Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εσυ εισαι τελειως κομμουνιστης! καλα σας εκαναν στη  μακρονησο

Τι άλλο να γράψω 'Αλεξ για τη χριστιανική αγάπη, ειδικά των χριστιανών μπουρδελιάρηδων; είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. Η θρησκεία της Αγάπης, αφού
Ασε ρε τύπε, κάνεις σαν το μικρο αδελφακι που τσιγκλάει συνεχως τον μεγαλο αδελφο για να του ριξει σφαλιαρα και να βαλει τα κλαματα, ωστε η μανα να μαλωσει τον μεγαλο.

Τσιγκλας, τσιγκλας, τσιγκλας και μολις αντιδρασει καποιος λιγο πιο "αναρμοστα" βγαζεις απο το κουτακια τα περι "χριστιανικης αγαπης".
Ασε ρε τύπε, δεν ειμαστε δεκα χρονων

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Το ότι κάποιοι χριστιανοί κονκισταδόρες έσφαζαν αυτόχθονες όπως έγραψες δε λέει κάτι.
Θα πρέπει ένας χριστιανός να απολογηθεί δηλαδή; τί λογική είναι αυτή ;
Και ένας άθεος στο Κονέκτικατ έσφαξε κάτι παιδιά μια φορά.
Πρέπει οι άθεοι ανά την υφήλιο να φορτωθούν το έγκλημα και να απολογηθούν;
Τί άλματα λογικής είναι αυτά ;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Το ότι κάποιοι χριστιανοί κονκισταδόρες έσφαζαν αυτόχθονες όπως έγραψες δε λέει κάτι.
Και αυτό σωστό. Χριστός Ανέστη, φιλε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Τι καζανια ρε τύπε
Σε ποια εποχη ζεις, πιθανον πλεον να εχουν φουρνους μικροκυματων

Σιγά που ένας Δικηγόρος θα παραδεχόταν την άγνοιά του. Με ρώτησες σε ποιο εδάφιο αναφέρει τα καζάνια της κόλασης. Σου παράθεσα το εδάφιο που γράφει για τη λίμνη της φωτιάς και την αγιογραφία που δείχνει τους Δαίμονες να βράζουν τους κολασμένου σε καζάνια. Κι αντί να παραδεχτείς την άγνοιά σου (δεν θα ήταν κακό) μου αναφέρεις ότι οι Δαίμονες μάλλον θα πήραν τις ανθρώπινες εφευρέσεις των φούρνων μικροκυμάτων. Θεωρείς έντιμη την απάντηση αυτή; όταν γίνει κάποιο λάθος, ο έξυπνος το παραδέχεται. Ο πονηρός, προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Ο Βλάκας, ισχυρίζεται ότι δεν έχει γίνει λάθος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σιγά που ένας Δικηγόρος θα παραδεχόταν την άγνοιά του. Με ρώτησες σε ποιο εδάφιο αναφέρει τα καζάνια της κόλασης. Σου παράθεσα το εδάφιο που γράφει για τη λίμνη της φωτιάς και την αγιογραφία που δείχνει τους Δαίμονες να βράζουν τους κολασμένου σε καζάνια. Κι αντί να παραδεχτείς την άγνοιά σου (δεν θα ήταν κακό) μου αναφέρεις ότι οι Δαίμονες μάλλον θα πήραν τις ανθρώπινες εφευρέσεις των φούρνων μικροκυμάτων. Θεωρείς έντιμη την απάντηση αυτή; όταν γίνει κάποιο λάθος, ο έξυπνος το παραδέχεται. Ο πονηρός, προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Ο Βλάκας, ισχυρίζεται ότι δεν έχει γίνει λάθος
Ούτε χιουμορ εχεις? Ρε τύπε πολυ αγχος βλεπω, χαλαρωσε και λιγο
Πολυ στα σοβαρα τα εχεις παρει ολα.
Δεν εχω αγχος εγω για τα καζανια και εχεις εσυ για μενα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Επιχειρηματα δεκαχρονων. Κριμα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656

