Νέα

Πρωκτικοί Εξτρεμιστές !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Μαυρος Θανατος στη βουλη!

• ναι

Ψήφοι: 7 63,6%
  • οχι

Ψήφοι: 4 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.644
Πόντοι
7.885
Γουσταρω...απλα πες μου αν ξερεις τη διαδρομη που θα ακολουθησετε ετσι ωστε να αφησω το αμαξι στην τελευταια σταση για να εχουμε να φυγουμε μετα(που θα κλεισουν τα μεσα..)...π.χ αν ξεκινησετε απο λιοσιων και καταληξετε μεταξουργειο να χω αφησει το αμαξι μεταξουργειο και να ρθω gagarin με ηλεκτρικο...

Η διαδρομή θα αποφασιστεί μετά από σύσκεψη της ομάδας φίλε BmwPower ;) ;).Αλλά και πάλι σου προτείνω να μην χρησιμοποιήσεις όχημα :sunglasses: :sunglasses:.Γενικά αυτή είναι και πολιτική της ομάδας,ατέλειωτη πεζοπορία στο πορνοκέντρο :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.644
Πόντοι
7.885
Κωστάκη εσύ είσαι ο εκπρόσωπος τύπου?

Πες το κι έτσι Αμανίτα :grin: :grin:.Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ έχει τσακωθεί με κάποιους μοντ εδώ μέσα και γι αυτό δεν συμμετέχει στο φόρουμ :rockon: :rockon:.Οι υπόλοιποι εμφανίζονται αραιά και που,λόγω νέων δεδομένων στα προσωπικά τους πλέον :sunglasses: :sunglasses:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κριμα που δεν θα ειμαι!Αν ημουνα Ελλαδα θα ερχομουνα 1000%!Να σου πω Κωστακη φερε αν μπορεις το Μαυρο Θανατο στην υποδοχη μου στο Αεροδρομιο!θα κανουμε πολυ χαβαλε!Μπορουμε να γυρισουμε Βιντεακι ΕΓΩ ΦΩΡΟΝΤΑς ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟς ΘΑΝΑΤΟς! :2funny:Και μετα που θα παμε Συνταγμα μπορουμε κ'εκει να γυρισουμε Βιντεακι και μετα και στη Φυλης.ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.644
Πόντοι
7.885
Κριμα που δεν θα ειμαι!Αν ημουνα Ελλαδα θα ερχομουνα 1000%!Να σου πω Κωστακη φερε αν μπορεις το Μαυρο Θανατο στην υποδοχη μου στο Αεροδρομιο!θα κανουμε πολυ χαβαλε!Μπορουμε να γυρισουμε Βιντεακι ΕΓΩ ΦΩΡΟΝΤΑς ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟς ΘΑΝΑΤΟς! :2funny:Και μετα που θα παμε Συνταγμα μπορουμε κ'εκει να γυρισουμε Βιντεακι και μετα και στη Φυλης.ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραία ιδέα πορνομετανάστη :grin: :grin:.Αύριο στο αντάμωμα θα την πω στον Μαύρο Θάνατο για να συνθέσουμε όλο το σκηνικό :2funny: :2funny:.Άντε σε περιμένουμε :sunglasses: :sunglasses:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωραία ιδέα πορνομετανάστη :grin: :grin:.Αύριο στο αντάμωμα θα την πω στον Μαύρο Θάνατο για να συνθέσουμε όλο το σκηνικό :2funny: :2funny:.Άντε σε περιμένουμε :sunglasses: :sunglasses:
Μου φενεται παμε για Πραξικοπημα αν ημαστε πολλοι! :2funny:Δεν μπορεις να φανταστεις τι γελιο εχει να πεσει! :2funny:Εχω σκεφτει πολλες ιδεες που της αφεινω σαν ΕΚΠΛΗΞΗ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Θα χιονίζει αύριο..παρε σταφίδες και κανιάκ από "μέσα"...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πες το κι έτσι Αμανίτα :grin: :grin:.Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ έχει τσακωθεί με κάποιους μοντ εδώ μέσα και γι αυτό δεν συμμετέχει στο φόρουμ :rockon: :rockon:.Οι υπόλοιποι εμφανίζονται αραιά και που,λόγω νέων δεδομένων στα προσωπικά τους πλέον :sunglasses: :sunglasses:

:new_shocked:  μη μου πεις οτι ειναι τωρα σε σχεση και τους εχει η γκομενα στο βρακι της, αρνουμαι να το δεχτω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.644
Πόντοι
7.885
:new_shocked:  μη μου πεις οτι ειναι τωρα σε σχεση και τους εχει η γκομενα στο βρακι της, αρνουμαι να το δεχτω

Κάπως έτσι δυστυχώς  :headbang: :headbang:.Τέλος πάντων θέλω να ενημερώσω το φόρουμ ότι ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ένας πορνοκαταδρομέας με δεκαετίες στην πιάτσα θα συνεχίσει να συντηρεί τη φήμη του  :rockon: :rockon: και σε λίγες μέρες αναμένεται να βγει στον αέρα η ραδιοφωνική εκπομπή των ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ με τίτλο η ''ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ'' όπου θα ακουστούν οι απόψεις της ομάδας σχετικά με σχέσεις,αγοραίο έρωτα,ελλεινίδες,αλλοδαπές κοπέλες,χρήμα και διάφορα κοινωνικά προβλήματα που βασανίζουν πολλούς από εμάς.Όταν είμαστε έτοιμοι γι αυτό θα ενημερώσω για  να έρθετε να παρακολουθήσετε από κοντά  ;) ;)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν είστε όντως χαζοί (μην πω τπτ πιο βαρύ ) ή απλά τους παριστάνετε ... :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εσυ ξερεις πολλα.για πες μας με ποιους και μας να μαθουμε  :jerking:

Αυτό το "ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι" είναι τακτική που ακολουθείται κατά κόρον εδώ μέσα. Και από τον αρχηγό.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.232
Πόντοι
1.686
Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν είστε όντως χαζοί (μην πω τπτ πιο βαρύ ) ή απλά τους παριστάνετε ... :2funny:

Αμανίτα είσαι ΧυΨοπαθητική προσωπικότητα ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν εβλεπες τωρα πόσο μου τον έκανες σκληρό και μεγάλο... :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.644
Πόντοι
7.885

Για να μην αναρωτιέσαι άλλο είμαστε όντως χαζοί,απλά έχουμε και μεγάλες ψωλές και μας αρέσει να  :knockinb: :zfuck: :fuck2:.Εχτές τελικά έγινε ένα πρώτο αντάμωμα των ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ με την συμμετοχή των:Μαύρος Θάνατος-Εκδικητής-Στρατηλάτης και 2 ακόμα φίλων (Γιάννη και Μιχάλη σας χαιρετώ).Ξεκινήσαμε με ένα σύντομο πέρασμα από τα στούντιο στην Βριλησσού και μετά πήγαμε στο ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ ,όπου πραγματικά γινόταν χαμός(ρε μλκ BMWPOWER που στο διαόλο ήσουνα και δεν μας είδες :think:,2 ώρες ήμασταν απ'έξω, όχι ότι σε περιμέναμε βέβαια :grin: :grin:).Στην διαδρομή ο Εκδικητής έδωσε το δικό του σόου,ταπεινώνοντας και εξευτελίζοντας όλες τις ελληνίδες μπριζόλες που βρέθηκαν στον δρόμο του,ακόμα κι όταν μπροστά του βρίσκονταν περιπολικά και μηχανές ΔΙ.ΑΣ :rockon: :rockon:.Όσον αφορά τα γαμήσια της ομάδας έχουν ήδη αναρτηθεί στην ''ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα''.Ακολουθεί ένα μήνυμα από τον Μαύρο Θάνατο:

Στα μπουρδέλα έχουμε άριστο πρόσωπο και κυριάρχη παρουσία.Μετράμε.Πάντα καρφώνουμε γερά και στηρίζουμε με τον οβολό μας τις πτωχές οικονομικές μετανάστριες.Άλλη μια νίκη των ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ.Τιμητικούς χαιρετισμούς σε πορνομετανάστη και gangsta

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αμανίτα είσαι ΧυΨοπαθητική προσωπικότητα ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν εβλεπες τωρα πόσο μου τον έκανες σκληρό και μεγάλο... :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχώς που δε βλέπω να λες ρε τιτάνα , θα στονε μάτιαζα  :jerking:

Για να μην αναρωτιέσαι άλλο είμαστε όντως χαζοί,απλά έχουμε και μεγάλες ψωλές και μας αρέσει να  :knockinb: :zfuck: :

Για τους ΠΡΩΚΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ δεν αναρωτήθηκα ούτε λεπτό μεγάλε  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.232
Πόντοι
1.686

Stories