Εγω παντως εχω προσεξει πως μετα κορωνοιου μαγαζια που δινουν 1000 με 1200 ευρω για εργατη ακομα και χωρις προυπηρεσία ψαχνουν για προσωπικο και δεν βρισκουν! Μαζεψαν 2-3 χιλιαρικα οι πιτσιρικαδες απο τα 550αρια που διναν ενω καθονταν και δεν τα χαλουσαν και νομιζουν εχουν κατακτησει τον κοσμο ολο, αντι να βλαμμενα να πανε να δουλεψουν να μαζεψουν παραπανω λεφτα να κανουν κατι δικο τους μετα. Γενικα στην ελλαδα η νεολαια πλεον δουλευει λιγους μηνες να βγαλουν τις διακοπες τους και τα υπολοιπα τα περνουν χαρτζιλικι, υπαρχει τοση ανεργια και ολα τα μαγαζια ψαχνουν για προσωπικο και δεν βρισκουν!
Φίλε μου αυτά τα 1000 με 1200 τα μαγαζιά που λες ότι τα δίνουν το κάνουν φανερά;Η μήπως είναι καφετέριες οι οποίες συμφωνούν με πόσα περίπου 45 με 50 ευρώ μεροκάματο ανά ημέρα με ούτε τα μισά ένσημα;
Γιατι ναι μεν οι νεολαία κάθισε στην καραντίνα αλλά μην τα βάζουμε και όλα στο ίδιο σακί.
Και υπάρχουν και πολλά παιδιά βάζω και τον εαυτό μου μέσα που από τα 534 ευρώ δεν έμενε ούτε ταληρο...
Με ενοίκιο τα 120 λογαριασμοί τα υπόλοιπα 100 και ότι έμενε για ένα σούπερ μάρκετ για φαγητό.
Συγνώμη αλλά κάπου έχω το δίκιο μου.