Βάλε απόδειξη ότι ένα Άθεος σκότωσε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ στο όνομα της Αθείας. Οι χριστιανοί καταδίωκαν, βασάνιζαν, σκότωναν, στο όνομα της χριστιανικής πίστης, τα έργα τους είναι καταγεγραμμένα σε δεκάδες αρχεία και γκραβούρες. Κι έλεγαν ότι προσπαθούν να διαδώσουν την αγάπη. Που είναι η χριστιανική αγάπη; πες το στα εκατομμύρια θύματα της Ιεράς εξέτασης, στα εκατομμύρια των γηγενών Αμερικανών που τους δολοφόνησαν με πυροβόλα όπλα, με ατσάλι, με χημικό πόλεμο (ουίσκυ) και με βιολογικό πόλεμο (μικρόβια της ευλογιάς), ή τους αγόρασαν τη Γη με καθρεφτάκια και χάντρες. Πες το στα εκατομμύρια φτωχών Αφρικανών που έγιναν σκλάβοι για να καλλιεργήσουν τις απέραντες εκτάσεις της Αμερικής.

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Επιχειρηματα δεκαχρονων. Κριμα
Τώρα θα ανατρέξει στα αστυνομικά αρχεία του Κονέκτικατ και θα μου δώσει πλήρη αναφορά ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και ο φονιάς ήταν κρυπτοχριστιανός . Θα επισυνάψει και φωτογραφία από την τοπική εκκλησία :2funny:
Ιωάννη χρόνια πολλά φίλε μου.
Να είσαι πάντα καλά

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Βάλε απόδειξη ότι ένα Άθεος σκότωσε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ στο όνομα της Αθείας. Οι χριστιανοί καταδίωκαν, βασάνιζαν, σκότωναν, στο όνομα της χριστιανικής πίστης, τα έργα τους είναι καταγεγραμμένα σε δεκάδες αρχεία και γκραβούρες. Κι έλεγαν ότι προσπαθούν να διαδώσουν την αγάπη. Που είναι η χριστιανική αγάπη; πες το στα εκατομμύρια θύματα της Ιεράς εξέτασης, στα εκατομμύρια των γηγενών Αμερικανών που τους δολοφόνησαν με πυροβόλα όπλα, με ατσάλι, με χημικό πόλεμο (ουίσκυ) και με βιολογικό πόλεμο (μικρόβια της ευλογιάς), ή τους αγόρασαν τη Γη με καθρεφτάκια και χάντρες. Πες το στα εκατομμύρια φτωχών Αφρικανών που έγιναν σκλάβοι για να καλλιεργήσουν τις απέραντες εκτάσεις της Αμερικής.
Ουπς. Μάλλον πρέπει να ανασκευάσεις.

Ρε Γιάννη μη γράφεις σεντόνια, έχω την υποψία οτι μονο εγω τα διαβάζω...μερίκες φορές τουλάχιστον :)

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Και ο Χόντζα κυνηγούσε χριστιανούς και μουσουλμάνους και μετέτρεψε εκκλησίες και τζαμιά σε στάβλους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ουπς. Μάλλον πρέπει να ανασκευάσεις.

Ρε Γιάννη μη γράφεις σεντόνια, έχω την υποψία οτι μονο εγω τα διαβάζω...μερίκες φορές τουλάχιστον :)

Έχει τεράστια πλάκα να ισχυρίζεσαι, έστω και έμμεσα, ότι τύποι σαν τον Στάλιν έκαναν όσα έκαναν επειδή ήταν άθεος. Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις θα ήξερες ότι ο Στάλιν εκπαιδεύτηκε σε Ιερατική Σχολή, για Ορθόδοξος παπάς πήγαινε, αλλά όπως και ο Ρασπούτιν βρήκε κάτι καλύτερο για να κυριαρχήσει στη χώρα του. Προσπάθησε να εφαρμόσει σύστημα προσωπολατρείας με τον ίδιο φυσικά. Απόδειξη για το πόσο άθεος ήταν ο Στάλιν, εδώ με την Αγία Ματρώνα, υπάρχουν κι άλλες αγιογραφίες   

