Νέα

Πρόωρη εκσπερμάτωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Normale

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
382
Πόντοι
20
Βρήκα τη λύση στο ΔΙΚΟ μου πρόβλημα του να τελειώνω γρήγορα! (δηλαδή να χύνω σε 2-3 λεπτά αφού μπω)
Κάθομαι με το μωρό και βλέπουμε μια τσόντα. Καυλώνουμε αρκετά και της λέω να μου πάρει τσιμπούκι.
Χύνω μετα απο 2-3 λεπτά, και καπάκι ξεκινάω τα προκαταρκτικά σε αυτήν.
Αφού την περιποιηθώ 15-20 λεπτά, έχω καυλώσει ξανά, (λίγο το μωρό, λίγο η τσόντα), και μου λέει μπες να με γαμήσεις.
Είχαμε ένα υπέροχο 25άλεπτο συνεχούς γαμησιού, και το χύσιμο ήταν έντονο (όχι όσο η πρώτη ντουφεκιά, αλλά έντονο)
Ούτε χάπια, ούτε κρέμες μουδιάσματος ούτε τιποτα.

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Πήγα να πάρω για δοκιμή κρέμα xylocain, αλλά δεν είχε το φαρμακείο κ μου δώσε την xylocream. Την έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.156
Πόντοι
206
νομιζω παντως οτι αν το προβλημα δεν ειναι ψυχολογικό αλλά ειναι οργανικό,δηλαδη καποια ανωμαλία στο πεος ή στο αναπαραγωγικό συστημα,τοτε δεν μπορει να βοηθησει τιποτα απολυτως.Δεν ξερω μηπως κανα χαπι βοηθουσε χωρις ομως να προκαλει αδυναμες στυσεις

Billys91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
327
Πόντοι
21
νομιζω παντως οτι αν το προβλημα δεν ειναι ψυχολογικό αλλά ειναι οργανικό,δηλαδη καποια ανωμαλία στο πεος ή στο αναπαραγωγικό συστημα,τοτε δεν μπορει να βοηθησει τιποτα απολυτως.Δεν ξερω μηπως κανα χαπι βοηθουσε χωρις ομως να προκαλει αδυναμες στυσεις
Τι εννοείς ανωμαλία;
Νομίζω ότι καλό είναι να μη πάρει χάπι οποίος έχει αυτό το θέμα. Πάντως και εγώ το προσπάθησα μόνος αλλά δεν είδα δουλειά. Απλά το να γαμαω εντελώς χαλαρά για να μη χύσω δε γίνεται, είναι ξενερα. Από την άλλη όταν γαμαω με ένταση τελειώνω αμέσως που και αυτό είναι χάλια. Οπότε μη σου τύχει

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
38.941
Πόντοι
22.936
Εγω πάλι πηδάω 50 λεπτά συνεχόμενα..

@dimigoall :coffee::coffee::coffee::coffee:

1739963190553.gif

ManPower

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
1.720
Πόντοι
201
Τι εννοείς ανωμαλία;
Νομίζω ότι καλό είναι να μη πάρει χάπι οποίος έχει αυτό το θέμα. Πάντως και εγώ το προσπάθησα μόνος αλλά δεν είδα δουλειά. Απλά το να γαμαω εντελώς χαλαρά για να μη χύσω δε γίνεται, είναι ξενερα. Από την άλλη όταν γαμαω με ένταση τελειώνω αμέσως που και αυτό είναι χάλια. Οπότε μη σου τύχει
Η μόνη λύση είναι το συχνό γαμησι κατά της πρόωρης εκσπερμάτισης

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.537
Πόντοι
3.425
Σε σκευασμα τι εχουμε;