Νέα

Πρόωρη εκσπερμάτωση στα μπουρδέλα/στούντιο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα silverhawk1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Μηνύματα
492
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
Μα ο άνθρωπος γράφει πως μπορεί να τραβήξει 3-4 χειρογλύκανα την ίδια μέρα πριν την επίσκεψη σε μπουρδέλο αλλά μόλις ακούσει την πόρτα ν'ανοίγει ΔΕΝ μπορεί να το ελέγξει και τα φλόκια φεύγουν αυτόματα....
ωραια που ειναι ειναι να εισαι νεος !!!!αυτοι οι αριθμοι δεν υπαρχουν ουτε στα ονειρα πλεον..
 

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Μηνύματα
197
Κριτικές
5
Like
558
Πόντοι
301
Αυτό το "πρόβλημα" το έχω και εγώ τον τελευταίο καιρό. Δεν πάω βέβαια τόσο συχνά όσο παλιά, ας πούμε μια φορά το δίμηνο. Το περίεργο όμως είναι ότι έχω ενεργή σεξουαλικη ζωή πηγαίνοντας σχυνα με κοπέλες εκτός χώρου όπου οι χρόνοι μου είναι φυσιολογικοί, άπαξ και πάω όμως σε μπουρδελο για κάποιο περίεργο λόγο θέλω να χυσω κατευθείαν, αφού έχει συμβεί κάμποσες φορές το τελευταίο χρόνο πιστεύω ότι οφείλεται σε κάποιο είδος άγχους που μου προκαλεί αυτός ο χώρος. Ή μπορεί να με φτιάχνει η ίδεα ότι πληρώνω για να γαμήσω, δε ξέρω..
 
  • Like
Αντιδράσεις: tepes

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.953
Κριτικές
5
Like
8.108
Πόντοι
2.306
Τύποι, το έχω πάθει.
Σε ηλικία 18 με 19, φοιτητής, πηγαίνω σε στουντέλο της οδού Μάρνη. Μου παρουσιάζει η κυρία τα δύο κορίτσια.
Μιλάμε για εικοσάχρονους ΑΓΓΕΛΟΥΣ. Δεν μπορώ να περιγράψω την ομορφιά τους με λόγια.
Με ρωτάει "ποια θες" κι εγώ ο μλκας αναφωνώ "και τις δύο".
:grin::grin::grin:
Πληρώνω, μπαίνω στο δωμάτιο, γδύνονται, με το που τις είδα γυμνές και με άγγιξαν, ΕΧΥΣΑ.
Δε μου έχει ξανασυμβεί από τότε και ευτυχώς, μπορώ να πω ότι πήγα με πολύ όμορφες γυναίκες και δε μου έμεινε το απωθημένο. Όχι όμως με 20χρονα αγγελούδια.
 

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Μηνύματα
397
Κριτικές
1
Like
996
Πόντοι
81
Promescent
Fortacin
Γνώμη για αυτά τα δύο και πως μπορούμε να τα προμηθευτούμε
Είναι σπρέι για την πρόωρη εκσπερμάτωση
 

Siner89

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2024
Μηνύματα
6
Like
2
Πόντοι
0
Εγω με γκόμενες σχέση κλπ δεν ειχα σχεδόν ποτέ θέμα πάντα άντεχα 5-10 λεπτά την πρώτη φορά με του επαγγέλματος από την άλλη για κάποιο λόγο δεν μπορω να κρατήσω παρά ελάχιστα εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις και με κάποιες που ηξερα καιρο και ειχα άνεση μαζί τους!
 

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Μηνύματα
714
Κριτικές
2
Like
922
Πόντοι
366
Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για ενα προβλημα που εχω μιας που δεν εχω ιδεα τι γινεται στον χωρο κ ηθελα την γνωμη σας.