Συνημμένα

• ΣΤΑΛΙΝ1.jpg
    ΣΤΑΛΙΝ1.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 30

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
αυτοι πηγαν για κοψιδια και οι πιστοι πηγαν μετα το βραδυ και φαγανε τον αγλεωρα απο θαλασσινα...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Έχει τεράστια πλάκα να ισχυρίζεσαι, έστω και έμμεσα, ότι τύποι σαν τον Στάλιν έκαναν όσα έκαναν επειδή ήταν άθεος. Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις θα ήξερες ότι ο Στάλιν εκπαιδεύτηκε σε Ιερατική Σχολή, για Ορθόδοξος παπάς πήγαινε, αλλά όπως και ο Ρασπούτιν βρήκε κάτι καλύτερο για να κυριαρχήσει στη χώρα του. Προσπάθησε να εφαρμόσει σύστημα προσωπολατρείας με τον ίδιο φυσικά. Απόδειξη για το πόσο άθεος ήταν ο Στάλιν, εδώ με την Αγία Ματρώνα, υπάρχουν κι άλλες αγιογραφίες    
Δε το είπα έμμεσα. Το έιπα ΑΜΕΣΑ. Τώρα, για την αγιογραφία... με κόλλησες στον τοίχο.
Ποτέ δε περιμενα οτι οι χριστιανοί θα μηχανευονταν τρόπους για να επιβιώσει η πίστη τους. Ακόμα και αν έπρεπε να βάλουν φωτοστέφανο στον Στάλιν.
Ρε, μήπως τελικά είσαι κουμουνιστής;
Εγω για νεοφιλιελε σε ειχα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Δε το είπα έμμεσα. Το έιπα ΑΜΕΣΑ. Τώρα, για την αγιογραφία... με κόλλησες στον τοίχο.
Ποτέ δε περιμενα οτι οι χριστιανοί θα μηχανευονταν τρόπους για να επιβιώσει η πίστη τους. Ακόμα και αν έπρεπε να βάλουν φωτοστέφανο στον Στάλιν.
Ρε, μήπως τελικά είσαι κουμουνιστής;

Είναι σαφές ότι δεν κατάλαβες τίποτα από αυτό που έγραψα, πάμε πάλι. Τύποι σαν τον Στάλιν, σαν τον Χίτλερ, σαν τον Τσενγκίς Χαν ή σαν το απόλυτο κάθαρμα τον Μέγα Κωνσταντίνο έχουν ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟ. ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. Θα υποστηρίξουν ή θα καταδιώξουν μια θρησκεία με μόνο κριτήριο το να θα νομίσουν ότι θα στηρίξει την εξουσία τους. Ο Στάλιν θα δήλωνε άθεος, δωδεκαθειστής, ακόμα και βουδιστής αν έκρινε ότι αυτό τον βόλευε. Δεν έβαλαν οι χριστιανοί φωτοστέφανο στον Στάλιν.  Ο Στάλιν το φόρεσε, επειδή ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ. Εκπαιδεύτηκε σε Ιερατική Σχολή με υποτροφία, έτσι γνώριζε πως να χειριστεί το μέσο θρησκόληπτο Ρώσσο. Γνωρίζω καλά το βιογραφικό του, όπως και τη Βίβλο, όπως και σχετικά καλά τις Βέδες. Δεν είμαι ούτε Κομμουνιστής (θα ήμουν ηλίθιος, αφού δοκιμάστηκε και απέτυχε), ούτε χριστιανός, ούτε ινδουιστής, κι ας γνωρίζω πολλά γι αυτούς. Ταξιδευτής είμαι και προσπαθώ να μελετάω, ώστε να έχω ίδια γνώμη. Έχουμε το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στα χέρια μας. Ας το εκμεταλλευτούμε. Και προς επίρρωση, πάρε άλλη μια παράσταση αυτού που θεωρούσες άθεο 

Συνημμένα

• ΣΤΑΛΙΝ3.jpg
    ΣΤΑΛΙΝ3.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Τώρα θα ανατρέξει στα αστυνομικά αρχεία του Κονέκτικατ και θα μου δώσει πλήρη αναφορά ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και ο φονιάς ήταν κρυπτοχριστιανός . Θα επισυνάψει και φωτογραφία από την τοπική εκκλησία :2funny:
Ιωάννη χρόνια πολλά φίλε μου.
Να είσαι πάντα καλά

Ζήτησα απόδειξη ότι κάποιος άθεος σκότωσε ανθρώπους στο όνομα της Αθείας. Ακόμα την περιμένω. Θα ελέγξω και θα απαντήσω. Όσο για τη Χριστιανική τρομοκρατία, υπάρχει ειδικό αφιέρωμα, με τις ανάλογες πηγές, στη βικιπαίδεια 

Συνημμένα

• christian_terorist5.jpg
    christian_terorist5.jpg
    86,2 KB · Εμφανίσεις: 28

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Είναι σαφές ότι δεν κατάλαβες τίποτα από αυτό που έγραψα, πάμε πάλι. Τύποι σαν τον Στάλιν, σαν τον Χίτλερ, σαν τον Τσενγκίς Χαν ή σαν το απόλυτο κάθαρμα τον Μέγα Κωνσταντίνο έχουν ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟ. ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. Θα υποστηρίξουν ή θα καταδιώξουν μια θρησκεία με μόνο κριτήριο το να θα νομίσουν ότι θα στηρίξει την εξουσία τους. Ο Στάλιν θα δήλωνε άθεος, δωδεκαθειστής, ακόμα και βουδιστής αν έκρινε ότι αυτό τον βόλευε. Δεν έβαλαν οι χριστιανοί φωτοστέφανο στον Στάλιν.  Ο Στάλιν το φόρεσε, επειδή ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ. Εκπαιδεύτηκε σε Ιερατική Σχολή με υποτροφία, έτσι γνώριζε πως να χειριστεί το μέσο θρησκόληπτο Ρώσσο. Γνωρίζω καλά το βιογραφικό του, όπως και τη Βίβλο, όπως και σχετικά καλά τις Βέδες. Δεν είμαι ούτε Κομμουνιστής (θα ήμουν ηλίθιος, αφού δοκιμάστηκε και απέτυχε), ούτε χριστιανός, ούτε ινδουιστής, κι ας γνωρίζω πολλά γι αυτούς. Ταξιδευτής είμαι και προσπαθώ να μελετάω, ώστε να έχω ίδια γνώμη. Έχουμε το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στα χέρια μας. Ας το εκμεταλλευτούμε. Και προς επίρρωση, πάρε άλλη μια παράσταση αυτού που θεωρούσες άθεο 
Έχεις επιχειρήματα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Έχεις επιχειρήματα.

Είδες λοιπόν που κανένας άθεος δεν σκότωσε προκειμένου να προωθήσει την αθεία; ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι άθεοι, για δικούς τους λόγους, έχουν σίγουρα δολοφονήσει ανθρώπους. Με τη διαφορά ότι δεν ισχυρίστηκαν ότι το κάνουν από αγάπη, ή για να προωθήσουν τη μόνη αληθινή θρησκεία, όπως όλοι οι Μονοθειστές ισχυρίζονται συνεχώς

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26

Με ένα διάλογο που έκανα μαζί του κατάλαβα και εγώ ότι κάνει άλματα λογικής όποτε δεν βρίσκει λογικά επιχειρήματα.  

Και για αυτό στάματησα να συνομιλώ μαζί του επείδη ή πρόκειται για troll ή για κάπιο βαθία πονεμένο άτομο που δεν μπόρει να κάνει σωστό διάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom