Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑΣ Κ ΕΞΙΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΟΒΑΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..

Για πες μας τότε τη σοβαρή ερμηνεία ρε τυπε... Επίσης εγώ μίλησα μόνο για κατάρριψη της ερμηνείας που προσπαθούν να δώσουν οι θρησκείες. Το τι ισχύει πραγματικά δεν το γνωριζουμε, είμαστε ακόμα σε εμβρυϊκό στάδιο σαν είδος, βρισκόμαστε στην αρχή της πορείας προς την κατανόηση. Όσο για το τι αντιπροσωπευω, όπως είπα η χριστιανική ηθική έχει πολύ καλά στοιχεία, με τα περισσότερα από τα οποία συμφωνώ και θεωρώ απόλυτα απαραίτητο να υπάρχουν άτυποι κανόνες που "ρυθμίζουν" τη συμπεριφορά και τη συμβίωση μας.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
58374596_1557061277763362_3496631526777421824_n.jpg

και του χρονου παλι με αυτο το νημα

εκτος και αν προσβληθει/προκληθει κανενας για το καλεσμα της ενωσης αθεων για την γιορτη του αγιου οινοπνευματος μεσα στο ραμαζανι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τύπε ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΚΟΛΕ μπορεί να είσαι ένας φανατικός άθεος αλλά δεν έχεις συνειδητοποιήσει πόσο κοντά είσαι στους φανατικούς πιστούς. Και οι δύο πιστεύετε με μένος σε κάτι.
Είσαι πολύ κοντά στην Βασιλεία του Θεού και ας μην το έχεις καταλάβει  :S
Ήδη έχεις διαβάσει τόσο καλά και ενδελεχώς την Αγία Γραφή που κάποιος μπορεί να σε περάσει για ιερέα.
Πιστεύω θα σωθείς. Εάν ήσουν αδιάφορος θα ήταν πιο δύσκολο.

Υπάρχει η εξής τεράστια διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ πιστό. Έφτασα στο σημείο αυτό μελετώντας πολλά χρόνια. Αγόρασα Καινή και Παλαιά Διαθήκη, τις οποίες διάβαζα για 2 - 3 καλοκαίρια. Είδα ότι πρώτον δεν έβγαζαν νόημα και δεύτερον ότι όλες οι ιστορίες ήταν αντιγραμμένες από άλλες θρησκείες της περιοχής. Ο Φρόυντ, αν και Εβραίος ο ίδιος, είχε τα κότσια να το παραδεχτεί, έτσι έγραψε το βιβλίο Μωυσής και Μονοθεισμός, αν θέλεις να μάθεις κάτι διάβασέ το. Και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αντισημιτισμό ή για άγνοια. Οι πιστοί αγνοούν οτιδήποτε για τη θρησκεία τους, κι αυτό δείχνει την υποκρισία τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Και εξηγούμαι:
Μόνο και μόνο που ανατριχιαζεις με τις αιμομιξίες και τις μοιχείες και τις δολοφονίες της Παλαιάς Διαθήκης αποδεικνύει ότι, καίτοι δηλώνεις φανατικός άθεος, η ηθική του Χριστιανισμου (δηλαδή του Χριστού δηλαδή του Θεού) καταλαμβάνει το ενδοτερο είναι σου, τον πυρήνα της ύπαρξης σου, το τελευταίο κύτταρο του σώματος σου.
Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να λες ότι είσαι άθεος αλλά έχεις ασπαστεί πλήρως την ηθική του Θεού, γι'αυτό είμαι σίγουρος ότι θα σωθείς τελικά :rockon:

Κανένας λογικός άνθρωπος, σε καμία θρησκεία δεν θα δεχόταν τέτοια άτομα. Ένα σύνολο παλιανθρώπων, δολοφόνων, βιαστών και μοιχών ήταν. Αν μου βρεις τέτοια άτομα σε κάποια άλλη θρησκεία, πληροφόρησέ με. Και η ηθική μας βγαίνει από μέσα μας. Η άθεες Κοινωνίες της Σκανδιναβικής Χερσονήσου και η Πολυθειστική της Ιαπωνίας έχουν τρομακτικά χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας, βιασμών, εφηβικών εγκυμοσυνών, και Κοινωνικά Δίκτυα υποστήριξης από την και καλά θρησκευόμενη Αμερικάνικη Κοινωνία

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Εχεις μεγαλο κομπλεξ τελικα. Θα σου προτεινα απο το να διαβαζεις τις γραφες για κατι που δεν πιστευεις να τρεξεις γρηγορα σε εναν ψυχιατρο ή ψυχολογο. Πρεπει να θυμηθεις τι ηταν αυτο που σε τραυματισε στην παιδικη σου ηλικια και εχεις γινει ετσι. Μονο ετσι θα γινεις καλα.
Οπως προτρεπεις τους Χριστιανους να μην ασχολουνται μαζι σου ετσι και εσυ θα επρεπε να μην ασχολεισαι με ο τι κανω, αν εξομολογουμαι και τι μου λεει ο ιερεας.

Τρίτη φορά που σε ρώτησα κι όμως δεν απάντησες. Μου κάνεις Ad Hominem επίθεση και νομίζεις ότι δεν γνωρίζω τα Λογικά σφάλματα και την Shame - Blame τακτική. Τα βράδια ξυπνάς μούσκεμα στον ιδρώτα, αναρωτούμενος τι θα πεις στο Μέγα Κριτή τη Β΄ Παρουσία;  Τι θα πεις στον Ιησού για την τακτική σου αυτή; συγνώμη Κύριε, δεν υπάκουσα την οδηγία σου για το να απαντώ ευθέως στις ερωτήσεις, σαν έντιμος χριστιανός. Κατά Ματθαίο, Κεφ. 5, στίχος 37 Ας είναι δε ο λόγος σας αληθινός πάντοτε, ώστε το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι. Διότι το παραπάνω από αυτά είναι από τον πονηρόν, τον πατέρα του ψεύδους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κανένας λογικός άνθρωπος, σε καμία θρησκεία δεν θα δεχόταν τέτοια άτομα. Ένα σύνολο παλιανθρώπων, δολοφόνων, βιαστών και μοιχών ήταν.
Eπικαλείσαι την χριστιανικη ηθική για να την απορριψεις?
Τι παει να πει "μοιχος"?
Υποτιθεται δεν εχεις καμια θρησκεια.
Γιατι η ανευ θρησκειας ηθικη σου, χρησιμοποιει μια λεξη χριστιανικη, οπως "μοιχος"?
Βλεπεις οτι εχεις παγιδευθει?
Πολυ καλα στα λεει ο φιλος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τρίτη φορά που σε ρώτησα κι όμως δεν απάντησες. Μου κάνεις Ad Hominem επίθεση και νομίζεις ότι δεν γνωρίζω τα Λογικά σφάλματα και την Shame - Blame τακτική. Τα βράδια ξυπνάς μούσκεμα στον ιδρώτα, αναρωτούμενος τι θα πεις στο Μέγα Κριτή τη Β΄ Παρουσία;  Τι θα πεις στον Ιησού για την τακτική σου αυτή; συγνώμη Κύριε, δεν υπάκουσα την οδηγία σου για το να απαντώ ευθέως στις ερωτήσεις, σαν έντιμος χριστιανός. Κατά Ματθαίο, Κεφ. 5, στίχος 37 Ας είναι δε ο λόγος σας αληθινός πάντοτε, ώστε το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι. Διότι το παραπάνω από αυτά είναι από τον πονηρόν, τον πατέρα του ψεύδους.
Τύπε στα εχω ξαναπει, εισαι ο μονος αθεος που χρησιμοποιει λημματα απο την Αγια Γραφη για να επιχειρηματολογησει.

Αρχιζω να σκεφτομαι οτι δεν εισαι αθεος, αλλά μαλλον Ιεχωβάς ή Αιρετικός και το πας λάου λάου

Τετοια ερευνα για επιχειρηματολογηση κανουν μονο υποπτοι φανατικοι
Ασε που καθε φορα εχεις ετοιμη απαντηση ως προπαγανδιστης.
Ενας αθεος δεν λειτουργει ετσι.
Για μενα εισαι πλεον εξ ορισμού υποπτος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Eπικαλείσαι την χριστιανικη ηθική για να την απορριψεις?
Τι παει να πει "μοιχος"?
Υποτιθεται δεν εχεις καμια θρησκεια.
Γιατι η ανευ θρησκειας ηθικη σου, χρησιμοποιει μια λεξη χριστιανικη, οπως "μοιχος"?
Βλεπεις οτι εχεις παγιδευθει?
Πολυ καλα στα λεει ο φιλος

1ον. Η λέξη μοιχός κυκλοφορούσε στην Ελλάδα πολύ πριν τον Χριστιανισμό. 2ον. Την χρησιμοποιώ για να δείξω την υποκρισία τους. Υποτίθεται ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν σαν απόλυτο οδηγό τις 10 εντολές, στις οποίες η Μοιχεία απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ. Αλλά τέτοιοι υποκριτές ήταν. Όπως κάποιοι τύποι που είναι μέλη στο Μπουρδέλα. κομ, έχουν ξεσκίσει δεκάδες πόρνες και  δηλώνουν χριστιανοί. Θρησκεία στην οποία οι πόρνοι θα πάνε στην Κόλαση, σύμφωνα με την επιστολή του Απόστολου που ποστάρησα παραπάνω

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
πιστός...άθεος... τι σημασία πραγματικά έχει;
σημασία έχει να μην είσαι Μ*&*@#^ς !

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τύπε στα εχω ξαναπει, εισαι ο μονος αθεος που χρησιμοποιει λημματα απο την Αγια Γραφη για να επιχειρηματολογησει.
Αρχιζω να σκεφτομαι οτι δεν εισαι αθεος, αλλά μαλλον Ιεχωβάς ή Αιρετικός και το πας λάου λάου
Τετοια ερευνα για επιχειρηματολογηση κανουν μονο υποπτοι φανατικοι
Ασε που καθε φορα εχεις ετοιμη απαντηση ως προπαγανδιστης.
Ενας αθεος δεν λειτουργει ετσι.
Για μενα εισαι πλεον εξ ορισμού υποπτος

Πως αλλιώς θα δικαιολογούσες το γεγονός, ότι αν και μορφωμένος, αγνοείς τις απαγορεύσεις του χριστιανισμού; Δεν είναι εύκολο να παραδεχτείς δημόσια ότι είσαι υποκριτής, δικηγόρος είσαι εξ άλλου. Όσο για τους άθεους, ξαναλέω γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τη Βίβλο, γι αυτό κι έγιναν άθεοι. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κοίτα την ιστοσελίδα των Αθέων του Ώστιν. Οι παρουσιαστές ήταν φανατικοί χριστιανοί κι οι απαντήσεις στο κοινό είναι ανάλογες. Σιγά που θα δεις βίντεο, βέβαια

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Οταν επιλεγεις δειπνο "φανερο" με κοψιδια την Μεγαλη Παρασκευη, τοτε δεν εισαι Αθεος. Εισαι απλώς αντιχριστιανός. Γιατι δεν επιλεγουν κατι κατα το Ραμαζανι ας πουμε? Οι τύποι αυτοι απλώς ετεροπροσδιοριζονται ως αντιθετοι στον χριστιανισμο, οχι ως αθεοι. Κι αυτο εχει τεραστια διαφορα, γιατι δεν ειναι αθεοι αλλά απλώς επιθυμουν να προκαλούν τους χριστιανους. Ο άθεος απλώς αδιαφορει. Δεν προκαλεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πως αλλιώς θα δικαιολογούσες το γεγονός, ότι αν και μορφωμένος, αγνοείς τις απαγορεύσεις του χριστιανισμού; Δεν είναι εύκολο να παραδεχτείς δημόσια ότι είσαι υποκριτής, δικηγόρος είσαι εξ άλλου. Όσο για τους άθεους, ξαναλέω γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τη Βίβλο, γι αυτό κι έγιναν άθεοι. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κοίτα την ιστοσελίδα των Αθέων του Ώστιν. Οι παρουσιαστές ήταν φανατικοί χριστιανοί κι οι απαντήσεις στο κοινό είναι ανάλογες. Σιγά που θα δεις βίντεο, βέβαια
Καλα μαντεψες, δεν θα το δω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
πιστός...άθεος... τι σημασία πραγματικά έχει;
σημασία έχει να μην είσαι Μ*&*@#^ς !

Οι καλοί άνθρωποι τείνουν να κάνουν καλές πράξεις. Οι κακοί άνθρωποι τείνουν να κάνουν κακές πράξεις. Αν όμως φανατίσεις καλούς ανθρώπους με τη θρησκεία, θα κάνουν φρικαλεότητες που κανένας αυθεντικά κακός δεν θα έκανε. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Στην πρώτη σταυροφορία οι στρατιώτες (όχι οι άρχοντες, αυτοί πήγαν για να καταλάβουν εδάφη) ξεκίνησαν γιατί αν σκοτώνονταν στον πόλεμο θα κέρδιζαν τον παράδεισο. Χωρίς αυτή την υπόσχεση δεν υπήρχε περίπτωση ένας Ιρλανδός αγρότης να έκανε δεκάδες χιλιάδες μίλια με τα πόδια για να σκοτώσει ένα Άραβα καμηλοβοσκό που δεν του είχε κάνει τίποτα και αγνοούσε την ύπαρξή του. Αν δεν πίστευες ότι η γειτόνισσα είναι μάγισσα και ότι η διαταγή της Παλιάς Διαθήκης είναι να μην αφήνεις καμία μάγισσα να ζει, ποτέ δεν θα δεχόσουν να την βασανίσουν και να την κάψουν ζωντανή. Φυσικά αγνοείς ότι οι μη Χριστιανικού πληθυσμοί σκλαβώνονταν ελεύθερα με βούλα του Πάπα. Και ακόμα ότι «οι μαύροι άνθρωποι είναι διασταύρωση του Κάιν με θηλυκό πίθηκο», άρα ευτελές βιολογικό είδος. Αυτά από τον θεολόγο-ιεραπόστολο Thomas Thompson. Ο Χριστιανισμός έδωσε την άδεια για την σκλάβωση των Αφρικανών, που είναι η ρήση ότι όλοι είμαστε παιδιά του Θεού; Που είναι η Χριστιανική Ηθική; 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Καλα μαντεψες, δεν θα το δω

Φυσικά και δεν θα το δεις. Είναι η απόδειξη ότι οι άθεοι γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΒΙΒΛΟ, κι αυτό δεν ταιριάζει με όσα έγραψες για το άτομό μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι καλοί άνθρωποι τείνουν να κάνουν καλές πράξεις. Οι κακοί άνθρωποι τείνουν να κάνουν κακές πράξεις. Αν όμως φανατίσεις καλούς ανθρώπους με τη θρησκεία, θα κάνουν φρικαλεότητες που κανένας αυθεντικά κακός δεν θα έκανε. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Στην πρώτη σταυροφορία οι στρατιώτες (όχι οι άρχοντες, αυτοί πήγαν για να καταλάβουν εδάφη) ξεκίνησαν γιατί αν σκοτώνονταν στον πόλεμο θα κέρδιζαν τον παράδεισο. Χωρίς αυτή την υπόσχεση δεν υπήρχε περίπτωση ένας Ιρλανδός αγρότης να έκανε δεκάδες χιλιάδες μίλια με τα πόδια για να σκοτώσει ένα Άραβα καμηλοβοσκό που δεν του είχε κάνει τίποτα και αγνοούσε την ύπαρξή του. Αν δεν πίστευες ότι η γειτόνισσα είναι μάγισσα και ότι η διαταγή της Παλιάς Διαθήκης είναι να μην αφήνεις καμία μάγισσα να ζει, ποτέ δεν θα δεχόσουν να την βασανίσουν και να την κάψουν ζωντανή. Φυσικά αγνοείς ότι οι μη Χριστιανικού πληθυσμοί σκλαβώνονταν ελεύθερα με βούλα του Πάπα. Και ακόμα ότι «οι μαύροι άνθρωποι είναι διασταύρωση του Κάιν με θηλυκό πίθηκο», άρα ευτελές βιολογικό είδος. Αυτά από τον θεολόγο-ιεραπόστολο Thomas Thompson. Ο Χριστιανισμός έδωσε την άδεια για την σκλάβωση των Αφρικανών, που είναι η ρήση ότι όλοι είμαστε παιδιά του Θεού; Που είναι η Χριστιανική Ηθική; 
Ειπε πουθενα ο Χριστος "τραβα να σκοτωσεις τον αραβα καμηλιερη"?
Αν τα κρατη χρησιμοποιησαν την θρησκεια για να φανατισουν, να κατηγορησεις τα κρατη και οχι την θρησκεια
Στοιχειωδη πραγματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φυσικά και δεν θα το δεις. Είναι η απόδειξη ότι οι άθεοι γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΒΙΒΛΟ, κι αυτό δεν ταιριάζει με όσα έγραψες για το άτομό μου
Δεν ξερω αγαπητε μου, εγω ειπα προχθες οτι ειχα γκομενα αθεη, κανονικη αθεη ομως κι οχι αντιχριστιανη οπως εσεις.

Εκεινη δεν ασχολειτο με τιποτα και ειχε τον σεβασμο μου.
Οποιος καθεται και μελεταει την Γραφη για να την πολεμησει, ειναι αντιχριστιανος, οχι αθεος.
Και αν δεν βλεπεις την διαφορα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κιολας.

Γιατι δεν μελετας και το Κορανι ας πουμε για να το αποδομησεις?
Οχι ομως, οι Χριστιανοι σε βασανιζουν

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
1ον. Η λέξη μοιχός κυκλοφορούσε στην Ελλάδα πολύ πριν τον Χριστιανισμό. 2ον. Την χρησιμοποιώ για να δείξω την υποκρισία τους. Υποτίθεται ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν σαν απόλυτο οδηγό τις 10 εντολές, στις οποίες η Μοιχεία απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ. Αλλά τέτοιοι υποκριτές ήταν. Όπως κάποιοι τύποι που είναι μέλη στο Μπουρδέλα. κομ, έχουν ξεσκίσει δεκάδες πόρνες και  δηλώνουν χριστιανοί. Θρησκεία στην οποία οι πόρνοι θα πάνε στην Κόλαση, σύμφωνα με την επιστολή του Απόστολου που ποστάρησα παραπάνω
Επιτρεψε μου να σου πω ότι τη λέξη μοιχός την χρησιμοποίησες για να δείξεις την ανηθικότητα των γραφών και όχι την υποκρισία των χριστιανών.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ειπε πουθενα ο Χριστος "τραβα να σκοτωσεις τον αραβα καμηλιερη"?
Αν τα κρατη χρησιμοποιησαν την θρησκεια για να φανατισουν, να κατηγορησεις τα κρατη και οχι την θρησκεια
Στοιχειωδη πραγματα

ας ακούσουμε λοιπόν τα λόγια του ίδιου του Ιησού όπως είναι γραμμένα στην Καινή Διαθήκη. Ματθαίος 12, στίχος 30 Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει.
Μα πόση μισαλλοδοξία!!!!!

Λουκάς 12, στίχοι 49 «Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη γη, και τι άλλο να θέλω αν ήδη άναψε!
50 Και βάφτισμα έχω να βαφτιστώ, και πώς πιέζομαι ωσότου τελεστεί! 51 Νομίζετε ότι παρουσιάστηκα, για να δώσω ειρήνη στη γη; Όχι, σας λέω, αλλά μόνο διχασμό. 52 Γιατί θα είναι από τώρα πέντε μέσα σ’ έναν οίκο διχασμένοι, τρεις εναντίον δύο, και δύο εναντίον τριών:
53 Θα διχαστούν πατέρας ενάντια σε γιο και γιος ενάντια σε πατέρα, μητέρα ενάντια στη θυγατέρα και θυγατέρα ενάντια στη μητέρα, πεθερά ενάντια στη νύφη της και νύφη ενάντια στην πεθερά».
Γι αυτό ήρθε στη Γη. Για να διχάσει. Το χειρότερο όμως είναι η χαρά που νιώθει επειδή ήρθε και άναψε φωτιά στη Γη και διαίρεσε τις οικογένειες σε αντιμαχόμενες ομάδες!!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Επιτρεψε μου να σου πω ότι τη λέξη μοιχός την χρησιμοποίησες για να δείξεις την ανηθικότητα των γραφών και όχι την υποκρισία των χριστιανών.

Δηλαδή εγώ πρέπει να σου πω ότι οι 10 εντολές θεωρούνται ο απόλυτος οδηγός ΚΑΙ για τους Χριστιανούς; Εξ άλλου το συγκεκριμένο κομμάτι αναφερόταν στους πατριάρχες, οι οποίοι υποτίθεται ότι ήταν οι αρχηγοί του εκλεκτού λαού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom