Νέα

Προς ευνουχισμένους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Ακόμα bourdela.com λέγεται το σαιτ; Άντε κανα δυο τέτοια thread ακόμα και θα το γυρίσουμε σε klapsomouniasi.com.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ρε Ghost, τι σε εχει πιασει και οτι διαβαζεις το ποσταρεις εδω? Τι διαολο, τις γυναικες προσπαθεις να καταλαβεις? Χαλαρωσε, και απολαυσε τον εαυτο σου.

Καθεσαι και ασχολεισαι με αρθρα που εχουν καποια αληθεια αλλα γενικα ειναι υπερβολικα. Να εισαι αυστηρος με τον εαυτο σου και να μην αφηνεις καμμια γκομενα να σε σερνει. Στη τελικη, στο χερι σου ειναι, τι το κουραζεις? Αμα εισαι καψουρης με καμμια, δε πειραζει να τσουρουφλιστεις και λιγο, σε καποια φαση θα ξυπνησεις και θα δεις τι παιζει. Τι αγχωνεσαι?

:rockon:

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ήθελα να ήξερα γιατί όλοι μου προσάπτουν προσωπικά χαρακτηριστικά με βάση αυτά που γράφω. Ο ένας με έβγαλε κερατά, άλλος μου λέει ότι δεν μου κάθονται οι χοντρές, άλλος ότι αγχώνομαι..... ο Μπόλντι μου πρότεινε να το γυρίσω.

Θα κάτσω να γράψω τίποτα θετικό άμα είναι για να με κατηγορήσουν ότι είμαι γαμιάς να νιώσω καλά. :cheesy:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ακόμα bourdela.com λέγεται το σαιτ; Άντε κανα δυο τέτοια thread ακόμα και θα το γυρίσουμε σε klapsomouniasi.com.

:2funny:

Ήθελα να ήξερα γιατί όλοι μου προσάπτουν προσωπικά χαρακτηριστικά με βάση αυτά που γράφω. Ο ένας με έβγαλε κερατά, άλλος μου λέει ότι δεν μου κάθονται οι χοντρές, άλλος ότι αγχώνομαι..... ο Μπόλντι μου πρότεινε να το γυρίσω.

Θα κάτσω να γράψω τίποτα θετικό άμα είναι για να με κατηγορήσουν ότι είμαι γαμιάς να νιώσω καλά. :cheesy:

:grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

μπαχαλακηδες τυπε τι περιμενεις :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχα GHost ο απολυτος αρχικα συμφωνησε μαζι σου
για να γραφεις κ αλλα και να γελαει κ μετα σε ειπε κερατα
ειναι γνωστος μπαχαλακιας.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Ααα...ουυυυυουουου  :headbang: ...αχ βαχ...οι ελλεηνίδες....λυγμ λυγμ...ΕΛΟΙΝΥΣΤΑΝ ΠΕΙΡΦΩΡΗΣΤΑΝ...ουυυυγκ...οι ελεεινίδες αυτό...γκρρρρ :tickedoff: ...οι ελλεηνίδες το άλλο...μπουαααα  :'( ...κάτω υ φαιμεινειστρυες ...αμάρτησα για μια ελλεηνίδα...
URL]]

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Ααα...ουυυυυουουου  :headbang: ...αχ βαχ...οι ελλεηνίδες....λυγμ λυγμ...ΕΛΟΙΝΥΣΤΑΝ ΠΕΙΡΦΩΡΗΣΤΑΝ...ουυυυγκ...οι ελεεινίδες αυτό...γκρρρρ :tickedoff: ...οι ελλεηνίδες το άλλο...μπουαααα  :'( ...κάτω υ φαιμεινειστρυες ...αμάρτησα για μια ελλεηνίδα...
[URL unfurl="true"]http://i1086.photobucket.com/albums/j460/mwraki4/COVER-1-/-1avi_snapshot_012352_20110520_210701.jpg[/img[/URL]]

