Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Για πες κ αναλογίες κ θα σου πω.
Ότι την περνάς,την περνάς,τον βαθμό ψάχνουμε!!!να μου πεις τι?
αν την περναω την ταξη?
Και που είναι το κακό ρε κοπελιά να σε θέλει για το κρεβάτι; Ξέρεις πόσοι άντρες θα σκότωναν για να τους θέλουν οι γκόμενες μόνο για σεξ;με αγαπάει ή με θελει μονο για το κρεβάτι
Το αντίθετο σου λέει,ότι είναι αρνητικό κάτι τέτοιο κ όχι θετικό,από την πλευρά της γυναίκας πάντα σύμφωνα με την αποψή της.Και που είναι το κακό ρε κοπελιά να σε θέλει για το κρεβάτι; Ξέρεις πόσοι άντρες θα σκότωναν για να τους θέλουν οι γκόμενες μόνο για σεξ;
και θα σκοτωνονταν αν τους ηθελαν για σοβαρη σχεσηΚαι που είναι το κακό ρε κοπελιά να σε θέλει για το κρεβάτι; Ξέρεις πόσοι άντρες θα σκότωναν για να τους θέλουν οι γκόμενες μόνο για σεξ;
Και που είναι το κακό ρε κοπελιά να σε θέλει για το κρεβάτι; Ξέρεις πόσοι άντρες θα σκότωναν για να τους θέλουν οι γκόμενες μόνο για σεξ;
85 D80Ε ελληνιστι
Όταν αναρωτιέσαι προφανώς το θεωρείς κακό,αλλιώς δεν θα σε ένοιαζε,πήδημα κ τέλος.απανταω και στον αλλον απο κατω
μιας και δεν ξερω να κανω πολλες παραθέσεις!
ειπα εγω οτι ειναι καλο ή κακό!
εγω ειπα απλα οτι αναρωτιομαστε!
εσυ εβαλες την αρνητικη χρεια στα λογια μου
εγω δεν ειπα τπτ!
Αυτός είναι πλειστηριασμος...
οχι ρε συ!Αυτός είναι πλειστηριασμος...
Για να το αναφέρεις στα άγχη σας, πάει να πει ότι το θεωρείς κακό.απανταω και στον αλλον απο κατω
μιας και δεν ξερω να κανω πολλες παραθέσεις!
ειπα εγω οτι ειναι καλο ή κακό!
εγω ειπα απλα οτι αναρωτιομαστε!
εσυ εβαλες την αρνητικη χρεια στα λογια μου
εγω δεν ειπα τπτ!
Το ίδιο πράμα λέμε ρεΤο αντίθετο σου λέει,ότι είναι αρνητικό κάτι τέτοιο κ όχι θετικό,από την πλευρά της γυναίκας πάντα σύμφωνα με την αποψή της.
Όταν αναρωτιέσαι προφανώς το θεωρείς κακό,αλλιώς δεν θα σε ένοιαζε,πήδημα κ τέλος.
Λανθάνω;;;;
οχι ρε συ!
απλα κανω συμπαρασταση στη βυζαρου απο πανω!
Όντως κι αυτό είναι κάπως οξύμωρο αν σκεφτείς ότι οι γυναίκες είναι...δεν ειναι καθε πηδημα το ιδιο
Μα κ το να αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις αύριο προσδίδει έννοια,αλλιώς θα έβαζες ό,τι βρεις πρώτο.οχι ρε συ
και για το τι θα φορεσω αυριο αναρωτιεμαι
αλλα δε σημαινει οτι το θεωρω κακο
δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σας.
προφανως μια απ τις δυο εκδοχες ειναι λιγοτερο επιθυμητη για μενα στην καθε περιπτωση αλλα απ τα λεγομενα μου δεν διακρινεται ποια.
αλλωστε καθε φορα ειναι διαφορετικη
δεν ειναι καθε πηδημα το ιδιο
Αυτα στο κοσμοπολιταν.φιλεναδα ψησου να κανουμε θρεντ
τα προβληματα των βυζαρουδων
πονοι στην πλατη
δυσκολια ευρεσης μαγιω
κλπ κλπ
Όντως κι αυτό είναι κάπως οξύμωρο αν σκεφτείς ότι οι γυναίκες είναι...