Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Σε αποκαλώ πόρνο, γιατί συμμετέχεις σε ένα σάιτ ο αποκλειστικός σκοπός του οποίου είναι να πληροφορηθούν όσοι συμμετέχουν, είτε σαν μέλη, είτε σαν επισκέπτες, για τιμές, επιδόσεις, συμπεριφορά πορνών.  Αν όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός σου, για πιο λόγο μας διαβάζεις; Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με. Αν δεν χρησιμοποιείς πόρνες, όπως κάνουν οι συμμετέχοντες, γράψε τι σκοπούς έχεις και είσαι εδώ. Και θα παραδεχτώ το λάθος μου και θα σου ζητήσω συγνώμη, αν έσφαλα

Δεν εχω κανενα λογο να σου λογοδοτησω γιατι επισκεφτομαι το site. Το site περα απο τις πορνες εχει και αλλα θεματα συζητησης οποτε μπορει να εχεις πεσει εξω με εμενα.

Επισης θα ηθελα να μου αναφερεις τις πηγες απο αυτα παραθετεις. Μου κανει εντυπωση που παραθετεις το μετεφρασμενο κειμενο και οχι το πρωτοτυπο. Και οι Ιαχωβαδες διαβαζουν την Αγια Γραφη αλλα την εχουν μεταφρασει κατα το δοκουν.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Aργά ή γρήγορα θα πάψει αυτή η υποκρισία .  Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πολιτικές σκοπιμότητες και μετά τέλος .  Κανείς πλέον δεν είναι Χριστιανός και σύντομα θα αρχίσει να ξεφτίζει ο βιασμός της κολυμπήθρας .
Για πρώτη φορά έχουμε έναν Πρωθυπουργό Άθεο, με σύμφωνο συμβίωσης και ονοματοδοσία .  Πόσο πια ;  Έρχεται και η αποτέφρωση και δεν χρειάζεται να μας θάψει ο Παπάς εν κόλποις Αβρααμ ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Aργά ή γρήγορα θα πάψει αυτή η υποκρισία .  Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πολιτικές σκοπιμότητες και μετά τέλος .  Κανείς πλέον δεν είναι Χριστιανός και σύντομα θα αρχίσει να ξεφτίζει ο βιασμός της κολυμπήθρας .
Για πρώτη φορά έχουμε έναν Πρωθυπουργό Άθεο, με σύμφωνο συμβίωσης και ονοματοδοσία .  Πόσο πια ;  Έρχεται και η αποτέφρωση και δεν χρειάζεται να μας θάψει ο Παπάς εν κόλποις Αβρααμ ...
μη χαιρεσαι, στα γκαλοπ ακομη το 70% δηλωνει πιστοι στην ελλαδα.
15% αθεοι
και 15% αθρησκοι που πιστευουν σε ανωτερη οντοντητα-θεο.

και ερχεται και ισλαμ.

εμπρος προς τα πισω δηλαδη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Η ερώτηση του alex ήταν (ή αν δεν ήταν στο ρωτάω εγώ), πού λέει για καζάνια εάν "πηγαίνεις στο Νοσοκομείο αντί να κάνεος Ευχέλαιο, ή παόρνεις αντιβίωση αντί να πίνεις αγιασμό". Ή που λέει για καζάνια εάν "είσαι υποκριτής" (εάν αυτό εννοείς). Που λέει αυτό το πράγμα στην παράθεσή σου, σε ποιον στίχο? Για πληροφόρησε μας και εμάς γιατί εγώ δεν το είδα κάπου.

Η ερώτηση του Άλεξ ήταν που γράφει η Βίβλος για Καζάνια. Του έδωσα το εδάφιο στο οποίο γράφει ότι όσοι δεν πάνε στον παράδεισο, θα πάνε στην αιώνια φωτιά. Αν λοιπόν θεωρείς ότι η αιώνια φωτιά έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διαφορά, από την εικόνα που μας έμαθαν στο σχολείο ότι οι Κολασμένοι θα βράζουν σε καζάνια, κατηγόρησε τους Δάσκαλους - καθηγητές - Ιερείς. Η εικόνα με τους κολασμένους που βράζουν στα καζάνια, έχει φιλοτεχνηθεί εδώ και αιώνες από τους πιστούς χριστιανούς. Ρίχτους το φταίξιμο λοιπόν

Συνημμένα

• Jews_Burn_in_Hell.jpg
    Jews_Burn_in_Hell.jpg
    157,4 KB · Εμφανίσεις: 31

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί το φιλοσοφείτε. Έχετε κάποια ανάγκη επιβεβαίωσης ;
Εγώ λέω Χριστός Ανέστη, θα ανάψω κάποιο κερί , θα προσπαθήσω να νηστέψω τη Μ.Εβδομάδα ή τη Μ. Παρασκευή.
Όποιος δε θέλει δε νηστεύει, δεν πιστεύει.
Δεν με απασχολούν παράδεισος, κόλαση, τί είπε ο Χριστός , η Παναγία, ο απόστολος Παύλος ή ο απόστολος Γκλέτσος.
Πολύ το ψειρίζετε.
Ατέλειωτες συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά.
Τάχα μου ψαγμένοι που δεν είναι πρόβατα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Η ερώτηση του alex ήταν (ή αν δεν ήταν στο ρωτάω εγώ), πού λέει για καζάνια εάν "πηγαίνεις στο Νοσοκομείο αντί να κάνεος Ευχέλαιο, ή παόρνεις αντιβίωση αντί να πίνεις αγιασμό". Ή που λέει για καζάνια εάν "είσαι υποκριτής" (εάν αυτό εννοείς). Που λέει αυτό το πράγμα στην παράθεσή σου, σε ποιον στίχο? Για πληροφόρησε μας και εμάς γιατί εγώ δεν το είδα κάπου.

Άντε, τυχερός είσαι, θα σου δείξω το εδάφιο, για ξέρεις τι λέει η Θρησκεία στην οποία δηλώνεις ότι πιστεύεις.  Κατά Μάρκο, κεφάλαιο 16, στίχοι  17 Και αυτά τα θαυματουργικά σημεία θα συνοδέψουν εκείνους που θα πιστέψουν: θα βγάλουν δαιμόνια στο όνομά μου, θα μιλήσουν καινούργιες γλώσσες  18 και θα σηκώσουν στα χέρια τους φίδια, και αν πιουν κάτι θανάσιμο, δε θα τους βλάψει. θα θέσουν τα χέρια πάνω σε αρρώστους και θα γίνουν καλά». Με λίγα λόγια, αν οι πιστοί ακουμπούν τα χέρια τους σε αρρώστους, θα τους γιατρεύουν. Δεν υπάρχουν τα μικρόβια, λοιπόν κι η αντιβίωση είναι άχρηστη, αρκεί η επαφή με τα χέρια του πιστού για να γιατρευτείς. Αυτή τη θεραπεία προτείνει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ για τις ασθένειες.
Κι ακόμα, το αναφέρει ο Απόστολος Παύλος, στην Επιστολή προς Ιάκωβο ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟ (της παρθένας μάνας του Ιησού ντε), 5η στίχοι  14 Ασθενεί κανείς μεταξύ σας; Ας προσκαλέσει τους πρεσβυτέρους της εκκλησίας και ας προσευχηθούν επάνω του, αφού τον αλείψουν με λάδι στο όνομα του Κυρίου.  15 Και η προσευχή της πίστης θα σώσει τον αποκαμωμένο ασθενή και θα τον σηκώσει ο Κύριος. Κι αν έχει κάνει αμαρτίες, θα του αφεθούν. 
Σε αυτό το εδάφιο στηρίζεται η τάχα θεραπέια με το ευχέλαιο. Μην πηγαίνεις σε Νοσοκομείο λοιπόν, αφού αρκεί το πασάλειμα με λάδι. Πηγή  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Όσο για την θεραπευτική δύναμη του Αγιασμού. Αυτό ισχυρίζεται ο Άγιος Λουκάς, μεγάλη η χάρη του. Γιατρεύει τα πάντα

Συνημμένα

• ΑΓΙΟΣ_ΛΟΥΚΑΣ_ΓΙΑΤΡΟΣ3.jpg
    ΑΓΙΟΣ_ΛΟΥΚΑΣ_ΓΙΑΤΡΟΣ3.jpg
    19,2 KB · Εμφανίσεις: 31

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
τουμπανο μας τα εχεις κανει επειδη τρως κρεας μ. παρασκευη.....
σημερα για να μας την σπασεις και να εισαι και πιο γαμαουα φαε ρυζογαλα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δεν εχω κανενα λογο να σου λογοδοτησω γιατι επισκεφτομαι το site. Το site περα απο τις πορνες εχει και αλλα θεματα συζητησης οποτε μπορει να εχεις πεσει εξω με εμενα.

Επισης θα ηθελα να μου αναφερεις τις πηγες απο αυτα παραθετεις. Μου κανει εντυπωση που παραθετεις το μετεφρασμενο κειμενο και οχι το πρωτοτυπο. Και οι Ιαχωβαδες διαβαζουν την Αγια Γραφη αλλα την εχουν μεταφρασει κατα το δοκουν.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ. Και πες σε κάποιο 12χρονο ότι μπαίνεις στο μπουρδέλα.κομ για τα άλλα θέματα, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ. Κι εγώ κοιτάω κι άλλα θέματα, όχι μόνο τις πουτανόπιατσες που με ενδιαφέρουν πραγματικά. Εκτός κι αν είσαι αστυνομικός που ψάχνει επειδή έτσι του λέει η υπηρεσία του. Αν κοιτάξεις αυτή την ορθόδοξη ιστοσελίδα, θα δεις ότι τα παίρνω από αυτή. Δεν βάζω το Αρχαίο κείμενο για λόγους συντομίας, αλλά και γιατί πολλοί δεν έμαθαν Αρχαία στο σχολείο. Μπορείς λοιπόν να το επιβεβαιώσεις από εκεί

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Δεν υπάρχουν θρησκευτικοί πόλεμοι. Πάντα είναι πολιτικοί οι πόλεμοι.
Προς απόδειξη αυτού τα προχριστιανικά χρόνια που ήταν συνέχεια σε πόλεμο.
Αφορμή είναι οι θρησκείες, και να μην υπήρχαν κάτι θα βρίσκαμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
τουμπανο μας τα εχεις κανει επειδη τρως κρεας μ. παρασκευη.....
σημερα για να μας την σπασεις και να εισαι και πιο γαμαουα φαε ρυζογαλα

ΞΑΝΑ. Σήμερα τρώω ψαρικά

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
στο πεο μας....σαν την γαρδουμπα δεν εχει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
στο πεο μας....σαν την γαρδουμπα δεν εχει

Δεν έχεις άδικο. Όμως όλοι μας έχουμε τη στάση ζωής μας. Τι να λένε οι τσιπούρες με το λαδολέμονο μπροστά στα παϊδάκια. Έφαγα προχτές όμως

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ. Και πες σε κάποιο 12χρονο ότι μπαίνεις στο μπουρδέλα.κομ για τα άλλα θέματα, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ. Κι εγώ κοιτάω κι άλλα θέματα, όχι μόνο τις πουτανόπιατσες που με ενδιαφέρουν πραγματικά. Εκτός κι αν είσαι αστυνομικός που ψάχνει επειδή έτσι του λέει η υπηρεσία του. Αν κοιτάξεις αυτή την ορθόδοξη ιστοσελίδα, θα δεις ότι τα παίρνω από αυτή. Δεν βάζω το Αρχαίο κείμενο για λόγους συντομίας, αλλά και γιατί πολλοί δεν έμαθαν Αρχαία στο σχολείο. Μπορείς λοιπόν να το επιβεβαιώσεις από εκεί

Μαλλον κομπλεξικος εισαι παρα ο παπας.

Στο ξαναλεω, βρες ποιο ειναι το ελλειμμα σου. Μονο ετσι θα βρεις γιατρεια

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
και σημερα τι κανουν αυτοι που φαγαν τα κοψιδια προχτες ? κανουν νηστεια ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Ψησαν προχθες?σημερα ψαρι θα φανε???

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
Ψησαν προχθες?σημερα ψαρι θα φανε???
και οι καθολικοι ψησαν την προηγουμενη κυριακη ... τι σημαινει αυτο ?

αυτοι παντως που πηγαν επι τουτου να φανε κοψιδια προχτες δεν ειναι αθεοι ... απλα ασπαζονται καποια αλλη "θρησκεια"

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
αθεϊσμος υπαρχει σε αρκετες χωρες και πολλοι ανθρωποι ειναι αθεϊστες...

αλλα αλλο αθεος αλλο το να θελεις να δειξεις το αντιθετο.

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
υπαρχει και ο ντεϊσμος ! αυτοι που κανα δειπνο ?

"Ντεϊσμός ονομάζεται η άποψη ότι η λογική μάλλον, παρά η θεία αποκάλυψη ή η παράδοση, πρέπει να τοποθετούνται στη βάση της πίστης μας στον Θεό. Οι ντεϊστές απορρίπτουν την οργανωμένη θρησκεία και προωθούν τη λογική ως τον κρίσιμο παράγοντα στη λήψη ηθικών αποφάσεων. Η λογική αυτή βάση είθισται να θεμελιώνεται στο κοσμολογικό επιχείρημα (επιχείρημα σχετικά με το Πρώτο Αίτιο), το τελεολογικό επιχείρημα (επιχείρημα του Σχεδιασμού), καθώς και άλλες πλευρές αυτού που ονομαζόταν φυσική θρησκεία. Ο ντεϊσμός κατέληξε να ταυτιστεί με την κλασική πεποίθηση ότι ο Θεός δημιούργησε μεν τον κόσμο, αλλά δεν παρεμβαίνει πλέον στη λειτουργία του, μολονότι τούτο δεν αποτελεί απαραίτητο συστατικό του ντεϊσμού. "

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
μη χαιρεσαι, στα γκαλοπ ακομη το 70% δηλωνει πιστοι στην ελλαδα.
15% αθεοι
και 15% αθρησκοι που πιστευουν σε ανωτερη οντοντητα-θεο.

και ερχεται και ισλαμ.

εμπρος προς τα πισω δηλαδη
δηλώνουν αλλά δεν είναι, 95% θέλει να γαμήσει και να γαμηθεί, θέλει λεφτά, άνετη ζωή, παρακολουθεί αθλητισμό ή αθλείται και αποθεώνει την ομορφιά . 
Αν υπάρχει Θεός αυτός είναι το χρήμα για όλους μας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom