Νέα

Πρωκτικοί Εξτρεμιστές !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ο Μαυρος Θανατος στη βουλη!

• ναι

Ψήφοι: 7 63,6%
  • οχι

Ψήφοι: 4 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τυπε εσυ δεν διαφημιζες τους πικ απ αρτιστ εδω μεσα?
τους τυπους που εχουν οποια θελουν... δεν σε εμαθαν τιποτα?
τσαμπα τους πληρωσες? Τωρα ψαχνεις μαυρο θανατο για ιδιαιτερα
στις πουτανες?

κωλοτουμπας τυπε?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ρε τυπε εσυ δεν διαφημιζες τους πικ απ αρτιστ εδω μεσα?
τους τυπους που εχουν οποια θελουν... δεν σε εμαθαν τιποτα?
τσαμπα τους πληρωσες? Τωρα ψαχνεις μαυρο θανατο για ιδιαιτερα
στις πουτανες?

με μπερδέυεις με άλλον.δεν ήμουην εγώ

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Αυτα που ειχα γραψει για το pickup δεν ηταν δικά μου. Στην ελλαδα δεν πιανουν τοσο πολυ οσο στην Αμερικη και στην Αγγλια που ειναι χωρες απελευθερωμενες.Οτι ειχα γραψει τα έγραψα πανω στον ενθουσιασμο μου.Συμφωνω με αυτα που λέει ο μαύρος θάνατος, και μου αρεσει ο τροπος που σατηριζει τις ελληνιδες.οσο για τισ πουτάνες,

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δηλαδη ρε τυπε οποιος εχει ζησει στη γαλλια ξερει περισσοτερα απο μας για τις γαλλικες πατατες? ή το γαλλικο φιλι?
ρε τι αλλο θ' ακουσουμε εδω μεσα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
                  ΠΡΟΣΟΧΗ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο αγώνας δεν θα σταματήσει ποτέ.Απευθύνω χαιρετισμό σε όλους τους λάτρεις του αγοραίου έρωτα και υπενθυμίζω ότι φίλοι,γκόμενες,συνάδελφοι,συγγενείς μπορεί να μας πρόδωσαν και να μας πλήγωσαν,τα κορίτσια της πιάτσας ΠΟΤΕ.Η αγκαλιά τους πάντα ήταν ανοιχτή και στοργική.Μπορεί να κάνουμε δεσμό,μπορεί ακόμα και να παντρευτούμε αλλά οι ΠΡΩΚΤΙΚΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ πάντα θα είναι στην πιάτσα.

Υ.Γ:Πιτσιλιστή και Πορνομετανάστη σας περιμένω στη μάχη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
                  ΠΡΟΣΟΧΗ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο αγώνας δεν θα σταματήσει ποτέ.Απευθύνω χαιρετισμό σε όλους τους λάτρεις του αγοραίου έρωτα και υπενθυμίζω ότι φίλοι,γκόμενες,συνάδελφοι,συγγενείς μπορεί να μας πρόδωσαν και να μας πλήγωσαν,τα κορίτσια της πιάτσας ΠΟΤΕ.Η αγκαλιά τους πάντα ήταν ανοιχτή και στοργική.Μπορεί να κάνουμε δεσμό,μπορεί ακόμα και να παντρευτούμε αλλά οι ΠΡΩΚΤΙΚΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ πάντα θα είναι στην πιάτσα.

Υ.Γ:Πιτσιλιστή και Πορνομετανάστη σας περιμένω στη μάχη
[/quoteΜαζι θα νικησουμε.Τωρα που θα κατεβω Ελλαδα θελω συναντιση με Μαυρο Θανατο![youtube=425,350]1eXmRfEl0VA&feature=g-all-lik&context=G2523768FAAAAAAAADAA[/youtube]

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
                      ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ

Αύριο στις 00:01 θα ξεκινήσει η εξερεύνηση της μεταμεσονύκτιας βάρδιας σε όλους του δρόμους του πορνοκέντρου με αφετηρία το κλαπμ ''ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ'' επι της οδού Λιοσίων και την συμμετοχή σχεδόν όλων των ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ.Όσοι επιθυμείτε και τολμάτε να βιώσετε την εμπειρία της πιο ριψοκίνδυνης τσάρκας της πορνοαθήνας σας περιμένουμε.Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ και η ομάδα του είναι και πάλι στους υγρούς,βρώμικους,λασπωμένους δρόμους της πρεζοπιάτσας έτοιμοι για επίθεση.Για εσάς τους συναγωνιστές που θέλατε ξανά τους ΠΡΩΚΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ σε θέση μάχης,αλλά και για σας τις μαλακισμένες,ψωνισμένες,ψιπασμένες,στραβογαμημένες ελλεινίδες που ΔΕΝ θέλατε να μας ξαναδείτε,εμείς είμαστε και πάλι εδώ,αναζητώντας πάντα τα μυστικά,κρυφά μονοπάτια της ηδονής και της λαγνείας

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αλήθεια ρε παιδιά...που είναι ο μέγας pitsilistis??? Γιατί χάθηκε?? Κρίμα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γουσταρω εμπειρια!!!! Ελπιζω εγω κ 2-3 φιλαρακια μου ακομα να ειμαστε καλοδεχουμενοι  :sunglasses:

Εννοείτε συναγωνιστή,η πρόσκληση είναι ανοιχτή :grin: :grin:.Στείλε μου πμ με ψευδώνυμό σου και πως θα σε αναγνωρίσουμε αύριο

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
kostakis27, θέλω και βιντεάκι απο την βόλτα σας στον μπίθουλα...Οh mon Dieu..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
kostakis27, θέλω και βιντεάκι απο την βόλτα σας στον μπίθουλα...Οh mon Dieu..

Αλίντισσα άμα θες μπορείς να παίξεις κι εσύ στο βιντεάκι ;) ;).Θα πρωταγωνηστήσει και πάλι η Μαύρη Χήρα  αλλά και άλλες φίλες και θαυμάστριες των πρωκτικών εξτρεμιστών :grin: :grin:  :rockon: :rockon:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κωστάκη εσύ είσαι ο εκπρόσωπος τύπου?

Stories

Νέο!

Stories