φιλεναδα ψησου να κανουμε θρεντ
τα προβληματα των βυζαρουδων
πονοι στην πλατη
δυσκολια ευρεσης μαγιω
κλπ κλπ
ελα ρε σε ποναει η πλατη? ειμαι απο τις τυχερες εγω μαλλον...
οσο για το μαγιω..αστα!
φιλεναδα ψησου να κανουμε θρεντ
τα προβληματα των βυζαρουδων
πονοι στην πλατη
δυσκολια ευρεσης μαγιω
κλπ κλπ
Αυτα στο κοσμοπολιταν.
Εδω ειναι θρεντ για μπουρδελα.
Mη ρε τις αποθαρρύνεις,μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον μια αναμέτρηση στήθους.Αυτα στο κοσμοπολιταν.
Αγριεψε το μαναρακι μου.Αυτα στο κοσμοπολιταν.
Καμία σχέση... εγώ εννόησα απλά ότι οι γυναίκες είναι ίδιες, γι' αυτό το γεγονός ότι τα πηδήματα δεν είναι ίδια, είναι οξύμωρογιατι ειναι οξυμωρο ρε φιλε?
πρεπει δλδ με το ονε ναιτ σταντ να θελω να παντρευτω?
οχι προφανως!
αρα ουτε καν θα αναρωτηθω!
αλλα με καποιον αλλον που εχω μια καποια σχεση καποιων μηνων ισως αναρωτηθω
σου ειπα δεν ειναι ολα τα πηδηματα το ιδιο.
Καμία σχέση... εγώ εννόησα απλά ότι οι γυναίκες είναι ίδιες γι' αυτό το γεγονός ότι τα πηδήματα δεν είναι ίδια είναι οξύμωρο
Λεει οτι ειναι οξυμωρο να ειναι διαφορετικο καθε φορα το πηδημα με την ιδια γυναικα.σκατα μην καταλαβα τι ειπες!
Λεει οτι ειναι οξυμωρο να ειναι διαφορετικο καθε φορα το πηδημα με την ιδια γυναικα.
Πάμε πάλισκατα μην καταλαβα τι ειπες!
Πάμε πάλι
Θεώρημα 1: Οι γυναίκες είναι ίδιες.
Θεώρημα 2: Τα πηδήματα δεν είναι ίδια.
Πόρισμα: Το θεώρημα 2 είναι οξύμωρο αφού ισχύει το θεώρημα 1.
Πανάθεμά σε... πουλιά στον αέρα πιάνεις
Και με διαφορετική τύπε... αφού όλες είναι ίδιεςΛεει οτι ειναι οξυμωρο να ειναι διαφορετικο καθε φορα το πηδημα με την ιδια γυναικα.
Και που το ξέρει αυτός ρε κούκλα; Εδώ που τα λέμε που το ξέρεις κι εσύ ότι δεν σ' έχω πηδήξει; Δεν πιστεύω να 'σαι καμιά παρθέναπες του οτι δεν εχει παει μαζι μου γι'αυτο τα λεει αυτα!
Με την κυριολεκτική προσέγγιση σωστός είσαι.Πανάθεμά σε... πουλιά στον αέρα πιάνεις
Κατάλαβα... σε τριτοδεσμίτισσα έπεσααι στο καλό!
επιτηδες το κάνεις???
Εδώ που τα λέμε που το ξέρεις κι εσύ ότι δεν σ' έχω πηδήξει; Δεν πιστεύω να 'σαι καμιά παρθένα
Κατάλαβα... σε τριτοδεσμίτισσα έπεσα
Σωστά... είχαμε αποφανθεί ότι δεν θα σε πηδήξω επειδή δεν θα μου δώσεις κώλο στο πρώτο ραντεβούέλα βρε χαζούλη!
τι ερωτηση ηταν αυτή τωρα?!
δεν την περίμενα απο σενα!
αν με ειχες πηδηξει δεν θα τα ελεγες αυτα! γι'αυτό το ξέρω!
Τουλάχιστον αποκομήσαμε μια ένδειξη της ηλικίας σου αφού γνωρίζεις τι εστίν δέσμεςσε παρακαλώ πολύ!
να σου λύσω εγω διπλό-τριπλό ολοκλήρωμα να μείνεις!
Σωστά... είχαμε αποφανθεί ότι δεν θα σε πηδήξω επειδή δεν θα μου δώσεις κώλο στο πρώτο ραντεβού
Τουλάχιστον αποκομήσαμε μια ένδειξη της ηλικίας σου αφού γνωρίζεις τι εστίν δέσμες