gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
νέοι και αγράμματοι κ.φιλόλογε
Έτσι είναι Ιερεμία μου! Η γνώση θέλει μελέτη και προσπάθεια!!
νέοι και αγράμματοι κ.φιλόλογε
Έτσι είναι Ιερεμία μου! Η γνώση θέλει μελέτη και προσπάθεια!!
εσύ δεν χρειάστηκες ούτε μελέτη ούτε προσπάθεια γιατί γεννήθηκες αυθεντία!
Παιχταρά μου έχω τα δεκαπλάσια ποσταρίσματα από εσένα και αρκετά από αυτά είναι μισή σελίδα! ;) ;)
Όταν με φτάσεις θα μιλάμε στα ίσα...
Υ.Γ. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις κουράζουν τους τρίτους.
ο καθεις με το ειδος του εμεις μιλαμε για γυναικες ο τυπος για σιτιτουρΈτσι είναι! Προ του 2.000 ερχόταν κάτι μουνιά που δεν τα είχαμε δει ούτε στα όνειρά μας!
Τώρα οι περισσότερες σιτιτουρίστριες είναι λιγώτερο όμορφες από τις Ελληνίδες ρεσεψιονίστ (μη σου πως και τις σερβιτόρες!) των ξενοδοχείων όπου διαμένουν.
Οι ξένες καλής διαλογής πάντως νομίζω έχουν σταματήσει να ρχονται. Θα χουμε τον [size=15pt]αφρό[/size] λοιπόν. [size=15pt]Ελεηνίδες[/size], Ελεηνίδες,Ελεηνίδες,Ελεηνίδες...
Τωρα μαυρη μαυριλα πλακωσε.
Πάντως στο adoos καθημερινά εμφανίζονται 1-2 νέα ντόπια αματούρια του κατοστάρικου, από 20 μέχρι 40 (για όλα τα γούστα!) οπότε προσωπικά είμαι πολύ περίεργος ποιοί πάνε ακόμη και σκάνε 300άρια στα σιτιτούρια;!
Προφανώς ακόμη η ντόπια αγορά τις σηκώνει. Σε δεύτερο χρόνο τις βλέπω να εκτοπίζουν τις ξένες και σε τρίτο, αν η προσφορά ξεπεράσει την ζήτηση, ενδέχεται να κάνουμε και εξαγωγή.
Έτσι κι αλλιώς τίποτα άλλο δεν εξάγουμε, ας εξάγουμε πουτάνες τουλάχιστον. Κάπως θα βοηθήσει κι αυτό στο να ξεπεραστεί η κρίση...
Τώρα οι περισσότερες σιτιτουρίστριες είναι λιγώτερο όμορφες από τις Ελληνίδες ρεσεψιονίστ (μη σου πως και τις σερβιτόρες!) των ξενοδοχείων όπου διαμένουν.
Τις όμορφες ρεσεψιονίστ που τις είδατε και δεν τις βλέπω εγώ... όσες φορές πήγα κάτι σπυραριάρες ή αδιάφορες ή αρχιδόκαμπος αντικρίζω εγώ... ακόμα και λουλουδούδες όσες είδα αδιάφορες ήταν. Και σε πολύ γνωστό μαγαζί στην πόλη μόνο άνδρες έχει σερβιτόρους αλλά και πολλά μπαράκια και ημικλαμπάκια για υποδοχή μόνο άντρες βάζουν και καθόλου "γλάστρες", μόνο που και πού καμιά καφετέρια. Αυτό βλέπω εγώ
Και γω το ιδιο πιστευω...Τυχαίο?εγώ πιστέυω οτι η μέση νεοελληνίδα με τα μυαλά που έχει θα αποτύχει ακόμα και ώς πουτάνα.
σοφή κουβένταεγώ πιστέυω οτι η μέση νεοελληνίδα με τα μυαλά που έχει θα αποτύχει ακόμα και ώς πουτάνα.
εγώ πιστέυω οτι η μέση νεοελληνίδα με τα μυαλά που έχει θα αποτύχει ακόμα και ώς πουτάνα.
εγώ πιστέυω οτι η μέση νεοελληνίδα με τα μυαλά που έχει θα αποτύχει ακόμα και ώς πουτάνα.
καλης διαλογης ξενες ποτε δεν ηρθαν στην ελλαδα αγαπητε.πηγαινε ρωσσια ουκρανια και γυρω χωρες να δεις τι μουνι κυκλοφορει και μετα ελα πες μου αν ερχονται καλης διαλογης εδω.επιεικως μετριες.
οχι δεν χρειαστηκε ποτε,δοξα τον θεο αλλα ξερω τι ερχονταν.εσυ εχεις παει εκει να δεις τι γινεται?Γαμούσες βίζιτες 1995-2000 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Γνωστότατη και σεσημασμένη μούφα! Κυκλοφορεί και με διάφορα άλλα ονόματα, μπας και κάποιος δεν καταλάβει πως πρόκειται γι αυτήν.
(Όλοι τόσο νέοι είστε ρε γαμώ το;)