Δεν εχω σχεση κ ανα 2μηνο πηγαινω σε μπουρδελο και προτιμω την φυλης λογω οικονομικου. Αν μπορουσα θα πηγαινα συχνοτερα φυσικα. Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες εξπερματωνω γρηγορα. Δεν ειναι θεμα ελεγχου, το θεμα ειναι οτι την πρωτη φορα δεν μπορω ν το ελενξω καν. Την δευτερη τα παω μια χαρα.

Το προβλημα ειναι οτι ρε παιδια θελω να το χαρω το 10 λεπτο εστω κ το 5λεπτο κ δεν το χαιρομαι. Με το που μπαινω στην τριτη θραυση εξπερματωνω.

Δεν εχω κανενα προβλημα μ την στυση, αντιθετως ερχομαι πολυ ευκολα σε στυση.

Εχω δοκιμασει τον εαυτο μου να τραβηξω μαλακια ενω περιμενω στο δωματιο αλλα ετυχε σε φολα μια φορα που γκρινιαζε που δεν τελειωνα μετα.

Τι θα μου προτεινατε να κανω; Αα θελω ν τονισω πως αν εξπερματωσω την πρωτη φορα μπορω ν συνεχισω αμεσως μετα αλλα θα θεωρουσα σωστο ν μην το κανω μην γινει καμια βλακεια μ το προφυλακτικο....

Εχω τραβηξει κ μαλακια μιση 1 ωρα πριν μπω στο μπουρδελο κ αλλες 3 φορες μες στην μερα κ τιποτα τελειωνω αμεσως... Δε μπορω ν χαρω τουλαχιστον λιγο σεξ του 20αρικου... :embarrased:
Φίλε μου σου έχω την καλύτερη και αποδοτικότερη λύση έχει βγει φάρμακο εγκεκριμένο που το δίνει και ο ουρολόγος για την πρόωρη εκσπερμάτιση. Βγαίνει σε 30-60-90 πάρε το 60mg και δοκίμασε θα σου δώσει ένα 5λεπτο αντοχής ίσως και παραπάνω αναλόγως. Το φάρμακο λέγεται prilligy ψαξτο πάρτο και ρωτά και γιατρό. Απαιτώ like γιατί δεν νομίζω να ξέρουν πολύ για αυτό το φάρμακο.
 

Hot Dick

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Μηνύματα
47
Like
31
Πόντοι
0
Για κάποιους που έχουν άγχος καλή λύση είναι το βιαγκρα,το σιαλις ή το ελογκις .Εμένα τουλάχιστον με βοηθούν στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης
 

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Μηνύματα
465
Κριτικές
17
Like
7.737
Πόντοι
2.031
To καινούργιο μουνί είτε είναι γκόμενα, είτε τάνα σε κάνει να χύνεις γρήγορα. Η μόνη περίπτωση που δεν μπορούσα να χύσω με καινούργια γκόμενα ήταν όταν επαιρνα omnic tocas λόγω πέτρας στο νεφρό. Ηταν αυτό το καλοκαίρι με τους καύσωνες. Της έδωσα την μήτρα στο χέρι αλλά πολύς ιδρώτας. Τουρίστρια η γκόμενα, μετά από ενα μήνα ξαναήρθε :grin:
Eτσι μπράβο άξιος! Εχουμε και ένα Δημόσιο Ελλειμα να καλύψουμε, χρειαζόμαστε συνάλλαγμα.
 

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Μηνύματα
465
Κριτικές
17
Like
7.737
Πόντοι
2.031
Πλήρωσε διπλό χρόνο (40 Ευρώ) και άστη να σε τσιμπουκώσει περισσότερο. Μόλις θα νοιώσεις οτι πάει να γινει το ωωωωππππ διάλειμμα για ένα λεπτό. Ξανά πίπα. Θα δεις οτι το χύλισμα θα έρθει λίγο πιο αργά. Ξανά εσύ ωωωωπ διάλλειμα. Επαναλαμβάνετε ομοιοτρόπως, 3 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom