιτιτουρ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Πάντως στο adoos καθημερινά εμφανίζονται 1-2 νέα ντόπια αματούρια του κατοστάρικου, από 20 μέχρι 40 (για όλα τα γούστα!) οπότε προσωπικά είμαι πολύ περίεργος ποιοί πάνε ακόμη και σκάνε 300άρια στα σιτιτούρια;! :think:
Προφανώς ακόμη η ντόπια αγορά τις σηκώνει. Σε δεύτερο χρόνο τις βλέπω να εκτοπίζουν τις ξένες και σε τρίτο, αν η προσφορά ξεπεράσει την ζήτηση, ενδέχεται να κάνουμε και εξαγωγή. 
Έτσι κι αλλιώς τίποτα άλλο δεν εξάγουμε, ας εξάγουμε πουτάνες τουλάχιστον. Κάπως θα βοηθήσει κι αυτό στο να ξεπεραστεί η κρίση...

δεν θα συμφωνήσω σε όλα.... λίγες από τα αματούρια είναι καλές η μια δεν φιλάει η άλλη δέν θέλει αυτό το άλλο...
συμφωνώ ότι σίτυτουρίστριες που έρχονται ελλάδα δεν είναι τόσο καλές σε σύγκριση με άλλες χώρες αλλά αν θέλουν να έχουν δουλειά θα πρέπει να ρίξουν τις τιμές τους πράμα που το είδα αυτή τη βδομάδα... παίκτες αυτή την βδομάδα είχαν φουλ σέρβις με 250 ευρώ και όχι 250 ευρώ αρχική τιμή στο σιτυτουρισμό. Εκείνες που δύσκολα θα ρίξουν τιμή είναι οι "αρτίστες". Οι πραγματικά καλές αματουρ και ημίαματουρ βλέπε Μαρίνα και Αντζελα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα και δεν βάζουν τόσο συχνά αγγελίες... Το να βάλεις αγγελία είναι αρκετά μεγάλο ρίσκο γιατί μπορεί να συναντήσεις κάποιο γνωστό.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Τώρα οι περισσότερες σιτιτουρίστριες είναι λιγώτερο όμορφες από τις Ελληνίδες ρεσεψιονίστ (μη σου πως και τις σερβιτόρες!) των ξενοδοχείων όπου διαμένουν. :( :(

Τις όμορφες ρεσεψιονίστ που τις είδατε και δεν τις βλέπω εγώ...  :think:όσες φορές πήγα κάτι σπυραριάρες ή αδιάφορες ή αρχιδόκαμπος αντικρίζω εγώ... ακόμα και λουλουδούδες όσες είδα αδιάφορες ήταν. Και σε πολύ γνωστό μαγαζί στην πόλη μόνο άνδρες έχει σερβιτόρους αλλά και πολλά μπαράκια και ημικλαμπάκια για υποδοχή μόνο άντρες βάζουν και καθόλου "γλάστρες", μόνο που και πού καμιά καφετέρια.  Αυτό βλέπω εγώ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τις όμορφες ρεσεψιονίστ που τις είδατε και δεν τις βλέπω εγώ...  :think:όσες φορές πήγα κάτι σπυραριάρες ή αδιάφορες ή αρχιδόκαμπος αντικρίζω εγώ... ακόμα και λουλουδούδες όσες είδα αδιάφορες ήταν. Και σε πολύ γνωστό μαγαζί στην πόλη μόνο άνδρες έχει σερβιτόρους αλλά και πολλά μπαράκια και ημικλαμπάκια για υποδοχή μόνο άντρες βάζουν και καθόλου "γλάστρες", μόνο που και πού καμιά καφετέρια.  Αυτό βλέπω εγώ

Καλα, εσυ πιο πολυ προσεχεις τα αφρολουτρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ πιστέυω οτι η μέση νεοελληνίδα με τα μυαλά που έχει θα αποτύχει ακόμα και ώς πουτάνα.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
εγώ πιστέυω οτι η μέση νεοελληνίδα με τα μυαλά που έχει θα αποτύχει ακόμα και ώς πουτάνα.
Και  γω το ιδιο πιστευω...Τυχαίο?
Παντως,ο υποργος αναπτυξης θα μπορουσε να τις κανει  εξαγωγη  στην Δυτικη Κινα/Βορειο  πολο?/Γη του Πυρός? ,α ρε  πουστη μου,δεν  εχω  γνοριμιες να μπω  ειδικος  συμβουλος,δωρεαν ιδεες  δινω  ...

Επισκέπτης
καλης διαλογης ξενες ποτε δεν ηρθαν στην ελλαδα αγαπητε.πηγαινε ρωσσια ουκρανια και γυρω χωρες να δεις τι μουνι κυκλοφορει και μετα ελα πες μου αν ερχονται καλης διαλογης εδω.επιεικως μετριες.

Γαμούσες βίζιτες 1995-2000 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γαμούσες βίζιτες 1995-2000 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
οχι δεν χρειαστηκε ποτε,δοξα τον θεο αλλα ξερω τι ερχονταν.εσυ εχεις παει εκει να δεις τι γινεται?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16

Μπα.... μη το λες!  Η ΠΕΙΝΑ αλλάζει πολύ τους ανθρώπους.  Υπάρχουν ιστορικά παραδείγματα.  Το θέμα είναι ότι για να αλλάξει κάποιος(α), πρέπει πρώτα να φτάσει στο σημείο να πεινάσει.  Οι δικές μας (λόγω κακομαθήσεως από την μαμά τους) θα αποφασίσουν να πουτανέψουν πριν τις πιάσει η καθ' αυτό πείνα.  Για να συνεχίσουν να τα χώνουν στο Χόντο και τους διάφορυς Guzzi, Dior, Hermes κλπ.  Οπότε η μαλακία δε θα θεραπευτεί (λόγω πείνας) αλλά θα συνεχιστεί.  Φαύλος κύκλος.
Όσες όμως ΦΤΑΣΟΥΝ στην πείνα (και θα φτάσει πολύς πληθυσμός), θα βγουν στο κλαρί με διάθεση να φάνε ψωμάκι.

Γνωστότατη και σεσημασμένη μούφα! Κυκλοφορεί και με διάφορα άλλα ονόματα, μπας και κάποιος δεν καταλάβει πως πρόκειται γι αυτήν.
(Όλοι τόσο νέοι είστε ρε γαμώ το;)

Δεν είμαι νέος, και την έχω ξαναδεί (αναγνωρίζεται απ' τις φωτογραφίες).  Αλλά γιατί τη λες μούφα?  Έχεις εμπειρία?  Πέρα από το ότι είναι χοντρή (αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, όχι αντικειμενικό - κάποιος μπορεί να γουστάρει χοντρές ρε αδελφέ!), υπάρχουν κι άλλα "κατά" που έχουν καταγραφεί στη βιβλιογραφία?  Π.χ. να βρωμάει ο στόμας της?
Καμιά κριτική, τίποτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom