You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρωκτικοί Εξτρεμιστές !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 888
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Μαζι με τον Ιβαν τον Τρομερό,τον Σαν Τζου,τον Τζεκινς Χαν και τη Ματα Χάρι..Στις 18,00,ο Μαυρος θανατος ο Αττιλας ο Στρατηλατης και αλλοι αγωνιστες θα βρισκονται φυλης!!!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ Ο ΜΑΥΡΟς ΘΑΝΑΤΟς Κατευτασε Αθηνα και με πηρε τηλεφωνο πριν 5 λεπτα τοπος συναντισης ΦΥΛΗς ΣΤΙς 21:00 μη λειψει κανεις !
Στις 18,00,ο Μαυρος θανατος ο Αττιλας ο Στρατηλατης και αλλοι αγωνιστες θα βρισκονται φυλης!!!!
παλι στησιμο εφαγε ο πορνομεταναστης. πολυ στο δουλεμα τον εχετε τον μακρυμαλλη
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
το χε πει προφητειαΜαζι με τον Ιβαν τον Τρομερό,τον Σαν Τζου,τον Τζεκινς Χαν και τη Ματα Χάρι..
οταν ακουσετε στρατευματα να μαζευονται φυλης
θα σας πεσει πουτσα
ερχεται χρεωκοπια
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.620
- Πόντοι
- 7.885
Όπως καταλάβατε όλοι σε αυτό το φόρουμ,την Τετάρτη υπήρξε μια μεγαλειώδης τσάρκα επί της Φυλής και των γύρω δρόμων με την παλιά αλλά και την καινούρια πορνοφρουρά των ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ(και κάποιων φίλων).Θέλω να δηλώσω βαθιά συγκινημένος για την γνωριμία μου με τον Πρόεδρο,τον Πιτσιλιστή,τον Άκη30 και τον Αττίλα και να τους ευχαριστήσω που τιμήσαν με την παρουσία τους την εξόρμησή μας.Αν και αισθάνομαι εξουθενωμένος μετά το ξεψώλιασμα που μας έκανε η Αννούλα στο Φώκαιας 25(του Μαύρου Θάνατου κι εμένα εννοώ,σύντομα και η κριτική),θα συνεχίσω να απαξιώνω την ελληνίδα μπριζόλα με κάθε ευκαιρία που μου δίνεται,είτε αυτό λέγεται καφέ,κλαμπ,μπουζούκια κλπ.Να υπενθυμίσω ότι Σύντομα θα βγει στον αέρα η ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή μας με τίτλο ''Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ'' και υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση από τον Μαύρο Θάνατο για φαγητό στο ''ΚΟΥΚΛΑΚΙ''(όσοι επιθυμείτε ελάτε να γνωριστούμε,δηλώσεις συμμετοχής σε αυτό το θρεντ).
Υ.Γ:Bmwpower,με αντικατατέστησες επάξια στην ενημέρωση,σε περιμένω το ίδιο άξιο και στην παρτούζα
Υ.Γ:Bmwpower,με αντικατατέστησες επάξια στην ενημέρωση,σε περιμένω το ίδιο άξιο και στην παρτούζα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.208
- Πόντοι
- 1.686
Αλίντισσα αντγράφεις τον Σταμ-90 ?
Κάπνισε τωρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο με
γευση φράουλας ,να αρωματιστεί το στοματάκι σου !
Αντε ,και αν κόψεις το κάπνισμα θα σε παντρέψουμε !
Θα φάμε ,θα πιούμε και θα χορέψουμε !
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Μην ασχολεισαι με κακοκερασμενες Ελλεηνιδες.Αλίντισσα αντγράφεις τον Σταμ-90 ?
Κάπνισε τωρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο με
γευση φράουλας ,να αρωματιστεί το στοματάκι σου !
Αντε ,και αν κόψεις το κάπνισμα θα σε παντρέψουμε !
Θα φάμε ,θα πιούμε και θα χορέψουμε !
Υπαρχουν σ'αυτο το forum, για να μας θυμιζουν την κακογουστια και την παρακμη.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.208
- Πόντοι
- 1.686
Μην ασχολεισαι με κακοκερασμενες Ελλεηνιδες.
Υπαρχουν σ'αυτο το forum, για να μας θυμιζουν την κακογουστια και την παρακμη.
Κακοκερασμένες ,δλδ δεν τις κερνανε ή
κακογερασμενες ,δλδ εχουν άσχημα γερασει ?
Βεβαια τις κακογερασμενες ,επισης δεν τις κερνανε !
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν ειναι παιδια κανονιστε μεσα στη βδομαδα κ'αλλη συναντιση στη Φυλης με το Μαυρο Θανατο.Αυτη τη φορα Κωστακη μετα την επυτηχια της προηγουμενης συναντισης μπορει να ημαστε ακομα περισσοτεροι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μπορουμε να παμε και στα 2 για να κανουμε μεγαλητερη βολτα.Να αρχισουμε απο Μεταξουργειο και μετα να παμε Φυλης ή το αντιθετο !Φανταζεσαι παλι να'μαστε 30+ ατομα? !Οπως ημασταν την τελευταια φορα!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Φευγω την τριτη το βραδυ.Η καθαρα Δευτερα πότε παιφτει?Ο Μαυρος Θανατος μου ειχε πει οτι επιστρεφει την Παρασκευη αν ειναι κανονιστε να συναντιθουμε.Πρεπει να το οργανωσουμε για να ημαστε και παλι πολλοι
Επισκέπτης
σαβατο βραδι θελο βιντεο στι τρουμπα με θεα τα κολομπαρα και να λεσ οτι οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!τουσ πουλανε εροτα και καυλαντα τα πορνιδια κ εκινι τα χαφτουν σαν χανοι!!!θα ειναι πολι ρομαντικα!!!!Φευγω την τριτη το βραδυ.Η καθαρα Δευτερα πότε παιφτει?Ο Μαυρος Θανατος μου ειχε πει οτι επιστρεφει την Παρασκευη αν ειναι κανονιστε να συναντιθουμε.Πρεπει να το οργανωσουμε για να ημαστε και παλι πολλοι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Χτες το βραδυ κατα της 1.30-2.00 Εχεσα στη συμβολη των οδων Φυλης και Δυδιμου! Με τραβιξανε και βιντεακι.Τωρα το ανεβαζω στο BLOG μου.Περιμενω το Μαυρο Θανατο θα κανουμε τρομερο βιντεακισαβατο βραδι θελο βιντεο στι τρουμπα με θεα τα κολομπαρα και να λεσ οτι οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!τουσ πουλανε εροτα και καυλαντα τα πορνιδια κ εκινι τα χαφτουν σαν χανοι!!!θα ειναι πολι ρομαντικα!!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ολα εγιναν εντελως ξαφνικα με πηραν τηλεφωνο στις 12.30 κατι φιλοι μου.Περασαν και με πηραν με ενα αμαξι κατα της 1.00 πηγαμε εξω απο τη βουλη και γυρισαμε βιντεακι.Και μετα πηγαμε Φυλης.Κανονιστε για συναντιση αν ειναι οπως τοτε.Τωρα ετοιμαζομαι για Μεταξουργειο εχω πολλες καβλες
Ρε πορνε γιατι δεν χτυπησες τηλεφωνο?
Και εμεις στην πιατσα ημασταν χθες
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Χτες το βραδυ κατα της 1.30-2.00 Εχεσα στη συμβολη των οδων Φυλης και Δυδιμου! Με τραβιξανε και βιντεακι.Τωρα το ανεβαζω στο BLOG μου.Περιμενω το Μαυρο Θανατο θα κανουμε τρομερο βιντεακι
αυτα ειναι δρωμενα
Επισκέπτης
πορνομεταναστι παμε στιν πρεζοπιατσα στι μεταξουπολι να χεσισ πανο στιν πρεζοπιατσα τισ ιασονοσ!θα ειναι πολι ρομαντικα!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν ειναι παιδια να κανονισουμε το Σαββατο ΕΠΕΛΑΣΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΗ ΦΥΛΗς! Αυτη τη φορα θα ημαστε ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!Το τηλεφωνο του Μαυρου Θανατου ειναι κλειστο.Ο Κωστακης μου ειπε οτι ερχεται Παρασκευη.Αν ειναι κανονιστε εξορμιση
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δικε μου θα εισαι ντυμενος τσολιας;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 231