Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ας ακούσουμε λοιπόν τα λόγια του ίδιου του Ιησού όπως είναι γραμμένα στην Καινή Διαθήκη. Ματθαίος 12, στίχος 30 Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει.
Μα πόση μισαλλοδοξία!!!!!

Λουκάς 12, στίχοι 49 «Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη γη, και τι άλλο να θέλω αν ήδη άναψε!
50 Και βάφτισμα έχω να βαφτιστώ, και πώς πιέζομαι ωσότου τελεστεί! 51 Νομίζετε ότι παρουσιάστηκα, για να δώσω ειρήνη στη γη; Όχι, σας λέω, αλλά μόνο διχασμό. 52 Γιατί θα είναι από τώρα πέντε μέσα σ’ έναν οίκο διχασμένοι, τρεις εναντίον δύο, και δύο εναντίον τριών:
53 Θα διχαστούν πατέρας ενάντια σε γιο και γιος ενάντια σε πατέρα, μητέρα ενάντια στη θυγατέρα και θυγατέρα ενάντια στη μητέρα, πεθερά ενάντια στη νύφη της και νύφη ενάντια στην πεθερά».
Γι αυτό ήρθε στη Γη. Για να διχάσει. Το χειρότερο όμως είναι η χαρά που νιώθει επειδή ήρθε και άναψε φωτιά στη Γη και διαίρεσε τις οικογένειες σε αντιμαχόμενες ομάδες!!!!!
Ε ενταξει, δεν θελω αλλη αποδειξη.
Βλεπω και παρερμηνειες τωρα. Τι αθεος και παπαριες καμαρωτες.

Το τμημα αυτο περι "διχασμου" ειναι το αγαπημενο των αντιχριστιανων για να αντλησουν επιχειρημα.

Η μονη μου απορια πλεον ειναι αν εισαι Ιεχωβάς ή Αιρετικός.
Δικαιωμα σου βεβαια, εγω δεν εχω αλλες αποριες.
Καλη Ανασταση και καλα μυαλα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω αγαπητε μου, εγω ειπα προχθες οτι ειχα γκομενα αθεη, κανονικη αθεη ομως κι οχι αντιχριστιανη οπως εσεις.
Εκεινη δεν ασχολειτο με τιποτα και ειχε τον σεβασμο μου.
Οποιος καθεται και μελεταει την Γραφη για να την πολεμησει, ειναι αντιχριστιανος, οχι αθεος.
Και αν δεν βλεπεις την διαφορα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κιολας.
Γιατι δεν μελετας και το ΚορανΙ ας πουμε για να το αποδομησεις?
Οχι ομως, οι Χριστιανοι σε βασανιζουν

Το θέμα του νήματος είναι τα κοψίδια. ΦΥΣΙΚΑ και έχω αποδομήσει ΚΑΙ το Κοράνι. Για να μάθεις κάτι από μένα,

Ας δούμε τι γράφει η ομογάλακτη θρησκεία, το Ισλάμ.  Όταν ο Περσέας αποκεφάλισε τη Μέδουσα, ξεπήδησε από την τομή ο Πήγασος, το φτερωτό άλογο. Τότε ο Περσέας ιππεύοντας αυτόν κατάφερε να διαφύγει τη καταδίωξη των άλλων δύο γοργόνων, αδελφών της Μέδουσας. Το Al-Buraq (Αραβικά: البراق αλ-Buraq «αστραπή») είναι ένα μυθολογικό άλογο, που περιγράφεται ως ένα πλάσμα από τους ουρανούς που μετέφερε τους προφήτες. Η πιο συχνά ειπωμένη ιστορία είναι πως τον 7ο αιώνα, το Αλ-Μπουράκ μετέφερε τον προφήτη Μωάμεθ από τη Μέκκα στην Ιερουσαλήμ και πίσω κατά τη διάρκεια της Isra και Mi'raj ή «Νυχτερινό Ταξίδι», το οποίο είναι ο τίτλος ενός από τα κεφάλαια (Σούρα), Αλ-Ισρα, του Κορανίου.  Το Al-Buraq περιγράφεται ως ένα φτερωτό άλογο, με πρόσωπο γυναίκας με σκούρα μαλλιά, σώμα μουλαριού και ουρά παγωνιού. Όπως και να το κάνουμε, είναι βελτιωμένο μοντέλο σε σχέση με τον Πήγασο.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Τρίτη φορά που σε ρώτησα κι όμως δεν απάντησες. Μου κάνεις Ad Hominem επίθεση και νομίζεις ότι δεν γνωρίζω τα Λογικά σφάλματα και την Shame - Blame τακτική. Τα βράδια ξυπνάς μούσκεμα στον ιδρώτα, αναρωτούμενος τι θα πεις στο Μέγα Κριτή τη Β΄ Παρουσία;  Τι θα πεις στον Ιησού για την τακτική σου αυτή; συγνώμη Κύριε, δεν υπάκουσα την οδηγία σου για το να απαντώ ευθέως στις ερωτήσεις, σαν έντιμος χριστιανός. Κατά Ματθαίο, Κεφ. 5, στίχος 37 Ας είναι δε ο λόγος σας αληθινός πάντοτε, ώστε το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι. Διότι το παραπάνω από αυτά είναι από τον πονηρόν, τον πατέρα του ψεύδους.

