Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παντως γυαλια φοραω κι ας μην ειμαι γκει 

και εγω φοραω γυαλια αλλα μονο μεσα στο σπιτι. εξω φοραω φακους. με κουραζουν. Θα κανω λειζερ ομως, που θα παει  :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
και εγω φοραω γυαλια αλλα μονο μεσα στο σπιτι. εξω φοραω φακους. με κουραζουν. Θα κανω λειζερ ομως, που θα παει  :2funny:
μηπως εισαι εσυ ο γκει που βαζει τις γυμνες του φωτο σε καθε θρεντ κ ζηταει σεξ? :P :P :P

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
Αξίωμα:  Προχωρημένος
Ημερομηνία εγγραφής: 25/10/05, 19:07
παλιέ? μπορώ να έχω την άποψη μου .

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μηπως εισαι εσυ ο γκει που βαζει τις γυμνες του φωτο σε καθε θρεντ κ ζηταει σεξ? 

μπαααα .... εγω καλλιtεχνικες φωτο δεν βγαζω το ειπα και στον ατζεντη μου :P

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το σαιτ εχει τρομερο γελιο. εγω προσωπικα το γουσταρω πολυ. και τοσο καιρο τωρα μπορω να πω οτι το καλυτερο και πιο ευγενικο θρεντ ειναι της Ταυλανδης. Ηταν και ο λογος που μπηκα αφτερ ωλλ. :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
το σαιτ εχει τρομερο γελιο. εγω προσωπικα το γουσταρω πολυ. και τοσο καιρο τωρα μπορω να πω οτι το καλυτερο και πιο ευγενικο θρεντ ειναι της Ταυλανδης. Ηταν και ο λογος που μπηκα αφτερ ωλλ. :)

Τι δουλεια μπορει να εχει μια γυναικα στο θρεντ της Ταϋλανδης (ή τουλαχιστον να το παρακολουθει)?  :think:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
:2funny: :2funny: :2funny:

Εχω μπει στην εμμηνοπαυση, εχω βγει συνταξη, απο σεξουλικη αποψη  :2funny:

Και να μου καθοσουνα δεν θα σου καθομουνα εγω...(Τωρα το παιζω Ελλεεινηδος)
Πωπω τι μ@λ@κια με εχει πιασει?  :2funny: :2funny: :2funny:

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
oi γυναικες του σαιτ εχουν μπει για δυο λογους. ο πρωτοσ ειναι η περιεργια. θελουν να δουν πωσ βλεπουν το σεξ οι αντρες .τη γουσταρουν με τρελα και τη οχι. ο δευτεροσ ειναι να γνωρισουν καποιοων που πηδαει(αντρασ στανταρακι) ,εχει χρημα (βλεπουν κριτικεσ  σε τουριστριες) και δεν εχει γκομενα(λογο χρωνου η γιατι δεν μπορει να βγαλει) .οποτε περνουν λυρα 100. ΑΝΤΡΑΣ φραγκατοσ που εχει εμπηρια στο σεξ εστο και μονο με πορνεσ. αυτη ειναι η κρυφη αληθεια για μενα .

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
σε συνεχεια του ποιο πανω.για δεστε σημερα τη θεμα εβαλε......παντρεμενη.........θα αφηνατε των πληρωμενο ερωτα κλπκλπ ολεσ λενε :ε  δεν εγινε και τιποτα αν παει με πουτανα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom