Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Ερωτηση προς ολες της κοπελες του site! Σας αρεσει να σας βλεπουν; Σας εχει τυχη; Αν ναι πως νιωσατε; Σε σας σας αρεσει να περνεται ματι;
τετοιοι ψαραδες ηταν :S :S :Sκοιτα παιζει και η ιδεα..δλδ με το να νομιζεις πως σε βλεπουν να ερεθιζεσαι!!γιαυτο και το σεξ εξω εξιταρει..πχ στο αμαξι σε ερημια...στη παραλια...σε μαγαζι με ρουχα στο παραβαν.... εχει τυχει να κανω σεξ σε παραλια και να ναι απεναντι βαρκα να πλησιαζει να ριχνει φως με φακο και να ακουω τα επιφωνηματα των ψαραδων...
τετοιοι ψαραδες ηταν :S :S :S
εγω ειπα.και στο ξαναλεω.
γαμημενο κοσμοπολιταν
διπλα η αλλη ανοιξε θεμα οτι ηρθε στην αθηνα και να της πουμε που να παει λεει.γτ εφοσον η ερωτηση ειναι για ολα τα γυναικεια μελη... και κατεθεσα την εμπειρια μου..!
Ναι εμενα μαρεσει..κανω συχνα σεξ μπροστα στο παραθυρο και επισης συνηθως ολη τη μερα δε κλεινω τις κουρτινες ακομα κ οταν ειμαι γυμνη.. παρα μονο οταν σουρουπωνει..
επισης εχει τυχει να κανω σεξ σε δημοσιο χωρο κ να μας πιασουν..λολ
διπλα η αλλη ανοιξε θεμα οτι ηρθε στην αθηνα και να της πουμε που να παει λεει.
σε λιγο θα ανοιγουν θεματα τυπου "να βαλω σερβιετα με φτερα η οχι"?
σορρυ γλυκια μου αλλα εμαθα το σαιτ αλλιως και μου ειναι λιγο δυσκολο..
σορρυ εσβησα το ποστ ενιωσα πως δεν επρεπε να το δημοσιευσω γιατι ειπε καποιος για κοσμοπολιταν
enjoy.καλη συνεχεια.κατανοω εχεις δικιο.. !λοιπον κατεθεσα την εμπειρια μ ειπα την αποψη μου αποχωρω και παω στο νημα μου!! φιλια καλη συνεχεια
τι ώρα;
πηγαινε να δεις αν ερχομαι ρε αρχιδι που θα πιασεις στο στομα σου το σπιτι μουκαλε γραφε οτι θες!! λογοκρισια στο σπιτι τους οχι εδω!
enjoy.καλη συνεχεια.
καλε γραφε οτι θες!! λογοκρισια στο σπιτι τους οχι εδω!
εγω γλυκια μου εχω αλλη ιδιοτητα.. εχω νημα να ομιλω... φιλια πολλα μαναρι μ :-* :-*
Επισης θα ηθελα να πω οτι νιωθω μοναξια στα νηματα..καλο θα ηταν να σχολιαζουν κ γυναικες..επαγγελματιες και μη.
esi pistevis oti yparxoun kopeles sto site ?Ερωτηση προς ολες της κοπελες του site! Σας αρεσει να σας βλεπουν; Σας εχει τυχη; Αν ναι πως νιωσατε; Σε σας σας αρεσει να περνεται ματι;