Δεν εχω κανενα λογο να σου απαντησω γιατι εχεις κομπλεξ και εισαι επικινδυνος. Δε νομιζω οτι σε αφορα τι απολογια θα δωσω εγω. Και που σαι. Αυριο τι θα φας? Αν φας αρνακι ή ψητο εισαι υποκριτης. Και τη Δευτερα στη δουλεια. Αν κατσεις σπιτι εισαι παλι υποκριτης.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εμένα με βασανίζει ένα πολύ σημαντικό θέμα...

εαν είμαι άθεος και πάρω Δώρο Πάσχα θεωρούμε περισσότερο ή λιγότερο υποκρητής από τον Χριστιανό που την την Μ. Παρασκευή πάει επιτάφιο και έβαλε τον υπάλληλο του να του δώσει πίσω το Δώρο Πάσχα????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εμένα με βασανίζει ένα πολύ σημαντικό θέμα...

εαν είμαι άθεος και πάρω Δώρο Πάσχα θεωρούμε περισσότερο ή λιγότερο υποκρητής από τον Χριστιανό που την την Μ. Παρασκευή πάει επιτάφιο και έβαλε τον υπάλληλο του να του δώσει πίσω το Δώρο Πάσχα????
To ιδιο μαλλον?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιαυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα από την αρχή του...

ας καταργθεί το Δώρο Πάσχα να μην έχουμε πειρασμούς και να μη ξεβρακωνόμαστε και κάθε Απρίλη  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιαυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα από την αρχή του...

ας καταργθεί το Δώρο Πάσχα να μην έχουμε πειρασμούς και να μη ξεβρακωνόμαστε και κάθε Απρίλη  :grin:
Ας καταργηθει τύπε, μαζι σου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Δεν εχω κανενα λογο να σου απαντησω γιατι εχεις κομπλεξ και εισαι επικινδυνος. Δε νομιζω οτι σε αφορα τι απολογια θα δωσω εγω. Και που σαι. Αυριο τι θα φας? Αν φας αρνακι ή ψητο εισαι υποκριτης. Και τη Δευτερα στη δουλεια. Αν κατσεις σπιτι εισαι παλι υποκριτης.

Μεγάλη Παρασκευή τρώω κοψίδια. Κυριακή του Πάσχα Ψαρικά.  Οι αργίες κανονίζονται από το κράτος. Κι αν πηγαίνεις στο Νοσοκομείο αντί να κάνεος Ευχέλαιο, ή παόρνεις αντιβίωση αντί να πίνεις αγιασμό, ο υποκριτής είσαι εσύ. Σε ποιο καζάνι θα βράζεις υποθέτεις πόρνε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μεγάλη Παρασκευή τρώω κοψίδια. Κυριακή του Πάσχα Ψαρικά.  Οι αργίες κανονίζονται από το κράτος. Κι αν πηγαίνεις στο Νοσοκομείο αντί να κάνεος Ευχέλαιο, ή παόρνεις αντιβίωση αντί να πίνεις αγιασμό, ο υποκριτής είσαι εσύ. Σε ποιο καζάνι θα βράζεις υποθέτεις πόρνε;
Πού λεει η Αγια Γραφη για καζανια τύπε?

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6

[/quot

Γιατί με λες πορνό; Ξέρεις τι έχω κάνει στη ζωή μου;

Αλλά τόσο κομπλεξικος είσαι.

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
ας ακούσουμε λοιπόν τα λόγια του ίδιου του Ιησού όπως είναι γραμμένα στην Καινή Διαθήκη. Ματθαίος 12, στίχος 30 Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει.
Μα πόση μισαλλοδοξία!!!!!

Λουκάς 12, στίχοι 49 «Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη γη, και τι άλλο να θέλω αν ήδη άναψε!
50 Και βάφτισμα έχω να βαφτιστώ, και πώς πιέζομαι ωσότου τελεστεί! 51 Νομίζετε ότι παρουσιάστηκα, για να δώσω ειρήνη στη γη; Όχι, σας λέω, αλλά μόνο διχασμό. 52 Γιατί θα είναι από τώρα πέντε μέσα σ’ έναν οίκο διχασμένοι, τρεις εναντίον δύο, και δύο εναντίον τριών:
53 Θα διχαστούν πατέρας ενάντια σε γιο και γιος ενάντια σε πατέρα, μητέρα ενάντια στη θυγατέρα και θυγατέρα ενάντια στη μητέρα, πεθερά ενάντια στη νύφη της και νύφη ενάντια στην πεθερά».
Γι αυτό ήρθε στη Γη. Για να διχάσει. Το χειρότερο όμως είναι η χαρά που νιώθει επειδή ήρθε και άναψε φωτιά στη Γη και διαίρεσε τις οικογένειες σε αντιμαχόμενες ομάδες!!!!!

:jerking:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Όλα αυτά τα χρόνια το πρώτο που έχω μάθει είναι να σέβομαι τους ανθρώπους που πιστεύουν. Σέβομαι την πίστη τους και θα δείξω ως Άνθρωπος τον ανάλογο σεβασμό στους ναούς κάθε θρησκείας, στα ήθη και τα έθιμα. Γιατί κάθε θρησκεία είναι ένας διαφορετικός δρόμος για να οδηγήσει τον Άνθρωπο στη Θέωση. Κάθε Άνθρωπος επιλέγει με σεβασμό το μονοπάτι που θα ακολουθήσει για να μπορέσει να βρει την μοναδική ενέργεια του Θείου μέσα του ώστε να κοιτάξει ψηλά.

Ακολουθώντας αυτό το μοναπάτι οφείλει να σεβαστεί και τους υπόλοιπους που ακολουθούν τα δικά τους μονοπάτια και όχι να αντιδρά ως κακομαθημένο παιδί με στόχο να προκαλέσει ή να τραβήξει προσοχή όπως αντιδρά η ένωση αθέων (που όλως περιέργως δεν την θυμάμαι να αντιδρά ανάλογα ενάντια στις νηστείες των Μουσουλμάνων, των Εβραίων ή των Ινδουιστών).

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Πού λεει η Αγια Γραφη για καζανια τύπε?

Λοιπόν Άλεξ, αν και μορφωμένος Δικηγόρος, δεν έχεις ΚΑΜΙΑ διαφορά από το μέσο υποκριτή που δηλώνει χριστιανός. Αν οι πράξεις σου συμβάδιζαν με όσα υποστηρίζεις, θα είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις, αν όχι ολόκλη τη Βίβλο, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα λόγια του Ιησού. Αναφέρει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ τα κριτήρια με τα οποία θα μπουν οι πιστοί στον Παράδεισο, στο Κατά Ματθαίο, κεφάλαιο 25, στίχοι 31 – 46. Θα περάσουν μόνο όσοι βοήθησαν ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη, γιατί είναι σαν να βοήθησαν τον ίδιο. Οι άλλοι, σούμπιτοι για κόλαση, αφού δεν του φέρθηκαν σωστά.
Η απάντηση για τη φωτιά της κόλασης, που με ρώτησες,  αναφέρεται συγκεκριμένα στο στίχο 41 Τότε θα πει και σ’ αυτούς που θα είναι από τα αριστερά του: “Φύγετε από εμένα οι καταραμένοι, στη φωτιά την αιώνια, την ετοιμασμένη για το Διάβολο και τους αγγέλους του. 
Παραθέτω τα εδάφια, για να μην τα ψάχνουν όποιοι ενδιαφέρονται.
31 «Όταν λοιπόν έρθει ο Υιός του ανθρώπου μέσα στη δόξα του και όλοι οι άγγελοι μαζί του, τότε θα καθίσει πάνω στο θρόνο της δόξας του. 
32 Και όλα τα έθνη θα συναχτούν μπροστά του, και θα τους ξεχωρίσει μεταξύ τους όπως ακριβώς ο ποιμένας ξεχωρίζει τα πρόβατα από τα κατσίκια. 
33 Και θα στήσει αφενός τα πρόβατα από τα δεξιά του, αφετέρου τα κατσικάκια από τα αριστερά του. 
34 Τότε θα πει ο βασιλιάς σ’ αυτούς που είναι από τα δεξιά του: “Ελάτε οι ευλογημένοι του Πατέρα μου, κληρονομήστε την ετοιμασμένη για σας βασιλεία από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου. 
35 Γιατί πείνασα και μου δώσατε να φάω, δίψασα και μου δώσατε να πιω, ήμουν ξένος και με περιμαζέψατε, 
36 γυμνός και με ντύσατε, ασθένησα και με επισκεφτήκατε, ήμουν σε φυλακή και ήρθατε προς εμένα”. 
37 Τότε θα του αποκριθούν οι δίκαιοι λέγοντας: “Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς και σε θρέψαμε, ή να διψάς και σου δώσαμε να πιεις; 
38 Και πότε σε είδαμε ξένο και σε περιμαζέψαμε, ή γυμνό και σε ντύσαμε; 
39 Και πότε σε είδαμε να είσαι ασθενής ή σε φυλακή και ήρθαμε προς εσένα”; 
40 Και αφού αποκριθεί ο βασιλιάς, θα τους πει: “Αλήθεια σας λέω, εφόσον το κάνατε σ’ έναν από αυτούς τους αδελφούς μου τους ασήμαντους, σ’ εμένα το κάνατε”. 
41 Τότε θα πει και σ’ αυτούς που θα είναι από τα αριστερά του: “Φύγετε από εμένα οι καταραμένοι, στη φωτιά την αιώνια, την ετοιμασμένη για το Διάβολο και τους αγγέλους του. 
42 Γιατί πείνασα και δε μου δώσατε να φάω, δίψασα και δε μου δώσατε να πιω, 
43 ήμουν ξένος και δε με περιμαζέψατε, γυμνός και δε με ντύσατε, ασθενής και σε φυλακή και δε μ’ επισκεφτήκατε”. 
44 Τότε θα αποκριθούν και αυτοί λέγοντας: “Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να διψάς ή ξένο ή γυμνό ή ασθενή ή σε φυλακή και δε σε διακονήσαμε”; 
45 Τότε θα αποκριθεί σ’ αυτούς λέγοντας: “Αλήθεια σας λέω, εφόσον δεν το κάνατε σ’ έναν από αυτούς τους ασήμαντους, ούτε σ’ εμένα το κάνατε”. 
46 Και θα πάνε αυτοί σε κόλαση αιώνια, ενώ οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια». 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Γιατί με λες πορνό; Ξέρεις τι έχω κάνει στη ζωή μου;

Αλλά τόσο κομπλεξικος είσαι.