[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
  Σε βλέπω παντού εδώ και χρόνια. Είσαι στο facebook της κάθε ψωνάρας και σχολιάζεις την κάθε φώτο που ανεβάζει. Αφήνεις σχόλια "Έχεις απίστευτο χαμόγελο" και καμιά φορά προσπαθείς να το παίξεις διαφορετικός από την μάζα διαφωνόντας μαζί της, πάντα διακριτικά και με χιούμορ για να μην την θυμώσεις. Είσαι ο "λευκός ιππότης" που βγαίνει μαζί της με την ελπίδα ότι μία μέρα θα σε δεί σαν κάτι περισσότερο από φίλο. Την κερνάς ποτά, κάνεις τον γκόμενο της όταν της την πέφτει κάποιος που δεν της αρέσει και την γυρνάς σπίτι. Σου λέει να έρθεις πάνω, ξαπλώνετε αγκαλιά και σου ζαλίζει τα αρχίδια με τις ώρες για το πως την πλήγωσε ο τάδε και τι καλό παιδί που είσαι ενώ εσύ προσπαθείς να κρύψεις το εξόγκωμα στο παντελόνι σου. Μπορεί να έχεις πλακωθεί και με κάποιον επειδή την "στεναχώρησε".
  Την έχεις βοηθήσει άπειρες φορές με τα προβλήματα της. Της έχεις δώσει δανεικά και έχεις θυσιάσει πράγματα από την δική σου ζωή για να βελτιώσεις την δική της. Σε έχει προσβάλλει, δεν σε σέβεται και παράλληλα σου δίνει μικρές ελπίδες εδώ και εκεί για να συνεχίσεις να κάνεις τον μαλάκα.
  Είσαι τόσο ευνουχισμένος που έχεις αρχίσει και υιοθετείς γυναικείες ατάκες και απόψεις. Σου αναλύει πως την γάμησε και την πέταξε σαν στιμμένη λεμονόκουπα ο τελευταίος γκόμενος της. Εσύ συμφωνείς μαζί της και επαναλαμβάνεις ότι είναι σεξιστής και δεν σέβεται τις γυναίκες, ενώ υποσυνείδητα εύχεσαι να ήσουν σαν και αυτόν.
  Όταν βρείς γκόμενα, η όταν κάνεις παρέα με άτομα που δεν είναι ευνουχισμένοι, έχει πάντα πρόβλημα. Μπορεί να δοκιμάσει να χαλάσει την σχέση σου με μέλη της οικογένειας σου, με συνεργάτες σου και με οποιονδήποτε στέκεται εμπόδιο στο να σε αρμέγει ελεύθερα.   
  Θα σου πω τώρα κάτι που δεν ξέρεις. Δεν είσαι ο μοναδικός και έχει πάρα πολλούς σαν εσένα. Απλά δεν στους γνωρίζει. Από μικρό κοριτσάκι τελειοποιεί την τέχνη του ευνουχισμού. Έχει μάθει να χειρίζεται και να εκμεταλλεύεται άντρες για να κάνει την ζωή της πιο εύκολη και η όλη διαδικασία την ψιλοκαυλώνει. Το λυπηρό της υπόθεσης  είναι ότι στο τέλος η δική σου ζωή είναι που χαραμίζεται. Εκείνη μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει σελίδα ανά πάσα στιγμή και έχει άλλους ευνουχισμένους που θα την βοηθήσουν να το κάνει.

Μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Μπορεί να είναι μία φίλη σου. Μπορεί να είναι μία πρώην σου που την ψιλογουστάρεις ακόμη και προσπαθεί να σε χρησιμοποιήσει για τσάμπα γεύματα. Μπορεί να είναι και η αδελφή σου που προτιμάει να το παίζει θύμα για να της τα ακουμπάς από το να πιάσει μία δουλειά.

Δεν μπορώ να λύσω τα ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να έχεις, τον φόβο μην την χάσεις, τις ανασφάλειες σου, την αγαμία σου η δεν ξέρω και γω τι. Προσωπικά χρησιμοποιώ έναν απλό κανόνα και ρωτάω τον εαυτό μου "Αν ήταν άντρας θα της έκανα αυτή την χάρη?" Όταν πρόκειται να βοηθήσεις έναν φίλο σου υπολογίζεις διαφορετικά τα πράγματα. Δεν δέχεσαι παράλογες απαιτήσεις, αναλογίζεσαι αν αυτός στο παρελθόν σε έχει βοηθήσει με ανάλογο τρόπο και επίσης υπολογίζεις το πόσο εγωιστής είναι και αν θα σε βοηθούσε στο μέλλον. Μάλιστα αν έχεις βοηθήσει κάποιον φίλο σου στο παρελθόν και αυτός αρνηθεί χωρίς λόγο να στο ανταποδώσει μπορεί να γίνει αιτία να διαλυθεί η φιλία.

Επίσης σκέψου ότι η προσέγγιση σου δεν φέρνει αποτελέσματα. Μπορεί να την πηδήξεις μία φορά σε τρία χρόνια από τώρα. Δεν αξίζει τον κόπο.

Για να μην παρεξηγιόμαστε, δεν λέω ότι όλες οι γυναίκες είναι έτσι. Απλά λέω ότι πολλές γυναίκες έχουν αυτή την τάση και όταν εσύ είσαι απελπισμένος και ηλίθιος πέφτεις πολύ εύκολα θύμα.

νομίζω ότι εντάσσεται και αυτό στην πολυπληθή και πολυποίκιλη κατηγορία του pirforesti

ο pirforestis είναι ένα ευνουχισμένο κόκερ που αναγκάστηκε να γίνει έτσι in order to γλείψει κανένα κοκκαλάκι , ο πεινασμένος λίγουρας  :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
νομίζω ότι εντάσσεται και αυτό στην πολυπληθή και πολυποίκιλη κατηγορία του pirforesti

ο pirforestis είναι ένα ευνουχισμένο κόκερ που αναγκάστηκε να γίνει έτσι in order to γλείψει κανένα κοκκαλάκι , ο πεινασμένος λίγουρας  :2funny: :2funny:

Πάει το καημένο το κόκερ ..... ευνουχισμένο πλέον;  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

Πάει το καημένο το κόκερ ..... ευνουχισμένο πλέον;  :2funny:
πάντα ρε φίλε, τα κόκερ είναι γλυκούλικα και άκακα τα καημένα
τα αγαπάμε τα κοκεράκια μας   :smitten:  :smitten:

λίγο γατάκι να τους δώσεις , γίνονται χαλάκια τα καημένα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αν είναι πολύ καλό το γατάκι όμως;  :rolleyes:

Κοκεροποίηση προ των πυλων.  :grin:
αμ εδώ σε θέλω κάβουρα  ;)

πιστεύω ότι όλα είναι θέμα DNA αν το χεις μέσα σου το γονίδιο του κόκερ , το πρώτο τρισάθλιο,
ζαρωμένο γατάκι που θα βρείς , αρκεί για να σε κάνει να εκδηλώσεις την κοκερική συμπεριφορά σου

αν πάλι έχεις άλλα γονίδια μέσα σου τότε εκδηλώνεις άλλη συμπεριφορά

έκαστος στο είδος του παίχτη , και ο pirforestis στα gatakia  :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αμ εδώ σε θέλω κάβουρα  ;)

πιστεύω ότι όλα είναι θέμα DNA αν το χεις μέσα σου το γονίδιο του κόκερ , το πρώτο τρισάθλιο,
ζαρωμένο γατάκι που θα βρείς , αρκεί για να σε κάνει να εκδηλώσεις την κοκερική συμπεριφορά σου

αν πάλι έχεις άλλα γονίδια μέσα σου τότε εκδηλώνεις άλλη συμπεριφορά

έκαστος στο είδος του παίχτη , και ο pirforestis στα gatakia  :2funny:

Γονίδιο του κόκερ. :2funny:

Και αν το γατάκι δεν είναι τρισάθλιο και ζαρωμένο αλλά ένα λαχταριστό κουκλάκι; :tits:  :rolleyes:

Πρέπει να βάλεις να εισάγεις στη θεωρία σου και επίπεδα κοκεροποίησης.  :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

Γονίδιο του κόκερ. :2funny:

Και αν το γατάκι δεν είναι τρισάθλιο και ζαρωμένο αλλά ένα λαχταριστό κουκλάκι; :tits:  :rolleyes:

Πρέπει να βάλεις να εισάγεις στη θεωρία σου και επίπεδα κοκεροποίησης:cheesy:
:thumbsup:

τότε τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα φίλε  :2funny:
αυτά τα γατάκια μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και το πιο αλητόσκυλο
σ'ένα ήρεμο χαρούμενο πεκινουά που το ταίζεις με μπιμπερό 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom