Νέα

Προκριματικά mundiall 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα προκριθει η Εθνική?

• Του πουστη!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αρχιδια..

• Με τα χάλια που χει,καλυτερα οχι.

• Τ αρχίδια του πουστη!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Ξεκινημα αποψε με Λουξεμβουργο στις 9:15.
Αντε να δουμε τι θα δουμε...

Με αντιπαλους το Ισραήλ, την Ελβετία, τη Μολδαβία, τη Λετονία και το Λουξεμβούργο.

Επισκέπτης
Αν και μια απο τα ιδια μου φαινεται η δουλεια...
Με Δελλα  Μπασινα και διαφορους 33 plus θα χουμε γελια παλι.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αν δεν προκριθουμε σε αυτον τον γελοιο ομιλο,θα ημαστε αξιοι της μοιρας μας

Επισκέπτης
Πω πω ,δε βλεπομαστε ρε πουστη μου! :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί, και που άνοιξε, βλέπουμε καμμιά υποφερτή μπάλα;

Επισκέπτης
Σιγα μη βλεπουμε μπαλα ρε φιλε fethry,για να τρεχει το θρεντ το γραψα. :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε τότε να γράψω κι εγώ οτι με "διαστημικό" γκολ του Γκέκα έγινε και το 2-0.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η ανανέωση του Ρεχάγκελ επί τάπητος.....αν είχαμε ακόμα 1-2 ομάδες σοβαρές στον όμιλο, σιγά μην έμενε ο Ρεχάγκελ να διεκδικήσει πρόκριση!! Ο Σεϊταρίδης, ο Χαριστέας...πού παίζουν και τους βάζει συνέχεια; τουλάχιστον ο Μπασινάς βρήκε ομάδα να παίξει και προπονείται σωστά, όπως και ο Κυργιάκος,αλλά είναι 33 κι έξω...αμ ο Δέλλας; ....τι έρωτας είναι αυτός με Σειταρίδη, Χαριστέα; ειδικά με τον 2ο....ο Νίνης δε παίζει γιατί φαίνεται δεν έπαιξε καλά....αμ οι άλλοι δύο που δε παίζουν καν;;;;

Τα παπαγαλάκια διαφήμιζαν την Νέα Εθνική ομάδα μας.....μάλλον για την Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης θα έλεγαν μιας και στο Μαλιακό κάπως φτιάχτηκαν τα πράγματα. Προσωπικά βλέπω να τρώμε σφαλιάρες έτσι  και προκριθούμε....αν δε παίξουν τώρα ο Νίνης και άλλα νέα παιδιά όπως ο Παπασταθόπουλος, σε υποτίθεται εύκολα παιχνίδια όπως με το Λουξεμβούργο, τότε πότε θα παίξουν; μόνο σε φιλικά τους έχουν; στα ματς με το Ισραήλ, τη Λετονία και την Ελβετία που υποτίθεται θα κριθεί η πρόκριση; μπαααα!!! Αν δεν είχε αποσυρθεί ο Νικοπολίδης, πάλι αυτός θα ήταν τερματοφύλακας!!
Και 10-0 να κερδίζαμε απόψε που λέει ο λόγος, δε μου λέει τίποτα...θα μου έλεγε αν έπαιζαν νέοι παίκτες.

Άντε να δούμε!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πω πω ,δε βλεπομαστε ρε πουστη μου! :headbang:

πώς να βλεπομαστε βρε λαλα?αφου ολοι οι παικτες εκτος των λυμπε,καραγκουνη,μπασινα και γκεκα δεν μπορουν να παιξουν με τιποτα την μπαλλα κατω....και αυτοι που ανεφερα ειναι απελπιστικα αργοι και κουραστικοι με την μπαλλα με εξαιρεση τον λυμπεροπουλο ο οποιος γνωριζει καλα το τοπι,αλλα ειναι τα ζα μου αργα...χαρακτηριστικη φαση της αμπαλοσυνης που μας διακατεχει ειναι στο πρωτο ημιχρονο γυρω στο 25' οπου εχει την μπαλλα ο τοροσιδης με 2 παικτες μπροστα του,αλλα σε αποσταση 8,10 μετρων και διπλα του στο κεντρο ελευθερους 2 δικους μας...τί εκανε ο τρισμεγιστος τορο?σηκωσε την μπαλλα ευθεια μπροστα του για τον χαριστεα και την εδωσε 10 μετρα λαθος τη μπαλλα...δηλαδη γαματα........

Επισκέπτης
Σωστα τα λες vasos. ΓΑΜΑΤΑ  με κεφαλαια γραμματα...
Αλλα που ξερεις μπορει να αλλαξουν τα πραγματα σε δυο χρονια.

Σιγα μην αλλαξουν... :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν παιζει ο νινης,δεν παιζει ο παπασταθοπουλος,δεν παιζει ο ιωαννιδης ο πιτσιρικας που απεκτησε ο ολυμπιακος απο τον ηρακλη,τον οποιο πιστευω οτι εχει πολυ καλη τεχνικη καταρτιση και σουτ αριστερο φοβερο,δεν παιζει φυσικα ο παπαδοπουλος ο πιτσιρικας(ενταξει αυτος ειναι και 16 ετων..ας παιξει πρωτα στην νεων..),δεν παιζει ο χουτος που ειναι ο καλυτερος επιθετικος που διαθετει το ελληνικο ποδοσφαιρο αυτη τη στιγμη,ασχετα αν εχει πατησει τα 31,δεν παιζει ο δαρλας που επισης πιστευω οτι είναι καλος παικτης,αλλα κατι παιζει με αυτον,δεν παιζει ο πλιατσικας(που ειναι φορμαρισμενος και νεος)...δελλας,χαριστεας πρεπει να μην καλεστουν ξανα.Ειναι τρελλο μειονεκτημα να εχεις αυτους τους ποδοσφαιριστες μεσα στον αγωνιστικο χωρο.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Κατσουρανης και Μπασινας στην Εθνικη?
Καλα ρε πουστη μου μυαλο δεν εβαλε ο Ρεχαγκελ?
Ειμαι σιγουρος οτι αν ο Νικοπολιδης δεν εφευγε μονος του θα τον εβαζε μεσα.
Αν δεν αλλαξει η Εθνικη παλι θα πατωσει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κατσουρανης και Μπασινας στην Εθνικη?
Καλα ρε πουστη μου μυαλο δεν εβαλε ο Ρεχαγκελ?
Ειμαι σιγουρος οτι αν ο Νικοπολιδης δεν εφευγε μονος του θα τον εβαζε μεσα.
Αν δεν αλλαξει η Εθνικη παλι θα πατωσει.

Ο Βρύζας σίγουρα εγκατέλειψε;      :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom