hyena
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
Και με εμένα συνέβαινε αυτό και στη δική μου περίπτωση ήταν αυτό που είπε ο putaniaris89: Ήταν από την ατέλειωτη καύλα. Η μαλακία της υπόθεσης είναι ότι το πάθαινα και με γυναίκες. Πηδιόμουν για 2+ χρόνια με μια 50άρα και τις 3 πρώτες φορές που το κάναμε έχυσα σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Την τέταρτη φορά κάναμε "κανονικό" σεξ που κράτησε κανά 7'. Με τον καιρό "στρώθηκα" και την γαμούσα και 3-4 φορές την ημέρα.
Έχω πάθει το ίδιο, όχι πάνω από 10 φορές, και σε μπουρδέλο. Όλες τις φορές ήταν από την καύλα.
Εμένα προσωπικά το άγχος με δυσκολεύει να χύσω. Δηλάδη παίρνω παράταση μισάωρο και βάλε.
Αλλά ας αναλογιστούμε και αυτό που έγραψε ο
Η πρότασή μου είναι να κάνεις ό,τι είπε ο houdin: να βρεις κανά γκομενάκι.
Έχω πάθει το ίδιο, όχι πάνω από 10 φορές, και σε μπουρδέλο. Όλες τις φορές ήταν από την καύλα.
Εμένα προσωπικά το άγχος με δυσκολεύει να χύσω. Δηλάδη παίρνω παράταση μισάωρο και βάλε.
Αλλά ας αναλογιστούμε και αυτό που έγραψε ο
Μερικές φορές γαμάς και νιώθεις ότι κάνεις αγγαρεία ακριβώς επειδή αργείς να χύσεις. Το καλό είναι ένα δεκάλεπτο την ημέρα για 1-2 φορές. Ή μια φορά γαμήσι και μια φορά πίπα.Για ορισμένους που χύνουν αργά, είναι ευτυχία αυτό που έχεις. Για την ακρίβεια μετά από χρόνια σχέσης ή γάμου, πολλοί μπορεί να έλεγαν "μακάρι να χύσω να το απολάυσω γρήγορα μη κάθομαι και γαμάω σαν το κουνέλι με ιδρώτες".
Η πρότασή μου είναι να κάνεις ό,τι είπε ο houdin: να βρεις κανά γκομενάκι.