Σε αποκαλώ πόρνο, γιατί συμμετέχεις σε ένα σάιτ ο αποκλειστικός σκοπός του οποίου είναι να πληροφορηθούν όσοι συμμετέχουν, είτε σαν μέλη, είτε σαν επισκέπτες, για τιμές, επιδόσεις, συμπεριφορά πορνών.  Αν όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός σου, για πιο λόγο μας διαβάζεις; Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με. Αν δεν χρησιμοποιείς πόρνες, όπως κάνουν οι συμμετέχοντες, γράψε τι σκοπούς έχεις και είσαι εδώ. Και θα παραδεχτώ το λάθος μου και θα σου ζητήσω συγνώμη, αν έσφαλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όλα αυτά τα χρόνια το πρώτο που έχω μάθει είναι να σέβομαι τους ανθρώπους που πιστεύουν. Σέβομαι την πίστη τους και θα δείξω ως Άνθρωπος τον ανάλογο σεβασμό στους ναούς κάθε θρησκείας, στα ήθη και τα έθιμα. Γιατί κάθε θρησκεία είναι ένας διαφορετικός δρόμος για να οδηγήσει τον Άνθρωπο στη Θέωση. Κάθε Άνθρωπος επιλέγει με σεβασμό το μονοπάτι που θα ακολουθήσει για να μπορέσει να βρει την μοναδική ενέργεια του Θείου μέσα του ώστε να κοιτάξει ψηλά.

Ακολουθώντας αυτό το μοναπάτι οφείλει να σεβαστεί και τους υπόλοιπους που ακολουθούν τα δικά τους μονοπάτια και όχι να αντιδρά ως κακομαθημένο παιδί με στόχο να προκαλέσει ή να τραβήξει προσοχή όπως αντιδρά η ένωση αθέων (που όλως περιέργως δεν την θυμάμαι να αντιδρά ανάλογα ενάντια στις νηστείες των Μουσουλμάνων, των Εβραίων ή των Ινδουιστών).
α μαλιστα δηλαδη σεβεσαι πχ τους μουσουλμανους που λενε θανατο στους απιστους?
προσωπικα ως επιστημονας δεν σεβομαι καθολου τους χριστιανους που μεσα στην παραφροσυνη τους λενε "μα ειναι δυνατον να ειμαστε απο πιθηκους εξελιγμενοι?? ειναι τοσο διαφορετικοι!!!" λες και το απο χωμα φτιαγμενοι δεν ειναι διαφορετικο ειναι πολυ πιο ιδιο με εμας μορφολογικα-χημικα κλπ σε σχεση με τα ανθρωποειδη!!! ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.

απο μικρο παιδι που με εκαναν να κλαψω βουτωντας με στην κολυμπηθρα χωρις να με ρωτησουν για να κανουν την παραδοση τους.
μεχρι και χθες που παλι τηρωντας την παραδοση αντι να φαμε χοιρινο που ειχε στην καταψυξη , η γκομενα ηπιες σοκολατουχο γαλα με καρκινογονο καραγενανη μεσα και εκανε μακαροναδα με επισης καρκινογο καραγενανη στην κρεμα γαλακτος που εβαλε.

...ετσι για να τηρησουμε την καλη χριστιανικη νηστεια και να παθουμε καρκινο στο εντερο σε καποια χρονια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656

έγραψα κάποια εδάφια από τη Βίβλο. Αντί να απαντήσεις, μου βάζεις μεμ ότι την παίζω. Το επίπεδο αντίληψής σου, είναι φανερό. Και θα σε πληροφορήσω ότι αυτό ονομάζεται έργω εξύβριση. Εξύβριση με πράξη. Και κάτι λέει ο Ιησούς για όσους οργίζονται και βρίζουν συνανθρώπους τους. Σούμπιτος για κόλαση κι εσύ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656

Συγνώμη, εγώ δεν σέβομαι την πίστη αυτού του λεβέντη. Κι έχουμε κάνει τη γιορτή του Αγίου Οινοπνεύματος το Ραμαζάνι

Συνημμένα

• isis2.png
    isis2.png
    278,5 KB · Εμφανίσεις: 30

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Λοιπόν Άλεξ, αν και μορφωμένος Δικηγόρος, δεν έχεις ΚΑΜΙΑ διαφορά από το μέσο υποκριτή που δηλώνει χριστιανός. Αν οι πράξεις σου συμβάδιζαν με όσα υποστηρίζεις, θα είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις, αν όχι ολόκλη τη Βίβλο, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα λόγια του Ιησού. Αναφέρει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ τα κριτήρια με τα οποία θα μπουν οι πιστοί στον Παράδεισο, στο Κατά Ματθαίο, κεφάλαιο 25, στίχοι 31 – 46. Θα περάσουν μόνο όσοι βοήθησαν ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη, γιατί είναι σαν να βοήθησαν τον ίδιο. Οι άλλοι, σούμπιτοι για κόλαση, αφού δεν του φέρθηκαν σωστά.
Η απάντηση για τη φωτιά της κόλασης, που με ρώτησες,  αναφέρεται συγκεκριμένα στο στίχο 41 Τότε θα πει και σ’ αυτούς που θα είναι από τα αριστερά του: “Φύγετε από εμένα οι καταραμένοι, στη φωτιά την αιώνια, την ετοιμασμένη για το Διάβολο και τους αγγέλους του.
Παραθέτω τα εδάφια, για να μην τα ψάχνουν όποιοι ενδιαφέρονται.
31 «Όταν λοιπόν έρθει ο Υιός του ανθρώπου μέσα στη δόξα του και όλοι οι άγγελοι μαζί του, τότε θα καθίσει πάνω στο θρόνο της δόξας του.
32 Και όλα τα έθνη θα συναχτούν μπροστά του, και θα τους ξεχωρίσει μεταξύ τους όπως ακριβώς ο ποιμένας ξεχωρίζει τα πρόβατα από τα κατσίκια.
33 Και θα στήσει αφενός τα πρόβατα από τα δεξιά του, αφετέρου τα κατσικάκια από τα αριστερά του.
34 Τότε θα πει ο βασιλιάς σ’ αυτούς που είναι από τα δεξιά του: “Ελάτε οι ευλογημένοι του Πατέρα μου, κληρονομήστε την ετοιμασμένη για σας βασιλεία από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου.
35 Γιατί πείνασα και μου δώσατε να φάω, δίψασα και μου δώσατε να πιω, ήμουν ξένος και με περιμαζέψατε,
36 γυμνός και με ντύσατε, ασθένησα και με επισκεφτήκατε, ήμουν σε φυλακή και ήρθατε προς εμένα”.
37 Τότε θα του αποκριθούν οι δίκαιοι λέγοντας: “Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς και σε θρέψαμε, ή να διψάς και σου δώσαμε να πιεις;
38 Και πότε σε είδαμε ξένο και σε περιμαζέψαμε, ή γυμνό και σε ντύσαμε;
39 Και πότε σε είδαμε να είσαι ασθενής ή σε φυλακή και ήρθαμε προς εσένα”;
40 Και αφού αποκριθεί ο βασιλιάς, θα τους πει: “Αλήθεια σας λέω, εφόσον το κάνατε σ’ έναν από αυτούς τους αδελφούς μου τους ασήμαντους, σ’ εμένα το κάνατε”.
41 Τότε θα πει και σ’ αυτούς που θα είναι από τα αριστερά του: “Φύγετε από εμένα οι καταραμένοι, στη φωτιά την αιώνια, την ετοιμασμένη για το Διάβολο και τους αγγέλους του.
42 Γιατί πείνασα και δε μου δώσατε να φάω, δίψασα και δε μου δώσατε να πιω,
43 ήμουν ξένος και δε με περιμαζέψατε, γυμνός και δε με ντύσατε, ασθενής και σε φυλακή και δε μ’ επισκεφτήκατε”.
44 Τότε θα αποκριθούν και αυτοί λέγοντας: “Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να διψάς ή ξένο ή γυμνό ή ασθενή ή σε φυλακή και δε σε διακονήσαμε”;
45 Τότε θα αποκριθεί σ’ αυτούς λέγοντας: “Αλήθεια σας λέω, εφόσον δεν το κάνατε σ’ έναν από αυτούς τους ασήμαντους, ούτε σ’ εμένα το κάνατε”.
46 Και θα πάνε αυτοί σε κόλαση αιώνια, ενώ οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια».
Η ερώτηση του alex ήταν (ή αν δεν ήταν στο ρωτάω εγώ), πού λέει για καζάνια εάν "πηγαίνεις στο Νοσοκομείο αντί να κάνεος Ευχέλαιο, ή παόρνεις αντιβίωση αντί να πίνεις αγιασμό". Ή που λέει για καζάνια εάν "είσαι υποκριτής" (εάν αυτό εννοείς). Που λέει αυτό το πράγμα στην παράθεσή σου, σε ποιον στίχο? Για πληροφόρησε μας και εμάς γιατί εγώ δεν το είδα κάπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom