Είναι σαφές ότι δεν κατάλαβες τίποτα από αυτό που έγραψα, πάμε πάλι. Τύποι σαν τον Στάλιν, σαν τον Χίτλερ, σαν τον Τσενγκίς Χαν ή σαν το απόλυτο κάθαρμα τον Μέγα Κωνσταντίνο έχουν ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟ. ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. Θα υποστηρίξουν ή θα καταδιώξουν μια θρησκεία με μόνο κριτήριο το να θα νομίσουν ότι θα στηρίξει την εξουσία τους. Ο Στάλιν θα δήλωνε άθεος, δωδεκαθειστής, ακόμα και βουδιστής αν έκρινε ότι αυτό τον βόλευε. Δεν έβαλαν οι χριστιανοί φωτοστέφανο στον Στάλιν. Ο Στάλιν το φόρεσε, επειδή ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ. Εκπαιδεύτηκε σε Ιερατική Σχολή με υποτροφία, έτσι γνώριζε πως να χειριστεί το μέσο θρησκόληπτο Ρώσσο. Γνωρίζω καλά το βιογραφικό του, όπως και τη Βίβλο, όπως και σχετικά καλά τις Βέδες. Δεν είμαι ούτε Κομμουνιστής (θα ήμουν ηλίθιος, αφού δοκιμάστηκε και απέτυχε), ούτε χριστιανός, ούτε ινδουιστής, κι ας γνωρίζω πολλά γι αυτούς. Ταξιδευτής είμαι και προσπαθώ να μελετάω, ώστε να έχω ίδια γνώμη. Έχουμε το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στα χέρια μας. Ας το εκμεταλλευτούμε. Και προς επίρρωση, πάρε άλλη μια παράσταση αυτού που θεωρούσες άθεο